Ups & Downs - 7. hét: Patriots vs 49ers

Kép
Ups#7

Nehéz egy ilyen kiábrándítóan gyenge mérkőzés után a jó és rossz teljesítményeket keresni. Előbbit azért, mert csak elvétve talált ilyet az ember, utóbbit pedig azért, mert gyakorlatilag az egész meccskeretet fel lehetne sorolni... Néhány pozitív momentum azonban akadt szerencsére, az már apró szépséghiba, hogy egy átlagos meccsen ezek említésre sem kerülnének... Lássuk a hetedik heti Ups&Downst!

UP

Jakobi Meyers - Gunner Olszewski: A két fiatal elkapó volt az a támadósorból - bár Olszewski inkább a visszahordásaival alkotott maradandót - aki néhány momentummal megajándékozott minket. Meyers ismét úgy teljesített, mint tavaly; 4 elkapásból szerzett 60 yardot. Olszewski hat kickoffot hordott vissza, majdnem 26 yardos átlaggal.

Lawrence Guy: Guy ezúttal is jól szerepelt a fal közepén, egyedül alkotott maradandót a front7-ből. 4 tackle-lel (egy negatív yardos) és 1 sackkel zárta a meccset.

DOWN

Erről egy dolog jutott eszembe: a tavalyi Steelers elleni meccsünk, amikor a center kivételével mindenki megmozdult: "All the linemen except for the center". Gyakorlatilag az egész csapatot ide lehetne sorolni az edzőkkel együtt, mindenki bőven a tudása alatt teljesített...

Cam Newton: 9 sikeres passz, 98 yard, 0 TD, 3 INT. Azt hiszem ez mindent elárul. Newton ezúttal borzalmasan gyenge volt, az első három forduló teljes ellentétje volt a 49ers elleni teljesítménye. Sérülés is hátráltathatja - bár elmondása szerint egészséges (ennek ellenére a dobómozdulata szörnyű) - illetve a COVID sem tett neki valószínűleg jót. Ennek ellenére sem ilyen teljesítményt kellene leraknia az asztalra, hatalmas javulás kéne, hogy ez a gyenge offense stabilan tudja hozni a yardokat.

Mást nem is nagyon tudnék különösen kiemelni, mindenki gyengén teljesített... Ismét rengeteg elrontott szerelés volt a védelemben, ami a 49ers szélvészgyors játékosai ellen még fájóbb, mint máskor...

Hozzászólás

Oops all downs... :-(

Nálam a vékonyka UP-ba beférne még Harris is, szokása szerint az első kontakt után még jócskán szerzett yardokat.

Ez most egy szomorú rovat lett, de meg kell tanulnunk ezt is megélni - meg azt is, hogy gyomorgörccsel várjuk a hétvégét, hogy vajon milyen játékkal tudunk előállni, sikerült-e a csapatba valamennyire életet lehelni vagy megint marad a csalódás, mert nem javulunk semennyit. Mindegy, mi itt leszünk és csakazértis végignézzük és végigdühöngjük a chaten, mert EZ IS a mi csapatunk. GOOOO PATS!!!!

Két éve a SB-on a 3-28 utáni fordítást követően megfogadtam, hogy soha nem hagyom félbe a meccset, legyen az bármilyen reménytelen is, ha akkor kiszurkoltam, bármikor sikerülhet. Nos, az elmúlt két hétben emberfeletti erőfeszítés kellett hozzá, hogy megtartsam önmagamnak tett ígéretemet...

Gyakorlatilag reménytelen volt bármit is csináltunk a labda két oldalán.

OFF:

Meddig lehet cserélni?