Menetrend

Ups & Downs - Alapszakasz 3. hét

2008. 09. 22. 04:04
Szerző: DoM
Kategória: Meccsek
Up & DownA Dolphins elleni 38-13-as vereség után sem maradtok ups nélkül. Mike Reiss szemüvegén keresztül a Patriots pozitív és negatív teljesítményei.
UP Stephen Gostkowski --- Két sikeres mezőnygól kísérlet (37 és 44 yardról) valamint egy touchback a kickoffok során. Ellis Hobbs --- A cornerback hat returnje során 237 yardot tett meg, ami rekord a csapat történetében. 82 yardos visszafutásával megalapozta a harmadik negyedben a Patriots egyetlen touchdownt eredményező játékát. DOWN Matt Cassel --- 31 kísérletből 19 sikeres passz 131 yardért, egy-egy TD, INT és elvesztett fumble. Az irányító folyamatosan szenvedett a passzjátékkal. Legyen szó rövid, közepes vagy hosszú átadásokról. Edzői stáb --- Képtelenek voltak megfelelő megoldást találni, hogyan állítsák meg az irányító Ronnie Brownt shotgun formációban. Védelem --- 461 yardot (216 futott, 245 passzolt) engedélyeztek a Dolphinsnak. Kiábrándító. Randy Moss --- Négy elkapással zárta a találkozót és 25 yarddal. Többször frusztráltnak tűnt, és az is előfordult, hogy a kezeit sem nyújtotta ki egy felé szálló labda irányába, talán mert látta a már érkező védőt. Az oldalvonal mellett is magányosan üldögélt. Matthew Slater --- Az újonc érvénytelen labdaérintése miatti büntetés következtében Hanson puntja után a Patriots nem tudta ellenfelét a goal-linehoz szorítani a harmadik negyed elején.

Hozzászólások

2008. 09. 22. 07:31
tomboy84
Kövezzetek meg, de én Casselt lecserélném. Hiányzik belőle valami. Remélem Kevin megkapja a lehetőséget a SF ellen.
2008. 09. 22. 07:49
Aic
sikere passz 61.29%, 6.89 yard/sikeres passz...
egyrészt ez nem "világvége" a 2. kezdő mérkőzésen,
másrészt meg nem neki kellene megváltania a világot, hanem a csapatnak kellene őt átsegítenie a nehezebb periódusokon

meg ugyan nem kövezlek:) de nekem ez a véleményem
2008. 09. 22. 08:05
kirlaj
Nincs itt a világvége, így van...el voltunk eddig kényeztetve,mert nem vagyunk hozzászokva az alapszakaszi vereségre.

Türelem rózsát terem. Irány a PO! :D

Go Pats!
2008. 09. 22. 08:06
Mr nemo
Azzal a cserével azért várjunk még! Egy meccset bebuktunk, nem nagy ügy, várható is volt. Az persze gáz, hogy pont a Doplhins ellen, de rontották ők már el Brady kedvét is pár éve.
Igazság szerint kellett is nekünk ez a vereség, és jó, hogy a szezon elején kaptuk. A következő meccsen kiderül, hogy mennyire tudják összeszedni magukat a fiúk, különösen Cassel.
Amit én Kevin-ről olvastam az alapján erősen kétséges, hogy jobb lenne Cassel-nél. Tehetséges, az vitathatatlan, de még közel sem kész játékos. Rodgers is 3 évet várt Favre mögött, hogy bizonyíthasson...
2008. 09. 22. 08:30
CoSco
tomboy nyugi nem kövezünk meg :)
egyszerűen csak ne szólalj meg többet, jobb lesz mindekinek, mert csak a saját butaságod reklámozod :) eddig mindenki Cassel f***át sz**ta hogy mekkora ember még SB-ről is álmodoztak egyesek, most azért látjuk hogy nem úgy van az. Cassel statisztikái amúgy ha belegondolunk nem annyira vészesek ha figyelembe vesszük, hogy élete 2. NFL kezdése volt és hogy a fal sem végzett "tökéletes" munkát. A végén amikor "tényleg" szerencsétlenkedett, ott már az egész teamen látszott, hogy beleszarnak a meccsbe, és ilyen "közhangulat" mellett nagyot játszani...
De mindegy is a lényeg hogy Cassel nem Brady, ne vegyük a fejét 1-2 ilyen meccs után. Az irányítót hibáztatni a legkönnyebb de ez a játék azért többről szól
2008. 09. 22. 08:36
Arsenal
Mi a gond? Még mindig pozítiv a mérleg és talán jókor jött a pofon. Bízok a csapatban és az edzői stábba. Hajrá Pats! Brady nélkül ilyen lesz az idény, nem játékos, hanem véresen munkás meccsek jönnek.
2008. 09. 22. 09:47
Mr nemo
Azért én kikérném magamnak, hogy Cassal elsődleges nemi jellegével végeztem volna orális interpretációt :D Ha rajtam múlott volna, már tavaly kirakom a csapatból. Tiszta szerencse, hogy nem :D
2008. 09. 22. 10:04
trotter
Ehhez a meccshez Casselnek semmi köze. Hozott 13 pontot, ami ha az előző két meccset nézzük, nem is kevés. Ha nem esik szét a csapat a negyedik negyedre teljesen, morálisan, akkor akár még egy TD vagy két FG is lehetett volna benne. Az meg már 19-20 pont, ennyivel már simán lehet meccset nyerni!
Ami most nem volt nekünk, az a defense line, és hát akkor ugye Cassel a pályán sincs, és annak nem szabadna befolyásolni a D munkáját, hogy MC vagy TB ül a kispadon. Ezek a srácok vérprofik, higyük el, nem is nagyon befolyásolja őket. Mégis, valahogy most nem volt jó a defenseünk. Az okait nem tudom, de sajnos nekem úgy tűnt, hogy az edzői stáb sem, ami sokkal nagyob baj. Ők viszont rá fognak jönni, igaz, utólag, de ez azért még nem az eső-után-köpönyeg esete.
Ha nem megy a csapatnak, akkor van ránk szükség, nem akkor, amikor egyébként is fut a szekér! :)

Büszkén hírdessük: GO PATS!
2008. 09. 22. 10:10
hulit
Csatlakozom Mr Nemo véleményéhez hogy remélhetőleg
jókor jött ez a pofon a csapatnak hogy nem elég csak
kimenni és ott lenni a győzelemhez, ilyen gyenge támadófal mögött TB sem alkotott volna maradandót, a védelemről nem is beszélve mintha nem is lettek volna itt.
A sportban a tegnap este szólók szigorú logikája szerint
TB is le kellett volna cserélni mert elbukta SB-t hiszen valjuk meg a hibátlan alapszakasz után nagy csalódás volt az ott mutatott játék mégse mondta senki hogy vesszen TB.
Én támadásban csak Faulk és Welker hozzáállását tertom megfelelőnek a többiek nagyon gyengék voltak.Ha olyan sok múlik az irányítón mégis hogy állhat pl Tenesse egy tapasztalatlan irányítóval 3-0 mérleggel, úgy hogy csapat odateszi magát, tegnap este nem ment a futás sem szerintem sok volt ez még Casselnek ennyi passz játék és most szeretném látni mennyire teszi magát oda randy Moss nem elég csak ott állni és várni hogy jön a hosszú passz.
2008. 09. 22. 10:29
pat68
Tény,hogy Cassel nem Brady, ezt mindenki tudja! Nem is kéne úgy kezelni és egy vereség után elzavarni.Most lesz két hetük a mestereknek összerakni a csapatot. Eddig mindenki az irányítóval meg a off-fal foglalkozott pedig a def volt igazán gyenge! 461 yard és 38 pont, ez az igazán nagy pofon! Itt kell talán még nagyobb takarítást végezni a fejekben!
GO PATS,GO!!!!!!!!!
2008. 09. 22. 10:30
mascherano
Hát azért a Tennessee irányítója (Kerry Collins)nem tapasztalatlan. Sőt ha jól tudom Super Bowlon is járt már a NY Giants irányítójanként. Igaz ott kikaptak a Baltimore-tól.
2008. 09. 22. 11:30
robert
A védelem négyszer ugyanazt beszopta Ronnie Brown-tól. Mi köze ehez az irányítónak?
2008. 09. 22. 12:25
shepherd
Ilyen játékkal nem megyünk túl sokra, nemhogy a PO nem fog összejönni, de jópár csapat meg fog minket alázni. Nincs mit szépíteni, ez egy 0-2es csapat volt, akik simán átgázoltak rajtunk, úgy hogy esélyünk sem volt a győzelemre...
Véleményem szerint ki lehet kapni egy meccsen, ha mindenki küzd a csapatért és látod az elszántságot a játékosokon de ez a tegnapi produkcióról nem volt elmondható...
2008. 09. 22. 12:40
istidt
Sziasztok
Tegnap már ítrtam egy "kis szösszenetett a a meccs után olvassátok el hogy mit ide nem írom le még egyszer. Most csak annyit szeretnék hogy köszi Trotter az utolsó mondataidat
"Ha nem megy a csapatnak, akkor van ránk szükség, nem akkor, amikor egyébként is fut a szekér!

Büszkén hírdessük: GO PATS!"

Szerintem erről szól támogatni,szurkolni,segíteni nem pedig fejeket venni szídni cserélgetni.Az edzői stáb és a játékosok sokkal jobban tudják mint rontottak el és hogy hogyan kell ezt kijavítani, és szerintem mindent meg is tesznek majd 2 hét múlva. Lehet hogy az is vereség lesz de csak emlékeztetőül "Ha nem megy a csapatnak, akkor van ránk szükség, nem akkor, amikor egyébként is fut a szekér!

Büszkén hírdessük: GO PATS!"

üdv

isti
2008. 09. 22. 13:11
pippu
sziasztok!

nem kell megijedni!teljesen jókor jött ez a pofon.2-1-gyel állunk és ebből még simán lehet rájátszás. de SB-ban nem is reménykedek, mert jó szezont mindig egy pocsék követ...
és én kitartok Cassel mellett, azt cserélném le aki nincs alázattal a csapatért (R. M.)

üdv
2008. 09. 22. 13:39
ati
Hi All!

Én nem szeretnék még egyszer leírni olyan dolgokat ide, amit már nagyon sokan megfogalmaztak itt, teszem hozzá nagyon helyesen, mégpedig hogy miért kell egyes embereknek egyből támadni a csapatot, kifejezetten Matt Casselt.. és a vezetőséget, edzői kart, BB mestert..... mikor becsúszik egy ilyen szerencsétlen mérkőzés, mint pl tegnap este!

Tegnap meccsnézés közben olvastam a hozzászólásokat és komolyan mondom hogy le voltam döbbenve azon hogy bizonyos emberek miket írtak a csapatról és bizonyos játékosokról.

Az én véleményem szerint ezeknek az embereknek nem igazán lenne keresni valójuk itt ezen az oldalon, ha csak akkor tudnak szépeket írni ha meggy a csapatnak!

( Valaki azt hiszem az este fogalmazta meg jól hogy ezek az emberek a DIVATDRUKKEREK!!! )

Nem szerettem volna senkit megbántani a kis írásommal, de én is azt mondom mit tegnap este valaki hogy ez a VÉLEMÉNYEM!!!

GO PATS 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. 09. 22. 13:57
pippu
igaza van Atinak ;)
2008. 09. 22. 13:59
Sztyopa
Keressétek vissza mikor irtam h 2-3 meccs és Moss sehol nem lesz.Tádám!
2008. 09. 22. 14:04
pointer01
Sajnos csodák már pedig nincsenek!
A Jets ellen a védelem csúcson volt, és ez meglátszott az eredményen!
Minden meccsen nem tudják ezt a teljesítményt nyújtani!
Lesz még jó esténk, remélem nem is kevés!!
GO PATS!!
2008. 09. 22. 14:10
ati
pippu: Nagyon örülők hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel!!!:):):):)
2008. 09. 22. 15:25
Magil
Nagyon sajnálom, hogy pont egy Miami ellen kapunk ki. Nem mintha lenézném őket, de ha megnézzük a tavalyi szezont akkor tudjuk, hogy mért mondom.
2008. 09. 22. 15:49
A védelemről mindent elmond, hogy sorozatban nyelték be ugyanazt a játékot Ronnie Browntól. Egyszer oké, hogy ilyet el lehet adni, de a többi? Kiábrándító volt.

Sajnos a D-line mintha pályán sem lett volna. A Jets ellen a Miami 2.8 yardos átlagot futott, a Cardinals ellen 3 yardot/futás. A liga egyik legjobbjának tartott d-line (Warren-Wilfork-Seymour) ellen 6 yardot futásonként.

Persze ehhez hozzátartozik, hogy a korábbi meccseken hátrányban játszott a Dolphins és passzolni kellett, de egy olyan biztonsági tili-toli támadójátékkal amit McDaniels és Cassel tegnap bemutatott nem lehet sok pontot szerezni és nagy előnyt szerezni, hogy belekényszerítsék az ellenfelet a kötelező passzjátékba, ami tavaly olyan sikeres volt.

Ameddig legalább a látszatát nem mutatja a csapat, hogy Cassellel is képes 10+ yardnál nagyobb játékra, és megtalálni Mosst deep-passzokkal, sematikus és kiszámítható lesz a támadójáték, ami ellen könnyebb védekezni. Főleg úgy, hogy nincs futójáték, ami elengedhetetlen lenne ilyen helyzetben. Alig volt play action passz, Faulk háromszor kapott csak labdát az egész meccsen.

Az O-line vs irányító kérdést pedig nagyon nehéz külön értékelni, nyilván hatással vannak egymásra. Tavaly gyakori volt az a vélemény, hogy ilyen fal mögött bárki dobna 400 yardot és TD rekordokat Mossnak. Mialatt az O-linenak láthatóan főleg a jobb oldala Kaczurral nem működik, szerintem a támadófal részben Brady jelenléte miatt is jobbnak tűnt, mint valójában.

A bye week alatt sok munka lesz, és nem csak a mai meccs miatt. Az elmúlt hetekben a KC játékát elnézve már másként tekinthetünk vissza a szezonnyitóra is.
2008. 09. 22. 16:05
mentolosbeka
Én nem láttam a mecset csak az elöző 2 mecset és az összefoglalót a 3.-ról.
Az én véleményem az hogy nem bíznak Casselben és szerintem meg van az okuk, nem az a vezető egyéniség aki el tud vezetni egy csapatot, nagyon jók az adottságai de nincs önbizalma,körülményes és néha zavart.De nem csak ő a gyenge pont a támadócsapatban, Moss is ugyan ezt mutatja.A védelem nagyon jól játszott az elöző két mecsen, most érthetetlen hogy miért nem voltak ott fejben.Ronnie Brown megbolondította az egész védelmet ugyan azzal a trükkel többször."Érthetetlen".Ezért akik kételkednek a Patsben meg van az okuk rá, mert nem ehhez szoktunk.De még túl korán kezdik meg kongatni a vészharangot, mert ez csak egy mecs és minden mecs más és most mindenki tanul(t) a hibáiból.(Remélem).Én azt mondom várjuk meg az alapszakasz felét és akkor kezdjünk el kicsit kételkedni a csapatban, mert ez sport és bármi megtörténhet pl. 2007 NYG.

Go Pats

Ui.:Ha rossz évet zárunk.Akkor mi van! Nem lehet mindig SB.
Főleg egy ilyen mezőnyben.
2008. 09. 22. 16:45
miki
DoM-nak kommentárja tökéletes szerintem.Brady-vel tiszteletet és kiszámíthatatlanságot (jó értelemben) jelentett a csapat az ellenfelek számára , mindenki be volt rezelve tavaly.Nem lehet minden évben , minden meccset ilyen fantasztikus szeriát produkálni. Casselnek nincs meg még a rutinja, kiszámíthatóbb,nem sokat engednek neki az edzők, Moss meg el van keseredve , mert a "befejezetlen" ügyet valószínüleg nem tudja befejezni idén sem. Emocionális figura , most kedvetlen egy kicsit, de majd összeszedi magát.
2008. 09. 22. 17:47
Koviati
Sziasztok!

Cassel valószínúleg nem döntheti el, hogy mit kell játszania. Bár csak 1 INT-t dobott, volt két passza, ami a védők keze között ment el, és egyet visszafújtak szabálytalanság miatt (roughing the passer), bár nem volt az. Ehhez képest sok passzt engedtek neki. Sajnos jelenleg Ő a legjobb a keretben, nem hiszem, hogy BB a két szép szeméért játszatja. Tanulnia kell, abban pedig benne van a tegnapi kudarc lehetősége. Ráadásul végig hátrányban voltunk, ez sem neki kedvezett. Az első 2 meccsen kisegítette a D, most rossz napjuk volt. Az utóbbi pár évben nem lehetett panaszunk a védelemre, szerintem nem ez az igazi arcuk. Summa summarum szerintem pozitív szezont fogunk zárni.
2008. 09. 22. 18:12
TÖRÖLT
Sziasztok!Nahát lassan kezdem szegény Cassel-t sajnálni!Most itt előttetek kérek elnézést mivel szidalmaztam valamint Cassel cseréjét sürgettem.A sok irás amit elolvastam belátásra bírt.És én azon a véleményen vagyok majd ha Cassel 5-6 meccsen játszik igy mint tegnap azt tette(Jó nemcsak ő volt a hibás mert ha jól tudom ez csapatsport)akkor izgulhatunk addig meg szurkoljunk szívünk oly kedves csapatának a Patriots-nak.Ámen:-)
2008. 09. 22. 21:41
Brady_12
Hát ez kész!!
Most nézem a Colts meccset és ez a "Nagytudású szakértő"???
Hollai Olivér még azt mondja hogy ez a SB-t játszó Patriots még mindig!!
Be van ez baszva???
Se Brady de hogy ne mindig vele legyünk kiakadva se Samuel első meccsen kimaradt Faulk most Maroney is kisebb sérüléssel játszott jah Stallworthról még nem is beszéltem!
Grat Oli karaj csávó vagy te aztán tudsz!!
Ezen a napon nem volt Defense....sajnos.
2008. 09. 22. 22:03
bara
up-nak betettem volna az ST-t is, úgy kb az egészet. az egyedüli csapatrész volt, ami miami fölé tudott kerekedni - pl hobbs fantasztikus visszahordásai (amivel sajna ugye nemsokmindent kezdtünk..), és a punt-oknál sem jött soha jó helyzetből a miami támadása.
a másik két csapatrészről itt-ott kifejtettétek a véleményem - sajnos. pedig én is azt vártam, hogy a D majd előlép, és megfogja a meccset.. jól jön a bye week, de nagyon, egy kis fejmosásra.
2008. 09. 22. 22:27
mstrgz
Istenem... Miért kell egyfolytában a kommentárokat szídni? Ha nem tetszik ne nézd a meccset, vagy vedd le a hangot. Ilyen egyszerű. Nem kell beírni minden percben hogy a ricsi meg a oli mekkora egy köcsög. Miattuk buktuk el az SB-t is nem? De, persze így volt.
2008. 09. 23. 17:46
Szabotomy
Apa, kezdődik! :)
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - Alapszakasz 3. hét bejegyzéshez