Menetrend

Ups & Downs - Alapszakasz 9. hét

2008. 11. 03. 15:08
Szerző: lucas
Kategória: Meccsek
Up & DownA New England Patriots nagyon szoros és kiegyensúlyozott küzdelem után 18-15 arányú vereséget szenvedett az Indianapolis Coltstól vasárnap éjjel, az új Lucas Oil stadionban megrendezett mérkőzésen. Mike Reiss megszokott játékosértékelése e héten sem maradhat el. 
 UP Matt Cassel - A quarterback higgadtan irányította a támadásokat, sok pontos passzt adott, ( 25 sikeres passz 34 kísérletből, összességében 204 yard), az interceptiont a mérkőzés végén,  kiszorított helyzetben dobta. Kevin Faulk/BenJarvus Green-Ellis - Faulk  60 yardot futott 10 kísérlete során, és ezt megtoldotta 38 yardot hozó 5 elkapással, míg Green-Ellis 15 próbálkozással 57 yardot tudott teljesíteni és volt egy 8 yardot hozó elkapása is. Jerod Mayo - A rookie linebacker folyamatosan a labda közelében volt, 11 tackle-je (ebből 8 szóló) a legtöbb volt ezen a meccsen, amit védő teljesített.  Run defense (Futás elleni védelem) - A Patriots sikeres állította meg a Colts futójátékát, így ők mindössze  47 yardot tudtak teljesíten 21 próbálkozásból (ez 2.2 yard futásonként).  DOWN Jabar Gaffney - A harmadik negyed végén a receivernek volt egy csúnya drop-ja (kiejtette a kezei közül a labdát), amelynél teljesen üresen volt az end zonetól néhány yardnyira, tehát az elkapás minden bizonnyal touchdownt eredményezett volna. David Thomas -- A tight end szabálytalansága (personal foul) miatt a Patriots 15 yardos büntetést kapott 3 &1  szituációnál a negyedik negyedben , 3 gólos hátránynál. A büntetés miatt 3 & 16-os kísérletre kényszerült a csapat, amit nem tudott megoldani, ráaádásul a  mezőnygól-távolságból is kiszorultak,  így ez döntően befolyásolta a meccs végkimenetelét. Jonathan Wilhite -- A rookie cornerback nem tudta megoldani a  slot-szituációkat, ezért később  Mike Richardson állt be a helyére. Forrás: Reiss's Pieces

Hozzászólások

2008. 11. 03. 15:41
ssymon
Én komolyan mondom, nem értem ezt az egészet.
Mi a francért kell ezt a Cassel gyereket dicsérni.
Gyerekek 7 TD-t dobott, engem nem érdekel, hogy mennyire pontosan dobál pár yardokat, egy Patriots írányítónak min. 15-nél kell járnia. Soha nem lesz olyan írányító, aki az NFL-ben komoly eredményeket fog elérni tehetsége révén.
Én nem azt várom, hogy 4 mérkőzés után olyan írányító legyen mint TOM. Nem pats-be való írányító, ennyi.
Ebben az évben biztos, hogy nem lesz SB, és szerintem nem mostanába, hacsak nem találnak olyan írányítót, aki képes lesz "nyerni".

Mert én attól tartok, hogy Tom már nem lesz olyan írányító, mint amilyen volt. :-(
De fohászkodom, hogy ne így legyen!!!


Cassel-t sehol nem kell említeni, se pozítív, se negatív oldalon.
2008. 11. 03. 15:47
zinedine5
Próbálok nem sértő lenni ssymon.

Vagy nem láttad a Pats meccseket Cassellel.
Vagy nem láttál más meccset backup QB-val.
Vagy nem értesz ehhez a sporthoz.
2008. 11. 03. 15:47
Csak egy kérdésem van ssymon: láttad a meccset? Mert ha igen, akkor te is láthattad, hogy most megérdemli a dicséretet. Én még nem vagyok a MC-fanclub tagja, de ha így fejlődik, be fogok lépni. Ez a meccs nem rajta ment el.
2008. 11. 03. 15:48
Soldados
Cassel semmivel sem produkált rosszabbul az első nyolc meccsén, mint TB annó... A Pats egyetlen vereségét sem miatta szenvedte el, egyszerűen számomra érthetetlen ez a kifakadás ellene. Miért nem inkább azt hozod fel, hogy ez a secondary nem Pats-szintű? Miért nem azt írod, hogy az ellenfél QB-jára semmiféle nyomást nem képes gyakorolni a védelem? Ezek sokkal nagyobb problémák, mint Cassel
2008. 11. 03. 15:48
saiid
Lássuk csak:
Cassel 7 TD, 7 INT --> Patriots 5-3
1 db ellenpélda (több is van)
Rivers 19 TD, 6 INT --> Chargers 3-5

Csapatsport.
2008. 11. 03. 15:53
juhi04
Legalább 100szor átgondolnám azt amit írtál.
"Patriots írányítónak min. 15-nél kell járnia, Nem pats-be való írányító, ennyi."---Miért is? Mér vagyun mi olyan különleges csapat h ez megvan szabva? Ugyanolyan franchise vagyunk mint a többi 31 ugyanolyan játékosokkal ugyanolyan elvárásokkal.

"Ebben az évben biztos, hogy nem lesz SB, és szerintem nem mostanába, hacsak nem találnak olyan írányítót, aki képes lesz nyerni"---ehhez nem szolnék semmit, érti aki érti.
2008. 11. 03. 15:58
ssymon: láttad a tegnapi Dallas Cowboys - NY Giants meccset a sport1-en? Ha igen, akkor sztem láthattad h még csak egy lapon sem lehet említeni Matt Cassel-t akár Johnson-nal, vagy Bollinger-el! És a többi csapatnál sem más a szitu a csere QB-knél.
Tegnap Matt igenis vezére volt a csapatnak, vagány volt, bevállalós, jól passzolt, pontosan, Jabar Gaffney - féle hosszúpassz még Tom - mértékkel mérve is tökéletes volt. Nem sack-elték, ha kellett bátran futott, jól osztotta a labdákat, stb. Most aztán tényleg nem lehetett rá mondani 1 rossz szót sem, nem várt sokáig, átlátta a szitukat, megzavarta a Colts D-jét ami miatt időt kellett kérniük és még sorolhatnám.
Nagyon jó látni ahogy fejlődik hétről hétre és ha így folytatja, bármi megtörténhet...
2008. 11. 03. 15:59
Soldados
Csak egy kérdés? Ezeket az up and down cikkeket fordítjátok vagy saját tapasztalat alapján írjátok? Csak azért kérdem, mert az OLB-kettős hihetetlen, hogy mennyire nem tud odaérni a QB-hoz, én tuti beírtam volna downnak, bár ez nagyon sok meccsetekről elmondható.
2008. 11. 03. 16:06
Soldados: a forrásra kattintva ott a megoldás. Sőt, már a felvezetőben is: "Mike Reiss megszokott játékosértékelése e héten sem maradhat el. " :)
2008. 11. 03. 16:11
Soldados
Sorry. Nagyon célirányosan olvastam. :)

De érdekelne a véleményetek arról, amit felvetettem, azaz a passrush hiányáról. Ti is így látjátok?
2008. 11. 03. 16:15
mentolosbeka
Csak az Összefoglalót láttam!!
Kezdek bizni Casselben, mert most jól mogott a zsebben (szerintem) és nem rajta mulott a mecs.
A Dallas vs Giants mecset láttam, és ssymonnak mondanám hogy ők örülnének egy MC-nek.
Én is igy vélekedtem az első mecsek után, de látszik a fejlődés és akár a rájátszás is össze jöhet.
Go pats
2008. 11. 03. 16:24
Kollega
Én is úgy vélem, hogy Matt nem éri el a 2001-es TB szintjét. Viszont tökéletesen értem az edzőket, amiért őt választották annak idelyén. Magam is csak azért kampányoltam, hogy kellene mellé hozni egy veteránt, mert mi van ha megsérül.

Kétségtelenül fejlődik meccsről-meccsre és egyelőre rájátszást érő helyen vagyunk az AFC talán legerősebb csoportjában.

Én nagyon nem kedvelem Matt Cassel játékát, de tudom, hogy az adott esetben ő volt a legjobb választás.
2008. 11. 03. 16:25
Soldi: jó kérdés... nagyon kétarcú ez, mert igaz h tegnap nem értek oda Manninghez, viszont múlt héten meg totál kicsinálták Bulgert. AD-vel álmodott sztem pár éjszakán át. Nagyon jól odaértünk hozzá. Viszont most mintha nem is akartuk volna, vagy nem tom... inkább a futás elleni védekezésre figyeltünk és azt jól meg is fogtuk. De ez csak az én véleményem, látni kéne még1x a meccset...
2008. 11. 03. 16:39
Kigyűjtöttem a hátralévő meccseket, ránézésre a miénk egy Steelers-el erősebb a többieknél, bár a Jets-nek is ott a Titans. Megtippelhetetlen mi lesz.

Patriots:
Bills - otthon
Jets - otthon
Miami - idegenben
Steelers - otthon
Seahawks - idegenben
Raiders - idegenben
Cardinals - otthon
Bills - idegenben

Bills:
Patriots - idegenben
Browns - otthon
Chiefs - idegenben
49ers - otthon
Miami - otthon
Jets - idegenben
Denver - idegenben
Patriots - otthon

Jets:
Rams - otthon
Patriots - idegenben
Titans - idegenben
Denver - otthon
49ers - idegenben
Bills - otthon
Seahawks - idegenben
Miami - otthon

Miami:
Seahawks - otthon
Raiders - otthon
Patriots - otthon
Rams - idegenben
Bills - idegenben
49ers - otthon
Chiefs - idegenben
Jets - idegenben
2008. 11. 03. 16:55
hulit
A fentebb szóló szurkolónak egy kis éedekes statisztika
Passing CP/AT YDS TD INT
Rodgers 22/41 314 1 1
K. Collins 18/37 180 0 0 és Titans nyert ilyen irányító teljesítménnel is persze nem vonok párhuzamot a Pats és a Titans közt de ők így állnak 8-0 val, hogy nem játszik kápráztatóan QB mert ez csapat sport. Annyira biztonságra törekednek, hogy az ellenfél térfelén sem mentek neki egy 4-1 yardnak pedig ilyen futójátékkal simán meglett volna szerintem. SZERINTETEK MEDDIG TART A VERETLENSÉGÜK ?
Szerintem azért SB nem nyernek mert ahoz mindig kell egy kis plusz valami váratlan és náluk ezt nem látom.
2008. 11. 03. 17:07
juhi04
Szerintem szépen lassan elhullanak és nem lesz ez annyira tökéletes alapszakasz de éppen ezért lehet komoly esélyük majd a rájátszásban. Merthogy ez a titans nem a tavalyi Patriots, be-be huzogatják a meccseket de képtelenség ezt így hosszú távon művelni. Az alapszakasz vége felé gyűjték majd a vereségeket bőven és PO-ra megint felszívják magukat.
Soldatos:
Pass rushba LB-k télelg nem szálnak be nagyon, egyedül Thomas az az igazi pass rusher, a többiek inkább coveragebe jók, nem volna itt nagy baj amúgy ha BigSey mindig hozná magát, ő egyeül meg néha néha Thomasnak elégnek kéne lennie...
2008. 11. 03. 17:13
hulit
Azért a Védelem megtette a magáét 18 pont egy Indy kaliberű támadó alakulat ellen szinte semmi kis szerencse és mi nyerünk szerintem.
2008. 11. 03. 17:23
temp
Soldados: nem is az OLB kettősnek kellene odaérni a QB-hoz, így ez nem fáj. Ami inkább fáj, hogy sem Vrabel sem AD nem ér oda, főleg az előbbi az aki félelmetesen visszaesett.
2008. 11. 03. 17:24
fcb989
Vrabellel mi van? Nem hallottam felőle már régóta. Nagy szükség lenne a tavalyi formájára.
Casselt én sem szidnám, látszik hogy kezd összeszokni a fallal, és egyre magabiztosabb a pályán, erre lesz szükség.
Secondaryt kellene összekapni valahogyan, a többi szerintem működni fog.
2008. 11. 03. 17:26
Vrabel tavalyi idénye különleges volt, amúgy nem nagyon szokott 5 sack felett szerezni egy szezonban.
Ami a QB siettetésénél is negatívabb, hogy idén már futás ellen se igazán megy neki, sok miss tacklet csinál, pedig régebben abban legalább lehetett rá számítani.
2008. 11. 03. 17:31
temp
nem feltétlen csak a sackre értettem az odaérést. De jelenleg nagyon sokszor siettetni/megütni sem sikerült a QB-t. Már korábban is mondtam sokszor, nekem hiányzik egy TBC szerű "buta" pass rusher a csapatból jelenleg, bíztam benne, hogy esetleg Crabble képes lehet ilyet játszani de őt eddig nem nagyon látjuk pályán.

Vrabel egyébként valóban borzasztóan beszürkült, sokszor mintha a pályán sem lenne, úgy kell megnéznem, hogy játszik e :?
2008. 11. 03. 17:40
TÖRÖLT
Sziasztok.Én azt hittem legyaláznak,de nem.Ez még elfogadható szerintem.Jó nem azt mondom hogy nem dühítő,persze dühítő de nem vészes.
2008. 11. 03. 17:51
temp
egyébként Soldados: a szokás az, hogy az UPS&DOWNS-t fordítjuk aztán itt a hozzászólásoknál szokott mindenki kiegészítgetni, mert ahány ember annyi vélemény, hogy kit kellene kiemelni vagy elmarasztalni.
2008. 11. 03. 18:01
Diszi
Sziasztok!
Én láttam a meccset félig-meddig:) a 3. negyedet sikerült átaludnom, a negyed végén pedig úgy felidegesítettem magam,hogy utána már alig tudtam elaludni. Az első hozzászólást író sanszos, hogy sem a hajnali, sem pedig a korábbi meccseket nem látta, mert azt hiszem mindenki számára határozottan észlelhető MC fejlődése. Sokkal magabiztosabb, nem teketóriázik annyit, és meccsről meccsre van néhány hosszabb passza amit csak el kéne kapni,de sajnos ez nem ment nagyon. Az a véleményem, hogy ezt a meccset nem a Colts nyerte meg, hanem mi veszítettük el. A pass rush egyébként szerintem is elég halovány.:S Nagyjából ennyi:)
2008. 11. 03. 18:05
Bruno
sziasztok.
Mi a véleményetek Gayton-ről?
Nagyon sokat volt a pályán és jól is játszott szerintem
2008. 11. 03. 18:18
Én a bárortalan playhívást is a down-hoz írtam volna, meg az időkérések elpocsékolását is. Mert az edzőknek is látniuk kellett volna, hogy Matt bátran játszik, és 3&16-nál nem futást hívni. No meg azt sem értettem, hogy az előző meccseken többször nekimentünk 4&1-nek, és rendre megcsináltuk. Most is megcsináltuk, csak BB beleavatkozott (előszörre csúnyábban fogalmaztam).
És egész meccsen hiányoltam a passrusht én is. Peyton nyugodtan kereshette a szabad embert, márpedig ha Peyton keres, akkor talál... Csak a meccs vége felé kezdték kicsit megzavarni, és akkor annak meg is volt eredménye. Lehet, hogy itt is be kellene vetni a Crable-t, bár mintha sérült lenne, nem?
2008. 11. 03. 18:20
zozo692
6-kor hazaértem az elmúlt 13 percet azzal töltöttem hogy elolvastam miként gyaláztátok le ssymon-t (egyébként zinedine5-nel értek egyet, nagyon frappáns volt). az elkövetkező 3 forduló gigászi lesz. senkisem könnyedén verhető- senkisem verhetetlen. szvszerint a delfinektől tartok a legjobban. valahogy egyre jobban ott vannak a szeren... naon kár hogy a meccsből csak az nfl.com összefoglalót láttam
2008. 11. 03. 18:46
BB azt mondta a 4 és 1 előtti időkérésről, hogy azt hitték 4 és inchek, és amikor kiderült, hogy 4 és 1 jobbnak látta változtatni.
2008. 11. 03. 19:02
juhi04
Én erre azt a választ vártam volna hogy "megvizsgáltuk mi lenne a legjobb a csapatnak és hoztunk egy döntést" Nade az a 20 centi? Ha 20 centi és nem 5 akkor már nincs bizalom Casselben? Széép...
2008. 11. 03. 19:20
Rossz döntés volt, de könnyű ezt így innen mondani. Ha az látszott volna, hogy nem sikerült a QB-sneak, akkor azt mondanánk, de jó döntés volt. De ettől függetlenül volt 1-2 dolog, ami nem jött be neki, de ez részben szerencse kérdése is.
2008. 11. 03. 19:27
Nekem az jutott eszembe erről a szituációról, hogy BB jelzi, hogy nekimegy, azzal hogy fent marad a csapat. Akkor Dungy mivel közel az endzone, időt kér, BB meg kiküldi a FG unitot, amikor lejár az időkérés. Valahogy annyira el tudom képzelni. :D
Persze nem ez történt, Dungy nem pánikolt, hanem végül duplán visszaadta BB-nek a dolgot, mert neki kellett időt kérnie. :D
Amit Manginivel is eljátszott BB már idén (nekimegy negyedikre punt helyett, Mangini időt kér, felküldi a védelmet, BB meg lehívja a támadósort, és punt, ők meg nem tudnak újra időt kérni, mert egymás után nem lehet hanem át kell állniuk punt return formációra, hát az mekkora volt :D :D :D ), az alapján bőven benne lehetnek ilyen hülyeségek is. :D
2008. 11. 03. 19:41
Mr nemo
Nem szeretem Casselt. DE Aki 200 yardot dob egy meccsen a Indy ellen, arra nem lehet rossz szavam. Ami rajta múlott, megtette. ÉS per pillanat jobban állunk mint a Colts vagy a Jets. Ami nekem sokat számít...
Ha Cassel tudja tartani a formáját, akkor WC-re megyünk :-) (és összekapja magát néhány másik játékos)

A Titans szerintem sem lesz ott az SB-n. Szépen menetelnek, de én nem láttam rajtuk a PO szintet. Ahhoz más "fej" kell.

Morris és Jordan végleg sérült listára kerültek?
2008. 11. 03. 19:46
deze75
picit az az érzésem,hogy hozzászoktunk brady és a csapat látványos játékához. Ez olyan mintha Benthley-ben utaztunk volna sokáig most ,hogy valaki véletlen nekiment a dédelgetett csodaautókba át kellet ülnünk egy vw passatba.
Némelyeknek "kényelmetlen", nem olyan szuper meg hogy a másik sokkal jobb ÉS? Más összetenné a két kezét egy VW passat-ért.Ha 5-11 akkor is kit érdekel az a lényeg,hogy várjuk a vásrnapot a pats miatt.Persze jó látni ha győz a csapat,de ha valakinek igy nem tetszik a pats az gondoljon bele mit érezhett ez a Cassel gyerek amikor az Ő nyakába akarnak varrni valamit. BB bízik benne akkor meg kik vagyunk mi.Innen látszik ki tartja ez játéknak és ki háborúnak.
2008. 11. 03. 20:23
Pats12
Bruno
sztem Guyton=atléta BB módon :-)
még sokat hallunk róla!
2008. 11. 03. 20:32
Pats12
Wakkow
lehet hülyén hanzik, de most tényleg azzal érvelnénk, amit személyes élmények alapján bizonyítok, hogy ha nekiindulsz, és olyan ütközésre készülsz "HOGY CSAK NA", akkor örülhetsz ha sípszóra, annyi idő alatt, épp annyira le tudsz lassítan, hogy még letedd a lábad, és ne belerepülj az ellenbe, hanem csak tompíts rajta, és gellert kapva mentsd a menthetőt. :-)
túlpörögte. para hogy mindjárt kikaphat a csapat, etc. meg tudom érten, persze elfogadni nehéz. bazi rosszul jött, tény. lehet a játékosok is össze voltak zavarodva/pánokoltak/tanácsrtalanok voltak.
van úgy, sztem, hogy hiába ismered a filmet, ha nem vagy benne érzelmileg...fele annyit sem ér.
2008. 11. 03. 21:41
imi
örülök h vannak olyan hozzászólók akik valóban a szó szoros értelmében átérzik a játék értelmét, izgalmát , pörgését mert bizony rohadtul nagy koncentrálás kell, ne felejtsük 4 negyeden keresztül...és senki sem egy gép
jópár dolgot fel tudok itt sorolni ahol bizony lazán megnyerhettük volna a meccset, viszont legalább ugyananyit a másik oldalon is...

Titans, szerintem ott lehet az SB-n, lehet h nem szemfényvesztő a támadósor, viszont van egy fantasztikus defence, azzal egyetértek h jönnek náluk majd a vereségek az persze más kérdés h mennyi, és ne felejtsük volt egykor egy Bears, akiket szintén hasonlóan ledegradáltak......
2008. 11. 03. 21:44
Kollega
Vrabel: 27 tackle eddig a szezon felénél. Telljes szezonban eddig 71 a legkevesebb amit csinált. Borzasztóan gyengén játszik.
2008. 11. 03. 22:28
Lacus
Hm, érdekes meglátások és vélemények, a hozzánemértés butaságától (már elnézést, én sem vagyok egy Madden, de azért hülyeségeket nem írok) egészen a szakértői véleményekig. Nem nyilatkozom, mert nem láttam a meccset (reggel várt a mókuskerék, így nem tudtam fent maradni), de az összefoglalókból úgy láttam, hogy van ami/aki a csapatban erősödik és fejlődik, és van olyan ami/aki erősen hanyatlik... Boldog és szomorú vagyok egyben... És erőteljesen várom a vasárnapot! :)

Más: a Giants - Cowboys meccset azért nézegettem, de olyan siarlams volt, hogy hálát adok a sorsnak, és a csapatomnak, hogy nekem nem kell szégyenkeznem, mint a dallasi szurkolóknak. Szinte semmit nem láttam, ami működött volna, se O, se D, se semmi... Ilyen meccseket nem szeressem :D Bezzeg a mi meccsünk jó lehetett... :(
2008. 11. 04. 08:02
Rodoc
Természetesen mindenkinek van véleménye és ez a jó hogy sokan sokféleképpen gondolkodunk, de én csak arra lennék kiváncsi, hogy miből is gondolod, hogy semmilyen kupára nincs esély?? Nem tudom lehet hogy én gondolkodom rosszul, de szerintem amig véget nem ér a csapat számára az idén addig ha nem is sok, de egy pici esély mindig marad!
Ja amugy ha csak a Pats érdekel akkor javaslom hogy hasonlítsd össze a 2001 Brady statokat MC statjaival! Nem biztos hogy annyira rossz a helyzet:))

Üdv és GO PATS!
2008. 11. 04. 08:17
bradyfan
SSyamon. Nem tudom mért lenne szégyen MC-re nézve az hogy ilyen WR csapattal mindőssze 7td passznál jár. Ugy látom téged nagyon elvakitott a tavalyi szezon akkor egy érdekes szám adat Tom Brady a 2007-es szezon előtt egyszer sem tudott 30 td passz főlé jutni. Tavaly volt egy fantasztikus szezonja amikor minden ősszejőtt de alapjáraton nem ez a jellemző rá. Ő is inkább az erős futo játék mellet csillogot ha lenne erős futo játékuknk és a Defense is összekapná magát elég lenne Matt Cassel játéka.
2008. 11. 04. 08:44
zozo692
pittaba

Szent meggyőződésem, hogy sokan vannak, akik meccs előtt felvesznek egy szemüveget, amely egy részről 1) kiszűri a lényeget és eltakarja számukra az objektív tényeket 2) másrészről pedig mindenféle hülyeséget mondat-írat velük.

Pittaba, te ezt felvetted meccs előtt és azóta nem vetted le?

Cassel rohamosan fejlődik (ne csak a statot nézzük...), egész más játékot nyújt, mint akár 3/4 meccsel ezelőtt.

Pittaba, az NFL-be KIZÁRÓLAG kiváló, fizikálisan remekül felkészített QB-k kerülnek mindegyik potenciális HOF (legyen az 1/1 vagy 6/199), az, hogy mi sül ki belőle, az csak azon múlik, hogy mentálisan mennyire van felvértezve (na meg a szerencsétől, hova kerül...). És ez a srác- úgy látom- ezen a téren rengeteget fejlődött.

Nem lesz egy TB soha de nem is ez a cél. De -ezt most mondom- szerintem fog ajánlatokat kapni a szerződése lejárta után. És ez egy értékmérő. És nem az a hülyeség - bocs...- amit írtál.

Utánad szabadon: ne vedd zokon ez a véleményem (és ez lesz akkor is, ha esetleg jön egy-két rossz meccs).

És Kedves Pittaba azt meg ne feledjük, ha JG nem dropolta volna azt az egyszerű labdát (amit TB sem adott volna jobban), akkor lehet, hogy te vagy az, aki telezengi a fórumot MC dicsőítésével.
2008. 11. 04. 09:43
rege
T. Véleménytnyilvánítók.
Azt akarom hinni, hogy ezen a lapon mindenki a Pats sikereiért szorít. MC-t én sem tartom kimagasló egyéniségnek, de utalnák a Titans eredményeire: Egy igencsak középszerű QB-vel menetelnek és nagy valószínüséggel bekerülnek a rájátszásba. Többen írtátok, hogy a gondok (több is van) a támadó és a védekező szekcióban is megtalálhatók. A tegnapi mérközésen a védelem pl. egész jól teljesített, de az tényleg bosszantó, hogy az ellenfél QB-je szabadon dobálhat. Itt az igazi probléma szerintem. A JG kezéből kicsúszott labda persze bosszantó, de nem voltunk ott nem tudjuk mi volt az igazi gond. BB kiváló szakenber és tudja mit kell csinálni. Nem lehet mindíg 16-0 alapszakaszt csinálni.
2008. 11. 04. 10:07
Boston
A Denver elleni MNF meccsen a többséggel ellentétben én nem láttam olyan egetrengető változást MC játékában a 3 TD ellenére sem. Már akkor is írtam, hogy ez vélhetően az én hibám, hiszen mások, szakértők, szakújságírók, vagy akár itt a fórumon is egyértelműen tapasztalták. A Rams elleni meccs után direkt nem szóltam a dologhoz azt gondoltam, hogy megvárom még a Colts elleni derbit és majd utána...
Bár még mindig nem vagyok sem headcoach, sem QB edző, de még szakértő sem, mégis egyre bizakodóbb vagyok MC játékát illetően, vereség, 0 TD, homály INT ide vagy oda. Azokban a dolgokban mai az én szememet leginkább szúrta, vagyis a mozgása a zsebben, a blitzek felvétele, a hátramenekülés, vagy éppen a határozottság, azt kell hogy mondjam én is látok javulást, fejlődést. Nekem ez pedig a még le nem futott idényre nézve sokkal fontosabb, mint az hogy egy szétesett/széthullott csapatot kivégez e 4 screen passzal.
Aztán... Kicsit túlzónak érzem a felháborodást Belichick és az edző stáb vasárnapi munkájával kapcsolatosan. A dolphins ellen alig voltak akik felemelték a hangukat, pedig ha valahol, hát ott tényleg nagy káosz és zavar volt nem csak a pályán, de a pálya szélén is. Nálam az a meccs lehet BB sara, a Colts elleni nem. Persze harmadik és 16-nál könnyű hosszú passzjátékot követelni, de nem árt hozzágondolni azt is, hogy erre kábé minden épeszű D koordinátor felkészül az ellenfélnél. Ezekből a screen passzokból idén már sokszor futott Moss vagy Wes több yardot még, szóval szerintem az simán működhetett is volna. Az időkérés témához nehéz bármit mondani, mi nem tudjuk mit látott meg BB az ellenfélnél, vagy a mi csapatunknál...
Ez a csapat szerintem nagyon rednben volt a Colts ellen vereség ide vagy oda. Backup QB-val, negyedik számú RB-vel, egy tök lukas secondaryvel is simán partyban voltunk a liga egyik legjobb O-ját felvonultató Colts ellen idegenben.
Azzal végképp nem tudok mit kezdeni, hogy lefutott szezon... Vezetjük a csoportunkat és egyre bíztatóbb dolgokat látunk, kezd összeállni a falunk, a front 7 remek munkát végez.
Vrabellel pedig nem tudom mi lesz, ha így folytatja. Én is azt érzem amit viito. Lehet, hogy AD sem csinál sacket, de ezerszer agilisabb, Mike pedig tényleg olyan, mint ha a pályán sem lenne néha...
2008. 11. 04. 10:31
steve
Ide is beírom...

Lehet a secondaryt is szidni nyugodtan...persze!
Tegnap volt szerencsém végig nézni a meccset!
Azért emlékeztetnék az eredményre NEP 15- IC 18 !!!!!
Ez egy rosszabb kézilabda meccs eredménye...:)))

De térjünk vissza a secondaryhoz. Az eredményből, és a tegnap látottakból nekem valahogy nem az jön le, hogy a védelem nem állt volna a helyzetnek a magaslatán...,még annak ellenére sem, hogy az tényszerű dolog, hogy P. Menning
hosszú passzai szinte rendre célba értek.No de kérdem én, hogy mennyi volt belőlük ami pontot ért?(15-18!!!)
Hát a Cessel gyerek hosszabb (direkt nem hosszú)passzai, az egy Gaffney droppot leszámítva, a célpont közelében sem mentek!!!!
Akinek meg felvételen a meccs nyugodtan nézze vissza a passz szitujainkat...:)))

Azért ne a védelemtől várjuk már el alapból, hogy megnyerjék a meccseket mert csere irányítóval kell játstanunk!
Ezt a játékot a múlthét óta még mindig a több szerzett pont dönti el. Ezt pedig, akár tetszik, akár nem az OFFENS-nek kell produkálnia...
(15-18)
2008. 11. 04. 11:25
temp
Szerintem a védelemtől teljes joggal elvárható, hogy meccsben tartson egy kvázi gyengébb támadó alakulatot is. Erre eddig erre nagyrészt a védelem képes is volt, de a secondary kilóg a sorból.
2008. 11. 04. 12:02
steve
viito!

15-18!
Egy field gól a különbség!!! Miről beszélünk?!
A 15-0 valóban szebben hangzik, és akkor a védelem megnyerte volna a meccset!:)))
Azzal természetesen egyet értek, hogy a secondary kilógott a védelemből. De az eredmény tükréban nem releváns, hogy rajtuk múlott volna a party...
2008. 11. 04. 12:28
temp
nem is mondtam, hogy rajtuk múlott. Jól játszik a védelem szerintem is.
2008. 11. 04. 12:39
rege
Tökéletesen igaza van steve-nek. A 18 kapott pont igazán dícséretes a védelemre nézve. A 15 szerzett pont viszont kifejezetten gyenge teljesítmény a támadóktól. Nincs jó passz, nem is lehet jó elkapás.
2008. 11. 04. 15:27
lepenyhalus
Szerintem is a támadó oldalon kell keresni a vereség okát.
18 kapott pont teljesen rendben van az Indy ellen. 30pontot kellett volna összehozni hogy legyen esélyünk nyerni, és szerintem annak ellenére, hogy 100 yard felett volt a futás, azért Morisszal és Jordannel sokkal jobbak lettünk volna, ha egyikük nem gyógyul fel rövid időn belül akkor nem lesz sok esélyünk a csoport ellenfelek ellen, márpedig ha ezeket a meccseket hoznánk akkor biztos lenne a PO.
Go Pats! Go MC!
2008. 11. 04. 15:33
Boston
Én értem amit írsz steve, de ennél azért szerintem kicsit bonyolultabb ez a játék ( nekem mindenképp :) ). Egyrészről a Colts ellen eddig összesen 2, azaz kettő TD szereztek az ellenfelek passzból, ami messze a legjobb arány a ligában, ráadásul nem csak MC-n múlott, hogy nem lett belőle három.
Amúgy Belichick pont ugyanarra hívta fel a figyelmet, mint Te, azaz a red zone offense gyengélkedésére. A Colts ellen 4 drive/1 TD az arány, míg a túloldalon ez 2/2. Ezen nyílván javítani kellene, de nem lesz egyszerű, mivel ez a legnehezebb feladat talán egy tapasztalatlan QB számára, lévén a vörös zónában megnő az egy négyzetméterre jutó védők száma (tudom, hogy ez egyértelmű, nem is okoskodásnak szántam) ;)
2008. 11. 04. 16:35
lepenyhalus
Mindig az a jó játékos aki éppen nem játszik:).
2008. 11. 04. 16:36
Pats12
Boston,
a Maimai meccsen én konkrétan ordibáltam, és lájtosan megemlítettem a RZ-os 4kisérletes bénázásunkat, az egy play 5 variációjának benyelését és BBt is.
Csak hát az volt az első. a négy lába van mégis megbotlik story.
akkor még ki merte volna teljes meggyőződéssel a Géniuszt bántani.
Na de ezek mára már lassan típushibának számítanak.

És sztem nem, nem készülnek az ellenfelek tőlunk passzjátékra annyira, mint régen TB-vel, hiszen tudják MC-lal nem passzolunk annyit. Ilyen értelemben, az a bizonyos Randy hosszú passz, amit már párszor láttunk (Jabbar most) A meglepetés!

Macthup szinten nézzük most már a dolgokat! Gyűrű ide vagy oda Johnson, vagy 3év ide vagy oda Rogers, MC NEM a rövidebbet húzná.

a védekezésnél meg hiába voltunk PM miatt erős safety felállással a pályán, a közvetítés alatt többször muatták is, igazán jól csak a futás elleni védelem szerepelt jól.
2008. 11. 04. 19:01
pittaba
Király ez a vita!
Nos kedves Casel fanok! Mégegyszer! Semmi bajom vele, csak már vitte volna el a Beers! :) Ja, nincs szemüvegem, csak olvasásnál! Sajna ez mutatja a koromat, és az ősz haj, ami a tapasztalat jele! Cassel NEM ide való! Fél! Nézd a szemét! Nem látsz benne semmi tűzre utaló nyomot, vagy elszántságot. Nem azt mondom, hogy OC a megoldás, még nem! De az a srác jobb lessz mint a Tomink! Ha nem akkor bocsi!:)Talán a cél a rájátszás, több nem lehet, mert nincs benne! Én szeretem a csapatot! Nem bántom, mert nem az Ő hibája, hiszen csak ennyit tud! Azt meg, hogy hasonlítsuk össze az akkori tomival! Hát ekkora baromságot rég nem hallottam! Ez a játék, már nem az! Sőt! Egyhete lejátszott sem az! Aki tehetséges és érez magában valamiféle affinitást, az nem talán kezdek valamikor a hosszú évek alatt cserét játszik!!!! Nem! Azért játszik, mert nincs más! Ilyen egyszerű! Bocsi, de nekem ez a véleményem és nem is változik! Ja és az, hogy tavaly kijött a Tominak! Igen! Mert Ő egy KIRÁLY! Akárcsak a PATS! És HAJRÁ!
2008. 11. 04. 19:08
Pats12
Who wanna be wet, girls?
:-)
2008. 11. 04. 19:21
Így van! Végre, hogy eljutottunk a tombrédiakiráj-ig. Már alig bírtam kivárni. Őrület, hogy minden meccs után ez a szeretem-nem szeretem Matt Casselt vita megy itt. Ti nem unjátok még?
vidor, légyszi írjál be a fanklubba, már csak azért is. Merthogy Matt Cassel a királyfi!
2008. 11. 04. 19:43
Sztem ehelyett a vita helyett annak drukkoljunk, h Jordan vagy Morris minél előbb gyógyuljon fel, mert így nagyon nehéz lesz... biztos vagyok benne h ha legalább egyikük ott volt volna a Colts ellen, akkor nyerünk.
5 futóból az első 3 sérült, a 4. egy undrafted rookie, Faulk pedig ugye inkább mindenes. Láthatóan féltik is, mert ha ő is megsérül, akkor nekünk annyi.
Emellett a CSERE Qb-nk játszik, a védelem egyik lelke és ereje kidőlt, ehhez képest vezetjük a csoportunkat. Próbáljátok innen is nézni a szitut. Ha nekem Brady sérülése után 1 perccel vki azt mondta volna h 5-3-al fogunk állni félidőben és vezetjük a csoportunkat, szemberöhögöm.
2008. 11. 04. 20:22
Riker
Lucas, nem vagy egyedül. Egyszerűen hihetetlen, hogy minden meccs után - függetlenül attól, hogy nyerünk vagy veszítünk - Cassel a téma. Idén Cassel a mi a irányítónk, lehet szeretni, nem szeretni, de talán el kellene már fogadni így a szezon felénél! Szemmel láthatóan ez néhány embernek nehezére esik. Lehet, hogy kellene egy külön fórum és akit ez a téma mozgat egész szezonban, az ott kiadhatja magából minden héten, hogy Casselt mennyire nem szereti. De nem hiszem, hogy itt minden egyes meccs után erről kellene szólnia a hozzászólásoknak.
Az én véleményem ez volna. :)
2008. 11. 04. 20:40
TÖRÖLT
Sziasztok.Anno én sem álltam meg hogy nem éppen megfelelő hangnemben nyilvánítsam ki véleményem Matt Cassel-ről.Be kell látni ő nem Tom,nem fog meccsenként 300yardot passzolni meg 4TD-t adni(mintha ezt valaki irta volna:-))!Ez van ezt kell szeretni nem kell szidni Cassel-t.Nem akarok okoskodni isten őrizz!!Ne vegyétek úgy.Go Patriots!!Inkább arról beszéljünk mi lesz vasárnap!Buffalo az se lesz semmi meccs necces lesz az is!!De nehéz lesz...GO PATS!!!
2008. 11. 04. 20:44
vidor
Cassel fél? szerintem egész :))
(bocs, de ez butaság. Amelyik irányító fél, az elmegy szakácsnak. Sok mindent fel lehet róni Cassel KIRÁLYFInak :)) de azt nem, hogy félne)
2008. 11. 04. 20:46
juhi04
pittaba!

Szerintem Cassel-ről bármit el lehet mondani, hogy béna, hogy nemtud dobni stb... de hogy fél?. Azt látni rajta hogy hajt és tényleg nyerni akar. Én nemhiszem hogy félelemmel játszana de ez csak az én véleményem...
2008. 11. 04. 21:24
Maniac84
Nem igazán értem, hogy ezután a meccs után miért kell Casselt szapulni, nem rajta múlott ez a vereség. Ugyanakkor azt se mondom, hogy ő a király, mert nem az. Egyszerűen csak nézem a meccseket és látom, hogy hétről-hétre fejlődik. Ez a tendencia pedig szerintem bizakodással kéne eltöltsön egy Pats szurkolót, nem pedig a tombrédiakirály casselsoseleszbrady nótát kéne fújni. A körülményekhez képest szerintem jól teljesít:
1, ő backup QB, éles helyzetben középsuli óta nem játszott
2, az RB-ink igencsak megfogyatkoztak
3, az O-fal se úgy működik mint tavaly az SB-ig
4, lehet, hogy az emlékeim csalnak, de érzésre eddig annyi drop-ot produkáltak az elkapóink mint tavaly összesen
A szezon feléhez érkezve, pedig ha megnézem mások backup QB-it, nem nagyon akad olyan akit jelenleg Casselnél szívesebben látnék nálunk, sőt 1-2 csapat első számú QB-jét se. Néhány szurkoló túlzottan el van kényeztetve itt.
Jelenleg van egy átlagos QBnk, nem pedig egy extraklasszis. Kidőlt a védelem egyik alapköve, kidőlt az "elsőszámú" RBnk valamint a dept chart következő két helyén lévő RB is sérült, O-falból is van hiányzónk, a secondary-ban pedig ott tartunk, hogy a kisebb-nagyobb sérülések miatt a rookiek jelentős játékidőhöz jutnak, mégis harcban vagyunk nem csak a PO-ért, hanem a csoportelsőségért is. Ezért nagybetűs CSAPAT ez a gárda. Ehhez persze az edzők is bőven hozzáteszik a magukét, ebből persze mi csak a döntéseiket látjuk meccs közben, pedig nem kis munka lehet egy ennyi sebből vérző csapatot így összerakni.
Egyébként meg én eddig ezt a szezont legalább annyira élvezem mint az előzőt. Többnyire nagyon izgalmas meccseink vannak, mégha az O-nk nem is annyira látványos.
Go Pats!
2008. 11. 04. 22:16
cuncimp
Inkább azt mondja meg nekem vki, hogy milyen poszton játszott Al Bundy fiatalkorában!
2008. 11. 04. 22:27
Pats12
Casselt 136,3-as Rating mellett is vehemensen fikázták...
e,bből is látszik második megállapításom, hogy a szavazási lista első 100 helyezettje, tehát akik feltehetőleg értenek a focsihoz :-), meg nem ma kezdték, azok 70% állítom alkalmi beíró.
tehát nyüzsög a plebs :-) tessék bírni.
2008. 11. 04. 22:35
juhi04
Al Bundy nem Qb volt? :)
2008. 11. 04. 22:41
Gabesz
szerintem RB volt Bundy
2008. 11. 04. 22:50
Pats12
cuncimp :-)
playing for the fictional Polk High School Panthers
tehát kitaláció az egész... (remélem tudtad)
http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Bundy
NCAA és College ill. NFL historyban sincs benne, innen te is tudhattad volna :-)
2008. 11. 04. 22:51
Pats12
de QB volt és 4TD dobott egy meccsen!
ha játszunk.
:-)
2008. 11. 04. 23:38
cuncimp
De egyik részben mintha RB-et játszana, mikor beviszi Bubba Smith mellett TD-re a labdát.
2008. 11. 05. 05:30
pittaba
Amikor Tomi mindenkit lefejelt a támadósorból! Na az volt az adrenalin!!!!! Ő egy igazi VEZETŐ!!
2008. 11. 05. 08:50
steve
Én azért fent tartom magamnak a "jogot" - és mellesleg ezt tartanám egészségesnek egy orgánum számára is, amelyen véleményeket mondunk el-, hogy az aktuális mérkőzésről elmondhassam a véleményem! Nem tehetek róla, hogy nekem MC játékáról az jön le ami! Már maga a név, New England Petriots magasra teszi a lécet!!!
2008. 11. 05. 10:56
lepenyhalus
Al Bundy egy mobilis QB volt.:)
Cassel szemében nincs ott a tűz?:)
Én Cool Brady szemében sem láttam túl sok mindent (persze meccs közben ritkán mutatják a szemét:)), mégis a legjobb irányító.(Bár mondjuk emlékeim szerint ő sem passzolt mindig 300 yardot és dobott 4TD-t).
Go Pats!
2008. 11. 05. 11:21
Úgy látom, hogy médiahatás minket, Pats-szurkolókat sem kímél. Az általam egyébként kedvelt Faragó Ricsi annyiszor elmondta ezt a hülyeséget már a "cool" Bradyről, hogy lassan mi is úgy kezdjük gondolni, hogy Brady valóban ilyen lingyi-langyi emberke. Én inkább a saját szememnek hiszek, számtalanszor láttam, hogy magas fordulatszámon pörög és tüzeli a többieket is Brady a meccseken.
Az NASN-en megy egy bejátszás-sorozat (no nem a Super Bowlosra gondolok, bár azt is lejátsszák naponta ötször, legutóbbi a SNF-on is párszor, hadd forogjon a kés a Pats-fanok szívében) a Sounds of NFL. Hát azt szívesen megnézetném mindenkivel, aki a Brady "Cool"-ságát úgy értelmezi, hogy érzelemmentes. (Kerestem a youtubon, de sajna nem találtam pedig nagyon klassz, főleg a végén Bruschi, imádom :) )
2008. 11. 05. 13:45
A Raiders-nél éppen nagytakarítást végeznek, lehet szét kellene néznünk a sec megerősítése érdekében...
Bár ahogy BB-t "ismerem" esélytelen. :D
2008. 11. 05. 13:49
steve
Danna!

Ha hiszed, ha nem, nekem is pont ez jutott eszembe!!!:))))

De igazad lehet BB-vel kapcsolatban. Meg a fizu sapka....akit elküldenek a Raiders sec.-jéből, pont a suska miatt tették.:)
Legalább is ezt írták...
2008. 11. 05. 14:00
lepenyhalus
Hát Hall nagyon jól jönne az biztos.
Go Pats!
2008. 11. 05. 14:02
lepenyhalus
Egyszer már nagyon bejött, hogy Oaklandből elhoztunk valakit:)!
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - Alapszakasz 9. hét bejegyzéshez