THPFC Podcast 92

Kép
podcast

A Cowboys ellen is végig meccsben volt a csapat, ám akárcsak a Buccanneers ellen, ezúttal is vereség lett a vége. Kennyvel erről a meccsről, a vereség okairól, valamint a Jets elleni találkozóról is beszélgettünk a podcast során.

vs Jets
  INT 2,5 Jones 274,5 passzolt yard Futott TD 2,5 Patriots -7 Összpontszám 42,5 Pontos eredmény
Kenny over over over Patriots over 28-18
Tzimisce - - - - - -
Increay over over under Patriots over 29-14

Hozzászólás

INT: under

Jones yard is under, szerintem 230-250 lesz

Futott TD szerintem over

Jets (nem lesz 7-tal többünk)

Összpont: under

Eredmény tipp: 20-17

Sziasztok! Nagyon ritkán szoktam hozzászólni, de most kivételt teszek, mert a podcasteknél jellemzően nagyon kevés hozzászólás van és ennek nem kellene így lennie. Szóval köszi a podcastet.

Személy szerint a konzervatív döntéseket nem tudom hova tenni és akkor még finoman is fogalmaztam. Én az elmúlt évekből (bő 15) egy tökös (de nem eszetlen) csapatra emlékszem, ha a Patsre gondolok. Valahogy ez a tökösség most nem jellemez minket (csak 1-2 játékost). Vajon ez edzői felfogás, vagy játékosállomány miatt van így? Szerintem egy kicsit mindkettő. De vajon mi vezetett el a híres (hírhedt?) 4 és 2-től oda, ami a Cowboys ellen láttunk (illetve, hogy pont nem láttunk)? Azt nem hinném, hogy BB mellett ennyire elszaladt volna a liga, de akkor vajon mi lehet az ok? Nyilván a játékosok és az edzők is cserélődtek és változtak is, de vajon minek kellene változnia, hogy ismét az a tökös csapat legyünk?

Illetve a tippelés:

INT: over

Jones: under

Futott TD: over

Hendi: Pats

Összpont: over

Eredmény: 31-17