Menetrend

Wild Card vasárnap

2008. 01. 07. 01:32
Szerző: Hazafi
Kategória: Hírek
Az AFC mai mérkőzése egy izgalmas, ugyanakkor pontokban szegény mérkőzést hozott. A San Diego Chargers - Tennessee Titans meccset a Chargers nyerte 17-6-ra. A mérkőzést a Titans kezdte jobban elsősorban a fantasztikus futás elleni védelmének köszönhetően. Az Albert Haynesworth által vezérelt védelem 3 negyeden keresztül 1 yardos átlag körül tartotta a liga legjobb futóját LaDainian Tomlinson-t. A Chargers Philip Rivers jó passzjátékának köszönhetően tudta átvenni a vezetést, amit már a mérkőzés végéig nem engedett ki a kezéből. Az AFC következő körében New England Patriots - Jacksonville Jaguars és Indianapolis Colts - San Diego Chargers mérkőzéseket láthatunk jövő hét szombaton és vasárnap.
A mai két Wild Card mérkőzés közül a New York Giants - Tampa Bay Buccaneers mérkőzést játszották az NFC-ből. A mérkőzést viszonylag simán nyerte a Giants 24-14-re, annak ellenére, hogy az első TD-t a Tampa szerezte Earnest Graham 1 yardos futásával. Ezután viszont a Giants Eli Manning vezérletével 24 pontot szerzett zsinórban, megválaszolatlanul. A végén Jeff Garcia egy TD passzal kozmetikázta a statisztikáját, de ez már nem enyhíthette a kalózok szurkolóinak a fájdalmát. A következő körben Dallas Cowboys - New York Giants és Green Bay Packers - Seattle Seahawks mérkőzést játszanak az NFC-ben.

Hozzászólások

2008. 01. 07. 01:42
trueplaya
A Titans-nek jobban örültem volna....na mindegy megcsináljuk!!
Go PATS!!!!!
2008. 01. 07. 02:07
Soldados
Holnaptól valószínűleg ismét lesz nfl.hu!
2008. 01. 07. 08:00
kafferbivaly
2 éve nagy reményekkel ment a Jax Foxboroba és csúnyán kizúgtak...McGinest nagy meccse volt
2008. 01. 07. 08:05
pittaba
Ez a bizonyos "szakértő" agyon-vissza fikázta B.B-t és a csapatot.
2008. 01. 07. 08:22
tottingetosz
Nagyon nehéz lesz az út a SB-ig. Jags, Colts/Chargers. De mindenkit le kell győzni, hogy mi legyün a Gyűrűk Urai.
Hát Go Pats!
2008. 01. 07. 08:44
ati
Sziasztok!
Én is jobban örültem volna a Jax-nek ,de hát ez van meg kell mutatnunk a világnak hogy mi vagyunk az NFL Úrai!!!!!!!
Go pats!!!!!!!!
2008. 01. 07. 09:09
mascherano
pittaba ez nekem is feltűnt a fikázás! Ez a duma meg, hogy ezzel a játékoskerettel minden edző megcsinálta volna a 16-0-át azért kétlem. Pl. Welkerre senki nem gondolta hogy ilyen jó lesz. A fútóinkat lebecsmérelik általában. A védelmet nyugdíjjaskorúnak mondják. Vannak olyan csapatok a ligában ahol lehet hogy még jobb a keret a miénknél még se csinálnak nagy csapatot belőle! Igenis ez az edző sikere!! Hogy ilyen csapatot tudott csinálni.
2008. 01. 07. 09:38
imrow
TT nagggyon okkos volt. Mondjuk kis hazánkaban egyébként is divat fikázni ami jól működik... Azt hittem a videózást említi majd meg, de arra nem gondoltam, hogy BB szerepét kérdőjelezi meg majd a 16-0-ban. Azért abba belegondolhatott volna a "szakértők gyöngye", hogy az európai fociban is volt már olyan, hogy "galaktikusok" aztán EDZŐ nélkül nem értek el semmit. Nem baj TT, gondolom a Broncos majd felvidít!!!
Go Pats Go!
2008. 01. 07. 09:51
Mr nemo
Milyen fikázásról beszéltek? Asszem lemaradtam valamiről..
2008. 01. 07. 10:08
tboy
Üdv Mindenkinek.
Lezárult az első kör. 3 mérkőzésen bejött a tippem, de a Patriots számára legfontosabb meccsen, az általam kevésbé kedvelt csapat a Jacksonville jutott tovább. Szerintem ellenük igen nehéz lesz. Ha viszont nem képesek felnőni a feladathoz, akkor igencsak megfáznak Foxboroughban. A 2. félidőben azzal a játékkal javult fel a Pits ami a ligában a Patriotsnak megy a legjobban. Bízok a csapatban. A "szakértő"-i véleményhez csak annyit, hogy az illető kicsit érdekes módon látja az eseményeket. A Patriots vezetői és edzői karát szinte semminek sem tekinti, mialatt a saját közönsége által is kritizált Dallas, csak leeresztett az utolsó néhány meccsre. Hát szerintem ezt egy kicsit rosszul látja. Mert egy meccsen vqagy kettőn is lehet rosszul játszani, és ki is lehet kapni, de lélektelenül az kizárt, és ezt szakértőként nem tudom, hogy nem lehet észrevenni. Én eléggé kritikus természet vagyok, de ha valami működik azt lehetőleg ne kezdjük ki, különösen úgy, hogy annak lényegét még nekünk tanulnunk kell. Bízok a Csapatban. Go Pats.
2008. 01. 07. 10:14
temp
Ha megengedtek egy pár teljesen szubjektív gondolatot TTT véleményével kapcsolatban, amivel természetesen lehet egyetérteni és nem egyetérteni is:

Mindenkinek meglehet a saját véleménye 1-1 dologról, és amíg kultúráltan fejezi ki magát addig szerintem nem szabad belekötni. Miért ne gondolhatná TTT úgy, hogy más érdemesebb lett volna az év edzője díjra (nézzétek meg, mi a pats.hu-nál is Jack Del Rio-ra tippeltünk). Az természetes, hogy Patriots szurkolóként szerintünk BB-nek kellett adni, de ha megnézitek a szakértők majdnem fele is másra szavazott. Ez egy szabad sport, nem igazán lehet senkire kijelenteni, hogy Ő a legjobb. Szerintem maximum ilyen TOP5 dolgot lehet mondani, aztán, hogy a legjobb ötből ki kapja ténylegesen az már a pillanatnyi forma, megítélés, politika, etc.

Egyébként, én sem szeretem azt, hogy manapság ha valaki 5 perc hírnevet szeretne magának itthon (egy időben meg az USA-ban is), akkor rögtön belerúgott egyet a Pats-be. Viszont az is igaz, hogy ha mi New England szurkolók nem fogadjuk el, hogy rajtunk kívül is van 31 másik csapat, és van a másik oldalt képviselő kultúrált vélemény is 1-1 Patriotshoz kapcsolódó témában, akkor meg is fogjuk érdemelni azt a rossz hírnevet, amire egyenlőre nem szolgáltunk rá.
2008. 01. 07. 10:53
yoda
Kemény meccs lesz a következő, de hát sok ilyet láttunk már. Meg aztán nehogy már azt mondják később h "jó nyertünk a SB-on de hát a Jax-el nem találkoztunk". Még mindig mi vagyunk a favoritok.
Viitoval a fentiekben teljesen egyet értek. Persze az hogy utáljuk a legjobbat nem nfl tünet. Anno a Ferrárit és Schumachert is mindenki szidta amikor mindent megnyertek. És magán a NFL networkon volt egy olyan video ahol már nem is tudom melyik két szakértő egyenesen azt mondta h milyen üzenet ez a ligának, hogy szabadon lehet csalni?!(arról elfeledkeztek h valamelyik közvetítésen hangzott el h mindenki próbálkozik, csak mi buktunk le...)
2008. 01. 07. 11:03
Nora
Szerintem a felháborodás nem azért volt mert nem BB nek adta volna a címet. Szerintem nagyon sokan rászolgáltak volna az év edzéjére pl. McCarthy és Del Rio ( ki tudja lehet én is rájuk szavaztam volna), inkább azzal volt a gond, hogy azt mondta ki hogy nem érdemelte meg, mert ezt bárki tudja (ebbóől a keretből).
Szerintem megérdemelte és még sokan mások is megérdemelték volna.
Szóval szerintem csak erről volt szó...
2008. 01. 07. 11:04
yoda
Hallottátok? Lezárult a delfin vadászat időszaka! Viszont nem kell sokat várnunk, szabaddá tették a jaguár vadászatot! A szigonyokat dobhatjuk és újra jöhetnek a puskák Hazafiak!
2008. 01. 07. 11:08
temp
Nora: én értem, hogy ezen volt a felháborodás. De végülis ez is egy vélemény, hogy a Patriots keretével én is 16-0-t produkáltam volna. A magam részéről nem értek egyet vele, de mint véleményt elfogadom, hogy más így gondolja.
Nem szeretnék OFF-olni, de azthiszem Magyarország egyik legnagyobb hibája, hogy a közbeszédből eltűnt a másik véleményének a tisztelete. Kinyitok egy újságot, bekapcsolom a tv-t, vagy csak simán beszélgetek emberekkel, és azt látom, hogy valaki mond valamit, a másik rávágja, hogy ez hülyeség, egy szó sem igaz belőle (vagy még csúnyábbakat). Na mindegy, lehet, hogy csak én vagyok túl idealista ;)
2008. 01. 07. 11:17
Nora
Ez igaz... már mint, hogy a másik véleményének tisztelete eltünt... magam tapasztaltam, hogy nem egyszer hülyének néznek ha mást gondolok,.... de úgy gondolom, hogy egy szakkomentátor amíg kommentál legyen pártatlan és obijektív. ennyi.
2008. 01. 07. 11:33
kafferbivaly
a szakkomm.-nak nem kell pártatlannak lenni,csupán a kommentátornak. pl nyilasi is minden ftc meccsen bent ül...TTT köztudottan nem szimpatizál a patriots-cal,dehát még mindig sokkal jobb mint mikor olivér nyiltan szidja eli-t aktuális teljesitménytől függetlenül...
2008. 01. 07. 11:45
zsesszi
szidhatnak, fikázhatnak...a meccseket akkor is meg kell nyernie valakinek:))
mindenesetre a szezon előtt senkinek sem volt ekkora szakértelme az ellen táborában, hogy 16-0 lesz...mert ha valaki a szezon elején ezt mondja, annak hatalmas respect!
utólag könnyű a megtörténtet elemezni:)))
100 szónak is 1 a vége: mindenki a Patsről beszél!!!:)))
2008. 01. 07. 11:47
Sitya
Sziasztok, és TD-ben gazdag új évet!

Úgy néz ki az emberi irígység örök.
Yoda teljesen rátapintott a lényegre! Anno kikezdték a Ferrárit, kikezdték a Reált stb.. és most az jön, hogy na persze Tom Brady mert ilyen támadósora van, na persze BB, mert ilyen játékosai vannak, csakhogy azt a szakértőink elfelejtik, hogy ezeket a játékosokat ki kellett választani, ezekből a játékosokból össze kellett rakni a csapatot, és az sem véletlen, hogy pl. Randy Moss újra itt lett csúcs WR, mert itt egy tudatosan összerakott puzzle része, ami úgy működött ahogy. Tom Brady-ről meg annyit, hogy emlékeim szerint az ellenfélből Big Ben sem azt mondta, hogy bravó, királyul megvédtek a csapattársak, és szerencséd, hogy pont odament a labda az elkapó kezébe. Amellett valahol az is elismerés a liga csapataitól, illetve azok GM-jeitől, hogy BB mellől előszeretettel vásárol(ná)nak edzőt/edzőket. És ha ezeket bárki tudja, akkor tegye meg!
A sikereket nem kell megmagyarázni!
A playoff óriási lesz (ill. már az)! Ha a Jax-en sikerülne továbbjutni (amiben bízunk), én a Colts-nak örülnék ellenfélnek. Talán a tavalyi PO miatt.
Go Pats!
2008. 01. 07. 11:49
temp
van egy pár ilyen "örökérvényű" igazság, amit ha valaki NFL-ről akar beszélni, akkor szinte kötelező bedobni:

- Eli Manning: borzasztó inkonzisztens a srác, de néha vannak jó meccsei, lásd pont ellenünk vagy a Tampa ellen.
- Rex Grossman: őt akkor is a porba kell döngölni, ha az Offelsive line éppen olyan vacak előtte, hogy amint megkapja a labdát 3-an lógnak a nyakán, és 0 a futójáték
- Patriots: amit mi csinálunk az biztos, hogy törvénytelen, sportszerűtlen, vagy erkölcstelen

De ugyanígy megvannak pozitív oldalon is a kötelezők:
- Például a Jax szétfutotta a Steelerst (háááááát...)
- Vagy pl LT-t akkor is agyon ajnározza mindenki ha 40 yard alatt tartják
- Seneca Wallce hazai elismertségéről már nem is akarok beszélni ;)

nfl fórumon van egy topic, ahol a hét csapatát lehet összeállítani. Ott látszik nagyon jól, hogy mennyire be van rögzülve, hogy 1-1 játékos kíváló. Volt úgy, hogy egy borzasztó nagynevű védőnek momentuma nem volt a héten, mégis szerepelt többeknél a hét csapatában (de olyan is akadt, amikor nagynevű de sérült sőt, visszavonult játékosok kerültek be :))
2008. 01. 07. 11:52
temp
Sitya: ebben viszont teljesen egyetértek. BB már akkor megérdemelte volna a díjat, ha mást sem tett volna idén, "csak" összeválogatja ezeket a játékosokat, meg azt a szakmai stábot, akik mögötte/mellette állnak (ugye azt senki nem gondolja, hogy BB mindenható, és egyedül felelős a QB-k edzésétől a táplálkozáson át az ellenfél videós megfigyeléséig mindenért), és csapatot farag a játékosokból ugyanúgy, ahogy a szakértői stábból. Pedig egy sikeres csapatnak ezek legalább annyira fontos elemei, mint az, hogy 3. és 7-nél mit hív az edző...
2008. 01. 07. 11:56
mascherano
tényleg Tomlinsonról sose lehet rosszat hallani. :-)
2008. 01. 07. 12:08
Nora
viito: egyetértek nagyon sok mindennel amir írsz:) és tényleg kevés olyan meccs van , ahol Elit vagy Grossmant ne szidnák a sárga földig függetlenül az adott teljesítménytől...
2008. 01. 07. 12:43
arapum
A 16-0 az 16-0. Szerintem nem is lehet kérdés, hogy az év edzője Belichick. És ami az egészben a legjobb, hogy meg se kell magyarázni! Elég legyen ennyi. A 16-0 az 16-0.

Néztem a Steelers-Jaguárs meccset. Amíg el nem fáradt, főleg az első félidőben a Jaguars védelme valami félelmetes volt! Azok a hústornyok, tagbaszakadt ajtósszekrények... Olyan volt, mintha a kiscsoportos óvodásokat terrorizálnák a nagyok. Kíváncsi leszek, az O-line mire lesz képes ellenük.

Tudna valaki egy listát adni, mely játékosok lesznek idén FA a ligában?
2008. 01. 07. 12:47
temp
http://www.footballsfuture.com/freeagents.html

ez az ismertebb neveket tartalmazza. Van kopmlettebb listám is valahol, de most nem találom így hirtelen
2008. 01. 07. 12:47
Anélkül h bárkinek is a fogadatlan prokátora lennék, azt azért el kell mondanom, h TTT alapvetően egy jó srác. Csak van 1 hibája: nem szereti a Pats-et, mint oly sokan mások sem. De ő legalább régóta, nem úgy mint a sok divat anti-Pats-es. Folyton megkapjuk h sok a divatdrukker a Patriots-nál, hát mára már legalább annyi a divatf.kázó is.
Tényleg butaság volt amit mondott szerintem, illetve abban lehet h van vmi h más, hasonló kvalitású edző is elérte volna ezt ezzel a játékoskerettel, de amit mondott ott bukik meg amint ti is írtátok, h azért ezt a játékoskeretet össze kellett hozni. Már a múlt héten is volt asszem Höri által egy beírás az nfl.hu-s Pats topicban ugyanezzel kapcsolatban, akkor még azt hittem h hülyéskednek, de úgy tűnik tényleg komolyan gondolták... Sztem butaság, nagyon sok munkája és érdeme van BB-nek, mint edzőnek ebben a 16-0-ban! Sokkal több, mint azt mi kívülről látjuk és eltudjuk képzelni. Nem hiába enyhítette utána Faragó Ricsi sem TTT véleményét, ő is érezte h ez azért erős volt.
Egyébként azt azért lássuk be, ha nem lett volna meg a 16-0, "csak" mondjuk 15-1, nagy valószínűséggel nem kapja meg BB, hanem a McCarthy, a GB Packers edzője kapta volna. Egy olyan csapatból csinált konferencia második csapatot, amiből senki nem várta. Favre-n kívül ott nincsenek sztárjátékosok, mint nálunk, vagy az Indy-nél, a Dallasnál, mégis ott vannak és esélyesek bármire!

Egyébként én annyira nem akadtam ki ezen, sokkal inkább kitudok akadni azon ami mostanában más fórumokon megy. Mivel ugye a csapat játékát nem igazán lehet szidni, rászálltak most a játékosokra és elmondják őket mindenféle nagyképű szaralaknak. Na ez az ami sokkal inkább kitud borítani!
2008. 01. 07. 12:48
arapum
Köszi viito, az ismertebb nevek elég is lesz.
2008. 01. 07. 12:53
Cheater
Viito-nak igaza van abban, hogy vannak játékosok, akik akkor is "istenek", ha nem csinálnak semmit! Ez sajnos így van, de nem is érdemes idegeskedni rajta...

Az, hogy Olivér szidja Eli-t, szerintem tök jófejség tőle, mert az "övé", ki szidhatja ha már ő se!:))))

Végül Tibike!:) Nem szereti a Pats-et... Ennyi! Viszont az, hogy a véleménye nem tetszik nekünk, szerintem az is jogos! Ha mindenki szabadon mondhat véleményt, akkor mi miért nem??
2008. 01. 07. 13:00
temp
cheater: mindenki elmondhatta a véleményét pró és kontra, hiszen semmi nem lett moderálva, senkire nem lett rászólva, hogy nincs igaza. Viszont az éremnek ez esetben is két oldala van, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem feltétlen feketék és fehérek a dolgok, a kultúrált! vélemény nyilvánításnak teret kell adni bármely oldalról is legyen szó.
2008. 01. 07. 13:01
Soldados
Beindult az nfl.hu! Ott is lehet folytatni a TV-s értekezést! :)
2008. 01. 07. 13:01
Nora
Olivér és Sanyi nem egy elvakult szurkolók az biztos:) mármint tőlük a legtöbbet hallani az anti Eli és Rex beszédeket:) de szerintem ezzel nincs gond:) ( Majd legfeljebb Eli rácáfol, de az a szép benne, hogy akkor Olivér lesz a legboldogabb :) )
2008. 01. 07. 13:01
temp
már megint nem megy :) 2 percig tényleg működött
2008. 01. 07. 13:03
Soldados
Na jó még csak a főoldal jöttbe, a fórum még nem akaródzik... :S
2008. 01. 07. 13:03
Cheater
Rendben van viito, csak az a baj, hogy mostanában mindenki a Pats-et f.kázza és érzékenyebben reagálunk a dolgokra!:))
Tudod az anya oroszlán!:)) Bárkitől elég egy rossz szó is és támadunk!:) Ki kell állni magunkért...:))
2008. 01. 07. 13:04
Nora
Nálam még nem indult be...
2008. 01. 07. 13:05
Cheater
Nekem a főoldal se...:((
2008. 01. 07. 13:05
arapum
Az UFA és az RFA között mi a különbség?
2008. 01. 07. 13:07
temp
arapum: az UFA az teljesen szabad játékos, csak vele kell megegyezned. Az RFA szintén szerződtethető, de egyrészt az akutális csapata matchelheti az ajánlatot, másrészt kompenzáció (draft pick) jár érte. Tehát az RFA-t is le lehet szerződtetni, de nagyon mélyen a zsebbe kell nyúlni érte.

Amúgy Wes Welker is RFA volt, de a végén inkább trade keretében vittük el ha jól emlékszem.
2008. 01. 07. 13:11
csori71
tibikét nem azért hivják a sport-1-2-be hogy szereti-e a Petset vagy sem!Hanem hogy segitsen a közvetitésben....Így nem csodálkozok hogy nincs pats játékos a zavazásokon az N.F.L..hu-n!
2008. 01. 07. 13:16
Cheater
Azért érdekes, hogy nincs Pats. szurkoló a szakkommentátorok között...:))))))))
2008. 01. 07. 13:18
arapum
viito: Moss, Bruschi, Samuel, Gay UFA. Remélem, ők azért maradnak! Kíváncsi leszek, Grossman kinél köt ki.
2008. 01. 07. 13:21
temp
cheater: ugyan, aki a patsnek szurkol, az a játékhoz nem érthet ;)

arapum: Samuel szinte biztos, hogy nem marad. Bruschi vagy visszavonul, vagy marad nálunk, ahogy Seau is. Gay-re jó esély van, hogy maradjon, Mossra meg dobj fel egy érmét, ha fej marad ha írás megy :)
2008. 01. 07. 13:22
Nora
Samuel... nem lesz egyszerű pótolni...
2008. 01. 07. 13:24
Soldados
csori71: nem Tibi miatt nincs Pats-játékos szavazáson, hanem mert nincs értelme. Egyszer régebben (kb 1 éve) asszem a punterét is megszavazták a hét játékosának...

arapum: Samuel menni fog, sztem Bruschi visszavonul, Moss pedig az off-season nagy kérdése
2008. 01. 07. 13:24
temp
egyébként, hogy védjem egy kicsit a szakkomentátorokat. nem egyszerű feladat, nagyon nem az. azon felül, hogy megfelelő szaktudás kell, még tudni kell normálisan, fesztelenül beszélni is. Azthiszem van jobb és rosszabb szakkommentátor is a sporttvn, és haromt szakmailag talán a legjobb, széleskörűen ismeri a ligát, a játékosokat.
2008. 01. 07. 13:24
Magdolna
Segitsen valaki elmagyarázni:letöltés!2 napja nem mozdulok 0,2KB/s
2008. 01. 07. 13:24
Cheater
Bocs, hogy bele szólok, de szerintem a csapat teljesítményétől sok függ... Tegnap azt mondta TIBI és EGYET ÉRTEK VELE:))), hogy ha SB nyerünk Randy elmegy!
Samuel már idén is nehezen maradt, ha jól tudom, szerintem elmegy!
Bruschi, ha SB nyerünk sztem visszavonul!
Gay pedig itt marad...

Én így látom, Ti hogy vagytok vele?
2008. 01. 07. 13:25
temp
soldados: arra az esetre gondolsz, amikor a hét játékosa lett az a Pats játékos, aki azon a héten inactive volt? :) Ezért hoztam fel a hét csapata fórumot. Nézd meg, Urlacher vagy Polamalu minden hét csapatában benne van, néha még akkor is, ha sérült, vagy pocsékul játszik :)
2008. 01. 07. 13:27
Cheater
Tényleg lenne egy kérdésem: Jól láttam, hogy Polamalu Safety-t játszik??? Ő nem LB volt???
2008. 01. 07. 13:27
temp
magdolna: torrent? használd ezt a klienst: http://www.utorrent.com/


ezen kívül, sok függ attól, hogy hányan osztják meg a tartalmat (seed), és ők milyen sebességgel töltenek fel. Torrentnél nincs központi állomány, tehát azt tudsz gyorsan letölteni, amit sokan osztanak meg, és jó sebességű vonalakról.
2008. 01. 07. 13:28
temp
Cheater:nem, Polamalu Strong Safety. Ami esetleg megzavart, az az, hogy az átlag safetynél előrébb szeret játszani elsősorban fent egészen a boxban az LB-k mögött egy kicsivel, vagy berobbanva közéjük.
2008. 01. 07. 13:29
arapum
Samuel ilyen fizuval ne is maradjon. Hobbs idén kezdi kinőni magát, vagy csak felnőtt a többiekhez. Valakit meg kukázni kell Samuel helyére. Bruschit nagyon sajnálnám, emblematikus figura. Mossban meg reménykedem. Stallworth viszont mehetne. Viszont egy-két pufifánkot el tudnék képzelni még a védelembe.
2008. 01. 07. 13:31
Cheater
Gyorsan terelek:)): Sztem elég ha Moss és Stallworth közül az egyikük itt marad!
2008. 01. 07. 13:31
Soldados
Jaja arra asszem. :) Én azon szoktam nevetni, hogy a sok tackle-s CB-k benne vannak a hét csapatában. Holott azért van sok szerelésük, mert hagyták elkapni a WR-eket, ami nem éppen jó teljesítményre utal. Lásd pl Winfield vagy Clements. Ezt egyszer szóvá is tettem. De amúgy Urli a Troy is vicces.
2008. 01. 07. 13:32
arapum
Polemalu kicsoda?? Andrew Smith a király, garantálom!!
2008. 01. 07. 13:33
temp
cheater: középiskolában játszott RB-t és CB-et is de LB-t sehol :)
2008. 01. 07. 13:33
cset
A sporttv-én 100x jobbak a kommentátorok mint a sportklubbon.nekem mindegy milyen samuel frizurája csak maradjon.
2008. 01. 07. 13:34
Cheater
Jól van már viito, nem akarok erről beszélni!!!:))))))))
2008. 01. 07. 13:34
csori71
aha értem tehát egy kb. 1.éve történt dolog miat nincs pats játékos aszavazásokon.igy már tiszta.csak azota van egy 16-0-ás mérlegü csapat
2008. 01. 07. 13:35
temp
Sold: ilyen szempontból Champ jó még. Ő minden fantasy csapat átka. Egyszerűen nem dobják felé a labdát, így aztán se int, se szerelés. Ettől persze simán levesz egy elkapót a pályáról, csak éppen nincs semmi stat mellé :) (ha megnézed ugyanez az oka, hogy az O-line emberek rettenetesen alulértékeltek a szurkolóknál, aztán egy idő után megérti az ember, hogy a QB miért emlegeti minden hozzászólásában a "nagy fiúkat" és miért tudja fejből az összes születésnapját meg kedvec sütijét :))
2008. 01. 07. 13:36
Cheater
A SportKlub-os srácok se olyan szörnyűek... Nekem direkt tetszik a hyper-amerikai kiejtés, még a Zoli részéről is!:))) ("JÁRD"):))))
2008. 01. 07. 13:37
csori71
a titánok 1play????az mi volt???????
2008. 01. 07. 13:39
Cheater
Champ a liga legjobb CB-je!!! Aki nem ezt mondja az hazudik!:)))))
2008. 01. 07. 13:39
arapum
A frizuráról jut eszembe.. A hétvégi Steelers-Jaguars meccsen, volt egy int elkapása a JAX játékosának, de miután a vonal mellett leesett a földre, a visszafutását érvénytelenítették, mert a bírói ítélet szerint "KINT VOLT A HAJA". (Hosszú haja volt, és lelógott a földre.)
2008. 01. 07. 13:39
Soldados
Champ mondjuk idén nem volt akkora király sztem, de még így is messze az egyik legjobb CB volt. Amúgy ha Samuel csinál még 2 ilyen idényt, felé sem fognak dobálni és ez azért az egyik legnagyobb elismerése a CB-nek. Hidd el aztán tudom értékelni az O-falat! Minden meccsen elküldtem őket a... Na de ez egy másik történet :) Azért Fanecára rádobnék egy taget, még ha idén nem is volt olyan jó, mint azt a pro Bowl-keret mutatja. :)
2008. 01. 07. 13:40
Nora
Azzal én is egyet értek, ha SBt nyerünk Moss megy! Bruschi marad kérdőjel.

csori71: ez jó kérdés! elég látványos volt :)
2008. 01. 07. 13:40
Cheater
Ez tényleg igaz????:))
2008. 01. 07. 13:40
temp
arapum: ezt nem tudom, hogy hol hallottad, de azért ne hidd el, mert valaki csak hülyéskedett/hülyített ;)
2008. 01. 07. 13:41
Nora
Kint volt a haja??? Na ne már!
2008. 01. 07. 13:42
Cheater
Már megijjedtem, hogy ekkora hülyeség megtörténhet...:)))))
2008. 01. 07. 13:43
Soldados
Amúgy elmondom, hogy mit várok semlegesként a Pats-Jags meccstől. Sztem alaposan szétfutnak majd titeket, a Pats pedig szétdobálja a JAX-et, így szoros meccsen nyer a Pats. Azt a Steelers is megmutatta, hogy milyen sebezhető a JAX secondary, viszont a Pats annyira nem fogja tudni megfogni MoJo-t és Fredet mint a Steelers tette. Ezért lesz szoros, de nyertek.
2008. 01. 07. 13:44
Cheater
Azt hiszem tavaly volt, hogy már nem dobtak Samuel felé!! Manning azért bevállalta és INT. is lett belőle... Assante is nagyon jó CB!:))
2008. 01. 07. 13:44
Nora
A próféta szoljon belőled :)
2008. 01. 07. 13:45
Cheater
Soldados: Köszi az optimista semleges véleményt és abban igazad van, hogy a LB-eknek és Harrisonnak nagyon sokat kell tenni a sikerért...:)
2008. 01. 07. 13:45
csori71
igazad legyen Soldados!!!!
2008. 01. 07. 13:49
Cheater
Viito: nem tudjuk még az "év visszatérője címet"???
2008. 01. 07. 13:50
Soldados
Nektek az a szerencsétek, hogy nem visel meg Titeket, hogy nincs futójátékotok, mert amúgy sincs :D, hiszen ilyen playt meccsenként 2-t hívtok. :) Minket viszont padlóra küldött, hogy Davenporttal nem lehetett ellenük futni, az nektek se menne a JAX ellen. Azonban Nektek ez nem lesz gond és Brady nem fog 3 picket dobni, bár a mi meccsünk nem feltétlen a pickeken ment el.
2008. 01. 07. 13:51
temp
lehet, hogy nem fogjuk meg annyira a futókat, viszont mind a passzjátékunk (főleg protection terén), mint a ST-ünk jobb, mint az idei Steelersnek. A futók meg had futkározzanak, csak azt nem szabad hagyni, hogy olyan tombolást csinálnak, mint amikor ketten együtt hoznak több mint 250 yardot, és akkor simán több pontunk lehet, mint nekik. Na meg, a jelenlegi Pats elkapók és O-line miatt nem félek annyira attól, hogy mi is 3 intet dobunk. És még valami. A DL valóban nagydarab emberekből áll a Jaxben, de ez nekünk jobban fekszik, mint pl a kis fürge emberek
2008. 01. 07. 13:53
temp
Cheater: ha megtudjuk, beszámolunk róla ahogy szoktuk :)
2008. 01. 07. 13:53
Soldados
arapum: azért ez nem teljesen igaz így. Ward valóban fogta a sisakrácsot, de a pass interference is egyértelmű volt. A helyes ítélet az lett volna, ha mindkettőre bedobják a zászlót és a két bünti kioltja egymást és megismétlik a 4. downt. De én is említhetném, hogy elvettek egy Holmes elkapást, ami igen véleményes volt, de ez már a múlt, a JAX ment tovább, noha mindössze egyetlen normális drive-ja volt. A Steelers magát verte meg.
2008. 01. 07. 13:54
Cheater
OK-OK, csak ha jól láttam 4.-ére volt kiírva!:)) Bocs!
2008. 01. 07. 13:59
Cheater
Csak én érzem így vagy tényleg egyre több hibás döntés van a játékvezetésben??? (Most az egész ligára gondolok)
2008. 01. 07. 14:01
temp
szerintem alapjában véve az NFL bírói ténykedése összességében kiemelkedően jó (mondjuk a focihoz képest). Persze hibák vannak, de sokat segít a videó bíró, a több játékvezető, stb. Persze, amíg emberek csinálják, addig lesz tévedés is.
2008. 01. 07. 14:03
csori71
szerintem minden meccsen van volt és lessz ilyen biroi döntés.csak nézöpont kérdése hogy vitatható vay sem.
2008. 01. 07. 14:03
arapum
Soldados: Én ezt másként láttam, le is írtam, miért. Nem baj, ha más véleményen vagyunk! Egyébként Te, mint Steelers-fan, hogyan viszonyulsz Ward személyiségéhez?
2008. 01. 07. 14:05
Cheater
Rendben, hogy jók (én a felét nem látom azoknak amiket ők elsőre jól:)), viszont a pass interference-k többsége a hazai pálya miatt elcsúszik, SZERINTEM!!!
2008. 01. 07. 14:09
kilroy
A háromt-kérdéshez:

Az, hogy ilyen vitatható vélemény megjelenjen, annak köszönhető, hogy gyerekcipőben jár még az amerikaifoci-újságírás Mo-on. Amíg nem lesz népszerűbb, lelkes szurkolók fogják előadni a marhaságaikat. HáromT egy felkészült amatőr, motivált terjesztője a sportnak, de egy éretlen fiatal srác valójában, aki nem tud túllépni a személyes szimpátiáin, mi több, talán provokálni is akar. Ezek az emberek idővel moderálni fogják magukat, vagy eltűnnek, ha népszerűbb lesz a sport. Értékelem háromT törekvéseit és energiáját, de amig fel nem nő (25 éves a srác, bölcsész), addig ne várjuk el tőle, hogy objektív legyen. A blogja mutatja leginkább, hogy mennyire öncélúan gondolkodik, pl. kritizálja a sporttv-re írók helyesírását, de következetesen bredinek ejti Brady (bréjdi) nevét. El van telve magával, de egy lelkes amatőr. Amíg a sport gyerekcipően jár kis hazánkban, el kell viselnünk az ilyen arcokat.
2008. 01. 07. 14:17
Soldados
Én imádom Wardot. Tudom, hogy dirty player és épp ezért azt is tudom, hogy majd minden más NFL-fan utálja. De vitathatatlanul elit elkapó. Tökéletes route-ok, biztos kéz és a liga legjobb blokkoló WR-e. Csak azért nincsenek olyanbombasztikus számai és statjai, mert világ életében a futás orientált Steelersben játszott. Mindent elmond róla, hogy megdöntötte a franchise rekordot elkapot yardokban és TD-kben, amit amúgy a HoF-tag John Stallworth tartott. Amúgy ő kb olyan személyiség a Steelersben, mint Harrison a Patsben. A Pats-fanokon kívül mindenki utálja, mert ő is dirty player. Ezt el kell fogadnom nekem is és sztem nektek is meg mindenkinek (pl Cowboys-nak Roy Williams-szel kapcsolatban), mert ez így természetes.
2008. 01. 07. 14:26
Cheater
Nagyon sok féle játékos van a ligában! Van aki szerény (Favre), van aki önimádó (Owens) és vannak az ízig-vérig rafkós srácok, akik színt visznek az egészbe!:)) Igaza van Soldados-nak, ezt el kell fogadni, mert ettől lesz szép és változatos!:)) Go Pats!
2008. 01. 07. 14:28
arapum
Soldados: igazad van, és a Harrisonos hasonlat is jogos. A Ravens meccs után kapott is hideget-meleget, amikór beszólt Billicknek. (Erősíts már meg a hajas dologban..)
2008. 01. 07. 14:30
Soldados
Szívesen megerősítenélek a hajas dologban, de nem mindent hallottam a közvetítésből, mert elég feszülten néztem a meccset. Épp ezért sokszor őrjöngtem vagy kiabáltam vmit :), így nem feltétlen hallottam mit mondtak a kommentátorok vagy a bíró. :)
2008. 01. 07. 15:12
vidor
"25 éves a srác, bölcsész"
ezt nem értem, ez mire célzás? :)))
igaz, én 26 vagyok...

egyébként hogy került elő Samuel haja??
na mindegy, így jár, aki kimarad :))
2008. 01. 07. 15:17
temp
ifjú vidor! biztos a kolléga is mérnök, és hát ott a bölcsészezésnek már hagyománya van... ;)
2008. 01. 07. 15:18
vidor
cöcöcö
mindenhol csak a gyűlölet, ejnye :))
2008. 01. 07. 15:30
Jaq Draco
Látod Soldi!
Ennyien itt még NEM SZERETTEK :) (Helmut vagyok)

Sajnálom a steelers meccset! Őszíntén!

Nincs NFL.hu, és mire újra lesz nem biztos, hogy még itthon vagyok, de gondoltam, ha máshol nem itt beköszönök.

Nekem volt szerencsém látni Sporttv-n a két rájátszás meccset. Nem tudom melyik közvetítés volt drámaibb.
Az 1. meccsen S Taylor dolog nekem már egy kicsit sok volt. Én is kifejeztem részvétem, és én is leugattam Nodat, amikor legengszterezte,de ez már nem európai ízlésnek való. Ráadásul GSN monoton mint egy imamalom. Sajnálom, tisztelem, de így érzem.

Tizen Túliak Társasága, meg jó srác, tetszik a kimértsége, és tagadhatatlanul jól lát meg dolgokat, de ez a Belichekes véleménye hát nekem sem jött annyira be, és baromi elfogult, de én ennek ellenére nem tartom rossznak a hazai srácot. Most tudom ez furcsán hangzik, de még mindig jobbak, élvezetesebbek, mint Marino, aki olyan szinten játsza az istent, hogy az fáj. Brady dobótechnikáját elemezte és 4 pontban foglalta össze, hogy Brady miért nem dob olyan jól mint anno ő!?!?!? Hozzátéve, hogy egy ilyen támadósornak egy idomított majom is TD-ket ostogatna. Na nem szánalmas???
De a legszörnyűségesebb Troy Aikman, aki kerek igazán kerek mondatokat sem tud megfogalmazni.
Meglepően jó Bettis és Tiki Barber....

Harrison és Ward, igen mind a ketten tudnak csúnyákat csinálni, de Ward felümúlhatatlan ebbben jelenleg. Harrison viszont nem egy "nagyon bonyolult srác" Egy hete olvastam vele egy riportot. Eléggé Rátonyi Robi bácsis, szóval saját rossz poénjain ő röhög a legjobban, de tagadhatatlanul nagy harcos.

Holnap megy a gépem vissza, úgyhogy hát nem tudom lesz e alkalmunk kommunikálni.
Szevasztok Boldog új évet. És grat minden Pats fannak.

Soldi!
Kishaszit, többi srácot csókoltatom

Üdv Helmet (Zimmer)
2008. 01. 07. 15:34
temp
köszönjük "inkvizítor" úr :) (vagy nem onnan a nick?:))
2008. 01. 07. 15:38
Jaq Draco
DeDe!!! :)
Cégünk jelszava "Kill the mutant, Burn the Heretic, Purge the Unclean. :)
2008. 01. 07. 15:43
temp
egyébként az idomított majmos hasonlathoz. Meglepő, hogy a szakértő urak elfelejtik, hogy tavaly milyen "burtális" támadó sor volt Tom előtt (ugye Caldwell most a Skins 4/5. számú elkapója), és azzal is képes volt igen jól muzsikálni...
2008. 01. 07. 16:36
Soldados
Szia Helmut!

Örülök, hogy hallok felőled! Nem kell engem sajnálni! Én nagyon büszke voltam a csapatra! 18 pontról felállni az nem semmi. És vhogy úgy gondolom, hogy így ki lehet esni, ez méltó búcsú volt a Steelershöz, igazi harcosok voltak! Tudod, hányan mondták nekem, hogy én az örökoptimista majd megmagyarázom, hogy még mindig van esélyünk! Csak annyit tudtam mondani mindig, hogy I STEEL believe! Nem mondtam, hogy megcsináljuk, csak azt, hogy meg lehet csinálni és ha meg lehet csinálni, akkor én hiszek benne. És mi történt? A kezünkben volt! Megcsinálták, mert ők is hittek benne (akárcsak két éve, amikor szintén egyedül voltam a véleményemmel...) és mert ez a soha fel nem adom és harcolok az utolsó leheletemig mindig jellemző volt a mindenkori Steelersre. És bár kikaptunk, de bizony nekem elégtétel volt azokkal szemben, akik nevettek azon, hogy én hittem benne, mert be kellett látniuk, hogy jogosan hittem benne. Amúgy a meccsről a rövid véleményem az, hogy nem a JAX nyert, hanem mi vertük meg magunkat. Ha esetleg lesz fél perced és felnézel az nfl.hu-ra (már ha végre megjavul :S) ott majd látod a bővebb véleményem.

Ja és sorry a Pats-fanoktól, hogy itt szóltam Helmuthoz, de jelenleg ez volt az egyetlen módja. Azért remélem nem szúrta nagyon a szemetek az ömlengésem a Ti pályátokon. :)
2008. 01. 07. 16:57
Cheater
Ne má!!!! Most tényleg igaz ez a hajas story?????????????:))
2008. 01. 07. 16:59
Nora
Hát ez poén, hogy ilyen van! Kint volt a haja???? Na ne már eza azért tulzás.. ezután mi jön?? mondjuk, hidegben ha látszik a lehelletünk akkor vonalontúl senki se lélegezzen, mert zászló lesz?
2008. 01. 07. 17:00
Cheater
:)))))))))))))-ez király volt Nora...
2008. 01. 07. 17:01
Cheater
És ebből következik, hogy a cipőfűzökre is nagyon oda kell figyelni!:))) Kell még a keretbe egy erre szakosodott "cipőfűző kötő"!:))
2008. 01. 07. 17:15
Jaq Draco
Szerintem nem haragszanak Ők! Sok rosszat el lehet mondani sokmindenkiről, de a pats fanok csak igen ritkán buktak ki a Trastalk miatt. Talán számukra is érdekes lehet a meccs külhoni elemzése, főleg, hogy a BUS készítette tehát akinek van kedve figyeljen, akit nem érdekel, kérem nézze el a magamfajta öregember szófaragását.

Szóval Bettis véleménye A Steelersből hiányzik valami és valahogy ő úgy érzi, hogy bár ennek semmi köze az ő visszavonulásához ( :) ), de nincs meg a csapatban az a fifika, az a ravaszság ami 2 éve meg volt.
Bettis véleménye a Jaxt NEM LEHET erőből megverni, egyszerűen lehetetelen, mindenkinél erősebbek fizikálisan.
Csak firnyákkal lehet őket megverni, egyértelmű véleménye az volt, hogy ha az eszét használja a Pats és nem az öklét, akkor hangyányi esélye nincs a Jaxnek a Pats ellen, ahogy a Colts ellen sincs. Viszont a Jax tud valamit, amit sokan nem: Fájdalmat okozni. És ez egy Pats szintű csapatnál borzasztó fontos kérdés. Ha a Pats elköveti a hibát, hogy belemegy egy adokkapokba, akkor csúnya vége lehet a dolognak. Bettis hozzá is tette, hogy szerinte a Fejedző már szedálja a csapata problemchildrenjeit. Győzni kell és nem azt megmutatni, hogy ki a legény a gáton. A másik a futás. Ez most fontosabb mint bármikor. A Jax tud futni, nagyon, meg tudja tartani a lasztit, és tud jó sok perces driveket csinálni. Ez pedig nem jó, nagyon nem jó, most derül ki, hogy mennyire "öreg/rutinos a védelem.

Garrard! Garrard piszok kemény srác, nagyon erős, Lát vertikálisan és horizontálisan is (tehát látja a horizont alatti kockát 120 fokban.) Jól mozog, nem fél a sacktől és eredetileg passzjátékból könnyen csinál futást. Persze benyel sacket, de ha bejön és megindul, akkor egy egy beragadt játékot ki tud húzni a sárból.

X faktor!
Na és azért X factor, mert olyan erő és dinamika van a Dl ben és az LB sorban, ami akaratlanul is sérüléshez vezethet, ez pedig kihathat a további meccsekre.

Szóval az öreg Bus érdekeseket mesélt.
2008. 01. 07. 17:21
Soldados
Bettis megint jól beszélt, de ez nem meglepő tőle. :)
2008. 01. 07. 17:23
Cheater
Az "öreg" BUS biztos jobban ismeri a játékosokat mint mi és nagyon-nagyon, ismétlem NAGYON NEM SZERETNÉM ha bárki is megsérülne!!!!!!!! Go Pats!
2008. 01. 07. 17:30
temp
Jaq, Soldados!

Én mindenképpen örülök, ha erre téved más NFL fan is. Ez nem egy Pats Only oldal, azt viszont meg kell érteni, hogy néha Pats only szemüvegen át nézzük a világot ;) Igazából azthiszem csak 1 féle embernek mondanám azt, hogy köszi, inkább ne gyere, akinek már a Patriots logotól is kiütései vannak. Ilyen esetben jobban jár ő is, mi is...

Ez persze magánvélemény, de ilyen NFL fórum ínséges időkben egy kis OFF bőven belefér, amúgy, meg máskor is szívesen látunk mindenkit, aki hozzá akar szólni (a kritikával sincs sosem gondom, az infókat meg kifejezetten szertem :))
2008. 01. 07. 17:35
kispogga
a más szemszög sokszor nagyon nem árt
2008. 01. 07. 17:36
temp
Jax témával maximálisan igaza lehet Bettisnek. Ha futóverseny vagy birkózás lesz a pályán (akár az időjárás miatt), akkor csak szerencsével nyerhetünk, mert minden más mellettük szól.

Gerard egyébként nagyon tetszett idén. Nem egy Tom Brady, de nem csinál hülyeséget, nem csinál 6INT-et egy meccsen, igaz nem is passzol mellé soha 350yardot. A kimozgásai meg stílusa meg soksor Big Benre emléketet. Két nagy bivaly méretű manus, alapjában véve egyikük sem futós QB, de mindketten veszettül meg tudnak indulni, vagy elmozogni a sack elől, és ha netán kapnak egyet-kettőt(sokat), akkor is felállnak :)
2008. 01. 07. 17:38
Soldados
Én mondtam neked, hogy rendszeres olvasója vagyok az oldalnak és bizony tetszik is. ;) Csak eddig nem regeltem, de hát ilyen fórummentes ínséges időket élünk most. :D Azt meg úgyis tudod, hogy nem vagyok Pats-ellenes. A véleményemet eddig is leírtam, eztán is le fogom, akár jó, akár rossz. És itt (és végül is a fórumon sem) nem baj ha Pats-szemüveg van rajtatok, csakl ne legyek elküldve az anyámba. :D Elvégre nyilván rajtam is van egy Steelers-szemcsi, ami sztem jobban mutat. :P Én pl kifejezetten élveztem a mai a beszélgetéseket és örültem, hogy jót dumcsiztunk erről-arról.
2008. 01. 07. 17:45
temp
Sold: bizonyos Steelers körökben megszokott dolgokat nem tudok garantálni ;) de azt igen, hogy elkülve itt senki nem lesz sehova, ha ellenvéleményt képvisel...
2008. 01. 07. 17:45
temp
egyébként nfl.hu pár percre feltámadt, most meg megint kihalt. tudsz valami reménykeltőt mondani?
2008. 01. 07. 17:58
Soldados
Ne is mondd. Egyre jobban ki vagyok akadva a hazai Steelers-fanokon. Sok minden miatt. Egyrészről S-N stílusa miatt, ami miatt nem jönnek/írnak hozzánk a hozzád hasonló értelmes fanok. És hát annyira, de annyira nem értenek hozzá. Két rossz drive és lehordják mindennek a csapatot és elmennek aludni. Utálom ezt a hozzáállást. És a vicc az, hogy ha DET vagy HOU fanok lennének, akkor talán megérteném, mert amolyan lúzer csapatok (ezzel nem bántva őket, csak tényleg elszerencsétlenkedik a dolgokat), de pont a Steelers az a csapat, amely képes feltámadásokra, mert mindig a harcosságot, az erőfutballt képviseli. Tehát éppen a saját tapasztalatukból kellene erőt meríteni, de nem. Egyszerűbb elkullogni és azt mondani, hogy úgyis kikapunk. Lásd CLE-meccs, amikor mindenki elment mert szarok vagyunk, azt egyedül maradtam. Mondjuk már megszoktam. Akárcsak vasárnap hajnalban és hát ugye nem csalódtam. Szóval engem is bánt, hogy mi folyik a topikunkban, de vhogy nem sikerül beléjük nevelnem a jómodort és azt, hogy amerikaifutball arról szók, hogy soha ne add fel.

ui.: haromt nem nagyon biztat... Azt mondta, talán holnap.
2008. 01. 07. 18:05
temp
hát... a Giants-Patsen én is kishitű voltam :) Aztán a végén amiatt maradtam, hogy a srácok a komoly hátrányban is úgy játszottak, mintha edzésen lennének. Néha még morogtam is, hogy nem kéne egy kicsit sietni? mi van ennyire vezetünk? aztán a végén leesett, hogy ezek a gyerekek nem apátiába vannak esve a Giants tökéletes játéka miatt, hanem tudják, hogy nyerni fognak. Iszonyatos mentális teher egy ilyen come back, most érthető igazán, hogy pl BB miért rugdosta a védőket 30 pontos előnynél egy TD miatt, vagy miért hajtották a TD-t a red zone-ban.
2008. 01. 07. 18:08
Soldados
Azért nem ugyanarról beszélünk. A Steelers-fanok félidőben 2 drive-os hátrányban duzzogva aludni mennek, míg a Pats a Giant ellen a 4. negyedben jött vissza, bár sztem akkor sem lehet feladni, mert az NFL-ben nem egy csoda volt már. És sorry de azt a 30 pontos előnyben dolgot most sem tudom elfogadni, nekem ez nem szimpi. :)
2008. 01. 07. 18:12
temp
a szimpátia egy dolog. azt viszont azthiszem meg lehet érteni, hogy mi volt a cél vele, és azt úgy tűnik elérték. Egyébként figyelembe véve, hogy az nfl egy mekkora utánozó bajnokság nem lepne meg, ha jövőre 1-2 másik csapat is elkezdené egy kicsit ezt alkalmazni.
2008. 01. 07. 18:12
Cheater
Soldados: Bár én itt egy utolsó senki vagyok, mégis azt mondom, hogy szívesen látunk!:)) Bármikor jössz, mindig lesz valaki, aki elbeszélget Veled, persze ha Te is normálisan állsz a dolgokhoz...:)

Ebben az oldalban az a legjobb, hogy mindenki normális és széles látókörű, ami nagyban köszönhető az alapítóknak! Viito pl. soha nem hagy egy percig se szitkozódni!:)))

Nagyon jó az oldal és direkt jó ha más drukkerekkel is dumcsizhatunk! Go Pats!
2008. 01. 07. 18:16
Soldados
A Chargers már el is kezdte az utánzást és azon is kiakadtam. Amúgy látom, hogy viito jól végzi a munkáját mert mintha egy Wardra vonatkozó, nem túl hízelgő hozzászólás kikerült volna innen :)
2008. 01. 07. 18:19
Cheater
Igen kb. 3 percig volt olvasható...:))))
2008. 01. 07. 18:20
temp
cheater: járnak ide hölgyek, idősebbek és fiatalabbak, mindenféle ember. Nem vagyok én sem prűd, ha elhangzik egy káromkodás, akkor nem fehéredek el, de pont a közösség miatt nem lenne jó, ha valaki úgy érezné, hogy neki ez sok, ő nem akar ilyen helyre jönni, ezért szoktam csak az úriemberi megszólalásokra figyelmeztetni. De eddig ha jól láttam senkinek nem volt belőle gondja :)

Egyébként meg ne utolsó senkizd magad :)

Viszont, ha már az alapítókat említjük. Én itt a fórum részen is elég aktív vagyok, de azért az látszik, hogy a cikkek 99%-a felett nem az én nevem van, 1-1 nyilatkozat lefordítása néha embertelen munka főleg azért, mert sok az olyan szófodulat, aminél érzed, hogy mit akart mondani, de nehéz szavakba önteni. Az igazán nehéz munka az oldalon pedig pont ez.
2008. 01. 07. 18:21
Cheater
Viszont a Washington elleni eredményt én is máshogy látom, mint Te!:))
2008. 01. 07. 18:22
Cheater
Igen, én is látom a neveket és külön köszönet nekik is! (Nem merem felsorolni őket, mert félek, hogy kihagyok valakit:)))
2008. 01. 07. 18:23
oszi14
Nem aggódom a Jax miatt,a végső győzelemig a legjobb csapatokon keresztül vezet az út. Elég valószínű,hogy a jaguárok után a Colts lesz a következő,ha mégis jön a Chargers, akkor még könnyebb dolgunk lesz. Nem lenézve az ellenfeleket,de kimagaslunk a mezőnyből,nagyon! Nr.1 New England Patriots
2008. 01. 07. 18:24
Cheater
Egyébként szerintem full intelligens társaság, mert nagyon ritka ha valaki közönséges! Még a negatív dolgokat is szépen írják le...:)))
2008. 01. 07. 18:24
vidor
én nem igazán látom, hogyan tudná ez a Chargers megverni a Coltsot
főleg az alapszakaszbeli meccs után, amiért szerintem bosszút akarnak állni Manningék :)
2008. 01. 07. 18:25
temp
vidor: ugyanúgy, ahogy minket kapott el a colts majdnem. rettenetes nyomást képesek helyezni az irányítóra.
2008. 01. 07. 18:27
cset
igaz Cheater.csak nálam nincs még nfl.com???????????????
2008. 01. 07. 18:27
cset
sztem meg tudja verni a coltsot a chargers.miért ne?
2008. 01. 07. 18:29
Cheater
Most őszintén: a Colts van olyan jó, mint a NE, csak most nekünk jobban jött ki a szezon! Én örökkön örökké félni fogok a Colts.-tól!!!:))))
2008. 01. 07. 18:29
vidor
jogos
a védelmük rendben is van, de az O-juk nekem nem meggyőző. HA sikerül megfogni LT-t a Coltsnak is, Rivers kevés lesz

bár nem esnék kétségbe, ha a Bolts kiejtené a Coltsot
jaj, de rákészültem erre a rímre :)))
2008. 01. 07. 18:33
Soldados
Én nem írnám le a Chargerst! Nagy kérdés, hogy Addai tud-e futni, ha igen, akkor viszonylag könnyű dolga lesz az Indy-nek, de ha csak dobni kell, akkor megint jöhetnek a pickek. És hát az is nagy kérdés, hogy mekkora nyomás lesz Mnningen. A túloldalon szintén LT a nagy kérdés. Mert ha őt megfogják, akkor bajban lesz a Chargers, mert nem biztos, hogy Rivers képes lesz meccset nyerni. De mondom, ha Addait kikapcsolják és Manningen nagy nyomás lesz, akkor a Chargers nagyon keményen megszorongathatja a Colts... Na tudjátok mijét.
2008. 01. 07. 18:33
temp
már sokszor mondtam én is, hogy a Chargers legnagyobb hibája a sematikus Offense. Hosszú ideig nem volt normális WR-er. LT-re felpakoltak 5-6 embert, egy LB fogta Antonio Gatest (döbbenetesen jó játékos amúgy), és a QB ott állt bután, nem volt kinek passzolni. Chambers javított egy kicsit a helyzeten, de még mindig nincs eléggé összeszokva a csapattal. Viszont az is igaz, hogy a Gates-LT páros képes akár ketten is megnyerni egy meccset, ha jól jön ki nekik a lépés.
2008. 01. 07. 18:35
cset
tudjok:)vidor,nekem tetszik a rímed(habár a "Bolts"-ot nem értem teljesen)de lehet,hogy én hülyültem meg.
2008. 01. 07. 18:35
cset
tényleg Gates játszik a Colts ellen????????
2008. 01. 07. 18:36
csori71
nekem 3 mumusom van Colts Steelers Jaguars!Sajnos mind ittvan a rájátszásban..Majd lessz izgulás
2008. 01. 07. 18:36
Soldados
csori71: Mi már nem :(
2008. 01. 07. 18:37
vidor
a Chargers egyik "beceneve", villámokat jelent

Gates nem sérült meg tegnap?
2008. 01. 07. 18:38
Cheater
Tényleg skacok: Véleményt kérek Philip Rivers-ről!!!:)))
Én kész vagyok tőle (neg. értelemben)!!!
2008. 01. 07. 18:38
temp
de megsérült, de hidd el, a Colts elleni meccsre össze fogják drótozni még akkor is, ha az OC a pálya széléről fogja egy rádiós távirányítóval kezelni :)
2008. 01. 07. 18:39
vidor
na, azt írják, hogy megsérült a lábujja, de ennek ellenére meg fog próbálkozni a játékkal
2008. 01. 07. 18:39
csori71
igazad van de akkoris mumus.jó csapat
2008. 01. 07. 18:39
Cheater
Ő pro bowl kezdő is, nem?
2008. 01. 07. 18:40
vidor
úgy rémlik, igen
2008. 01. 07. 18:40
Cheater
2008. 01. 07. 18:41
Soldados
Rivers nekem system QB-nak tűnik. Nem egy meccsnyerő típus és karakter. Ellenben az arca hatalmas.
2008. 01. 07. 18:42
cset
köszönöm mindnyájotoknak,van mit javítani az angol tudásomon.
2008. 01. 07. 18:42
temp
szerintem annyira nem rossz Rivers. Ez a 2. igazi szezonja (szemben pl Eli Manninggel, aki már szinte a kezdetektől irányította a Giantset, pedig egy évben draftolták őket, Elit pont a Chargers Riverst meg a Giants). Szerintem Elinél például sokkal jobb játékos, de ahhoz, hogy igazi jó QB legyen még kell neki 1-2 év. Mondjuk nagyban nehezítette a dolgát, hogy a két legjobb elkapója a RB és a TE volt, és igazi WR-ek nem nagyon akadtak...
2008. 01. 07. 18:43
cset
azért nincs akkora arca mint Smith-nek
2008. 01. 07. 18:43
csori71
Rivers jó játékos csak egy kicsit olyan!
2008. 01. 07. 18:43
Cheater
Azt mond meg Soldados, hogy mire EKKORA AZ ARCA??? Sztem egy középkategóriás QB és igaza volt Phil Simms-nek és a múltkor Aikman-nek is... Szörnyű a pali, teljesen kiborít!:)))
2008. 01. 07. 18:44
Soldados
Erről jut eszembe! :) 2004-es drafton 1. QB-ként Eli Manning kelt el (1/1), 2. QB-ként Rivers (1/4), na de ki volt a 3. QB aki elkelt a 11. helyen? És vajon ki járt a legjobban? :D
2008. 01. 07. 18:44
temp
ebbe a kinek nagyobb az arca dologba kár belemenni. sok nagyarcú játékos akad. Azt se felejtsd, hogy azért az irányítók kicsit más típusú játékosok, mint a védők (anélkül, hogy a védőket meg szeretném bántani, így diplomatikusan próbálok fogalmazni :))
2008. 01. 07. 18:46
temp
sold: ez így utólag egyértelmű, de akkor azért ezt nem sokan gondolták, hogy egy igazi franchise qb lesz a 3.
2008. 01. 07. 18:46
csori71
kicsoda????????????????????
2008. 01. 07. 18:47
Cheater
Valaki Big Ben-re célozgat???:)))) Jó srác, a múltkori NE meccs utáni nyilatkozata óta, külön szeretem!:))
2008. 01. 07. 18:47
temp
csori: valami ismeretlen noname qb, valami Rösztliburger ;)
2008. 01. 07. 18:49
Cheater
Mi is így hívjuk a haverommal:))))))) Már bocs Sold!!!
2008. 01. 07. 18:49
Soldados
Passz. Nem igazán értem ezt a nagy arcot, főleg hogy a Chargersnek elsősorban nem ő szab fazont. Azért félreértés ne essék, nem rossz QB jelenleg sem, és ahogy viito is mondta, még lehet belőle jó irányító, hisz fiatal, de igazán a meccsnyerés az nincs benne. Tehát ő még nem nőtt fel a vezér szerephez, amit egy igazán jó QB-tól el lehet várni. Tehát egy minden eldöntötte drive-ra biztos nem őt választanám. Mondjuk Eli-nál sokkal jobb, de ő egy különkategória. :)
2008. 01. 07. 18:50
csori71
2008. 01. 07. 18:50
vidor
már megint szegény Elishát bántjátok, ejnye :))
2008. 01. 07. 18:50
Soldados
Jaja! Ő az! Tudjátok, aki lelökte Bradyt a trónról, mint a legfiatalabb SB-győztes irányító! :P
2008. 01. 07. 18:51
temp
néha úgy érzem, hogy Rivers nagy száját a kényszer is szüli. LT, Gates, Turner. Állítólag mind mind csendesebb srácok. Ha LT egy igazi leader arc lenne, akkor valszeg nem a fiatal QB-nek kellene osztani az észt, de LT-től ez a szerep elég messze áll szerintem.
2008. 01. 07. 18:53
temp
soldados: de Brady korábban nyerte meg a SB-t, mert ő már február 3.-án SB győztes volt, Bennek meg február 5-ig kellett erre várni ;)
2008. 01. 07. 18:53
Cheater
Lehet,h igazad van viito, de az NFL.-ben is sokat bírálják emiatt... Tehát nem vagyok egyedül!:))
2008. 01. 07. 18:56
temp
Cheatr: persze, ezeket a dolgokat sosem fogjuk megtudni, így csak vélemények vannak
2008. 01. 07. 18:58
Cheater
viito: lenne egy kérdésem! Miért van az, hogy media player-en nézem a meccset és nincs hozzá hang??? Ez az élő meccseken van...
2008. 01. 07. 18:59
Soldados
Most végig néztem a 2004-es draftot, BigBenen kívül már senki nincs nálunk... :S Ja de, egyedül Starks (3. kör), bár ő sztem végre idén elhagy minket! :D

De ahogy nézem nálatok is csak Watson (1/32) maradt meg.
2008. 01. 07. 18:59
Cheater
Nem tudok letölteni sem sopcast sem tvu player-t
2008. 01. 07. 19:01
vidor
Wilfork is 2004es, ha jól tévedek
2008. 01. 07. 19:02
temp
Soldados: Vince Wilfork. És sajnos Hill már valóban nincs velünk :(
2008. 01. 07. 19:02
vidor
na meg szegény Marquise Hill :(
2008. 01. 07. 19:03
Soldados
Őt nem vettem észre, viszont Hillen nekem is szomorúan akadt fenn a szemem... :(
2008. 01. 07. 19:10
vidor
Gay pedig undrafted volt (na őt bizony szégyenszemre nem jó évre tettem :/)
2008. 01. 07. 19:21
cset
Csak a Pats sisakján nincs Taylor mezszáma,igaz ott van Hill száma.Egy meccsen(talán a Baltimore ellen ott volt).
2008. 01. 07. 19:22
Soldados
Egy meccsen minden csapatnak kint volt Taylor száma, de azóta már több csapat levette, nem csak a Pats.
2008. 01. 07. 19:23
cset
Kik?Én eddig mindenhol láttam,de lehet,hogy kéne egy 2-tes szemüveg.
2008. 01. 07. 19:28
vidor
de pl a Giants ellen asszem Wilfork sisakján ott volt a 21es
2008. 01. 07. 19:29
temp
Mi a Ravens ellen hordtuk. Giants biztosan levette, azthiszem a Cardinals is, a Detroit is csak 1 meccsen hordta.

Nálunk egyébként Wilfork sisakján folyamatosan ottvan, mert csapattársak voltak.
2008. 01. 07. 19:30
vidor
szegény Denveriek sisakján meg már nincs is hely lassan :(
2008. 01. 07. 19:37
cset
Miért?Én csak a két évi halálesetről tudok.
2008. 01. 07. 19:40
cset
viito:az SD-vel nyertél,de a Tampa bokott.
2008. 01. 07. 19:40
vidor
tavaly két játékosuk is elhunyt
2008. 01. 07. 19:42
cset
Én azt sajnálom nagyon,hogy gyilkolják őket.Ez annyira borzasztó,de ilyen ... világban.
2008. 01. 07. 19:59
Vino
közben Sanders ("The Eraser")lett a Defensive Player of the Year
2008. 01. 07. 20:02
cset
VAN NFL.COM!!!!!!!!!!Vagy ez csak nekem újdonság??
2008. 01. 07. 20:05
cset
2008. 01. 07. 20:10
temp
cset: nem nfl.hu-ra gondolsz? a com megy egész nap
2008. 01. 07. 20:10
mascherano
viszont vna kickoff.hu nem tudom hogy ismeritek-e már ezt az oldalt!
2008. 01. 07. 20:12
cset
viito:nem,én az nfl.com-ra gondoltam,lehet,hogy velem van a baj.
2008. 01. 07. 20:55
cset
Az tetszik,hogy nem reagáltok.:):):):)
2008. 01. 07. 21:08
Gomboc_Arthur
nfl.com már van egy ideje. :)
és ami a legjobb benne, hogy vannak frankó videók minden meccsről, sőt - a személyes kedvencem - van online eredménykövető. Sokszor megmentette már a monitorom életét, amikor meccs közben lehalt a "stearm" és nem tudtam máshogy figyelemmel kísérni a mérkőzést.

de tetszett a rácsodálkozásod. :))
2008. 01. 07. 21:12
Nora
Én is jártam már így, hogy az nfl.com mentett életet mert lefagyott az online közvetítés:) És most a Playoff meccsek után különösen jó videók vannak!
2008. 01. 07. 22:06
vidor
én rendszerint gamecenterrel nézem a meccset, mert gyorsabb, mint a stream, így tudom, hogy végződik a play mielőtt látnám :)
mondjuk jellemző, krimit is úgy olvasok, hogy először azt nézem meg, ki a gyilkos...
2008. 01. 07. 22:25
kafferbivaly
szomorú,hogy pont most nincs nfl.hu (mikor BCS bowl döntő is van :D ) gratulálok Sandersnek :D a legjobb oldalon teszem ezt meg :D
2008. 01. 07. 22:34
vidor
gratulálni bárkinek szabad :)
el kell ismerni, megérdemelte
Hozzászólás a(z) Wild Card vasárnap bejegyzéshez