2019 AFC EAST BAJNOKA

Kép
afc east champ

Hozzászólás

Gratulálok sorozatban 11.-re is. Várjuk a jó folytatást!

Nagy meccs, nagy győzelem, méghozzá egész jó offense játékkal - főleg ha azt is nézzük, hogy kik voltak velük szemben a pályán!

Ezt a tegnapit megérdemeltük. Igazságtalan lett volna a vereség, úgy is, hogy voltak gyengébb pillanataink. Jobban akartuk ezt a győzelmet és jobbak is voltunk!

Rég volt ennyire jó a támadójátékunk, pedig egy nagyon komoly védelem volt az ellenfél. Gratula a csapatnak, ez a meccs már reménykeltő volt.

Huh, nagyon kellett már egy ilyen meccs! Az eredmény mellett a játék is biztató volt. Most pedig hajrá Bears, intézzétek el a sérültjeinknek és a kulcsjátékosainknak a 3 hetes pihenőt.;)

Harry-ről tudtok valamit? Amit kezdetben csinált - már régóta ezt vártam tőle, hogy megmutassa mi lakozik valójában benne - az remek volt, de a végére megint nagyon eltűnt. Az akrobatikus mutatványaira gondolva attól tartok, hogy esetleg újra megsérült, ami fantasztikus hátrány lenne a csapat számára épp a legfontosabb időszak előtt!!!

Végig ill majdnem végig a pályán volt csak a 2. Félidőbe már végig White fogta /aki a billnél olxan mint nálunk Gilmore/ míg az első félidőben nem ment vele az oldalváltásoknál. Ha jól láttam😉

Dorsettet és Jason McCourty-t nem láttam a pályán, viszont az újonc Williams sokat játszott. Végre jó volt az offense-t így látni egy top5-os védelem ellen. 

Dorsett a Burkehead fumble nál a pályán volt de nagyon nem kap lehetőséget. 

Danna ugye jól vagy, első benyomás??? Vagy már sütöd a bejgliget?

Ezen a meccsen szemre sokkal tetszetősebben játszottak a támadók. Működött a passz, futás, a fal is jól blokkolt. A legutóbbi meccsekhez képest úgy tűnik kinyitásra került a play book, remélem nem egyszeri fellángolásról van szó.

Dorsett az agyrázkódása óta nagyon hátra szorult, az utolsó két meccsen labda sem ment felé. Van esetleg valami sérülése? Még Meyers is több lehetőséget kap.

Örülök, hogy Harryt kezdik egyre jobban bevonni, Roberts fullback szerepkörben nagyon hasznos.

Kicsit Collinsnak mintha vissza esett volna a játéka a szezon elejéhez képest. Bár lehet, hogy hasznos amit csinál csak nem látványos.

A mostani győzelem reménykedésre ad okot, bízom benne, hogy a csapat januári üzemmódba kapcsolt és nem is fogja alább hagyni. Go Pats!

Úgy tűnik ez a cikk az "Első benyomás..." helyett van, ezért leírom az enyémet:

Nagyszerű Karácsonyi Ajándékot kaptam a csapattól!!! (A Miami elleni győzelmet megelőlegezem!) Végre komoly ellenfél ellen, a csapatrészek kiegyensúlyozott játékával, mindössze 3 hibával (Burkhead fumble, benyelt 53 y-os TD, félidő végi idő menedzsment) jól játszottunk. Talán a 3 FG-ból jó lett volna 1-2 TD, de az a lényeg, hogy pontokat tettünk fel. Sokkal több/jobb volt a futó játékunk, a futásvédelmünk is jól működött, az Ofal idén talán most volt a legjobb, pedig Newhause-nak is fel kellett lépnie. Talán a sec. volt egy kicsit halványabb. Sanu kicsit visszafogott/körülményes/gyenge játéka elszomorított és Dorsett szinte inaktív szerepe is. Nekem Burkhead (mégsincs üvegből), Folk, JE, és a 2 TE játéka (4/4, 1 TD) tetszett a támadók részéről. A védelemből nem igazán tudok senkit kiemelni, többeknek volt egy-egy jó villanása.

 

Nagyon izgalmas meccs volt, szerintem egy olyan csapatot győztünk le, aki teljesen megérdemelte, hogy a PO-ba jusson. Valószínűleg a Houston ellen fognak játszani, és szerintem le is fogják győzni :)
Tegnap amit én, mint szakmailag alacsony szinten álló, azt vettem észre, amit itt előttem többen leírtak, hogy a futás ebben az idényben talán még soha nem ment olyan jól, mint tegnap, és bár a D követett el hibákat, mégis 17 ponton tudtuk tartani a Billst, amelyikben tegnap Allen szerintem nagyot játszott...
Newhouseról azt érzem, hogy a szezon kezdetén Wynn posztja nem neki való volt, viszont a többi helyen, ahova betette BB, megállta a helyét...Persze lehet hogy tévedek :)
Meyersről írnék még pár saját gondolatot...Nekem év elején tetszett, ügyesnek tartottam, de aztán kevesebb lehetőséget kapott, most tegnap is be lett vetve, és szerintem nagyon is biztatóan mozgott :)
Ja és még valami... Edelmann az Edelmann, nincs rá jobb szó :)

Meyers is tudja a slot útvonalakat de YAC ben gyengébb mint Edelman akinek a lepordulese

volt az extra ami a game winning drivehoz kellett ha nem lenne sérült az ellenfélnek duplázni kellene mindig. 

Talán jobb lenne ha a Miami ellen csak akkor játszatnák JE-t, ha nagyon muszáj...Hátha rendbejönne az első PO- meccsre..

Köszönöm! Köszönöm Uraim!

Szerénységem megírta előre, hogy szétfutjuk őket! És ezt már másfél hónappal ezelőtt előre láttam! Piszokul meg vagyok elégedve magammal, de még jobban a csapattal.Csak azok a fránya izgalmas végpercek ne lennének. Éveket szoktam öregedni ilyenkor és ha jól számolom, akkor lassan háromszáz éves leszek mint a teknősbéka. Tegnap sok minden biztatót véltem látni. Futást említettétek és a TE játék néha műkszik. Az akaratot is látni véltem, de a pálya szélén is. Amikor kirobbant ott is a megkönnyebbülés, öröm akkor az csak jó jelnek vehető! A Miami nem lehet akadály és akkor nézhetjük a Wild Card kör meccseit ellenfélváró hangulatban. Ha jól emlékszem a szabályra, akkor a KC ág győztese teszi tiszteletét nálunk.

Válasz Elm üzenetére

Attól függ matematikailag nézed-e :)

Ha mi leszünk a 2. kiemeltek, akkor a 6. kiemelt az matematikailag magasabb, hiszen 2<6. 

Viszont ha a kiemelés sorrendjét nézed, akkor a 2>6. Így az 1. kiemelt (Ravens) fogja kapni a Wild Card körben a matematikailag magasabb, de kiemelést tekintve az alacsonyabb kiemelésűt. Tehát ha nyer tegyük fel a 3. és a 4. kiemelt, akkor az 1 vs 4 és a 2 vs 3 fog játszani. 

Ez egy bitang erős Bills D# volt, és ma már Allen-t és az O#-t sem lehet leírni, azt gondolom, idén nem csak 1 meccset fog játszani a Bills a PO-ban

Pont ezért nekem ez a meccs iszonyatosan tetszett. Az O# pár hibás végrehajtás miatt nem tudta feltenni az i-re a pontot, pedig most ők uralták a meccset, az a time management nem semmi volt. 

Sanu kivételével mindenki remek volt ( az elmaradó blokkjai fontos játékokat akadályoztak meg, és Harry-t majdnem korházba küldték, és össze vissza futkozott, megjátszhatatlan volt), ő hatalmas csalódás, sokkal több kell tőle
 

Meyers viszont remekül szállt be

 

A D#-n ezúttal nem volt akkora teher, mind az előző meccseken, és itt azért volt most több hiba (Gilmore, Chung rolleren volt többször, és az eligible elkapó falembert is benézték) de a playoffra remek lehet ez.

 

Összességében néhány kulcs játékos ( Jules?) pihenhet a Dolphins ellen, lesz idő rendbe hozni a sérüléseket, ezen a játékon már csak kis javulás kell egy playoff run-ra

Úgy látom, itt már mindenki előre elkönyvelte a Dolphins elleni győzelmet. Ráadásul a kulcsjátékosok, vagy legalábbis Edelman pihentetésével. Nem kéne... Persze Edelmannak jó lenne rápihenni - de gondolom, nem fog - de ez a meccs nem lesz tét nélküli, hanem, mint tudjuk, a 2. kiemelés múlik rajta. A pihenőhét, az első meccs hazai pályája, vagyis legalább egy negyed SB-esély. Ez nem mindegy. Remélem, a csapat ott lesz fejben, mert nem hiányzik egy második Miami-miracle.