Menetrend

Ups & downs - Preseason 3. mérkőzés

2011. 08. 28. 10:11
Szerző: lucas
Kategória: Hírek
A New England Patriots  amerikai idő szerint szombat este  8-tól (nálunk vasárnap hajnalban  2-től) lejátszotta a 2011-es előszezon harmadik mérkőzését idegenben a Detroit Lions ellen, amely végül 10-34 arányú Patriots vereséggel zárult.
Akik figyelemmel kísérik ezt a rovatot emlékezhetnek, arra már volt példa a tavalyi szezonban (a Jets elleni 45-3 as MNF), hogy minden csapategység kiemelkedően teljesített, ezért senkit nem akartunk a downs rovatba sorolni. Sajnos most az ellenkezője áll fenn: mind a támadóegység, mind a védelem olyan súlyos hibákkal játszott, hogy gyakorlatilag a teljes csapatot a downs rovatba sorolhatnánk. Néhány játékost lehet csak dicsérettel illetni, de sajnos az ő teljesítményük édes kevés volt még a tisztes helytálláshoz is. Ups Julian Edelman - A támadásokban nem sok szerepet kapott, de a speciális egységben nyújtott teljesítménye (26 yardos punt, 32 yardos kick off visszahordás) jó pályapozíciót jelentett a támadóknak. Aaron Hernandez - Az egyetlen támadójátékos, akit igazán dicsérhetünk. A két épkézláb drive-ból az egyik az ő extra teljesítménye miatt maradt legalább addig életben, hogy field goal távolságba került a csapat. 5 elkapása 46yardot hozott. Meskó Zoltán - A mi szívünknek persze kedves, ha Zolit dicsérhetjük, de a csapat szempontjából nem jelent sok jót, ha a punter teljesítménye az egyetlen kiemelhető. 6-szor kellett puntolnia, ez 253 yardot, 42,2 avg., 36,8 net átlagot jelentett, 2 puntja 20 yardon belülre érkezett. Downs Tom Brady - Kedvenc szakírónk, Mike Riess a gyengék között külön megemlíti a QB-t, de mivel láttam a meccset, meg kell mondanom, hogy most az egyszer nem értek vele egyet. Brady úgy játszott, ahogy hagyták játszani, hibái nem a "ki nem kényszerített" kategóriába tartoztak. Olyannyira nem volt biztonságban, hogy egy idő után komolyan aggódtam az egészségéért. Welker és Conolly mellé csak ő hiányzott volna. Ha már muszáj valakit kiemelni, én inkább Mr 85-öt (Chad Ochocinco) neveztem volna meg, érthetetlen dropjai voltak, egyetlen sikeres elkapás nélkül. A teljes támadó fal - Lásd az előzőekben elmondottakat. A teljes defense - Az előző két meccset látva számomra teljesen érthetetlen volt ez a tegnapi védelem. Néha az volt az érzésem, fogalmuk sincs hol vannak és mit is kellene csinálniuk. Számomra a csúcs a cornerbackek szerencsétlenkedése volt: aki látta McCourtyt védekezni Calvin Jonnsonon Stafford hátraesésben eldobott labdája után, az tudja miről beszélek. Csak remélni tudom, hogy nem sok ilyen védelmet kell látnunk a szezon során.

Hozzászólások

2011. 08. 28. 10:45
vpi
Reméljük, jókor jött a pofon.
Én úgy láttam, hogy nem vették igazán komolyan az elején, és utána már hiába próbáltak felpörögni addigra a Lions már uralta a meccset. Brady és a támadófal nagyjából a Jets elleni PO meccs teljesítményét hozta.
2011. 08. 28. 11:00
Szörnyű volt nézni, néha ugyanazt értztem, mint a legutóbbi két PO "halálkor" (Ravens, Jets), de aztán rájöttem, hogy ez "csak" preseason...
Mi lett volna ha... ha Gronk első elkapásánál nem fújnak teljesen alaptalan támadó pass int-et Ocho ellen...?
Jó nagy pofon volt. A CB-jeink mintha le lettek volna bénulva, a támadófal meg nulla a köbön. És persze Brady is dobott jópár rövid labdát.
Az egyértelmű volt, hogy a Lions felpörögve, elszántan, lélekkel állt ki a meccsre. A Pats nem. Brady arca olyan volt, mintha valamilyen betesgég gyötörné...
Remélem a szezonban már nem látom ennyire szétesve a csapatot!
2011. 08. 28. 11:53
olaj001
Én csak az összefoglalót láttam és szerintem se kell Bradyt a Downsba tenni! Szegény úgy dobálhatta a labdákat, ahogyan a támadófal fel(nem)tartotta a Lions-os védőket. Welker TD-jénél látszik, hogy ha a fal hagy időt Bradynek, akkor ő teszi is a dolgát megfelelően.
Jah és tényleg, Dev McCourty hova futott, amikor Stafford azt a hátradőlős passzt dobta Jonnsonnak? Megéhezett és ki akart ugorni egy hambira vagy mi? :D Csak rájött, hogy melóznia is kellett? :D
2011. 08. 28. 12:10
TÖRÖLT
Welkerről van valami infó?
2011. 08. 28. 12:20
TÖRÖLT
Connolly,Welker,Edelman,Wilhite sérült esetleg tudunk róluk valamit kinek mennyire súlyos?? :( :(
2011. 08. 28. 12:42
_bb
Láttam a meccset a 2. negyedtől. Bradynek tényleg volt, nem egy rövid passza, ami bizony rajta múlt, persze biztos ideges volt a fal teljesítménye miatt. A többiek teljesítményén nincs mit szépíteni. Mindenesetre Jó volt látni, hogy nem maradt semmi szó nélkül. TB még a negyedik negyedben is MR. 85tel ücsörgött és osztotta neki az észt. Mayo meg amennyire csendesnek tűnik egyébként, annyira erőteljesen osztotta ki a társakat az egyik bekapott TD-nél. Sandersen látszik,h csak most kezdett edzeni, azóta is pirul,h 6 jardot hátrébb tolták. DMC produkciója a legérthetetlenebb, mintha félálomban játszott volna. Butler meg továbbra is gyengén ment, de egy Wilhite sérülés bebiztosíthatja a helyét.
2011. 08. 28. 12:55
fear0
Hát ez nagyon durva nem csak az hogy 2000 ft buktam rajta hanem hogy kikaptunk a rangsor alján lévő csapatól :(
2011. 08. 28. 12:59
csak nekem tűnik úgyhogy Woodhead nagyon "gyenge" teljesítményt nyújt, főleg ha a futásonkénti átlagot nézzük!
1. meccs: 5/17; 3,2 yard/futás
2. meccs: 5/63; 12,6 yard/futás
3. meccs: 4/28; 7 yard/futás

összességében: 14/108; 7,7 yard/futás
:D
2011. 08. 28. 13:04
fear0:
nem tudom, hogy te milyen rangsort néztél, de ez a Lions nem a hátsó részben van(szerintem)
tavaly is jó volt a védelmük, most Stafford az irányító, és a draft is jól sikerült nekik(szerintem)
2011. 08. 28. 13:06
Azt a rangsort felejtsd el, jó kis csapat lesz az idén a Lions. Az mondjuk szembetűnő volt, hogy úgy felpörögve jött ki a Lions a meccsre, kb. mintha ezen múlott volna a PO-ba jutás. Nem is igazán értettem, mi értelme van verekedni , meg lökdösődni egy preseason meccsen. Néhány bírói ítéletet sem értettem, pláne azért nem, mert nem ismételték valami szorgalmasan a közvetítésben. De valahogy volt egy olyan érzésem, hogy bírók nem voltak elfogulatlanok.
2011. 08. 28. 13:23
kolok
Fogalmazzunk úgy h ez a meccs nem TB-n ment el ,de ő sem játszott jól. Az első két negyedben,min. 4 rövid passza volt akkor is amikor volt ideje dobni.Ami a legelszomorítóbb h a legjobbnak tartott Light-Mankins-Koppen-Conolly-Vollmer fal úgy omlott össze,mint egy kártyavár,pont mint a PO buktáink alkalmával. Sajnos azt látni kell,h TB nem egy BigBen féle menekülőművész aki egy trágya fal mögött is játszani tud. Sztem...
2011. 08. 28. 14:02
Csak egy felkészülési meccs volt, amit nem szabad túlértékelni, de nagyon jól rávilágított, talán fel is nagyította a csapat legnagyobb hiányosságát.

Pozitívum:

Nagyon kevés olyan csapat van, amelyik olyan védőfallal rendelkezik, amelyik ilyen szinten ki tudja használni a Patriots támadófal belső hármasának inkompetenciáját és olyan átlag feletti erős oldali DE/OLB tud csatasorba küldeni, mint Cliff Avril.

Negatívum:

A rájátszásban jó eséllyel évről-évre fog ilyen alakulattal találkozni a Patriots, és akkor az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez a végállomást is jelenti a csapatnak. Ez a gigszert pedig nem lehet ellensúlyozni 2-3 yardos BJGE futásokkal, screenpasszokkal és Woodhead draw futásokkal.

Összegzés:

Ettől még nem lesz a Pats csak 4-5 győzelem/alapszakaszra képes alakulat. A 10-12 siker évente és a csoportgyőzelemnek minimum elvárásnak kell lennie. De a fő célhez egyáltalán nem lépett közelebb a csapat a Giants elleni SB vereséghez képest. Tekintve az azóta eltelt négy draftot, a töménytelen draft cetlit, és a támadófal kritikus pontjára (RG, C) választott újoncokat illetve igazolt veterán játékosokat ez elkeserítő és nagyon szomorú.

Négy draft termése a támadófal belsejét nézve:

4/123 Ohrnberger
6/205 Ted Larsen
5/138 Marcus Cannon (rá badarság lenne bármit is építeni 2011-ben)

Gyászos.
2011. 08. 28. 14:09
tomi-tomi
lucas, szvsz Brady tegnap - sajnos - teljesen homály volt. Az INT-nél például rövidre mutat egy pump fake-et; a WR iramodik is előre, mint a gazella, erre TB dob egy rövidet a lemaradó DB ölébe?!! A TD-t pedig legalább annyira a jól koreografált play action-nek köszönhetjük, mint neki. Ne kelljen már örömtáncot járnunk, hogy képes 20-30 yardra odadobni a teljesen egyedül kocogó-futó WW-nek. Brady tegnap már nyomás nélkül is úgy dobált, mintha sack előtt lenne fél másodperccel. Úgy tűnik, nála tényleg fontos a bizalom, és tegnap a falban nem bízott - nem alaptalanul. Szóval, amit kolok írt, csak én még Nála is gyengébbnek láttam TB-t.
A #10 hozzászólásoddal egyetértek, különösen a bírókkal kapcsolatos érzéseddel. Az Ocho-ra dobott OPI az én érzésem szerint az egész meccsre (a Pats teljesítményére) komoly hatással volt. Persze az kellemetlen, hogy egy rossz ítélet ennyire kibillentette(?) a csapatot.
A védelemmel pedig szerintem "kísérletezett" BB kényszerűségből (sérülések) és a D-line emberek sokasága miatt. Onnan kell 7-8-9 embert elküldeni egy héten belül, és még nagyon képlékeny, hogy ki maradhat, ki lesz kivágva.
Danna vágya teljesülni fog, BB a héten a belüket kidolgoztatja, az tuti. A 4. negyedben a TD után olyan árnyék suhant át az arcán, hogy most(anában) nem lennék az öltözőben.
2011. 08. 28. 14:30
kolok
Burger nálam sima cut lenne normális esetben,Larsen-t okosan kivágtuk,Cannon lgoptimistább esetben is 2012-ben jelenthet pluszt.Szal sajnos teljesen egyetértek DoM-mal,h nem tettünk évek óta semmit az O-fal megerősítésére. És akkor azt még nem is említettük h 1/17-re hoztuk Soldert akkor amikor Vollmer személyében már volt fr. LT.Ennyi pickkel az első 3 körben és egy nagyon erős O-fal draftclasszal,ami volt 2011-ben,sztem ez több mint hiba volt.
2011. 08. 28. 16:13
_bb
A két T posztot szerintem jól menedzselte a csapat, és a fal belsejét Mankinsszel megszilárdították...oké kéne egy rendes C (bár Koppenhez valószínűleg pont Brady ragaszkodik), meg RG... ugyanakkor nem játszhat minden poszton elit ember, plusz felteszem, Scarnecchia sem önsanyargatásból dolgozik azokkal, akikkel. Van még a csapatban másik tucat poszt, ahova szintén frissíteni kellett az évek alatt. Azzal simán meg kéne tudia oldani a csapatnak, amije van... egyszerűen néha fejben nincsenek ott... és ennek a miértjét kéne megtalálni.
2011. 08. 28. 16:13
szamaca
Örültem,h adja az ESPN a meccset, meg is néztem és hát sajnos rossz volt látni.
Bár ez csak előszezon és jobb ilyenkor, ha van ilyen meccs is ahol kijönnek a hibák és még az alapszakaszig lehet korigálni őket.
Az értékelésekkel teljes mértékben egyetértek. A teljes Defense 0 volt. Borzasztó rosszul játszottak!!A sack és az int ellenére kiemelkedett Arrington botrányosan gyenge játéka. Ami az ő elkapója felé ment az mind completed passz lett. Nagyon gyenge volt. DMC is gyengén kezdett de aztán szerintem volt 2 szép pass defense-e.
Az O-fal tényleg mint 2007-ben Giants, 2009-ben Ravens, és 2010-bena jets ellen olyan volt. Teljes csőd!!!Miért nem hoztunk oda több embert a drafton vagy legalább a FA-n??Érthetetlen...És bizony kellett volna a draftról Wis a fal közepébe...Szélre meg inkább Carimi, mint Solder.
Szerintetek van vki a olyan FA akit még érdemes lenne idehoznunk???
Én még annyit egészítenék,h annak ellenére,h nálam TB minden idők legjobb QB-ja tegnap nagyon gyenge volt. 4 rövid, homály passza volt, amiből egészen minimum 2 "ki nem kényszerített" hiba volt, nem nyomás miatt történt, teljesen az Ő hibája volt. Az int is egyértelmű hiba...O-ból tényleg max Hernandez up!!A Downs-ba még a bírókat is betenneém...
2011. 08. 28. 17:24
Pupu
Az a baj hogy az O fal annyira gyenge volt hogy szinte nem lehet értékelni az elkapokat..Tom annyit kapott az első negyedbe hogy tuti elment a kedve az egésztől.. a védelem katasztrófa volt..nekem a tavalyi colts vagy a chargers meccs vége jutott eszembe mikor annyit mentek elöre ellenünk amennyit csak akartak..boddenek remélem nincs komolyabb baja különben lehet azért lesznek gondok:)
A mult heti védelmet nem lehetett ezzel összehasonlitani annyira más volt..
Mankins szerződésére sok lové elment nem hiszem hogy elit játékost hoznánk az O falba.. ezekkel az emberekkel kellene valahogy megoldani..
2011. 08. 28. 18:09
kolok
bb! Szerinted a két T. poszt miért volt jól menedzselve? Solder minek kellett,amikor nyilvánvaló volt hogy a vakoldalon élesben min. egy évig tanulnia kell,tehát nem lehet kezdetni + ott volt Vollmer ,aki nyugodtan kezdhetett volna LT.-ként akár már idén. RT-nek lehett volna hozni vkit szvsz, ott kisebb a rizikó is egy rookieval.Light pedig maradhatott volna backup LT depthnek.
2011. 08. 28. 18:47
Ha szigorúan a két OT posztot nézzük csak, akkor azért ott nem lehet igazán ok panaszra.

Amikor a teljes támadófalat nézzük, akkor is azért fest kicsit rosszabbul (és itt előjöhet az, hogy nem lehet minden poszton klasszis, elit játékos egy csapatban), mert jelenleg két olyan gyenge pontja van a falnak, ahol nyugodt szívvel nem lehet 1-1-ben hagyni őket a védőkkel. A C és a RG. Egyszerűnek tűnik a megoldás, hogy ők ketten dolgozzanak össze és duplázzák az emberüket és mindenki boldog, de ezzel pont azt veszíti el a fal, amit alapból szinte mindenki csinál, hogy a vakoldal felé van rendszerint eltolva a pass rush elleni védelem, tehát az LG és a C is inkább abba az irányba segít be, érthető okokból. Amivel az RG legtöbbször 1-1-ben marad ellenfelével. Az RT meg kaphatja papíron a tight end segítséget.

Most el lehet dönteni, hogy hol legyen inkább stabil a fal. A két OT után pont emiatt az RG posztot tartják a legnehezebben játszhatónak és jelentősen alulértékeltnek a közvéleménynél.
2011. 08. 28. 19:49
kolok
Ok bb, így értem h mire gondoltál. Tény h Vollmer most RT.-ként sem nyújtott maradandót finoman szólva sem. Scar. hozzáértése megkérdőjelezhetetlen,de én mondjuk még mindig nem tennék rá nagyobb pénzt h Solderből fr. LT lesz. Bár így lenne.
2011. 08. 28. 20:16
Boston
Én csak azt nem értem, hogy miből látod ezt? 3 preseason meccs alapján egy ilyen lockaouttal terhes offseason alapján én nem hiszem, hogy ez prognosztizálható lenne. 50% az esély arra, hogy franchise LT legyen. Vagy igen, vagy nem...
Viszont akár Ohrenburger akár Wendell esetében egyértelműen kiderülhetett már, hogy képességeik alapján nem kezdő szintet képviselnek, legalább is a korábban megszokott színvonalhoz viszonytva.
Koppen meg külön eset. Nem akarom bűnbaknak kikiáltani és most divat is szidni, de egyszerűen felfoghatatlan, hogy az elmúlt évek teljesítménye alapján még csak törekvés sem történt a pótlására. Évek óta nincs olyan prospect a csapatban, aki komolyabb versenyhelyzetre késztethetné. És ez még akkor is igaz, ha konkrétan TB szíve csücske.
DoM 19. számú hozzászólása pedig midnent elmond, maximálisan egyetértek vele. Röhej, hogy egy falember online dupláz Koppen mellé...
2011. 08. 29. 00:02
Félreértés ne essék, én sem gondolom, hogy Brady jól játszott. De azt sem gondolom, hogy rajta ment el a meccs, tehát nem érdemli,hogy egyedül ő legyen név szerint említve a gyenge teljesítményt nyújtók közül. Nem vették elég komolyan ezt a meccset, a Lions meg- mintha vért itattak volna velük...Csak arra volt jó ez a meccs, hogy térjenek vissza a földre, semmi másra. Egyébként nagyon felejtős.
2011. 08. 29. 00:19
tomi-tomi
lucas, így igazad van. Egyedül név szerint megemlítve, kiemelve nemcsak TB érdemli meg a a down-t. Hanem a csapat 80-90%-a.
Valóban döbbenetes, meglepő volt a két csapat közti motivációs különbség.
2011. 08. 29. 00:23
Azt írják az nfl.com-on, hogy Welker jól van. Ő is, Brady is hasonlót nyilatkozott. Reméljük így is van.
2011. 08. 29. 09:08
TÖRÖLT
Noh akkor Monday Cut :D :D

Sokan azt jósolják nem éli túl a roster változást Lee Smith,mert Will Yeatmen sokal jobb volt nála,valamint a szokásos CB illetve WR kérdés van nyitva még itt Wilhite ott Tate Cut-ot jósolnak a szakértők
2011. 08. 29. 09:44
kyobalu
Tegnap este sikerült nekem is megnéznem a meccset..
Többek között egyetértek az előttem szólókkal...
A legnagyobb probléma az volt, hogy félvállról vették az egész meccset, legalábbis az első félidőt, a másodikat pedig feláldozták már az újoncok gyakorlására, ami sokkal jobb már nem lett..
Igen évek óta probléma a támadó fal mélységének a hiánya...A legjobban feltűnő probléma a C, és RG poszt.. Soldernek rendkívűl sok tanulnivalója van még, úgy verik meg egy az egyben a lefordulásoknál ahogy akarják. Szeretem Light-ot, de nem lesz már fiatalabb, és már tavaly is láttuk, hogy nem a legacélosabb a posztján. Az ő oldalukat végig duplázni kell, és emiatt a RG, Vollmer szerepe, és munkája duplájára nő, hiszen a blitzek nagyrészét, nem balról, hanem jobbról kapja Brady. Attól függetlenül, hogy Vollmer próbál helytállni, de 2 embert nem tud mindig egyszerre lefogni, ütközni. Koppen középen pedig vicc. Bármelyik erősebb LB ott jön át ahol akar.. Ez volt egész meccsen. Tényleg PO hangulata volt az egésznek. Brady nem bízik meg kellőképpen a falban, és frusztrált, és hülye hibákat csinál, fél és siet, egyáltalán nem tükrözi az igazi Cool, mindig higgadt, és tudatos vezér szerepét!

A védelemben legjobban a secondary hibái voltak legjobban fájóak..Arrington, Butler, és DMC is olyan volt, mintha másnaposak lennének, vagy be lennének lassulva. Ha Bodden sérülése komoly, akkor tényleg el kellene gondolkodni Samuel újraszerződtetésén, mert itt is komoly gondok lesznek. Elképesztően indiszponált volt az egész csapat. A korábbi meccseken jelentkező 4-3-as védőfal széle semmilyen passrusht nem volt képes produkálni. Pedig mennyire látványosabban játszott az első 2 meccsen a védőfal. Mayo volt talán az egyedüli aki erőltette a dolgokat, de nagyon látszott a LB sorunk hiányossága, hiányzott Fletcher, és Spikes nagyon..

Mindent összevetve, nem kell halálosan komolyan venni egy ilyen felkészülési mérkőzést, de a csapat hiányosságaira, és érzékeny pontjaira nagyon rávilágított..Amennyiben a jövőben nem erősítjük meg komoly emberekkel a falat, addig Brady nem tud komolyan játszani,addig egy közepesen erős védőfallal rendelkező gárda úgy megy át rajtunk mind kés a vajon. Ha pedig nincsenek jó, és pontos passzok, akkor a középre irányuló BJGE és a Fafej véle draw futásokkal elmehetünk a lefolyóba..Az előző évek problémái igazából nem lettek megoldva..Alapszakaszt lehet, hogy megint nyerünk, de a PO-ban így sok esélyünk erősebb védelemmel rendelkező csapatok ellen nem nagyon lesz..
De legyünk optimisták!!

Go Patriots!
Go Welker!!!
2011. 08. 29. 10:33
NA megnéztem én is az összefoglalót. Amit látok belőle, hogy a DET Dline-ja nyomott, de kb ennyi. Sajnos véleményt nem tudok írni az egészről, mert nem sok értelems látszódott.

A D-vel kapcsolatban annyit, hogy egyelőre ne temessük a falat, mert se Ellis se Big Al nem játszott. Én pedig bennük nagyon bízom bennük, hogy Vince-el és Carterrel kiegészülve életveszélyes 4-est fognak alkotni. A sec az egyetlen amit már hetek, hónapok óta kritizálok. DMC és Bodden jók, de sajnos sem Arrington, sem Butler nem tudnak felfejlődni hozzájuk. Mivel Bodden megint sérült, én tuti megpróbálnám ócsóért (vagy nem túl drágán) elhozni Samuel-t. Itt legalább egyik öregnek sem kéne állandóan a pályán lenni és tudnának a 3 kezdő szintű corner közt váltogatni a taktika függvényében. Meg nekem továbbra is Vödör a tradelni való.

Offense ott már draft előtt is beszéltük, hogy a falat renéljük megerősítik. Csak aztán nem. Jó, hodály szerződéssel megtartottuk Mankins-t, meg a többi öreg is itt van. De nem olyan jók. Lehet Solder baromi tehetséges, ezzel nincs is gond, de valóban egy trade helyett elhozhattuk volna Wis-t középre. Vagy Ras-I helyett valakit.

Viszont azoknak adok igazat, akik a sírás ellen vannak. Ez előszezon. Nézik ki marad, ki milyen játékos. MAjd az első héten leszek kíváncsi mit csinál a csapat. ÉS ha már valaki itt azt írta, hogy 6-7 meccsenként beleszaladunk egy érthetetlen verésbe, akkor az idén a 165. hlten legyen és a következő 5 meccset nyerjük meg. Sőt ha az kell, akkor legyünk csak wild card-osak, de jussunk tovább.
2011. 08. 29. 10:34
_bb
Egyébként a pass protection nem csak a falembereken múlik, ha nem empty setben tolja a csapat. Egyrészt alapból az irányító és a center feladata helyesen leosztani a blokkokat, tehát TB-n is múlik a saját védelme, ezen kívül pedig a TE, RB blokkok is roppant fontosak lehetnek. A meccsen az volt nagyon feltűnő, hogy amint megindult a labda a két T az általa felvett emberrel egyből 4 jarddal a LOS mögött volt, mert mindkét oldalról olyan tempóban ment a rush. Brady így mindig csapdában érezhette kicsit magát, s nem tudom egy-egy inline TE blokk nem segített volna-e a lelkiállapotán is!? :S

A CB dolgot illetően, BB elhintette, h Bodden rendben lesz. DMC kifogott egy rossz napot, de ennyi. Arrington pedig szerintem már bizonyított annyit, hogy megérdemeljen némi bizalmat. Ras-I-ról nem sokat lehet mondani, azon kívül, hogy bíztatóbb lett volna, ha az elejétől kezdve végig tud edzeni. ...Lehet csak én emlékszem A. Samuel futás elleni képtelenségeire és a passzvédekezésben is esedékes hibáira. Nekem nem hiányzik.
2011. 08. 29. 16:31
temp
kíváncsi leszek, hogy Will Yeatmen lesz e az egyik idei Nunn díjjasunk, de gyanítom, hogy igen :P
2011. 08. 29. 16:40
TÖRÖLT
Hozzászólás a(z) Ups & downs - Preseason 3. mérkőzés bejegyzéshez