Menetrend

Villámreakció és Ups & downs - 10. mérkőzés

2014. 11. 17. 12:34
Szerző: lucas
Kategória: Hírek

A pihenőhét után megkezdődött a 2014-es alapszakasz  legizgalmasabb része. A következő meccseken nagyon nehéz ellenfelek várnak a csapatra, a liga legjobb irányítói ellen kell játszaniuk. Elsőként az eddigiekben a legjobb a támadójátékot mutató  Indianapolis Colts otthonába látogatott a New England Patriots, és szerencsére ezt a feladatot megoldotta:  magabiztos 42-20 arányú győzelmet aratott.A győzelem jelentősége:  A Patriots az AFC csapatok közül egyedüliként 8-2-vel áll, köszönhetően ennek a magabiztos győzelemnek és annak, hogy a Broncos kikapott a Ramstől.  Az is bizonyságot nyert, hogy nemcsak hazai pályán, de idegenben is tud nagy meccset nyerni a csapat.

 
A meccslabda: Egyértelműen Jonas Gray-nek jár. Az elsőéves running back ezen a meccsen maradandót alkotott, bebizonyította, hogy képes betölteni a  Stevan Ridley sérülése által keletkezett űrt. (Ridleynek az október 12-i meccsen szakadt el a térdszalagja.) Ez a mérkőzés volt Gray nagy kiugrása, 38 kísérletből 199 yardot, és 4 touchdownt futott. Az 5 láb 10 magas, 230 font súlyú Gray jó testtartással, erőteljesen támadta a tackle-k által nyitott réseket. Cris Collinsworth, az NBC riportere szerint a Patriots már akkor is kereste a rosterhelyet Graynek, amikor még csak a gyakorló csapatnál volt. Hittek benne, hogy képes az 1. számú futó szerepét betölteni, ennek bizonyítékául az is szolgálhat, hogy Gray 53 snapet kapott a meccsen.   


Ez nem Brady meccse volt: Patriots irányítója Tom Brady az első félidőben tőle szokatlan módon elég bizonytalanul játszott, és két interceptiont is dobott. A második int az első félidővége előtt egy megkérdőjelezhető döntés eredményeként született, amikor úgy tűnt , hogy eredetileg futójáték lett volna a play, de Brady magánál tartotta a labdát, majd a pálya széle felé eldobta.


Még néhány szó az erőfutballról: A Patriots startégiája az erőfutballon alapult. Ez jól látható abból is, hogy a rookie offensive tackle Cameron Fleming 37 alkalommal lépett pályára mint hatodik falember/választható elkapó. Mindez azt mutatja, hogy a Patriots dominálni akarta a line of scrimmage-et, erőfölényt akart itt elérni.


A védelem kivette a részét a sikerből: A Colts úgy kezdte a mérkőzést, hogy az eddig ő hozta a legmagasabb elért pontátlagot, eddig meccsenként 32,2 pontot értek el. Hogy 20 ponton tartsák őket, ahhoz az kellett, hogy védelem váltogassa a védekezési sémákat, meg kellett csinálni néhány nagy játékot, és ráadásul kritikus szituációkban jöttek a turnoverek és a megállítások is. A védelem meccsről meccsre egyre meggyőzőbben teljesít.   


 A sérülésekről: Úgy tűnt, hogy Julian Edelman egy kemény érkezés után megsérült az első negyedben, de néhány kihagyott play után vissza tudott térni. Súlyosabbnak tűnik a sérülése az offensive tackle-nek, Cameron Flemingnek.


Egy kis statisztika: A  Patriots 2010 óta a szezonok második felében  lejátszott meccsein 31-3 győzelmi mutatóval áll, amely könnyen lehet, hogy a legfontosabb mutató a NFL-ben.


Ami következik: A Patriots a hétvégén hazai pályán fogadja a Lionst. A Detroit az NFC North első helyén áll 7:3-as mérleggel. A meccset kinti idő szerint 1 p.m. , hazai idő szerint este 19 órakor kezdik. 

Ups 

 

Kyle Arrington -  T.Y. Hilton 961 yardjából csak 24-et szerzett a Pats ellen. Ezen a meccsen nagyon keveset hallottunk róla, és ez Arrington érdeme.

Jamie Collins/Dont'a Hightower – Linebackerek csendben átvették a főszerepet azok után, hogy  Jerod Mayo már nem léphet pályára ebben a szezonban. Együttesen jól irányítják a védelem a kommunikációját amellett, hogy magas szinten játszanak.


Dan Connolly –  A bal oldali guard egy nagyon kemény blokkal hívta fel magára a figyelmet a második negyedben egy 3. downos szituációnál. Ez az egész támadóvonal munkáját jól reprezentálja, ahogyan felőrölték a Coltsot.


Cameron Fleming – Azzal, hogy a futójátékra nagyobb hangsúly helyeződött, a rookie tackle-re is több feladat hárult, 37 alkalommal lépett pályára, és hatékonyan segítette a támadófalat a futásblokkolásban, a rések megnyitásában.

Jonas Gray – A running backnek nagy meccse volt (38 futás, 199 yard, 4TD), megmutatta, hogy képes magára vállalni a csapat erőfutójának szerepkörét.

Darrelle Revis/Devin McCourty – Az első negyedben a rossz kommunikációjuk egy nagy elkapást eredményezett, de képesek voltak javítani, és a második negyedes interception az együttműködésük által jöhetett létre: Revis szorosan fogta az emberét és beleütött a labdába, McCourty pedig összeszedte a pattanó labdát.

Vince Wilfork/Alan Branch – A pufifánkok  (a nagy defensive tackle-k)  uralták line of scrimmage-et akkor is, amikor nem volt túlságosan feltöltve a boksz, ezzel egydimenzióssá tették a Colts támadójátékát.


Downs 

Tom Brady – A quarterback  két interceptiont dobott az első félidőben.  Különösen a második érthetetlen, hogy miért tartotta magánál a labdát, amikor csak egy 1 yardos futásra lett volna szükség a drive életben tartásához.


Rob Ninkovich – A defensive end két büntetést is begyűjtött (hands to the face – az arc támadása, grasping the facemask  - a sisakvédő megrántása), ami nem igazán jellemző rá.


Brian Tyms – Nem lett volna egy könnyű elkapás, már csaknem a keze között volt, de nem tudta uralni a labdát.

 
 

Hozzászólások

2014. 11. 17. 12:42
petichef
Idegenben 42 pont magáért beszél, és az is, hogy az egyik legjobbnak kikiáltott "támadógépezetet" 20 ponton tartottuk.
Tudom, hogy mindig kell valaki/ke/t a down-ba is írni, és az indokokkal végülis nem is nagyon tudok vitatkozni.
Bár megjegyzem, hogy egy ilyen meccs/eredmény után nem tennék oda senkit, mert a Pats mint csapat, szuperül muzsikált. Nálam egy vesztett vagy nyögvenyelősen megnyert meccs után lenne csak down... ;)
Vagy elfogult vagyok csak? ;)
2014. 11. 17. 12:45
petichef
Ja, és ha Tyms egy elejtett labda miatt bekerülhetett a Down-ba, akkor God-Mode-Beast Gronk simán ott lehetne az Up-ban, és aki látta a meccset, annak nem kell kifejtenem, hogy miért! ;)
2014. 11. 17. 12:55
timep76
A hozzásólásodról és Gronkról az jutott eszembe, hogy Gronk egyszer végigjátszotta a Madden-t és abban Super Bowl-t nyert a Miami Heat-tel. :)
2014. 11. 17. 13:05
Willie
Igen, Gronk lassan atveszi Chuck Norris helyet...
2014. 11. 17. 14:03
timep76
Ja, ja! Ezentúl nem Gronk szerez TD-t, hanem a TD szerez Gronkot.
2014. 11. 17. 17:12
zeejoe
2014. 11. 17. 13:54
komzoz65
Nekem Gray 4. TD-jához adott blokkja tetszett legjobban, büntetés ide vagy oda, sírva röhögtem rajta. Az NFL meccs high lighton is rajta van, ha valaki elmulasztotta 4.05 körül.
2014. 11. 17. 14:57
nszgergo
azt néztem h utána vérzett a szája, lehet előtte kapott egy alattomosat és megmutatta ki a főnök :)
2014. 11. 17. 16:05
petichef
Nem voltak eddig sem jellemzőek Gronkra az ilyen alattomosságok, úgyhogy én is csak arra tudok tippelni, hogy törlesztett, illetve elhelyezte Gronkland határait :D
2014. 11. 17. 19:31
frazer0819
Régi barátunk Sergio Brown végig dumálta a mérkőzést és Gronk csak kicsit lecsendesítette...:D
2014. 11. 17. 23:42
areichardt
2014. 11. 17. 13:20
chateautorres
Sziasztok!
Ezért nagyon megérte felkelni, remek meccse volt ez a Pats-nek.
Hihetetlenül magabiztos volt a futójátékra épülő offens. Látszott hogy 1 hétig erre gyúrtak a fiúk. Nekem azonban a védelem még jobban tetszett. Az hogy az idényben "1000" yardot meccsátlagoló Luck vezette Colts csak 20 pontig jutott, és az amúgy kimondottan jó futóik béna kacsák voltak csak, a védelem nagy-nagy érdeme.
Amúgy ez az UP/DOWN dolog számomra ezen meccs után abszolute újságírói kukacoskodás csak, mert ez a meccs még az átlagosnál is jobban a CSAPAT-ról szólt. Persze közhely, de a jó futójáték ma a fal és a TE-k hatalmas munkájának a gyümölcse, ami mellett a passzjáték is jól működhetett. A védelem pedig tényleg olyan mint egy ROLEX.
Ha mindez így maradna februárig...
Kicsit az a félelmem, hogy túl korán lettünk nagyon jók.
2014. 11. 17. 13:27
fandorin
Azért Gronk-ot nem up-ba tenni ilyen TD után! Egy ilyenért fociban Puskás díjat adnak!
2014. 11. 17. 13:53
crucified
Úgy 20 pont, hogy Brady balf@szsága miatt a félidő előtt kaptak egy ajándék TD-t. A sportban nincs ha, de önerőből csak 13 pontot szerzett a Colts.
2014. 11. 17. 15:47
Willie
nagyon igaz! Sot en azt mondom, hogyha az a passz atcsuszik (ha jol lattam Gronk volt ott es egy hatalmas zold terulet elotte), akkor 21-3-al fordulunk es mar a masodik felido elso drive-ja utan lehuztak volna a rollot...
2014. 11. 17. 13:29
vhs-box
Easley? hmmm, micsoda csapatjátékos, a duplán műtött , fájós térdeivel is a csapat rendelkezésre áll minden héten. JollyJoker ! :-)MEGAUP !!!
2014. 11. 17. 18:01
topin
Nem értem minek ekézed itt Easleyt..HT sem az első évében érte el azt a színvonalat, amit most hoz..aztán szépen mkinek be kell ismernie, akár tetszik, akár nem, hogy kulcsszereplője a defense szereplésének..

Easley sem idén fog robbantani, persze ettől még élvezkedhetsz rajta, csak picit szánalmas:-)Majd ha a következő években sem tud semmit lerakni az asztalra, akkor jogos lesz a rinya..addig max nevetséges..
2014. 11. 17. 18:29
topin, a probléma Easley-vel, hogy neki nem csak beleszokni kell az NFL-be, mint HT-nek, hanem alapból durva sérülések után van, ami láthatóan kihatással van a teljesítményére.
Érjen be Easley (legyen igazad), de az első felében a szezonnak nem tett annyit, mint anno HT.
2014. 11. 17. 22:22
tomi-tomi
Az idő megszépítő messzesége! :-)
HT első idényében, mint gólyafos a levegőben kóválygott a pályán. Tavaly már egy fokkal jobb volt, de amint megkapta a zöld pettyes sisakot, azt se tudta, hogy merre van az előre. (Geno Smith futott TD-jének emléke szívünkben örökké él.)
Idén viszont elit.

Érdemes néhány elemzést olvasni Easley fejlődéséről, tudatos fejlesztéséről, felépítéséről (pl. a nepatriotsdraft.com írt ilyet). Nem feltétlen biztos, hogy idén fog robbantani, de éppen Hightower idei kiugró teljesítménye adja a kézenfekvő példát, hogy kár lenne 10 meccs után ítéletet mondani. (Easley sérüléstörténete rémisztő lehet, talán pont annyira, mint amennyire fogalma nem volt a stábnak, hogy mit kéne kezdeni Hightower-rel. Hol felpakoltak rá 20-25 font izmot, hol lefogyasztották.)

Btw vhx-box fején találta a szöget, Easley tényleg jolly joker, 0-tól 7 tech-ig minden pozícióban előfordult a DL-ben. :-)
2014. 11. 18. 08:52
kyobalu
2014. 11. 18. 12:00
MemphisM
Annyit még hozzá tennék hogy volt neki egy komoly passz siettetése, illetve megrángatott egykét falembert play közben és után. Igazi harcos!
2014. 11. 18. 16:38
topin
Paul és valahol megígérték, lenyilatkozták, írásba adták nektek hogy Easleyt azért húzták be, mert az idény első felében, vagy az első évében fog kimagaslót nyújtani?

Már többször írtam, hogy időre, türelemre van szükség játékosoknál, HT a jó példa és tomi tökéletesen leírta a vele kapcsolatos mizériákat, amíg eljutott erre a szintre, amit idén képes hozni hétről-hétre..

Sérült volt, ráadásul komoly sérüléssel..mégis őt választották, akkor talán látnak benne valamit, amit a magyar hobbi fotelból ti nem..

Collins sem tudott a pályára kerülni, amíg ki nem dőlt előle minden LB..oké ő csak 2. körös pick..de mindenkihez idő kell, aki meg sérülésből jön, annak több..akinek meg a posztja, esetleg a súlya sincs meg, annak még több..

ettől még lehet hetente ironizálni rajta, de szerintem ez szánalmas..
2014. 11. 18. 22:19
Ha neked szánalmas, akkor egészségedre, nekem nem.
Legyen igazatok, de egy első köröstől azért többet várna az ember. Biztos láttak benne valamit, különben nem húzták volna be, túl nagy újdonságot nem mondtál ezzel.

HT-től is többet vártunk anno tény, de nála nem volt ott a sérülést. HT-nél várni kellett, hogy belelendüljön, míg Easley-nél a sérülések aggasztóak.
2014. 11. 19. 00:27
tomi-tomi
Ezt most alkotta Easley a Colts ellen: http://i1202.photobucket.com/albums/bb364/patspropaganda/easley_zpsdklmkqif.gif

5 tech RDE-ből indul (ez ugye Chandler Jones alap pozíciója) és a védjegyének számító eszméletlen első lépésével áttör a támadófalon és mínusz 3 yard-on szereli a futót.
Jó lesz ő! :-)
2014. 11. 19. 00:57
topin
tomi-tomi ezt nyilván nem látták a crying man fan clubban:-)

Paul nem akartam újdonságot mondani, hiszen nem tudok..csak megpróbáltam felhívni a figyelmet, hogy nem mkit azonnal kell "megméretni", akkor sem ha ebben a topicban az dívik h az első körösnek azonnal be kell válnia..

Solder, DMC pickjei után is volt hiszti rendesen..igaz ők első évükben már domborítottak..erről a fiúról meg tudtuk, hogy a sérülések miatt, időbe kerül majd mire első köröshöz méltó teljesítményt képes leadni egész meccsen..sérült volt kb az egész offseasonben..mégis miért várta bárki hogy egyből le dózeról minden ellenfelet és 70 milliárd tackle meg sack lesz a neve mellett az első 10 meccs után? Ezért gondolom, hogy jó nagy bénaság ezen kattogni minden héten, pláne ha még éppen csinál is éppen valami hasznosat, biztatót..
2014. 11. 19. 08:34
nszgergo
pff Wilfork mennyivel a snap előtt jelezte h merre megy a játék :) :)
2014. 11. 17. 14:08
Bulow
Néhány észrevétel:
- Gray rendkívül okosan futott, szépen várta a lukakat, nekem ebben (is) jobbnak tűnik Ridleynél. A másik hogy láthatóan benne van a nagy játék, többször cask centiken múlt hogy nem szaladt el teljesen...
- A második INT nem cask Brady hibája sztem, hanem (aszem) Wendellé, aki gyakorlatilag ellenállás nélkül engedte át az emberét, így TBnek nulla mpe maradt.
- Sztem down Browner, minden rá dobott passzt elkaptak...
- A legfontosabb, hogy az összes csoportot vezető csapatot (DEN, CIN, IND) negvertük már, ami egy-egy meccsel javítja a virtuális vezetésünket az AFC-ben!
+1: Gronkster :)
2014. 11. 18. 01:38
hopi46
+1
Brownerből hülyét csinált Fleener! Lassú volt és sokat alibizett.
Brady 2. INT-je valóban így volt, Gronk nem tudott visszafordulni az így rövidebb labdára.
(Már 3x láttam a meccset! :-))
2014. 11. 17. 14:27
lesliemus
Ha a védelmek nyerik a SuperBowl-t, akkor bejelentkeztünk érte....

Go Pats!
2014. 11. 17. 14:35
iceman
Azért Brady a jelentős hibája (amihez kellett az egyébként UP O fal hibája is) mellett eldobálgatott 250 yard felett,másrészt nem tudom, hogy egy 6-0-ás győzelmi szériában bölcs dolog-e az irányítót down-ba tenni. Én UP-ba tettem volna Gronk-ot és nem tettem volna down-ba Ninko-t.
2014. 11. 17. 14:47
komzoz65
Nem bölcs. Brady óriásiakat játszik, ez most csak átlag feletti volt. Mert NFL szinten az volt. Az egyik int egyenértékű volt egy sima incomplete + egy nagyon jó punttal, azaz nem osztott nem szorzott, a 2-nál konkrétan a play action után 1,5 másodpercig "tartogatta" a labdát, aztán eldobta, úgy hogy már az arcában voltak és ezért kicsit aluldobta. Halkan megjegyzem, nem lett volna abból sem kötelező TD-t kapni utána.

Ezért, az egy komolyabb hibáért került a negatívba. Az összes többi száma sőt az egész játéka amúgy most is rendben volt.
2014. 11. 17. 15:47
Tzimisce
Végre valaki más is, nagy +1 neked!
A hosszan dobott interception punttal egyenértékű, csak a momentum vesztés miatt kellemetlen.
2014. 11. 17. 15:54
Ezzel csak az a gond, hogy az 1. INTet 1&10 szituációban dobta Tymsnek úgy, hogy 3 védő volt körülötte
Míg a 2.at pedig igaz, hogy 3&1nél, de a szakértők azt mondták, hogy ő hívta át a behívott futást passzra
Ráadásul épp az hiányzott ezekben a szitukban tőle, ami nagy plusz szokott lenni, hogy inkább bevállalja a zsákot, de vigyáz a labdára ehelyett most dobott 2 homályt Szerencsénkre ez most belefért, de nem biztos hogy legközelebb is belfog
Így szerintem teljesen jogos a DOWN (főleg magához képest) mert egy ilyen félidőn meccsek mehetnek el
Ninkt viszont nem raknám oda, benne van a játékban, hogy évente 1x vagy 2x véletlen sisakrácsot találja el a keze és abba kapaszkodik
UPból én a régimódi FBünket, Develint hiányolom, és persze Gronkot mert vmi fenomenálisan blokkoltak
2014. 11. 17. 18:09
B.Toma
Szerintem meg nem jogos a DOWN, egy-egy ilyen hiba simán belefér egy meccsbe, minden irányító a liában kiegyezne meccsenként egy homály dobással és egy rossz hívással, Brady is hibázhat néha, de nélküle sehol nem lenne ez a győzelem. rengetegszer tartotta életben a driveokat, harmadik és hosszú szituációkban, magabiztosan megdobta mindig a szükséges yardokat, nem remegett meg a keze egyszer sem (lásd, mint pl. Luck). Jórészt ezeknek köszönhetően haladt a támadás.
2014. 11. 17. 14:38
Pupu
Nagyon jó meccs volt. Gronk nincs az Up-ban nem is értem. Iszonyú jól játszott,igaz nem voltak űrszámai de amit blokkolásban is művel egyszerűn hihetetlen.És amilyen hőfokon tud égni..Azt hiszem a 4. Gray Tdnél majdnem kiszaladt a védővel együtt a stadionból(igaz büntetést is kapott érte, de ilyenek nagyon kellenek). Meg Edelman amilyen blokkot kiosztott Grok Tdnél öröm volt nézni. Most nagyon jó a csapat csak maradjon is ez így februárig :)
2014. 11. 17. 14:44
ptblanco
Sziasztok!

Csak kb. egy éve nézek NFL-t és mindent falok, ami Patriots, belezúgtam a CSAPATBA. Most is stream-en néztem élőben, mára szabit vettem ki, de megérte. Így futni még nem láttam a fiúkat, inkább a passzjátékhoz szoktam, de le a kalappal. Gray qrvanagy volt, a Minitron blokkja Gronknak fantasztikus, stb... Az is belefért, Brady magához képest gyengébb (azért annyira nem volt szar) napot fogott ki.

Jön a Lions, utána a Sajtfejűekkel játszunk, csupa-csapa derbi!

Go Pats!
2014. 11. 17. 16:35
nosbiglem
Örülök, hogy itt vagy!
Meccsek előtt, közben és után nyugodtan írhatsz csetre is. Nem haragszunk meg. :)
2014. 11. 17. 17:20
ptblanco
Köszi!

Vasárnap chat-en támadok! :-) Bár elvileg csak csúsztatva, 8-tól nézem a C8-on.
2014. 11. 17. 17:32
fejszee
akkor én a helyedben hanyagolnám a chat-et. még gamepass-en se az igazi követni a chat-et, mert az csúszással megy. igaz csak 1 perccel kb, nem egy órával,de az is sok
2014. 11. 17. 20:47
ptblanco
Majd meglátom. Azért Köszi az invitálást! Go Pats!
2014. 11. 17. 23:46
nosbiglem
Gyere csetre, majd adunk Stream linkeket, és élőben tudod követni!
Én és rajtam kívül sokan már 6 óra után tűkön ülünk, és fent vagyunk. Akkor igazán jó a hangulat!
2014. 11. 18. 01:29
így van, jó kiegészítés a meccshez a chat, "régen" mindig fenn voltam, de az elmúlt 1 évben szinte alig bizonyos okok miatt, de mostanában ha tudok megjelenek én is
Bár sajnos most vasárnap még a meccset sem tudom majd megnézni, mert futsal meccsünk lesz este 7től,
de Greenbay elleni meccsre mindenképpen érkezem
2014. 11. 17. 14:48
dartib83
csak az összefoglalót láttam, de ott is látszott, h ez egy nagyon nagy W volt. ráadásul idegenben.
Gronk egy beast :)))) Embertelen LOL
Go Pats!
2014. 11. 17. 14:55
azimut
Eljátszottam a gondolattal hogy Lynch nálunk fog cukorkákat eszegetni ha a Seattle nem szerződteti ,de lehet Gray tökéletes megoldás lesz, még is csak fiatalabb és olcsóbb :D :D Igaz 1 meccsből nem érdemes kiindulni de talán a sérülés az egyetlen achilles sarkunk az
idén.....
2014. 11. 17. 15:03
hopi46
Minden nagyszerű volt! De amit ez az újonc Fleming gyerek csinált...fantasztikus
Snapek O:
TIGHT END
Rob Gronkowski -- 63 of 73 !!!!
Cameron Fleming -- 37 of 73 !!!!
Michael Hoomanawanui -- 24 of 73
Tim Wright -- 10 of 73
RUNNING BACK
Jonas Gray -- 53 of 73
Shane Vereen -- 20 of 73
WIDE RECEIVER
Brandon LaFell -- 66 of 73
Julian Edelman -- 35 of 73
Danny Amendola -- 23 of 73
Brian Tyms -- 4 of 73
FULLBACK
James Develin -- 30 of 73
Gray, Gronk és az "álTE" Fleming a nyerő! (és a védelem, középen a két "pufifánkkal")
ja és még a coaching!
2014. 11. 17. 15:06
respectvv4laciindahouse
Brady nálam a 2INT leszámítva UP , megfigyeltem h szőrös szívüek vagytok a mi kis zseninkkel . Irányító nélküli csapatnak esélye sincs az SB-re ezért még kéne becsülni,
2014. 11. 17. 15:14
hopi46
Gray mondta: Ha ma este hazamegyek és lefekszem, csak nézem majd a mennyezetet és csodálkozok, hogy mi folyik itt. :-D
2014. 11. 17. 15:18
fatman
na... igazából most bocsájtottam meg a vezetőségnek, hogy elengedték Le Blount-ot :)
2014. 11. 17. 15:24
Bandi
Brady down margójára irjuk fel hogy 400 körüli passz próbálkozásból 1et elba.zot. "Na bumm" ahogy nagymamám fogalmazott anno. Egyébként a hívása jól kivitelezve nagy játék lett volna. A 2. felidőben szerintem 135+ -os ratingje volt.
2014. 11. 17. 16:00
hopi46
+1
Az INT-eket nem szabad misztifikálni "tragédiaként".A következményei attól függenek, hogy a meccs melyik szakaszában és a pályán hol következik be. De a legfontosabb az, hogy "beleragad" a QB vagy sem. TB kettő után is felállt!
2014. 11. 17. 18:54
kikoki
A 2. félidőben 158.3 ratingje volt
2014. 11. 19. 15:08
komzoz65
Így van. Kicsit olyan ez, mint a bankszakmában. Ha túl kevés a bukott hitel 1% alatt, az egyértelműen azt jelzi, hogy nem vállal elég kockázatot a cég. Nem mondom vannak kivételes évek, emlékszem Brady egyszer összesen 4 int-et dobott, hogy az rossz volt, de az int része a játéknak. Nagyon örülök, szinte ugrándozom, hogy nem tökéletes játékokkal verjük most a nagy ellenfeleket. SIMÁN. Mert a tökéletes legyen majd a PO-ban!
2014. 11. 17. 15:47
Zarathorn
2014. 11. 17. 15:48
Zarathorn
2014. 11. 17. 15:48
Zarathorn
2014. 11. 17. 15:49
Zarathorn
az első nem sikerült a többi jó :D
2014. 11. 17. 16:03
hopi46
A jövő hét meglepetése talán Dobson lesz! :-D
2014. 11. 17. 16:43
vodka03
Talált valaki gif-et Gronk TD-ről?
2014. 11. 17. 16:49
gamsti
Egyelőre csak ezt:

https://vine.co/v/O5UildVQY31
2014. 11. 17. 20:00
tottingetosz
Néztem ezt a videót, és a szakértőket kérdezem, a Colts 20-asa mit akart azzal a nagy ütéssel? Gronk másik kezében volt a labda... Ugye nem sérrülést akart okozni a merevítős karon? Én nagyon túlzónak érzem azt a mozdulatot...
2014. 11. 17. 21:29
bence.szel
Gronk stiffarmozott, hogy távol tartsa a kérdéses védőt magától. Csak azt ütötte le, hogy közelebb kerülhessen majd hozzá, de utána jött az Edelman-vonat, amit nem látott :D Szerintem nem kell mindenbe belelátni valamit, ez nem kislányok sportja, itt ilyenek másodpercenként történnek.
2014. 11. 17. 16:43
max350
Az embernek az volt az érzése, hogy deja-vuje van, a januári rájátszás mérkőzést látja újra, csak azzal a különbséggel, hogy ezen a meccsen nem LeGarrette Blount, hanem Jonas Gray futott!
Gronkowski, na ő ma megint kitett magáért, bár a számok alapján ez egy kevésbé jól sikerült meccse volt (4 elkapás, 71 yard, 1 TD).
Először összeszólalkozott a védőjével, majd- Gray TD-nél- az a blokkolás (Megvan The Blind Side jelenete, amikor M. Oher a nagyszájú védőt "kikíséri" a buszhoz?) , na ez arra a jelenetre hasonlított!
Na most igazán vakargathatják az ellenfelek edzőik a fejüket, hogy mire is készüljenek ellenünk! Denver ellen szenzációs passzjáték, a Colts ellen fantasztikus futójáték!
Erre mondaná Virág elvtárs, hogy: Most nem lennék az imperialisták helyében!!!!!
2014. 11. 17. 17:29
fatman
:)
jó észrevételek...
2014. 11. 17. 17:00
Bruschi85
Meglepően sima győzelem lett, ennél jóval szorosabb meccset vártam előzetesen,az eddigi gyenge idegenbeli forma miatt, meglepő volt, az elmúlt fordulókban hanyagolt Gray és a futójáték ennyire feljavult, Vereenben jobban bíztam Fantasy miatt is, pedig az idei Kóc futás elleni D#-e jobb, mint a korábbi években.
Plusz Luck-ékat 20 ponton tartani komoly teljesítmény volt a D#-től, szépen kezdenek összeállni. Fontos győzelem volt az AFC majdani kiemelése miatt.
Érdekes, hogy ezt és a Packers ellenit tartottam a két legnehezebbnek, ebből az egyik behúzva, jöhet a folytatás.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!
2014. 11. 17. 17:02
madi
Sziasztok!

Tudna nekem valaki adni olyan linket amin megtudom nézni az éjjeli meccset??? Sajnos lemaradtam róla.. :( Előre is köszönöm
2014. 11. 17. 17:30
Bruschi85
Szia Madi!
Persze, itt érdemes nézelődni ez egy nyílt oldal nem regisztrációhoz kötött:
http://sport-video.org.ua/americanfootball.html
2014. 11. 17. 17:58
madi
Köszönöm szépen :) :)
2014. 11. 18. 01:44
hopi46
Tök jó hely, köszi! Már le is töltöttem (torrent) a Denver és Colts meccset. Qurva jó minőség és gyakorlatilag 0 reklám.
2014. 11. 18. 16:43
mammut
2014. 11. 17. 17:14
Burkus
Nagy meccs volt, különösen, hogy egy 32,2 pontos átlagot hozó, ebben ligaelső offense-t tartottak a fiúk 20 ponton - ténylegesen 13-on - a saját pályájukon. Az a benyomásom, hogy a Kóc stílusa egyszerűen fekszik nekünk, ahogy pld. a Pittsburghé is. Luck 0-3 a meccsek aránya 6 TD/8 INT a Pats ellen - nem egy sikersztori és minden egyes meccs után csak nőni fog benne a nyomás a következő előtt.

Ezzel egyértelműen bejelentkeztünk a 1st seeéertd
2014. 11. 17. 17:18
Burkus
Ezzel egyértelműen bejelentkeztünk a 1st seedért, ami fontos lenne, márcsak a Broncos miatt is, bár lehet, hogy nekik már nagyobb problémáik is vannak. A ligaelső 32,2-es átlagú offense-t lényegében 13 ponton tartani nagy teljesítmény volt, pedig Browner nem is hozta most magát.

Remélem, a formaidőzítés jól lesz és kitart a PO-ig.

Ahogy Gronk beledolgozta a stadion berendezésébe Sergio Brownt, az priceless! Azt néztem, hogy Gronk már rég távozott, a srác még mindig ott feküdt...
2014. 11. 17. 18:18
respectvv4laciindahouse
Tleg Dobsünnel miujság?
2014. 11. 17. 20:42
dartib83
jó kérdés?
2014. 11. 17. 20:42
dartib83
2014. 11. 17. 18:30
lipi
Na, aloha!

Megérte felkelni a meccsre. Kicsit féltem tőle, mert impozáns statisztikái voltak a Coltsank. A meccs közben a félelmem erősödött. Félelmetesen jó csapat. Luck pedig megérdemli a hype-ot. A jövő elit irányítója lesz.
Amit még senki nem emelt ki, pedig kulcsfontosságú volt, az az Ofal munkája. Bámulatoas milyen fejlődésen ment át. Végre olyan futás blokkolásokat mutattak be, amilyenke a nagykönyvebn meg van írva. Kereszthúzások, eltolódások. A folyosók úgy nyiltak, mint tavasszal a virágok :). Cameron Fleming mellett említsük meg Develin teljesítményét is. Fantasztikusan blokkolt Gray előtt.
Ami pedig még fontosabb: Csapatként játszottunk. Brady-nek nem ment ma. Szenvedett az első félidőben, mégis mi irányítottuk a játékot.
a másik kiemelkedő teljesítmény pedig az edzői stábé. A Chiefs elleni meccs után parádésan összekapta a brigádot az öreg :).
Bears, Denver, Colts pipa. Ez a lényeg :).
Szép volt fiúk :)
2014. 11. 17. 19:14
azimut
https://www.youtube.com/watch?v=mPwPz7JVuCE
https://www.youtube.com/watch?v=ntZBdeKNUcE

Azt hiszem ez a két videó ad egy kis képet arról,hogy ki ez a Gray! A 2. videó inkább a sérüléséről szól.....
2014. 11. 17. 19:26
Zarathorn
Bocsi de ezen majd leestem a székről úgy röhögtem

http://kepfeltoltes.hu/141117/eli_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2014. 11. 17. 19:36
joe75
2014. 11. 17. 23:49
nosbiglem
Hát ez beszarás! Nagyon, de nagyon röhögtem!
Köszi szépen, ez jól esett!
2014. 11. 17. 20:10
ArsnL
Gray nem számít első évesnek, 2012-ben UDFA volt. Azóta csak PS-ekben volt, de akkor sem számít rookie-nak, nem?
2014. 11. 17. 20:29
focilap
http://www.nfl.com/player/jonasgray/2533030/profile

Itt first seasont írnak neki szóval aznfl.com alapján nem rookie.
2014. 11. 17. 20:50
simita14
Egy-egy eladott labda bármikor bejöhet TB-nél. Most kettő. Na bummm! Nem az indy üdv hadsereg kisasszonyai ellen játszottunk ! Ma is vezére volt a csapatnak. Csak azért mert valakit oda is be kell tenni, visszautasítom mindhárom downt.
2014. 11. 17. 20:56
Pat Patriot
Brady mindig is Montanát tekintette példaképének. Tegnap valamiben beérte: megdobta a 139. interceptionjét... Már csak 89 darab kell neki, és meglesz Peyton Manning is! :)
2014. 11. 17. 21:16
max350
2014. 11. 17. 23:50
nosbiglem
2014. 11. 18. 21:53
Thom
..ez gyilkos volt :)
2014. 11. 17. 21:49
&ris
Kicsit olyan mint a Szív bajnokaiban, csak sokkal keményebb :D Érdemes elolvasni a háttérinfó és Gronk dumája miatt:
http://bleacherreport.com/articles/2270588-rob-gronkowski-destroys-sergio-brown-says-he-threw-him-out-of-the-club?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national
2014. 11. 17. 22:50
ArsnL
azt vki mesélje már el, hogy Brown hogyan okozhatta Gronknak a kéztörését, nem blockolt vagy mi történt az XP-nél
2014. 11. 17. 23:05
tomi-tomi
Gronk lazára vette a blokkolást, Brown meg mint a meszes tört át. Ráadásul hülye szögből találta el Gronk "lógó" karját.
Tipikus nem 100%-ig figyelek a játékra sérülés volt.
2014. 11. 17. 23:05
bence.szel
Akkor már az ellenfélnél játszott.
2014. 11. 17. 21:53
hopi46
Def snap-ek:
DEFENSIVE END
Rob Ninkovich -- 58 of 58 !!! ("Ironman")
Akeem Ayers -- 40 of 58
Zach Moore -- 11 of 58
Vince Wilfork -- 33 of 58
Dominique Easley -- 32 of 58
Chris Jones -- 29 of 58
Alan Branch -- 15 of 58
LINEBACKER
Jamie Collins -- 57 of 58 !!
Dont'a Hightower -- 57 of 58 !!
Jonathan Casillas -- 12 of 58
CORNERBACK
Darrelle Revis -- 56 of 58
Brandon Browner -- 55 of 58
Kyle Arrington -- 48 of 58
Logan Ryan -- 33 of 58
SAFETY
Devin McCourty-- 57 of 58 ! (Qurva sok pézt kell majd adni neki)
Patrick Chung -- 34 of 58
Duron Harmon -- 8 of 58
2014. 11. 17. 22:46
ArsnL
DMC meg is érdemli... szóval remélem nem garasoskodunk :P
2014. 11. 17. 23:07
dartib83
Gronk jól tette, hogy kirakta Brown-t. legalább tudja, hogy hol a helye :) LOL
2014. 11. 18. 00:06
Wolverine89
2014. 11. 18. 06:02
Firstdown
Nézve a meccseket,valahogy olyan érzésem van hogy most nagyon egyben van a csapat.Úgy értem hogy most megvan a potenciál mint az O mint a D ben,hogy megcsinálják azokat a dolgokat amiket a kordinátorok kitalálnak,tudnak variálni függően az ellenfél játékától.
2014. 11. 18. 08:27
szmorocz
Rájöttem mi volt a baj a szezon elején. Meleg volt. Amióta az öreg felvette a kapucnis pulóvert minden rendben van a csapattal.
Egyébként vajon ő kap ezért vmi reklámpénzt? Tuti, hogy egy rakás kapucnis pulcsit eladnak miatta! :)
2014. 11. 18. 12:40
pm11
vagy csak most érik össze a fal az új edzővel.
2014. 11. 19. 01:00
TMR
áááá...szerintem a pulóver
2014. 11. 18. 10:43
babakocsi5
Valaki megmondaná, hogy miért nincs Gray benne a forduló top5 újoncában? Előre is köszönöm :)
2014. 11. 18. 11:38
mert nem volt elég jó a teljesítménye! xD
viccet félretéve, nagyon egyszerű az oka... nem újonc
1-1 évet már lehúzott a Miami és a Boltimóóóór Practice Squadjában
2014. 11. 18. 14:12
babakocsi5
Köszi, azt hittem rookie :)
2014. 11. 18. 11:43
vhs-box
forduló top5? a mi fiúnk a hétvégén bejelentkezett az alapszakasz MVP címre, nem aprózza el holmi heti díjakkal :-)
2014. 11. 18. 12:39
pm11
Hát amit eddig pl JJ Watt művel lehet még dolgozni érte...
2014. 11. 18. 10:44
vhs-box
Steelers topikban olvasom :
Blount miért nem kapott egy snapet sem? Azt most olvastam, hogy el is hagyta a helyszínt meccs közben, de mi történhetett, amin ennyire felhúzta magát?
Azon, hogy nem kapott lehetőséget, pontosabban 3X pályán volt, de akkor nem futottunk. Ezen felmérgesedve hamarabb bement az öltözőbe, majd a reptérre. Remélem trade-ből kapunk érte valamit, ne csak ingyen basszuk ki. Kár, pedig ketten Bellel egy kurva jó futópáros lehettek volna akár hosszabb távon. Gondolom Bellnek nagyon szaladt a szekér ezért őt tolták, lehet megint a csúcs volt a cél. Mindegy ez csapatjáték aki meg nem csapatjátékos annak nincs helye a csapatban. Sztem.

Elengedtük,és itt van nekünk Gray.Az elengedése elég sok negatív véleményt generált.lehet nem is volt véletlen.hogy elővarázsoltuk Gray-t, soha többé nem kérdés a megalapozottság. Nagy varázslók ezek ott Bostonban :-) hála istennek. most már abban bízom, direkt szóltak Christian Hackenbergnek, nyomja visszafogottan, elhozzuk majd 5-6. körben,és átveheti Brady helyét !
2014. 11. 18. 11:43
meg gugliztam, ki ez a Hacker gyerek hát tényleg visszafogottan tolta :D
de sztem így hogy itt van Gerappa felesleges QBt draftolni a következő 2-3 évben
2014. 11. 18. 11:51
vhs-box
megérzésem szerint, soha nem fog kezdeni a Patsben.Na de tavaly, amikor egy bizonyos Bill O'Brien volt a HC.
Én egy meccsét láttam, kiköpött Brady, fiatal kiadásban.
2014. 11. 18. 13:25
az simán benne van, hogy soha sem fog kezdeni nálunk, sztem ez azon fog múlni, hogy Brady meddig játszik még, mert ha még 4 évet letol akkor nem hiszem hogy a rookie szerződése lejárta után hosszabítana úgy hogy tudja itt van még Brady
viszont sztem több mint biztató ahogyan játszott az előszezonban és a meccsek végén
rookie létére nem pánikol, gyors döntéseket hoz (és jókat) és ne feledjünk alsóbb osztályból jött és első éve egy bonyolult támadó rendszerben szóval sztem itt vagy máshol, de kezdő QB lesz belőle előbb vagy utóbb
2014. 11. 18. 14:45
vhs-box
pont hogy nagy meglepetes az ittlete veszi le a vallarol a terhet.ha nem sikerul sincs semmi .hiszen az lenne a nagy durranas ha sikerul. nem nagyon ertem az egyetemi rendszert.de az csak jelenthet valamit hogy nem a legjobb programok egyikeben jatszott. persze az olasz csodor is valami alsobb osztalybol jott.most meg 100 millas szerzodessel SB bajnok.meg Romo is itt van a ligaban. de mondom megerzes .hogy sosem lesz kezdo iranyito itt. Hackenberg lesz az utod remelem.:-)
2014. 11. 18. 11:01
Boby33
Szerintem Develin rengeteget dolgozott Gray-nek! Hiányolom up-bol
2014. 11. 18. 11:40
2014. 11. 18. 13:00
1976gabi
MARHA JÓ A CSAPAT FORMA IDŐZÍTÉSE.GRATULÁCIÓ A STÁBNAK.A NEHÉZ MECCSEKEN TOP FORMÁBAN VAN MINDENKI.
2014. 11. 18. 18:49
Lucius
Azért a Lionstól most valahogy nem tudok tartani.
2014. 11. 18. 19:00
vhs-box
pedig kell, lassan mindenki a mi skalpunkat akarja ,mint a legjobb csapat a ligában.
2014. 11. 18. 19:36
Burkus
A Detroit védelme első az engedett pontokban és yardokban, az engedett futott yardokban, 5. az engedett passzolt yardokban. Ne becsüljétek le őket.
2014. 11. 18. 20:52
Lucius
És 26. szerzett pontokban. Reméljük ezt is tartják, és akkor nem lesz gond.
Nehéz komolyan venni a Denver és a Colts után egy csapatot, amelyik 6 pontot szerez egy meccsen. De megértem az aggodalmakat. :)
2014. 11. 18. 20:02
azimut
Blountot leszerződteti vajon a Denver? :D
Mert van gond bőven a futójátékosokkal náluk meg persze Talib nagy haverja,Ő miatta jött hozzánk is......
2014. 11. 18. 20:25
Lalika
Sanders mellé is kell még nekik valaki, most látom csak, hogy elütötte egy Kos ...
A bíró rá is dobta a sapkáját a testére... Ez valami szabály?
2014. 11. 18. 20:34
Burkus
Sanders szerelése nem volt semmi, ráadásul teljesen szabályos, vállal ment a védő. Ami még nem volt semmi, az a Manningen bemutatott sack. Gyönyörűen volt megkomponálva.
2014. 11. 18. 22:37
OFenoMeno
hajnalban veget ert a 11. fordulo, es meg nem lehet "buzizgatni" az espn playoff machine-jat. teljesen depresszios... :))
2014. 11. 18. 23:07
athees
Stat update: Jonas Gray is now credited w/ 37 carries for 201 yds Sunday, making him the 3rd 200+ yd rusher in Pats history. Gratula :)))
2014. 11. 19. 07:58
mgabor74
Akkor csak jól gondoltam és azt ünnepelték a pályán. A chat-en még beszéltük is, de akkor "csak" 199-et írtak ki. Nem is értettem.
2014. 11. 19. 12:02
loop80
Az NFL.com-on még mindig a 38/199 szerepel.
2014. 11. 19. 14:56
hopi46
19-én estefelé már kijavították.
2014. 11. 19. 16:47
max350
Újraszámolták és 201 jött ki!!!!
Grat Jonas, csak így tovább!!!!!
2014. 11. 19. 07:31
kna19810513
Az 5. forduló után volt egy cikk, amely a Twittwren történt kommenteket írta le. A kérdésem az lenne, hogy várható-e hasonló cikkek meccsek után?
2014. 11. 19. 07:57
Thane
Van humora ennek a Gronkowski-nak, csak Brown nem értette ...
2014. 11. 19. 12:35
crucified
2014. 11. 19. 09:46
vhs-box
woow :-)

Week 13: 11/27-18:30-DET-CHI(S2), 22:30-DAL-PHI(S2), 2:30-SF-SEA(S2), 11/30-20:00-PIT-NO(C8), 22:15-GB-NE(S2), MNF-2:30-NYJ-MIA(S2) #nflhu

--------------------------------------------------------------------------------
2014. 11. 19. 15:06
Tzimisce
Hálaadás lesz, akkor 3 meccs van csütörtökön.
2014. 11. 19. 15:30
vhs-box
pont munkahelyi összetartáson vagyok:-(, de sport tv csak van egy kurva szállodában:D
2014. 11. 19. 12:51
RicHARD
Hmmmmmm

Gronk-ot és LaFell-t nem kiemelni ezen a meccsen pozitivumként elég nagy hiba szerintem !!!
Aki látta a meccset azoknak sztem nem kell magyarázni miért , a kulcsmomentumokra gondolok. :)
2014. 11. 19. 13:48
crucified
Ez mekkora Gronk-tól: :)

"He was just yappin' at me the whole time," Gronkowski said of the play, per CSN New England. "So I took him and threw him out of the club."
2014. 11. 19. 13:50
nszgergo
Ben Tate és Blount is kirugva, kár hogy már nem kell nekünk futó... :)
2014. 11. 19. 15:34
csabesz
majd beindul a Denver:)
2014. 11. 19. 15:38
Tibi Twelve
Szerintem azért a depth nem árt :D lehet vissza kéne igazolni bagóért :)
2014. 11. 19. 15:38
Tibi Twelve
Sőt mind2t, h a Denvernek ne legyen futójátéka :D
2014. 11. 19. 18:21
loop80
Legrosszabb esetben is 12-4-gyel (Packers? Jets?) végzünk, a csoportunkat biztosan megnyerjük. 2 hónapja még 10-6-ot tippeltem, jó esetben... :)
2014. 11. 19. 18:59
petichef
Kérdés!!!

Bár tuti hogy hülyeség, de azért mégis: Blountot visszaigazoni occsóért, meg itt van nekünk Gray, Ridley meg mivel lassan sokba kerülne, plusz a sérülése miatt is eléggé kérdéses hogy milyen szinten tud majd játszani, cut! BB-nek eleve problémái voltak Ridley fumble-jaival, padoztatta is eleget, és szerintem Gray-jel lehetne pótolni. Tudom, egy meccs alapján nem lehet egy játékost megítélni, de azért 4 TD-t és 201 yardot azért nem az ügyetlenek szoktak összehozni. Legrosszabb esetben feleződik a statja, és meccsenkén csak 2 TD-t és 100 yardot fog futni... :D

Szóval mi a vélemény? :)
2014. 11. 19. 19:07
petichef
Azt még tegyük hozzá, hogy jövőre új szerződést kell neki adni, és jövőre már tuti nem fogja beérni a mostani összegekkel /mivel rookie-szerződése van, kapott négy évre 2.4 milkát/. Ennek többszöröse kell hogy itt maradjon... Vagy sokszorosa...?
2014. 11. 19. 20:09
Pat Patriot
Gray 199 yardját újraszámolták? Ezt megtehetnék az Országgyűlésben is, lehet, hogy kiderülne, hogy ott is többen vannak (a kelleténél).
2014. 11. 19. 21:17
darth king
Igen, azt olvastam, hogy egy -2 yardos futás büntetés miatt törölve lett, és így alakult ki a 37/201!
Hozzászólás a(z) Villámreakció és Ups & downs - 10. mérkőzés bejegyzéshez