Menetrend

Welker készen áll

2010. 07. 24. 21:07
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Wes Welkerhez közel állók információja szerint az elkapó készen áll arra, hogy a július 29-én kezdődő edzőtáborban már teljes értékű munkát végezzen, ami egyben azt is jelenti, hogy ott legyen a szezon első, Bengals elleni mérkőzésen is. A kérdés már csak az, hogy a csapat orvosai és Bill Belichick is így gondolja-e?!
Az egész péntek délután kezdődött, amikor az egyik bostoni műsor robbantotta a bombát és bejelentette: Welker képes teljes edzést végezni, ezért várhatóan nem PUP (active/physically unable to perform) listán kezdi meg az edzőtábort. Szombaton a Boston Globe vezető újságírója, Albert Breer is megerősítette az értesülést, miszerint Welker készen áll az edzőtáborra és arra, hogy részt vegyen minden gyakorlaton, beleértve a kontakt edzéseket is. A Boston Herald újságírója, Karen Guregian a következőket tudta meg: "Az esethez közel álló informátor nem tudta határozottan megmondani Welker státuszát, de szerinte több mint valószínű, hogy mégis Active PUP listán kezdi az edzőtábort, pusztán elővigyázatosságból, de csak az orvosi stáb döntése miatt. Szóval egyelőre inkább affelé hajlanak, hogy PUP listán kezdjen Welker, de az is a lehetőségek között van, hogy ezt kihagyják és aktív játékos lesz, mindez a doktorokon és Bill Belichick érzésein, és döntésén múlik." Mike Reiss szerint két dolgot kell figyelembe venni: 1. Welker állapota 2. Welker roster státusza, amit az PUP lista jelent. Welker térdét februárban műtötték és a jelek szerint a rehabilitációja a vártnál jobban sikerült. A lehetőség, miszerint Welker az edzőtábor első napjától ott legyen a pályán reális, és már ez maga fantasztikus hír mind Welkernek, mind pedig a csapatnak. Ez megerősíti azt a lehetőséget, miszerint Welker ott lehet a szezon első mérkőzésén szeptember 12-én a pályán. Mégis, ahogy a Boston Herald jelentette, az is egy lehetőség, hogy PUP listán kezdi az edzőtábort, és így nem gyakorolhat a pályán a többiekkel. A Patriots közelíthet óvatosan is a dologhoz, ez nem fogja azt jelenti, hogy visszaesés következett volna be Welker állapotában. A döntés várhatóan nem fog megszületni szerdánál korábban, de valószínűbb a csütörtök reggel. Az egészet összefoglalva, Welker helyzete a következőképpen néz ki: nagyszerű munkát végzett a rehabilitációja során, így a lehetőség hogy készen álljon a szezon első mérkőzésére több mint valószínű, de annak a lehetősége hogy az edzőtábor első napjától kezde részt vegyen a munkában csupán a Patriots döntésén múlik és nem az ő állapotán. Forrás: ESPNBoston

Hozzászólások

2010. 07. 24. 21:47
lesliemus
:-) ez egy remek híír...!!! :-) bíztam benned skacóóóó!!!
2010. 07. 25. 01:43
nosbiglem
VÉGREEE! Ő EGY ISTEN!
2010. 07. 25. 16:00
2010. 07. 25. 17:32
kyobalu
Yeeeeesssss!!!
Végre!

De bolondok lennének, ha nem PUP listán kezdenék el vele a tábort, bármennyire is jól haladt a rehabilitáció!!
De reméljük a legjobbakat, ha ő teljes értékű munkára jelentkezett, akkor nem lehet olyan rossz állapotban!
Szerintem meglepetést okozunk a ligában O fronton..Kezd összeállni a támadó szekció!!

GO Patriots!
GO Welker!!!
2010. 07. 25. 17:32
takirob
Gyerünk Wes, GO PATS!!!!!
2010. 07. 25. 18:33
ha nem is kerül pup-ra az még nem jelenti, hogy akár első meccsen aktív lenne. lehet úgy okoskodik a csapat, hogy jobb ha ott van Wes a TC-ben a többiekkel, és gyakorol, elvégzi azt amit tud, és ha 1-2 hetet ki is kell hagynia az alapszakaszból, akkor el lesz az inaktívok között. a TC-ben végzett munka pedig az év hátralévő részében lesz kifizetődő.
2010. 07. 26. 13:49
norbertobaggio
Az a helyzet ,hogy mikor megsérült akkor itt elég sokan temettétek ,hogy nem fog gyorsan felépülni,de most örülök ,hogy rátokcáfol. Gratulálok Wes-nek ,hogy nem csak a pályán add 200%-ot hanem a rehabilitációjában is!
Persze azt hozzáteszem szerintem is 1-2-ét fordulót ki kéne még az elején hagynia!
Hozzászólás a(z) Welker készen áll bejegyzéshez