The Hungarian Patriots Fan Club

The Hungarian Patriots Fanclub pályafutása 2005. február 12-én indult, amikor létrehoztam az index fórumán a New England Patriots topicot. Pár hónap alatt összejött egy nagyon jó társaság és bár igazán egyikünk sem volt szakértő, egymást segítve tudtunk meg egyre többet erről a fantasztikus sportról és a New England Patriots csapatáról. 2006. június 28-án hivatalosan is bejegyzésre került a Fan Club a www.patriots.com-oldalon. Mára közel 400 tagot számlál a club, közöttük több mint 10% a hölgyek aránya. Szerencsére a tagok számának növekedése követi a sport hazai népszerűségének emelkedését, remélem, hogy a későbbiekben is sok régi és új Patriots szurkoló csatlakozik még hozzánk.

A tagok közül sokan kérdezték tőlem, hogy nem tudok-e egy olyan oldalt, ahol magyarul lehet a csapattal kapcsolatos híreket, információkat olvasni. Korábban mindenkit az nfl.hu (ma már bowl.hu) portálra irányítottam, de egyre ért bennem a gondolat, hogy kellene csinálni egy oldalt, ahol a csapatot érintő fontos (és kevésbé fontos) hírek és információk magyarul is elérhetőek. 2007. októberében egy pár aktív taggal létre is hoztuk a www.patriots.hu oldalt, ami remélem a New England Patriotsot szerető szurkolók törzshelye lesz! Az alapítás óta a THPFC nagyon nagy sikereket ért el, melynek fő állomásai a következőek voltak:

-  2005. 02.: kezdetek az Index fórumán 
-  2006. 06.: a fan club hivatalos bejegyzése a New England Patriotsnál 
-  2007. 10.: a Pats.hu alapítása, az oldal első említése a Patriots szurkolói hírlevelében 
- 2008. 01.: a legfontosabb engedélyek egyeztetésének lezárása, egyezség a Boston Globe, Boston Herald napilapok internetes oldalaival és a patriots.commal, a New England hivatalos oldalával tartalmak átvételéről 
- 2008. 07.: interjú Mike Reiss-szel, a Patriots elsőszámú beat writerével és Lori Baranskival, a Pats szurkolói kapcsolatokért felelős részlegének vezetőjével, korábbi cheerleaderrel Dobozi Anna (Patriots.hu) és Gaál Sándor (Patriots.hu) közreműködésével.
- 2008. 08.: második hivatalos megjelenés a Patriots szurkolói hírlevelében 
- 2008. 09.: megegyezés az ESPN-nel tartalmak átvételéről 
- 2009. 09.: megegyezés az ESPN Bostonnal tartalmak átvételéről, a THPFC twitter és facebook oldalának megnyitása 
- 2010. 06.: Meskó Zoltán interjú kezdeményezése a Patriots és a játékos felé 
- 2010. 11.: Meskó Zoltán interjú a Gillette Stadiumban Spiegel György (Patriots.hu) részvételével, hivatalos meghívó az eseményre a Pats.hu-nak a New England Patriots részéről 
- 2011. 07.: NFL kapcsolat az NFL Facebook Ambassador programja révén, Dobozi Anna (Patriots.hu) tölti be a magyar NFL Facebook nagyköveti címet 
- 2012. 04.: Meskó Zoltán budapesti látogatása a Patriots.hu és a Sport TV közös szervezésében, szereplés a Patriots Today című műsorban, nyereményjáték a londoni mérkőzésre, jegyek a Patriots felajánlásában.
- 2012. 08. Interjú Ian Rapoporttal, a Boston Herald korábbi, az NFL Network jelenlegi szakértőjével.

A The Hungarian Patriots Fan Clubba továbbra is várom a jelentkezéseket. Ehhez nem kell mást tenni, mint a kitölteni az alábbi űrlapot a neveddel (fontos, hogy tényleg adjátok meg a rendes neveteket, nem nekem kell, a csapat kéri így, tehát ne nicknevet, vagy becenevet írjatok), és egy e-mail címmel, ahova majd a Patriots küldheti a hírleveket.

Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánok mindenkinek!

Dobozi Anna - Danna