A 11. heti Community MVP Lawrence Guy

Kép
Lawrence Guy

Az alapszakasz minden hetében az NFLPA testülete kiválaszt egy aktív NFL játékost, aki a véleményük szerint a legtöbbet tette valamilyen jó ügyért. A 11. héten ezt a megtisztelő díjat és a vele járó 10000 dollárt (amit a játékos alapítványának a számlájára utalnak, vagy egy általa kiválasztott szervezethez kerül adomány formájában) Lawrence Guy kapta, miután babaváró partit rendezett 5 másik szervezet bevonásával 20 nehéz helyzetben lévő helyi anyukának. Ezzel az elismeréssel Lawrence automatikusan jelölt lesz az éves Alan Page Community Award-ra, amelynek elnyerője további 100000 dollárt kap egy általa választott jó ügy támogatásához.

A partit november 12-én tartották a Gillette stadionban, ahol a várandós anyukáknak lehetőségük volt egymással és Lawrence és Andrea Guy-al is beszélgetni. A házigazda és a fő támogató a Lawrence Guy Family Foundation volt és 5 non-profit szervezet (Bridge Over Troubled Waters, Our Single Parent House, Abby’s House, Sojourner House and Casa Myrna) segítette őket a 20 rászoruló Boston környéki anyuka kiválasztásában. Ezen a rendezvényen több, mint 40000 dollár értékben kaptak termékeket és mindenféle ajándékokat a kismamák. A Lawrence Guy családi alapítványt 2019-ben hozták létre és a szervezet azon dolgozik, hogy támogatásokat és lehetőségeket biztosítson az anyagilag hátrányos helyzetű családok számára. Különböző kezdeményezéseken keresztül már több mint 5000 rászoruló háztartást segítettek.

Nem ez volt idén az első rendezvényük, hiszen augusztusban (idén már 10. alkalommal) tartotta Guy a szokásos iskolakezdés előtti ajándékozását, ahol 150 gyermek számára biztosított iskolaszereket, rágcsálni valókat és Patriots felszereléseket, mielőtt ismét beülnének az iskolapadba. November 23-án kerül sor az alapítvány következő rendezvényére, ami egy hálaadási ajándékozás lesz, ahol 400 pulykát és élelmiszer csomagot osztanak ki a rászoruló családoknak a massachusettsi Worcesterben található Martin Luther King Iskolában. A következő hónapban pedig Guy lesz a házigazdája a "Shop With A Jock"-nak, ami egy évente megrendezésre kerülő bevásárlás 50 hátrányos helyzetű gyermek számára, hogy valóra váljanak az ünnepi kívánságaik.

Gratulálunk Lawrence Guy-nak az elismeréshez, valamint a közösségért végzett önzetlen munkájához és az alapszakasz korábbi heteinek díjazottjai is megérdemlik, hogy megemlítsük őket!

  1. hét: Justin Reid, Houston Texans
  2. hét: Adam Thielen, Minnesota Vikings
  3. hét: Emmanuel Sanders, Buffalo Bills
  4. hét: Arik Armstead, San Francisco 49ers
  5. hét: Jared Goff, Detroit Lions
  6. hét: Von Miller, Denver Broncos
  7. hét: Brett Hundley, Indianapolis Colts
  8. hét: Chris Harris Jr., Los Angeles Chargers
  9. hét: Zach Ertz, Arizona Cardinals
  10. hét: James Smith-Williams, Washington Football Team

forrás: patriots.com és nflpa.com