THPFC Podcast 91

Kép
podcast

Ebben az adásban Kennyvel beszélgetünk a Texans elleni nyögvenyelős győzelemről pár érdekes statisztikával fűszerezve, majd felvezettük a hétvégi Cowboys elleni összecsapást is

 

vs Cowboys
  Büntetések 11,5 499,5 passzolt yard TD-t szerző játékos 4,5 Patriots +3 Összpontszám 50,5 Pontos eredmény
Kenny over over under Patriots over 27-25
Tzimisce - - - - - -
Increay under over over Patriots over 30-23

Hozzászólás

Néhány dolgot Én kicsit másképpen láttam. JC-nek valóban nem ez volt a legjobb meccse, de emberfogásnál Ő limitálta amennyiben pályán volt, az eddigi meccseken átlag 92 yardos Cooks-ot 23 yardra + két 3. down-nál is szerelte. Nem véletlen, hogy Mills nem túl sokat kereste Cooks-ot (5/3). Amennyiben 2 TD-t kenünk JC-re szerintem DMC is kettőnél aszisztált elszállt díszkisérőként, kicsit megcsúfolva a FS funkciót. Williams kétségtelen gyenge volt, Bryant-nak talán hamarabb kellett volna bejönnie. Sec. betli volt a meccs első felében és megint 2 TO! is.

Harris fumble-je már a közvetítés szemből mutatott lassított ismétlésénél látható volt.

Köztudomású, hogy Judon azért hord trikót, mert a bőrét védi. Ezt mondtaA gyepen…egyfolytában fel vagyok vágva...törékeny bőröm van...felszakad a gyepen, szóval azt mondtam, hogy „hagyd ki ezt”...Nem tudok minden este új lepedőt venni ...mert gyakran véres az ágyneműm. Szóval elkezdtem trikót viselni, és itt a pirosat. ” (Forrás: nesn.com)


 

Köszi Srácok! :)