Menetrend

Ups & downs - Preseason 4. mérkőzés

2011. 09. 02. 11:50
Szerző: lucas
Kategória: Hírek
A New England Patriots  amerikai idő szerint csütörtök este fél 8-tól (nálunk péntek hajnalban fél 2-től) lejátszotta a 2011-es előszezon negyedik mérkőzését hazai pályán Foxboroban, a Gillette stadionban, immár hagyományosan a New York Giants  ellen, amely végül 17-18 arányú Patriots vereséggel zárult.
Up Antwaun Molden - Annak ellenére, hogy a cornerback csak szerdán került a waiwerlistáráról a csapathoz, a korábbi Houstont játékost hamar a mélyvízbe dobták. Először csak a sub package-ben, majd az alapvédekezésben is szerepet kapott. Két sikeres szereléssel zárt. Rob Ninkovich - Kezdő linebackerként a mérkőzés első snap-jében labdavesztésre kényszerítette az ellenfelet: kiütötte a labdát Domenik Hixon kezéből, azt Pat Chung megszerezte, és az 1-es yardvonalig sikerült visszahordania. Mindez kihagyhatatlan lehetőséget nyújtott a támadóknak a TD- szerzésre, és jó alaphangot adott a meccsre a Patriotsnak. Matthew Slater - Az WR egy szép 64 yardos játékkal - melynek egy jó része az elkapás utáni futás volt - tette le a névjegyét. Azt tudtuk, hogy a speciális csapategység vezéregyénisége (ezen a meccsen is volt két szóló tackle-je), de most megmutatta, hogy a támadások során is lehet rá számítani. Down Brandon Meriweather - A safety nem nyújtott különösebben gyenge teljesítményt, amikor a pályán volt. Dehogy mindez csak a meccs végén, a negyedik negyedben történt, amikor azok a játékosok voltak bent, akik a rosterre kerülésért küzdöttek, önmagában jelzésértékű. Brandon Tate - Bár minden valószínűség szerintő is az életéért, vagy legalábbis az állásáért küzdött, de csak Slater után került pályára, és nem nyújtott meggyőző teljesítményt, nem tudta kihasználni, hogy vetélytársai, (Taylor Price, Julian Edelman) nem játszottak ezen a meccsen. Tiquan Underwood - Az elkapó, akinek égetően szüksége lett volna arra, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson a special teamben ahhoz, hogy bekerüljön az 53 fős keretbe, komoly hibát vétett, amikor szabálytalan váltása miatt a bírók érvénytelenítették Guyton Td-jét, és a Patriotsnak meg kellett a puntot ismételnie. Én még annyi kiegészítést tennék, hogy véleményem szerint bizony a puntot fogadó speciális csapategység is megérdemelne egy nagy fekete pontot, szépen benézték Scott TD-jét.  S bár úgy vettem észre, hogy Reiss inkább azokra a játékosokra koncentrált, akiknek reális esélye volt a csapatba kerülésre, Medlin fumble-ja mellett sem mehetünk el szó nélkül. Mindezt megtetézte, hogy a  Pats cseresor-védelemnek esélye sem volt kivédekezni a 2 pontos kísérletet, és ez a vereséget jelentette a csapat számára. Szóval inkább 6 ez a 3.

Hozzászólások

2011. 09. 02. 12:12
Abból amit az előidényben mutatott Slater elkapóként a jelenlegi WR gárdában könnyűszerrel átveheti Tate szerepét. A kickoff returner személye meg a szabályváltoztatás miatt nem túl jelentős.
2011. 09. 02. 12:31
Bulow
Végignéztem a meccset és a leginkább nyugtalanítónak a támadófal depth-t érzem. Már az első negyedben sem éreztem stabilnak a kezdő Oline-t, de amit a cserék műveltek az az én - nem túl képzett - szemüvegemen keresztül tragikus volt. Sehova nem tudtunk menni előre, annyira nem kapott védelmet a két csere QB. Ugyanígy a csere Dline sem tündökölt, szinte akadálytalanul jött a Giants "C" offense előre. Underwood számomra nem volt akkora csalódás, a büntije miatt tényleg elment az a TD, de a 4 elkapás 52 yard nem rossz. Sztem maradhtana...
2011. 09. 02. 13:28
Igazad van, szerintem is több megrovást érdemel a O-line, mint pl. Vödör vagy Underwood. Kicsit összedobta ezt a cikket, amolyan kötelező lerovandóként Reiss. Mert pl. a punt-egység korábban is bénázott már, amikor Meskó Zolinak kellett megfognia a returnert, még kicsit fájlalta is utána a kezét.Én a 3. negyedet kicsit képernyőpihentetős üzemmódban néztem, a negyedikre felébredtem, bár nem sok értelme volt...
2011. 09. 02. 14:03
tomi-tomi
Underwood sokkal inkább a legalább 3 dropjáért down. Miért és legfőképp kinek a helyén maradhatna?
Medlin a fumble-ja után engedett vagy 3 sack-et.
Nem volt az olyan akadálytalan Giants offense-menetelés. Végül is kétszer eljutottak FG távig, és megcsináltak egy két pontost. TD-t a mi punt return egységünk és a támadóink engedtek.
Tate sorsa szerintem eldőlt. Egyrészt valóban már az öröm, ha egy kickoff return kiszenvedi magát 20 yardról, másrészt Slater 4. számú WR-ként funkcionált - jól.
2011. 09. 02. 14:31
DefenseFan
Medlin a fumblinál eléggé érthetetlen módon futott!
Belefutott a kontaktos emberekbe pedig meg volt az útja simán meg lehett volna first down!
2011. 09. 02. 21:28
zo72
a cut-ok elindultak:
Farhnam/Wr, Compas/C, Medlin/RB, R.Brown/RB
Hozzászólás a(z) Ups & downs - Preseason 4. mérkőzés bejegyzéshez