2020-as NFL Draft - 3. nap

Kép
Draft2020

Szombaton este 6 órától folytatódik és befejeződik az idei NFL Draft. A Patriots 6 választással rendelkezik az utolsó napon.

23:58: Az idei utolsó pickkel (7/230) a New England Patriots Dustin Woodard-ot, a Memphis centerét választotta.

22:50: A hatodik kör utolsó patriotsos pickjével a Wyoming linebackerét, Cassh Maluiát szerezte meg a csapat.

22:23: A New England Patriots egy tacklet választott a hatodik körben, Justin Herront a Wake Forestről. Vannak akik guardnak, vannak akik tacklenek írják.

21:48: A Patriots felcserélt a 195. helyről a 182-re, ahol a Michigan támadófalembere, Michael Onwenu lett a kiválasztott.

20:45: A Patriots az ötödik kör 159. pickjével rúgót választott, méghozzá Justin Rohrwasser érkezik Foxboroughba a Marshall egyetemről.

A Patriots pickjei:

  • 5/159: Justin Rohrwasser, K, Marshall
  • 6/182: Michael Onwenu, OL, Michigan
  • 6/195: Justin Herron, OL, Wake Forest
  • 6/204: Cassh Maluia, LB, Wyoming
  • 6/212A 6/182 picket szerezte meg vele a Patriots.
  • 6/213A 6/182 picket szerezte meg vele a Patriots.
  • 7/230: Dustin Woodard, C, Memphis

A draft követésére bátran használjátok a chatet!

UPDATE:
Az alábbi draftolatlan újoncok kerültek a Patriots csapatához:
- Will Hastings - WR, Auburn
- J'Mar Smith - QB, Louisiana Tech
- Rashod Berry - TE, Ohio State
- Myles Bryant - CB, Washington
- Bill Murray - DT, William & Mary
- Isaiah Zuber - WR, Mississippi State
- De'Jon Harris - LB, University of Arkansas
- Sean Riley - WR, Syracuse
- J.J. Taylor - RB, Arizona
- Kyahva Tezino - LB, San Diego State

https://chat.pats.hu/channel/draft2020

Hozzászólás

Van már kicker-ünk! :) Need-ek kitöltve! (Az NFL F minősítést adott erre a pick-ünkre! :))

 

Én azt hittem mindenki nevét láttam legalább egyszer mikor utána néztem a játékosoknak, de hát tévedtem. Ha ezt valaki meg tudja magyarázni, azt megköszönöm. :D 

 

Szerk.: Közben utána néztem, elég pontos és rossz időben is jól rúg. Így már egyre jobban tetszik.

Ha valamennyi idén húzott játékos all-pro lesz én akkor sem hiszem el, hogy a mester nem trollkodja ezekkel a dolgaival a draft intézményét, mint olyat. A safety pick még valahogy magyarázható - szerintem továbbra is luxus -, de ez már mindenen túl megy nálam, na.

Patriots a 159. választási jogával Justin Rohrwasser rúgót választotta ki a Marshallról. 
Statisztikái:
- 2019-ben 85,7%-os pontossággal rúgott.
7/8 (30-39 yard)
5/6 (40-49 yard)
2/2 (50+ yard)
- A leghosszabb rúgása 53 yardos volt.

Ezért ez nem rossz. Az 53 ráadásul egy döntőben az utolsó másodpercben jött.

https://www.youtube.com/watch?v=LGVotGvJCyk

 

Mi köze a kettőnek egymáshoz? 

Én nem mondtam, hogy rossz a srác, de bőven elérhető lett volna később is.
 

Más: Fromm nagyon nem lehetett opció ha ide lecsúszott és nekünk nem kellett még így sem. Érdekes. Bár ezen a drafton részünkről sok minden az..

Szerintem félreérted. Én a trollkodásra írtam hogy még az is lehet. És arra céloztam, hogy BB sehol nincs ezzel a másik három GM-hez.

Akkor ez lehet - WTF?

Én szinte biztos volta placekicker pickben idén.  A tavalyi toldozott-foldozott felállás nyilván nem volt megoldás.

 

Eddig elégedett vagyok az Öreg húzásaival. Mindenki need-re jött.

Megnéztem róluk a videókat, nem tolják rosszul. Várom már hogy élesben lássam őket.

Szerintem azért nem húztunk WR eket eddig, mert Stidham sokkal jobban kijön az eddigi elkapó gárdával mint Brady, valamint sokkal mobilisabb is ezért talán a jelenlegi fal is elég neki.

Szerintem még fogunk húzni két falembert, egyet a támadóba a másikat a védőbe és néhány WR t is.

Szerintem az utóbbi kettő mehetett volna fordítva is és akkor még lenne 2 pick...

Annyi draft volt, amelyen az őstehetségnek kikiáltott játékos később nem sokra vitte. Clowneyt például valahol minden idők egyik legjobb prospectjének írták, ehhez képest évi 6 sackes átlaga sincs. De én például Lucktól sem voltam annyira elájulva. És akkor nézhetjük azokat a játékosokat, akik annak ellenére lettek óriási játékosok, hogy előzetesen nem tartották őket sokra. 2010-ben a 195. helyen választották ki Antonio Brownt, a 42. helyen Gronkowskit. 2011-ben a 154. helyen kelt el Richard Sherman. 2012-ben a 75. lett Russell Wilson. De említhetnénk minden idők két legnagyobb irányítóját is, Bradyt és Montanát, utóbbit 1979-ben a 82. helyen választották.

Az persze túlzás, hogy nincs értelme a draftnak, de a csapatok választásait szerintem úgy lehet értelmezni, jónak tartani, hogy a logika szerint ha nincs TE-je vagy WR-e, és e posztokra választ, az már rendben van. Vagyis ha TE-ek közül X-et, nem pedig Y-t vagy Z-t választja a csapat, akkor azt rossznak tartani nem szerencsés, de legalábbis merész. Egyrészt kis túlzással lutri, hogy egy egyébként remek játékos beválik-e, másrészt e játékosok között (mondjuk az első 120 játékost tekintve) nem gondolnám, hogy hatalmas különbségek lennének (legfeljebb az egyik nagyon jó, a másik jó), mert akkor nem lennének ott a jelöltek között.

Belichicknél valahogy azt látom, hogy nem túlzottan érdekli ez az egész. Nyilván készülnek a draftra, elemeznek, de mintha tisztában lennének vele, hogy a csapat sikeressége szempontjából a draft csak egy kis szelet. Persze érdekes lenne belelátni BB fejébe, hogy például most a sokak által nagyon jónak tartott LB-t, Patrick Queent miért nem választotta ki.

 

Queen méreteivel rendelkező LB-t nem húzott az 5. kör előtt. Nálunk alap elvárás, hogy egy LB súlya 240-250 font körül legyen.

Ez igaz, és még sorolhatnánk sok ilyet. Egy apróság, Gronk azért csúszott, mert attól féltek, hogy üvegből van. Hernandez meg a balhéi miatt. Mondjuk eléggé broken volt a 2010-es draftunk. Az újradraftoláskor 3 játékost is kihúztak az első körben.
Akkor DMC-t, Spikes-ot, Gronkot, Hernandezt, Meskó Zolit húztuk. Sőt a hatodik körben egy fal embert, akinek nem jut eszembe a neve, de utána a Tampával Pro Bowler lett.

Tök jó, hogy ilyen szép hosszan leírtad. Ezt gondolom én is. Tudják milyen posztra kell ember és hogy kit szeretnének oda, a draft célja, jogy azokból az előre kiválasztott játékosokból minél többet megszerezzenek.Persze van pár játékos aki mindenképp kellene, ha még elérhető, akkor is ha nem need, de ez elég ritkán jön be. Ezt meg megkérdőjelezni innen a “fotelból” valóban elég merész, mert hozzájuk képest 0 infóval rendelkezünk a játékosokról, a csapatról meg pláne.

Jaja, akkor kb. annyira érdekli az Öreget a draft, mint engem vagy a kutyát, de vicces, hogy itt sokan mennyire rá vannak izgulva a témára. :D

Nono, azert meg volt az oka, miert nem voltak 1/1-es jätekosok: 

Antonio Brown - alacsony elkapo

Russell Wilson - alacsony iränyito

Gronkowski - elsö körös tehetseg, de sulyos hätserülese volt

Sherman - gyenge fociprogrambol jött (Stanford)

Brady - lassu volt es az egyetemen se mindig volt kezdö iränyito

A Stanford bőven a jobb programok közé tartozik, Shermannél inkább az atletikusságát hozták fel negatívumként, valamint azt, hogy szinte mindenben átlagos.

Nem tudom ki hogy van vele a kinti szakértők jelentősen alul értékelik az idei draftunkat.

Én személy szerint elégedett vagyok a draftunkkal nem ismerek szinte senkit nem is foglalkoztam mar évek óta a

drafton résztvevőkkel de a needekre érkeztek emberek egy két poszton mélységet is csináltuk, egyedül a WR 

ami nem lett draftolva de gondolom valami terv azért van oda is.

Ha felértékelnének egy olyan draftot, amin az általános boardokon hátul lévő játékosokat húz ki egy csapat, akkor a saját munkájukat hiteltelenítenék el. Hiszen ők a big boardokhoz igazítják többnyire a véleményeket.

De azt elfelejtik, hogy a big boardok általánosak. Márpedig nem ugyanolyan súllyal fog mérlegelni egy csapat, még a futó kiválasztásánál sem. A többi poszt pedig még hangsúlyosabb ebben. A saját rendszeredhez hozol játékost, akit könnyen beépítesz, vagy nem feltétlenül az adott évre hozol embert. Ezzel az utóbbival a big board semmit nem tud kezdeni, mert az az idei évre egy szubjektív rangsor, nem véletlen, hogy ahány big board, annyi féle..

Nálam teljesen elfogadható az, ha olyan játékost húzunk, akivel együtt akar dolgozni a csapat, mert lát benne valamit, amivel előre tudunk lépni vagy meg tudja oldani amit elterveztünk. Így ezt nem érzem reachnek. Főleg, hogy nem tudhatjuk más csapatoknál mennyire volt magasan egy-egy játékos.

Az számomra aggasztóbb lenne, ha azt húztuk aki jutott az adott poszton. Mert az nem feltétlenül a mi opciónk, de mindenképpen messzebb van az optimálistól. Vagy ha nem marad senki és ezért ignorálni kell egy posztot, mert az is jobb, mintha húznánk valakit, aki egyáltalán nem illik a képbe.

Az idei drafton fontos volt az intelligencia, hiszen rövidebb offseason lesz. A playbookokat egyénileg kell megtanulni, kevesebb csapat meetingnek nézünk elébe. Ezért azok a játékosok, akik karakterük alapján kedvezőbbek, egy egy picknél prioritást élvezhettek poszttársaikkal szemben. Nem kell a mainstream neveket húzni, amitől elájulnak a szakik. Olyan emberek kellenek, akiket nagy százalékban sikerül beépíteni.

És nem tévedhetetlen senki sem, sem ők, sem mi. Mindenki hibázik, aki döntést hoz, nincs tökéletes döntés folyamatosan. A kérdés, hogy ez a hibaszázalék hosszútávon mekkora. Nálunk nem vészes. És a racionális csapatépítés megengedi, hogy a előre draftoljunk, ne egyből az adott évre. (Vereen, White, Harris pl a futóknál, vagy Flowers, Winovich a pass rushereknél, hogy legyen itt pár név). Így a mi draftjainkat is inkább utólag lehet értékelni, amikor a komp.pickért távozó FA helyére előlép az addig minimálisan használt, de már séma fitt játékos. Nálunk nem sztárok kellenek a rendszerbe, hanem olyan játékosok, akik a részfeladataikat megoldják és ezzel kirakják a nagy egészet. Pont ilyen embereket hoztunk. Aztán ilyenekből lehet időnként egy TB, JE akiért utána megőrülünk vagy a hiánya esetén temetjük a csapatot.

Abszolút egyetértek a leírtakkal. Azt gondolom minden csapatra igaz, hogy olyan játékosokat keresnek, akik illeszkednek a rendszerükbe, de hatványozottan igaz ez az Öregre, ő inkább előnyben részesít egy általános szempontok szerint alacsonyabbra értékelt, a többiek által a  hátsóbb körökbe várt játékost, ha látja benne az általa várt tulajdonságot (rendszer fittséget), mint az aktuálisan legjobbnak tartott választást.

Bosszankodni lehet, szidni is, de az elmúlt két évtized azért általában őt igazolta - ha nem is minden döntésében (olyan senki nincs), de tendenciában és eredményességben mindenképpen. Reálisan nézve. Szerintem.

 

Most nézem az UDFA igazolásokat a ligában:

Gordon QB - Seahawks
H.Bryant TE - Lions
Josh Love QB - Rams
Moss TE - Redskins

Csak hogy pár nevet írjak, akik a szakértői mockokban az elmúlt időszakban 3.-7-kör között mindenkinél kimentek. Most akkor ezek a szakértők nem értenek hozzá, vagy a csapatok? Vagy egyéni saját szempontok alapján választanak mégis a csapatok és nem érdekli őket valami általános big board?

Ez az egész draft értékelés a draft pillanatában vagy az azt követő napokon sima biznisz. Nem több. Várakozásokat persze lehet és kell is megfogalmazni és informálni is, ami a legfontosabb. Mert csomó szurkoló nem követi az egyetemi focit és gőze nincs a top QB-WR neveken kívül kik ezek a srácok. De most kimondani egy verdiktet az elég fura, hiszen van a most választottak közül, akinek 2 év múlva kell jól játszania. Vagy akár 3 év múlva, mint mondjuk ARod mögött Jordan Love.

Mi szerintem jó helyzetben vagyunk, a draftjukat nézve a GB szurkolók azt sem értik mi történik, még az amerikaiak sem. :)

Szerintem összességében ez egy B+ draft

viszont én nem gondolom, hogy Stidham lesz a play caller

Mivel draftoltunk rendesen a falba embert, szerintem Thuney megy, amivel szabadul fel annyi cap space, a mostani 1,3 milla mellé, hogy Cam, Winston, Mariota, vagy Dalton beleférjen

Ha most draftoltunk volna olyat, aki 2 év múlva lehetne Franchise QB, akkor le lehetne húzni 1 évet 3 QB-val, Stidhammel, meg Hoyerrel, de így nincs szerintem értelme 

 

Eltudom fogadni ezt a megközelítést. De feleslegesnek érzek 3 QB-t idén.

Ha Stidhamben van bármi, azt tudjuk meg idén. Ha hozunk elé valakit, akkor nem fogjuk megtudni. Ezért én úgy vélem, ha hozunk bárkit, akkor nem Stidham a mi emberünk. Az idei év tökéletesnek tűnik arra, hogy kiderüljön ez. A Ravens és a Chiefs annyival mindenki előtt jár az AFC-ben, hogy felesleges a racionális építkezési folyamatunkba belepiszkálni. Ez nem az az év, ahol mi vagyunk a nagy favoritok. De ettől gyengék sem vagyunk. Csak ez a 2 csapat kiemelkedni látszik most jóval a többiek előtt. Tehát Stidham kipróbálása semmiféle hátránnyal nem jár. A PO vele is meglehet, ha ő a mi emberünk. Ha pedig nem, akkor ez van. Idén akkor sem kezelnének minket SB contendernek, olyan sokat nem vesztünk vele, ha év közben le kell cserélnünk, mert besül.

Ezért örülök, hogy BB kitartott mellette és hiába csúszott Fromm, nem mozdult rá. Itt van Stidham, tudjuk meg élesben mire tud jutni. A stáb már tudja, hogy edzésen elég jó ahhoz, hogy számoljanak vele. Remélem a mi tetszésünket is elnyeri a srác, amint többet látunk belőle.

Én arra számítottam (számítok), hogy lesz 3. QB. Az oka meg egyszerűen annyi, hogy ha Stidham besül, akkor még ugyanabban a szezonban lehet próbálkozni a következővel. Nyilván nem garancia ő sem semmire, de nagyobb a valószínűsége, hogy talál a csapat valakit, mintha nem is próbálkozik. Ha meg Stidham beválik, akkor meg azonnal kirakják az 53-ból és ennyi. Nem hiszem, hogy BB-t bármilyen szinten is érdekli, hogy kinek a lelkecskéjét hogyan érinti a dolog. Aki SB-t akar nyerni, annak mindenen túl kell lendülnie, minden versenyt meg kell nyernie.

Objektíven milyen lehetőségei vannak a csapatnak: 

- Szerez egy "elég jó/átmeneti" QB-t, akivel középtávon folyamatosan versenyben lehet a csapat a csoportért. Sok futás, elit védelem. Ez többé kevésbé egy mérnöki munka a csapat menedzsmentje részéről. Emellett tovább folyik a minél nagyobb létszámú hátsó körös keresés, hogy rátaláljanak a következő HoF QB-ra. Na ez viszont szerencsejáték. Évek-évtizedek telhetnek el.

- Illetve BB-nek van akkora respektje, hogy simán rárepül a más csapatokban elégedetlen Top QB-jára. (ARod?). Már írtam máshol, hogy igazából minden csapatrészben működteti a fénykoron már picit túl lévő NFL játékosok "újrahasznosítását". El tudom képzelni, hogy innentől a QB posztra is ez vár. 3-4 év és next man up.

Persze az is kérdés, hogy milyen hosszú lesz idén a szezon, ha lesz egyáltalán, mikortól tudnak a csapatok együtt edzeni. Az NFL biztosan készített már pár forgatókönyvet a jelenlegi szituációhoz, Kraft meg ott ül valami High Council-ban. Az öregnek biztosan vannak sejtései hogy mi következik. Ha pl. csak fele fordulószámmal kell számolni, akkor nyilván ott kevesebb értelme van a sok kipróbálós QB-knak idén.

Én máshogy látom

Szerintem BB is úgy volt vele, a második körtől lefelé olyan prospect-ek voltak benn QB-ban, akiknél a szabadügynökök, vagy NFL tapasztalattal rendelkező elérhető QB-k sokkal jobbak.

A másik dolog a cap space

Az AFC-ben szerintem nem csak a Chiefs meg a Ravens, de a Bills is elég erős lábakon áll. Jól draftolt a Colts, és a Browns, nagy a tehetség ráta. A texans sem rossz

Amit nem látok: Stidham fejlődött annyit, hogy egy átalakuló Patriots-t vezessen.

a srác szerintem nem nfl szint. nem fizikálisan, hanem fejben

Nem elvárás a PO, de a BB, JMD faktor beletesz plusz 3 meccset, a sorsolás jó, szóval egy közepes QB-vel, aki szerintem nem Stidham, meglehetne a playoff is, az meg sokat jelentene

Thuney egy év múlva megy mindenképp. Szerintem már a nyár elején cseréljük, és feszippantjuk Cam-et ( neki örülnék leginkább)

Benne van még annyi, hogy a kövi drafton feszedett franchise QB megerősödjön majd

én erre számítok

 

 

Engem nem kell meggyőznöd, én teljesen eltudom fogadni ezt az álláspontot. Én sem mondom, hogy vakon hiszek Stidhamben. A stábban hiszek, ha ők úgy gondolják vele mehet a szekér előre.

De bőven jöhet veterán elé, ahogy írod is. Akkor sem leszek csalódott. Egy kicsivel jobban örülök, ha Stidham lenne azon a szinten, amit esetleg ki lehet következtetni a miért nem jött QB kérdésben. Az jobban tetszene,ha a "semmiből" lehetne megint egy szegény ember gyereke királyfi lesz story..

De egy Dalton nyilván kézzelfoghatóbb megoldás lenne a szurkolóknak. Nem leszek csalódott ha így lesz.

De én jobban örülnék Stidhamnek..már persze, ha a stáb szerint van azon a szinten. Lehet eleve nincs is erről szó és kivárunk, ahogy írod.

Ezért mondom én eltudom fogadni ezt, és nem nyígnék ekkor sem. A Fromm pick az kicsit értelmezhetetlen lett volna nekem, mert akkor kb Stidham 1 év után a bust kategória lett volna. De én egyelőre abban bízom, azért nem jött QB, mert BB és JMD lát benne annyit, hogy vele menjünk neki az idénynek.

A sorsolás annyira nem könnyű szerintem..

Honnan jön, hogy Stidham nem NFL szint fejben? Csak azért kérdezem, mert amikor láttuk játszani, nem ragadt le a célpontjainál és nem sok rossz olvasása volt. Kicsi a mintavétel, szóval nem állítom, hogy feltétlenül alkalmas, de azt semmiképp se jelenteném ki, hogy nem az. 

A másik felvetés, amit nem értek, az Thuney és Cam esete. Ha Thuneyt elcseréljük, akkor nincs win now, de akkor minek Cam? Arról nem is beszélve, hogy Newton 2016 óta egy felhype-olt Tyrod Taylor, és nem nagyon alkalmas arra, hogy kibírjon egy szezont.

Newtont nyilván a "neve" viszi a fanbase esetében..jobban cseng mint Stidham. De a mi rendszerünkben nehezen látom őt. Igaz egy Brissett is elboldogult..

És a tegnapi ESPN(?) közvetítésben egyes NFL-es szakértők még el is kezdék pedzegetni Brissett visszaigazolásának lehetőségét :)

Stidham scout reportjában benne van. 2018-ban nagy volt rajta a nyomás, ami rengeteg hezitàláshoz, sack-hez, és az Auburn szezonjának széteséséhez vezetett

Nyilván kicsi a mintavétel, de a Jets ellen is ez köszönt vissza, a nyomásra máris jött a pick 6

 

Winston ment a Sainthez, Cam több dolog miatt kérdéses, de ott van még Dalton és valóban szóba jöhet Brissett is 

 

Én a mi rendszerünkben bármelyiket el tudnám képzelni, de ez is csak egy vélemény

Az az Auburn sok minden miatt esett szét, Stidham volt a legkisebb gond. Nem volt előtte Oline, kiesett a biztonsági célpontja és olyan rendszerben játszott, ami nem veszi figyelembe az erősségeit. Nem sok egyetemi QB lett volna jobb ebben a helyzetben.

A Jets ellen egész kicsi volt rajta nyomás, viszonylag tiszta zsebből dobhatott, jó is volt az olvasás, de túldobta az elkapót. Ha fejben nem lenne rendben, akkor a legkisebb nyomásra is rossz döntéseket hozna (hozzátenném, hogy ez újonc QB-nál bocsánatos bűn), de itt egy sima pontatlan passzról van szó.

Csak Cam ne jöjjön! Sosem tetszett a mentalitása és az a “mellkas széttépős” gólöröme...beleégett a retinámba örökre. 😅 Nekem ő túlontúl színpadias játékos, még ha jó is. Nem Patriots mentalitás szerintem, így nagyon meglepődnék, ha BB és JMD idehozná akár csak 1 évre is. Stidham témában is máshogy látom. Tavaly az előszezonban szerintem meggyőző volt, Meyers-szel például jobb volt az összhangja mint TB-nek. Élesben alig kapott lehetőséget, amikor igen, akkor felsült, nem tudott élni vele, ez tény. Viszont nálam az előszezonban mutatott teljesítménye (a több játékidő miatt) többet nyom a latban.

Viszont ezek is csak szurkolói gondolatok, simán benne van, hogy neked lesz igazad, de jelenleg én így látom és kíváncsi vagyok Stidham mit fog mutatni, ha ő kapja a stafétát. Go Pats! :)

Szerintem a jelenlegi járványhelyzet miatt semmi értelme külsőst hozni a korlátozott közös gyakorlás miatt, a tavalyi előszezon meccseken Stidham illetve Hoyer sem volt olyan rossz szerintem, én pl. kiváncsi vagyok, hogy mit tudna kihozni a jelenlegi elkapócsapatból. Imádom Brady-t de azért eléggé limitáltan dobott az újonc játékosoknak éles meccsen emlékeim szerint.

Ezt adom. A Stidham-Meyers kapcsolat pl sokkal jobban nézett ki, mint a TB-Meyers. Hátha

Ez mikori kép az öregről? Ugye nem idei? Vagy ennyire megfiatalodott, megfogyott és már a haja sem ősz?

A mostani draft alatt készült elvileg. Van olyan kép is amikor csak a husky kutyája ült a széken a gépek előtt. Ment is a zrika hogy biztos a kutya draftolt helyette.

Öcsém leigazoltuk Bill Murray-t. Én nagyon szeretem, de nem öreg egy kicsit a csapatba?

:)

Ő kosarazni elég jól tud, ha jól rémlik a Space Jamből. Esetleg ST-be jó lehet, vagy trükkös játéknál...

Azzal már nem számolunk, hogy 1 év Stidham és ha semmi szépet biztatót nem mutat akkor jövőre rámegy a csapat Watsonra?! Miért kellene hajhászni a drafton a sok kérdőjeles irányítót annyira?

Igazából én úgy vagyok vele, Stidham megér egy próbát. Bitang erős sorsolásunk van, a legnagyobb kohézió neki van a jelenlegi elkapó brigáddal. Tavaly, újoncként tulajdonképp kijátszotta a csapatból Hoyert, ami az ő mentori értékét nézve, szerintem nem kis szó. 

Másrészről, ha meg nem válik be, akkor is meg kellene hagyni, el kell dobni az évet (a bitang sorsolás miatt amúgy is eléggé kérdőjeles a státusz) és akkor jöhet Lawrence jövőre. De ahogy Topin is megírta, legalább megtudnánk, hogy mit tud a srác. Eddig egy pre-seasont produkált, ahol emlékeim szerint kb a valaha volt egyik legjobb pre-season-volt. Az, hogy többet nem láttunk belőle, az meg azért volt, mert a legtöbb meccsen a támadósor impotenciája miatt nem volt lehetősége bemenni, még térdelni sem. 

A csoportban a többi csapatnak is hasonlóan bitang erős az idei sorsolása. Tulajdonképpen "csak" hozzájuk képest kell jobbnak lenni. ;)

Egy amcsi kommentben olvastam a lényeget Stid-el kapcsolatban: Az volna a legnagyobb baj, ha Stidham közepesen teljesítene... Én nagyon drukkolok Neki, hogy jó legyen, mert Őt a Miénknek érzem! Nem szeretném, ha egy "eldobott vendég" irányítaná a csapatot...

Ami pedig a pick6-et illeti, meg lehet nézni, jól olvasta a játékot, egyáltalán nem pánikolt, a passz is jó volt, csak azt nem tudta, hogy Bolden emelkedése a 7 évvel ezelőttinek (97 cm) már a felét  sem éri el...:)

" mert Őt a Miénknek érzem! "

Erre utaltam én is korábban, hogy ez egy nagyon szép story lehet egyénileg is, ami sok szurkolót emocionálisan is felhozna a TB távozás után. Jönne egy kisajátítós érzés mindenkiben, hogy ez a mi lesajnált srácunk, gyerünk csinálja meg a többiek segítségével.

Én nagyon bírnám ezt. Emlékszem, hogy hörögtünk annak idején, egy-egy Cassel futás, hősködés, sikeres drive-ot életben tartó passz után. Sokan a szezon végén őt tartották volna meg Brady helyett, ami mutatja micsoda kötődést lehet kialakítani a lesajnált, de utolsó vérig küzdő játékosokkal.

Szerintem ott az időzítéssel is baj volt, nézd meg, azért nem tudott igazán felugorni...

De 100x inkább, mint Cam, ebben egyetértünk.

 

Üdv,

én a draft után továbbra is bizakodó vagyok, külsős, már bevált QB-t igazolni szerintem nem fogunk a jelenlegi limitált személyes kontaktus, bonyolult Patriotsos playbook illetve a fizetési sapka miatt. Érdekelne, hogy mi most a további menet, nagy rajongója vagyok a hard knocks oknak, de ez a vírus most felborítja a megszokott edzéseket, edzőtáborokat. Tudjátok esetleg a menetrendet? Mintha hallottam volna valami rookie campról is. Én nagyon reménykedem, hogy Stidham, Hoyer, Meyers, E11, Harry és Sanu elvonulva gyakorolja a játékokat. Anno emlékszem Brady elvonult E11-el és Amendolával valami hegyi táborba. Ha esetleg tudjátok a menetrendet akkor megköszönném. Remek volna amúgy látni a felkészülésünket egy hard knocks ban. Tehát összességében nem rossz a helyzet szerintem. 

"Michigan State QB Brian Lewerke among three more players to join Patriots’ undrafted rookie class." - patspulpit.com

Ő a 2. undrafted QB.

 

Annyi irányítónk van, mint égen a csillag...