Menetrend

Ups & Downs - preseason 4. hét

2010. 09. 03. 09:40
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek, Meccsek
Hagyományos meccs utáni rovatban olvasható Mike Reiss véleménye a 20-17-re elveszített negyedik felkészülési meccsről a Giants ellenében.
UP Rob Ninkovich – Dominált az egész találkozón, és nagyon nehézzé tette, ha ki akarják őt hagyni a csapatból. Esti statisztikája: hét szerelés, amiből három a LOS mögött történt; egy 5 yardos sack és két QB siettetés. Rod Owens – A harmadik negyedben bemutatott 67 yardos elkapásával lehet, hogy szerzett magának a gyakorló csapatban egy helyet az újonc WR. Ez a játék volt a leghosszabb Pats támadó play az előidény során. Tyrone McKenzie – 10 szereléssel ő szerezte tegnap a legtöbbet a csapatban és szerepelt az elsőszámú kickoff coverage illetve punt return egységben is. DOWN Taylor Price – A harmadik körben választott újonc elkapó eddigi legtöbb játékidejét kapta, ami alatt négy elkapást mutatott 33 yardért, annak ellenére hogy 11 alkalommal dobott az irányába Brian Hoyer. Mark LeVoir, George Bussey és Quinn Ojinnaka – A tartalék OT sornak kellemetlen estéje volt, és végig szenvedtek az irányító megvédésében a Giants pass rush ellen. Hoyert kétszer sackelték, és számtalan alkalommal tartották komoly nyomás alatt. Busseynek volt egy „holding” büntetése is, ami vakvágányra futatott a negyedik negyedben egy Pats támadást. Jerod Mayo – Már második meccsen az előidényben, Mayo nem bírta felvenni a gyorsabb támadók tempóját két alkalommal is megkerülték az első negyed elején, aminek a vége Giants touchdown lett. Forrás: ESPN Boston

Hozzászólások

2010. 09. 03. 10:58
kolok
Érdekes kérdés lesz h McK-nek elég lesz-e ez a teljesítménye a rosteren maradáshoz az utóbbi hetek vele kapcsolatos híreihez képest.OT fronton elég húzós a helyzet,nekem itt is több játékos buktának tűnik.Mondjuk az sem túl biztató hogy a kezdő D-lineon is az első drive úgy szaladt át ,mintha ott sem lettek volna.
2010. 09. 03. 18:13
Neo
http://www.nfl.com/kickoff/story/09000d5d81a35e90/article/packers-unanimously-picked-to-reach-super-bowl-xlv?module=HP_cp2

Tudom eléggé OFF, de érdemes végignézni, illetve ki-ki eljátszhat a gondolattal így szezon előtt, hogy kit hova helyezne most. És aztán utólag pedig lehetne nagyokat kacagni vagy én megmondtamozni...

Esetleg egy ilyen játékot indíthatnátok ezen az oldalon is kedves szerkesztők, ahová összegyűjtjük a cikkben szereplő szempontok szerint a véleményeinket. Én szívesen fogadnám és kíváncsi is lennék mások véleményére, hogy ki hová helyezi most kb. a Pats-t és a többi csapatot/játékost.
2010. 09. 03. 18:18
Figura
Helloka!
Tudom ,hogy nem tartozik ide szorosan de mégiscsak PATS. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a Nemzeti Sport magazin szeptemberi számát amiben egy elég terjedelmes cikket lehet olvasni Tom Brady-röl.

Go PATS
2010. 09. 03. 18:22
temp
szezon előtt esély latolgatást valszeg csinálunk, de azzal érdemes lesz megvárni a végső szombati keret szűkítéseket, akkor tisztábban lehet majd látni azzal kapcsolatban, hogy kik azok akik PUP-on kezdik a szezont, és kik kerülnek IR-re a végső szűkítésnél (egy kezdő IR-re kerülése akár komoly érvágás is lehet, és a csapatoknak ugye eddig nem feltétlen kellett meglépni ezt, az 53-as keretnél viszont már muszáj).
2010. 09. 03. 18:57
wEAR.
Neo!
Köszi a linket télleg elég érdekes. Mondjuk eggyértelmű h a patset nem tartják esélyesnek még a Wild Card-ra sem. Azt viszont nem tudom h a packerstől mért várnak ilyen sokat...
Ott sem valami fényes az O-fal.
2010. 09. 03. 19:44
Neo
Igen. Mindenki sokat vár idén Rodgerstől..nem vagyok biztos benne, hogy bírni fogja végig ezt a fajta nyomást. Inkább tudok elképzelni olyan verziót, mint a Giants-féle SB győzelem, amikor a PO-ra áll össze egy csapat..legyen az akár a Ravens...vagy esetleg a Jets.
Persze a legjobb az lenne ha a Pats lenne az! :)
2010. 09. 03. 20:12
wEAR.
Igen, ebbe szerintem mindannyian benne lennénk:D
Még csak annyit szeretnék, hogy:
ne értse félre senki de már a könyökjömön jön ki az, hogy itt az előszezonba megnyerünk 1 meccset akkor az van, h hát ez még csak 1 előszezon meccs ne várjunk tőlle sokat stb. stb.
Most kikaptunk 2x egymás után, most az van, hogy hát nekem elég lenne az is, hogy ha bejutnánk a PO-ba vagy akár egy csoportelsőségnek is tudnék örülni stb. Nem tudom, hogy ki de valaki felvázolta a Colts előszezon meccseit. Mindíg 1-3, 1-4, most például 0-4 de az alapszakaszban már sorozatba megvan nekik a 14-2. Meglehetett volna nekik a 16-0 is ha nem adják le az utolsó 2 meccset. Szóval én azt mondom, hogy ne temessük a csapatot bízzunk bennük. Végülis ez télleg csak egy sima felkészülési meccs:) Hátha beválik a cb sor is és az egész védelem na meg persze a O-fal. 2007-ben sem gondolták, hogy a Giants megnyerheti a SB-t.

GO PATS!!
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - preseason 4. hét bejegyzéshez