Menetrend

Sorozatban írnak alá az újoncok

2009. 07. 17. 16:26
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
További három újonccal sikerült megállapodnia a csapatnak. OT Sebastian Vollmer (2.kör), WR Brandon Tate (3.kör) és DE Darryl Richard (7.kör) is négy éves szerződést írt alá. Tate szerződése 755 ezer dollár signing bonust, aláíráspénzt tartalmaz. A részleteket egyelőre nem hozták nyilvánosságra. FRISSÍTÉSEK: Megegyezett Edelman is, a QB\WR poszton bevethető játékos 4 évre kötelezte el magát a csapathoz, a szerződése 48.700$ aláírási bónuszt tartalmaz. Brace is csatlakozott a kerethez. Előzetes információk alapján 4 évre durván 2.82 millió dollár garantált fizetést tehet zsebre a játékos. George Bussey, az ötödik körben választott támadó falember is 4 évre írt alá a csapattal. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek. Még három újonc játékosnak nincs szerződése (de ennek hiányában is játékjogukat a csapat birtokolja): safety Patrick Chung, LB Tyrone McKenzie és long snapper Jake Ingram.

Hozzászólások

2009. 07. 18. 10:20
TÖRÖLT
Sziasztok!Nos a kérdésem a következő lenne:{Lehet kissé fura lesz:-D}Nos ha szerződtetjük őket attól függetlenül elképzelhető hogy esetleg máshol folytathatják pályafutásukat???
2009. 07. 18. 13:10
bradyfan
De Martino. Ha elcseréljük őket akkor igen, de mivel velünk írtak alá nem mehetnek máshova csak úgy. Nem is nagyon tudok olyanról hogy egy rookie aláírt vhova majd pedig más csapatnál játszott.
2009. 07. 18. 13:47
_bb
Csak annyit jegyeznék meg, hogy TC előtt valószínűleg minden újonccal szerződik a csapat, mégsem valószínű (sőt), hogy mindenkinek jutna hely az 53-ban...akinek nem jut, na az folytathatja másutt, mert ugye az sem feltétlen, h egyenes az út a PSbe, ha más csapatok bejelentkeznek a játékosért, h ők beraknák az 53ba. Egyébként nekem úgy tűnik vannak még lehetőségek, de ezek nem igen szoktak újonc játékosokkal előfordulni: a csapat bármikor elküldheti a játékost és akkor fel is út, le is út (ez leginkább "viselkedési zavarokkal" küzdők esetében)...aztán el is "adhatja" (trade), itt a bradyfan által írt csere, lehet draftpickért, játékosért, mindkettőért (ha például valamiért beüt a "durcifaktor", v. kihagyhatatlan lehetőség kínálkozik)...a lényeg, hogy a csapat dönt, de a játékos is kényszeríthet...de nem vagyok egy szakértő, szóval, aki jobban tudjo mondja nyugodtan :)
2009. 07. 18. 14:50
_bb
OFF: Hanson korábban érdekes sérülést szenvedett (belevágott a lábába egy fejszével, amit motivációs eszközként rakott Del Rio az öltözőbe)...ha filmben ilyet látok, azt mondom marhaság...de ez "amerika":
http://findarticles.com/p/articles/mi_qn4188/is_20031010/ai_n11429088/
2009. 07. 18. 17:27
TÖRÖLT
Köszönöm szépen a választ bradyfan.Mikor jön már a szezon:)))).Jó tudom ki van írva,de hát na.Látom az előszezon az hamarosan itt van augusztusban.De biztos vagyok benne{legalábbis nekem ez a véleményem}hogy az alapjátékosok nem igen fognak pályára lépni.
2009. 07. 18. 17:35
bradyfan
Természetesen a válaszban nincs benne a Cut lehetősége. Ha Cut van akkor símán előfordulhat, hogy más csapatban játszanak.
2009. 07. 19. 14:31
temp
így van, attól, hogy szerződtek velünk még nem jelent garanciát arra beférnek a szeptemberi keretbe (53+8 fős gyakorló csapat). Azoknak az újoncoknak, akik nem férnek rá az 53 fős keretre leggyakrabban cut lesz a sorsuk, waiwerre kerülnek, és onnan próbáljuk meg őket a practice squadba visszahozni, természetesen vigyázni kell, mert a waiwerről és a PS-ből is elég könnyen el lehet szipkázni úgy az embereket, hogy a Patriotsnak abba semmilyen beleszólása nincs. Az azért elég ritka, hogy normál ügymenetnél tradelnek ilyen ki nem próbált újoncokat, ez inkább a durcit bevágó sztár rookie-kal szokott menni.
2009. 07. 19. 14:50
bradyfan
Nem is nagyon emlékszem olyan, hogy egy Rookie aláírt volna egy csapathaz, majd pedig elcseréltette volna magát. Ilyen féle incidens volt ugye az Eli ügy is, de ha jól emlékszem ott nem írt alá szerződést MAnning.
Hozzászólás a(z) Sorozatban írnak alá az újoncok bejegyzéshez