2020-as menetrend

Kép
schedule

Az éjszaka folyamán nyilvánosságra hozták a következő szezon menetrendjét.

Az alapszakasz így alakul: 

1. hét: Vasárnap, Szeptember 13, 19 óra  - Miami
2. hét: Hétfő, Szeptember 21, 2:20  - @ Seattle (SNF)
3. hét: Vasárnap, Szeptember 27, 19 óra  - Las Vegas
4. hét: Vasárnap, Október 4, 22.25 - @ Kansas City Chiefs
5. hét: Vasárnap, Október 11, 19 óra - Denver Broncos
6. hét: BYE
7. hét: Vasárnap, Október 25, 22.25 - San Francisco 49ers
8. hét: Vasárnap, November 1, 19 óra - @ Buffalo Bills
9. hét: Kedd, November 10, 2.15 - @ New York Jets (MNF)
10. hét: Hétfő, November 16, 2.20 - Baltimore Ravens (SNF)
11. hét: Vasárnap, November 22, 19 óra - @ Houston 
12. hét: Vasárnap, November 29, 19 óra, Cardinals
13. hét: Vasárnap, December 6, 22.25 - @ LA Chargers
14. hét: Péntek, December 11, 2.20 - @ LA Rams (TNF)
15. hét: Vasárnap, December 20, 19 óra - @ Miami
16. hét: Kedd, December 29, 2.15 - Buffalo (MFN) 
17. hét: Vasárnap, Január 3, 19 óra - New York Jets

@ - idegenbeli mérkőzés

A statisztikák szerint a Patriotsnak van a legnehezebb menetrendje a következő szezonban. 

1. Patriots (.537)
2. Jets (.533)
3. Dolphins (.529)
4. 49ers (.527)
t5. Bills (.525)
t5. Falcons (.525)
t5. Lions (.525)

A Ravensé pedig a legkönnyebb: 

1. Ravens (.438)
2. Steelers (.457)
3. Cowboys (.459)
4. Browns (.461)
5. Redskins (.465)

Bill Belichick ma éjszakai nyilatkozatában egyértelművé tette: Stidham a Patriots kezdő irányítója. 

Hozzászólás

Brutális sorsolás, bár tudtuk előre! Örülök, ahogy BB döntött.

Nos, akkor két dolog már eldőlt, ez pozitív.

Kutya nehéz lesz, ami látszik a részletes sorsolásból és a hivatalos statok alapján összeállított erősorrendből egyaránt.
Pozitívuma a sorsolásnak, hogy otthon kezdünk és nem is a legerősebb ellenféllel, így Stidnek is jobban lesz ideje felvenni a ritmust, illetve az is szerencsés, hogy két hazai meccsel zárul a szezon.

Meglátjuk, mit tudunk kihozni a sorsolásból, bennem nagy csatát vív az optimista és pesszimista énem, egy 8-8-as szezonnal indulásnak kiegyeznék.

Még annyit, hogy én bízom Stidham-ben. Persze nem a hozzáértésem mondatja ezt velem, hanem mert akarok hinni benne, de nekem szabad, hiszen szurkoló vagyok, az pedig alapvetően emocionális tudatállapot :)

A másik, hogy sokak kívánsága szerint Jimmy J visszatér Foxboroba, igaz nem abban a mezben...

És akkor eljátszadozik a gondolattal az amerikai utazást tervező szurkoló, hogy novemberben TB-Lamar micsoda csörte lehetett volna, ha 1-2 dolog máshogy alakul. Így lehet, hogy utazás sem lesz, de utóbbi már biztosan...

A menetrend az előre jósolt erősséghez képest szerintem nem rossz, a bye weekig kiderülhet merre tart a szezon, meg lehet fogalmazni a célokat. A 3-2-től az 1-4-en át a 0-5-ig elég sok forgatókönyv benne van.

BB nyilatkozatát nem láttam/olvastam az egészet, de amit kiszedtek belőle több helyen az a "confident" szó, nem a "starter". Szóval ezt egyelőre óvatosan kezelném, még ha tudjuk is, hogy Hoyer nyilván nem lesz az :)

az a 2 los angelesi meccs 4 napon belül elég húzós lesz. de legalább megspórolunk egy oda-vissza utat :)

Tankoljunk és építsünk új dinasztiát Trevor Lawrencevel!!!:D Ez a brutál sorsolás pont alkalma erre.

Engem kicsit bosszant ez a visszatérő sületlenség..ha így teszel, akkor oda a winning culture. Annyira nem tudsz leépíteni egy Pats rostert, hogy 1/1 legyen. Mert azt rövidtávon csak filozófia váltással építed újra. Tehát drága FA + draft. Miért változtatna BB ezen a 20 éve domináns filozófián? Már a felvetése is nevetségesen hat..

Miért kellene tankolni? A roster adott, az elmúlt évek draftoljaiból alig láttunk valamit, most kell/fognak előlépni vezérnek. BB pontosan tudja mit várhat tőlük, látták őket edzéseken eleget. Harris nem azért nem játszott mert béna, hanem mert eleve ez volt a terv vele lásd White.

Ha BB direkt kikap, onnantól a köv.szituban hogy várja el bárkitől, hogy mindent rendeljen alá a győzelemnek? Pont attól hiteles a pali, hogy megy előre a maga útján. Nem a szurkolókén..

A legagresszívebb draftunkon vagyunk túl BB alatt, hiszen soha cseréltünk fel ennyiszer vele. Ha tankolni akarna, akkor elcserélte volna jövő évire ezeket a cetliket, nem agresszíven építkezik.

Persze ezeket nem kell figyelembe venni, csak hónapot óta írjuk a suck for lawrence-t, biztos van bármi rámutató magatartás a részünkről.

A schedule meg nehéznek tűnik,de majd év végére kiderül, tényleg annyira nehéz volt-e, mint az elején tűnt.

Szerintem tök felesleges minden alkalommal elmagyaráznod ezt a dolgot.  Egyetértek mindennel amit írsz. De amíg BB/ Stidham nem bizonyítja be a szezon során,hogy itt szó sincs tankolásról vagy ilyesmiről addig nyitva lesz ez a kérdés sokaknál. 

Persze érthető ha nincs meg a bizalom,hisz azt ki kell érdemelni. Illetve sok minden történhet itt egy szezon alatt. Itt semmi nincs lefutva, biztosat csak majd a szezon végén fogunk tudni... és az még csak el sem kezdődött.

 

De pont amiket leírtam bizonyítják. Amiről te beszélsz az az eredményesség..de annak semmi köze a tankoláshoz. Előbbinél végezhetünk 5-11 és 11-5 között, a pályán dől el. Utóbbinál meg már jó előre úgy intézzük a dolgokat, hogy esély se legyen jót elérni. Szerintem Billnél kizárt ez, és az offseason lépések sem ezt mutatják. 

Ha 5-11 lesz a szezon, mert Stidham fejre áll, akkor se tankoltunk. Szóval nem értem a bizonyítást. A tankolásnak most kellett megtörténnie, nem utólag. És mivel agró volt az öreg, ezzel ez meg is dőlt. Ráadásul a múltban is volt TB nélkül a Pats és azokban a szakaszokban is "jók" voltunk.

Légyszi, mondtam engem nem kell meggyőzni. :) Az összes offseason lépés arról győzött meg,hogy az élet New Englandben megy tovább Brady nélkül is. Személy szerint azt gondoltam,hogy nagyobb felhajtás lesz majd mikor Brady odébb áll.

Amúgy arra a konteóra gomdoltam ami szerint "Stidham a  tökéletes QB a tankoláshoz".... 

 

 

Csak az a baj ezzel, hogy nem mindig jön be. Lásd pl Bears és Truby esete. Tudom Trevort a legnagyobb tehetségnek tartják Luck óta, de akkor is. És ha már Luck, akkor említésre érdemes, hogy Lawrence-t is féltik az NFL átállástól a lehetséges sérülésveszély miatt. Nem ismerem a kórtörténetét, de több helyen is írnak ilyesmit. Tehát egy esetleges "Tank for Trevor" sem biztosíték semmire, csak nagyobb a sansz mint másnál hogy bejön. Kérdés megérné-e kockáztatni ilyesmit ha Stidham elég jó és fejlődőképesnek tűnik a szezon során élesben is.

a sorsolás erősségét pedig sztem felesleges a korábbi szezonok alapján megítélni.

itt találjátok a Warren Sharp-féle sorrendet, ami a vegasi fogadóirodák oddsaira alapoz. ez alapján már csak a 9. legnehezebb a mi sorsolásunk. sőt, ha külön-külön nézzük az ellenfelek védelmének és támadósorainak hatékonyságát, akkor mindkét kategóriában a középmezőnyben vagyunk

11-5 ,esetleg egy 10-6.nem lesz itt gond. 😁😁

Novemberben 1 hét eltéréssel játszik New Yorkban a Buccaneers illetve a Patriots (nov 3 ill 10) ez egy remek lehetőség egy kinti hosszúhétre két izgalmas meccsel.

Én azért nem tenném rá a nyakamat, hogy ez lesz a végső menetrend...

Speaking Thursday, NFL commissioner Roger Goodell said the 2020 schedule will be flexible. 

“We will be prepared to make adjustments as necessary," Goodell said. "As we have during this offseason in safely and efficiently conducting key activities such as free agency, the virtual offseason program and the 2020 NFL Draft.” The league built in one schedule escape hatch by making sure every team's Week 2 opponent had the same bye week. More drastic measures like scheduling all inter-conference games for Weeks 1-4 were not taken, however. 

SOURCE: Mark Maske on Twitter

Megnéztem a Tampa sorsolását is : hát az sem  egy sétagalopp  !

Visszatérve ezekre a számított nehézségi sorrendekre - természetesen van alapjuk, de majd minden csapat ereje  idénykezdetre + - változik az előző évadhoz képest. Itt a Pats - legutóbb csoportgyőztes volt, papíron ilyen erőértéket képvisel. Most milyen lesz ? Gyengült ? Ha igen, mennyit ?  A tavalyi bravúrcsapatok ismételni tudnak ?Azonfelül minden évben  van több csapat, amelyik érthetetlen módon visszaesik , amivel most nem lehet számolni, amikor ezeket a sorrendeket kiszámolják. Vannak persze olyanok, amelyek igen nagy valószínúséggel beárazhatóak az idei szezonra is, de egy-két sérülés ott is mindent megváltoztathat. Összefoglalva : én csak egy érdekességnek tartom ezeket a nehézségi sorrendeket , szerintem BB is. kb. addig foglalkozott vele, amíg elolvasta .

A szakemberek szerint a szezont BB a def.-re és a ST-re akarja építeni, miközben Stid.-nek egy nem elit,de tisztességes/korrekt kiszolgáló személyzetet próbált biztosítani az FA és a draft során.

A def. erőssége a 3 eltávozott LB pótlásán múlik, valószínűleg amíg az új, roster-re kerülők nem bizonyítanak, sok lesz a subfelállás, hiszen a sec. erős maradt. A ST-ből ugyan Ebner eltávozott, de visszatért King és Bethel, Slater még van és talán a return-eink is jobbak/"hosszabbak" lesznek (Dugger), rövidebb pályát biztosítva Stid.-nek. A offense fala, úgy tűnik, a régi összetételű lesz, és per pillanat elég backup-el rendelkezik, a RB-corps változatlan és mivel FB-ünk is lesz, valamint a tavalyinál biztatóbb a TE lehetőségünk, a WR állomány másodévesei is bizonyíthatnak, hogy JE ne maradjon egyedül.

A nagy roster nem mutat tankolási szándékot, jónak tűnő "katonákat" igazoltunk és megtartottunk akit lehetett a "nagyágyúink" közül. Én többek között azért szeretem a csapatot, mert szorult helyzetben sem adja fel (Ld. pl. amikor TB sérült/eltiltott volt!).

Egy, szerintem figyelemre méltó érdekesség.  Az NESN egyik szakírója, Doug Keys, érdekes összehasonlító statisztikát készített a draftolható játékosokról a következő 12 szempont (magasság, súly, kar, kéz + Combine adatok) alapján úgy, hogy összehasonlította a Pats jelenlegi roster-én lévő játékosok átlagaival. (QB a QB-einkkel, futó a futóinkkal stb.) Ha a játékos adata/eredménye egyenlő v. jobb mint a Mieink átlaga, kapott egy pontot, azaz az elérhető pontszám max. 12 pt lehetett.  Két olyan játékost igazoltunk, aki ezen a listán az első helyen végzett:

  • TE D.Keene 9 pt (3./101.)
  • RB J.Taylor 8 pt (UDFA)

Izmos sorsolás, ha valóban a széndank Stidham lesz a megirányító, örülhetünk egy 8-8-as szezonnak is. Brutális ajándék a Buffalo csoportgyőzelme 2,25-ért. Jöjjenek a diszlájkok, Kálmán Lalga!

Had kérdezzem már meg, hogy a tavalyi előszezonban parádézó, az "igazi ligában" érdemben egy percet nem játszó Stidham-et miért temeted előre; ellenben a többször leszereplő, teljesen középszerű Daltont mire fel Isteníted. Nem szeretek senki ellen drukkolni, ellenben ha megteszed a Buffalot csoportgyőztesnek Pats drukkerként, nagyon remélem csúnyán elbukod. (Persze a Patriots nyerése miatt bukjál) Amúgy a nyelvezete az írásaidnak még jópofa is lehetne, csak néha fogalmam sincs mit írsz. Pl. mi az a széndank? 

Teljesen egyetértek veled. Rob nyelvezete nekem is mindig fejtörést okoz... Hogy ezt a telefon javaslatai teszik-e, nem tudom, de a számtalan “meg-gel” kezdődő értelmetlen szó (sokszor több is egy mondatban) engem nagyon idegesít. Viszont eddig nem akartam szóvá tenni, mert nem akartam kötekedni. De így, hogy ezt más is megjegyezte, így gondoltam leírom. Go Pats! :)

Ui.: Ettől függetlenül tőlem most nem kapott dislike-ot, még ha nem is értek egyet vele.

Szándékosan csinálja ezt az igekötőkkel, nagyon alaposan ügyel arra, hogy véletlenül se legyen rendben. Viszont következetesen teszi mindezt. Mi értelme van, az rejtély :)

Nem a telefonom teszi, ugyanis nekem az is olyan, mint a nevem itt, "dank", szóval nem lenne alkalmas rá. Saját kútfőből jönnek ezek a trendkívül elmés és magvas meggondolatok, ha nagyon zavaró, akkor ajánlom, hogy verj meg 1-2 stampedlit, mielőtt megolvasod a hozzászólásaimat, és akkor meglazulva nem fog annyira megidegesíteni. Amúgy ment a lájk neked és életemben először, megvételesen topinnak is.

Köszi a választ. 🙂 Igyekszem innentől Rivotril+Diplomatico párossal olvasni a hozzászólásaidat. 😅😂

Nem istenítem én Danktont, de még őt is szívesebben látnám, mint a csikó megirányítót. Remélem meg fog cáfolni, akkor én leszek az első, aki megnézést fog kérni. Nem fogok a Pats ellen fogadni, mert más sportágban előfordult már, hogy a kedvencem ellen fogadtam izmos téttel és azt vettem észre magamon, hogy inkább a pénzemnek szurkolok meg, szóval vagy a Pats-re teszek vagy senkire. A széndank amúgy a szénpró ellentéte, Brady a szénpró, Stidham meg a széndank.