2020-as szezon érkezők és távozók egy képen

Kép
background

A tavalyi keret egy része már most kicserélődött, pedig még csak március vége felé járunk. És hol van még szeptember? Egy tweet-ben összesítették az érkezőket és a távozókat, amit az alábbiakban megosztunk veletek. 

Magyarázat: 

In: érkezők
Out: távozók
Re-sign: visszaigazolva
Tag: Franchise-tagelt játékos
Trade: elcserélt játékos
Tender: játékosok, akikre a Patriots tender-t tett

 

Patsinout2

 

Hozzászólás

Trendkívül szomorú meglátvány ez a kép. 

Tanácsot szeretnék kérni tőletek! Pats szurkolóként most a Delfineknek vagy a Lions-nak szurkoljak? :-(

Válasz Iron_Condor üzenetére

Azok után hogy suh is ott van tuti nem! Marad a Pats, vagy Pets!? Esetleg pecc! :D

Ha ennél a csoportnál akarsz maradni akkor inkább a Buffalo, ők fogják könnyedén behúzni a csoportot, így sok örömben lehet részed. 

Szerény személyem a csapatnak szeretnék drukkolni, de egy része elhúzott délre Miamiba, másik része nyugatra Detroit-ba ment. Én balga belga itt maradtam középen!

Az eddigi jövők-menők-maradók átlagéletkora:

  • Out+Trade: 30,4 év
  • In+Re-sign+tag: 29,5 év

Többnyire "öregek" mentek, maradtak és nem sok fiatal érkezett. :(

 

A nagyobb gond az, hogy az elküldésekkel nem érkeztek értékelhető draftcetlik. Elment több jó játékos, de érdemi kompenzáció nélkül. Az a második körös pick még hiányozhat, amit a haszontalan Sanuért adtunk. 

És mint a történések bizonyítják, Sanu pénzéből lehetett volna egy Perriman. Minimum furcsa helyzet. Kicsit azt érzem a vezérkar szédül egy hete a sokktól, csak hát az élet megy tovább, na.

Fura, mert én meg pont azt érzem, hogy minden úgy megy az FA piacon, mint eddig: hozzuk a közepes embereket olcsóért, sok safety és ST játékos (vagy a kettő egyben!) érkezik. :)

Nem igazán értelek! Mi az, hogy "elküldésekkel"? Eddig mindössze Gost-ot küldtük el és egy trade volt, Harmon, kaptunk érte egy 5. kört, ami szerintem elfogadható. A FA játékosokért legfeljebb jövőre komp. picket kaphatunk.

A gyakorlatilag végig lábsérült, de ennek ellenére agyon játsztatott és a szezon végén műtétre szoruló Sanu eddig valóban nem érte meg sem a picket, sem a pénzét. Talán kipróbáljuk egészségesen...Bárki mást hoztunk volna helyette, az is megsérülhetett volna...

Azért azt Te is érzed, hogy az utolsó mondatodért kár volt, nyugtass meg :)

Sanu kapcsán kihagytam egy elég fontos tényezőt, a dolog "belicsekségét". 
Tudjuk jól, hogy legalább annyira fafejű az öreg, mint zseni, ebből következik, hogy #csakazértsem lesz ő elengedve, hiába lenne egy fiatalabb, nagyobb potenciállal bíró játékos helyette ugyanannyiért, mivel az egyenlő egy beismeréssel. És azért ebben a mester nem feltétlenül erős...

Kétlem,hogy BB ebből elvi kérdést csinálna ahogy azt is,hogy egy cseppet is érdekelné ki mit gondol róla. Topin jól szólt lentebb... ha kell és van benne lehetőség akkor marad ha nem akkor megy...

 

(láttunk mi már,olyat hogy egy Collins kalibert secperc alatt elcserélt bagóért holott többet ért... ha valakitől szabadulni akar nem nagyon nézi hogy mit bukott az üzleten...)

Mondjál nevet, kire gondoltál ennyiért, ugyanerre a szerepre? Ha BB-nek kell Sanu, akkor itt marad..ha meg más típusú ember kell, akkor elengedik. Amire hozták, azt egészségesen megtudja oldani..

Hát ez az, fogalmunk sincs mit tud majd megoldani, meg azt sem tudjuk milyen szerepre lehet alkalmas.

Nekem nem rémlik, hogy egészségesen:

- fix 60-80 yard/meccs vagy
- folyamatosan megnyújtotta a pályát vagy
- megbízható 3rd down célpont vagy
- teszem azt 3 meccsenként húzunk vele egy olyan trükkös játékot, hogy azt mondjam, aztak.rva, minden picket megér.

És direkt nem is írtam elrugaszkodott dolgokat, úgy érzem. Nekünk annyi van, hogy nyugtatjuk magunkat a tavalyi sérült bokával aztán várjuk, hogy idén majd minden jó legyen vele, amiben én nem feltétlenül hiszek, hogy bekövetkezik. Persze ha úgy alakul, nyugodtan megcáfolhat.

Tehát összességében nálam nem lett volna kérdés, hogy Perriman vagy Sanu 6 millióért.

Kicsi a merítés: - az első Pars meccsén még nyilván nem volt tényező

                          - a második Baltimor ellenin igen jól játszott 14/10 81y 1 TD

                          - ezután meg sérülten játszott

Nem megítélhető reálisan hogy mit tudott volna hozzátenni folyamatosan, de a Ravens meccsből látszik, hogy képes jó teljesítményre. Mostantól ugye más fog neki dobálni, így azután megint nem tudni mire lesz képes az új irányítóval. Perrimant meg nem figyelem így nincs róla véleményem.

Ami még fontos, hogy ha őszinték akarunk lenni, neki karrierje során akkor voltak valamire való számai, amikor Atlantában Juliót fixen 2 ember fogta, esetleg 3. Nem mindegy.
 

A sérülés sajnálatos, biztosan visszafogta a teljesítményét, kérdés, hogy mennyire. Lehetne ezt a végtelenségig ragozni, úgyis idővel kiderül. Csak azért foglalkoztam most ezzel a dologgal ennyit, mert Perrimant konkrétan az ő pénzéből szerződtethettük volna, és kissé bosszant, hogy nem is próbáltunk rá. Cserébe legalább a Jets igen... Ő sem egy AB, de fiatalabb és mélységben sokkal használhatóbb, ami nálunk ezer éve hiánycikk. 

 

A 26 éves, egykor 1/26 -os pick, Perriman tavalyi ugrás szerű karriercsúcsa avg.54y/G, elsősorban a dobógép Winston jóvoltából. Korábbi éveiben, nem Tampában, legfeljebb 30 y/G. Tavaly Tgts/rec 51% (A sérült Sanu 55%!), YAC 3,7 (Sanu 2,7). Az 5 szezonjából egyet játszott végig vagy 4 éve, az 5 szezon 80 meccslehetőségéből 51-en játszott. Szerintem alig várta, hogy FA legyen a sikeres éve után és így 2x annyiért szerződött a Jets-hez ($8M/év) mint amennyit Tampában kapott. (Egyébként a 60 yard-od az éves viszonylatban ~1000 yard, amennyit tavaly a ligában mindössze 25 WR ért el, köztük JE is, de a 70-es átlagot is csak 15, a 80 yardos átlagodat meg senki! Ennyit a nem elrugaszkodott kivánságokról! :)) Ne légy elkeseredve, hogy a kedvenced nem jött hozzánk.

Senki sem tudja tárgyaltunk-e Vele/a csapatával a Sanu-trade idején vagy most a FA-ség alatt.

A jövő évünk az új QB-val nem igen hiszem, hogy hemzsegni fog a hosszú passzoktól. Sanu szükség esetén Stidham-et is ki tudja segíteni a passzaival. :)

De ahogy többen írták, ha nem megy Neki, úgyis cut.

Alapvetően felsoroltam pár olyan tényezőt - amiből ha egyet hoz - amivel nekem az elmúlt fél szezonban igazolta volna azt a második kört, és azt mondanám, tartsuk meg annyiért amennyibe kerül a következő évre. Nem érzem úgy, hogy ne lenne jobb elérhető opció ezért a pénzért, most épp Perriman a példa. Szó sincs arról, hogy nekem kedvencem lenne.

Perriman 8 millióért írt alá egy évre, tehát drágább Sanunál. Másrészt bár nagyobb az upside-ja és tavaly korrekt éve volt, előtte Baltimore-ban totális bustként muzsikált. Nagyon zsákbamacska a srác, nem véletlen hogy csak egy évre írt alá

Perriman erősen kozmetikázta a statjait miután se Evans, se Godwin nem volt már a Tampában sérülés miatt. Ráadásul ő X elkapó, az ő számait nem lehet Sanuéhoz hasonlítani. Az is fura, hogy arra hivatkozol,mi nem láttuk Sanut mit tud megoldani..számít ez? Az a lényeg, BB mit látott tőle. És Sanu máshol már bizonyított mint valid WR2 (Bengals,Falcons) ellenben Perriman az Evans,Godwin duó mögött se ugrott ki, pedig CB3-nál jobb nemigen fogta, utána meg CB1 ellen is hozta a számokat..és ez nem az ő érdeme, hanem a rendszeré..

Sok játékos van/volt nálunk aki máshol bénának tűnt, nálunk meg jó lett.

Perrimanre visszatérve, az Arians féle offenseben hozott számai csalókák..minden WR brutál számokat hoz a rendszerében, mert vertikális passzokra épül orrba-szájba. Nálunk meg ez vélhetően nem lesz opció..

 

elküldés, meg nem tartás, elengedés.

 

Tök mindegy, a lényeg, hogy valakik elmentek, és nem nyertünk rajtuk. Nevetgéltünk a Saintsen, hogy mit művel, és a borzasztó sapkahelyzete ellenére idén is contender csapat lesz. A Miami leépítette magát, hogy legyenek pickjei. A Patstől viszont elment egy rakás kulcsember, építkezni nem nagyon tudunk (a piacon gyakorlatilag észrevehetetlenek voltunk), benyeltünk több mint 25 millió halott pénzt, és csak kb. másfél millióval vagyunk a sapka alatt. Nehéz optimistának lenni ilyenkor. 

Írtam ide egy hozzászólást, de azután észrevettem, hogy Hopi mindent leírt amit Én is, ezért inkább hagyom.

LB S. Calhaun re-sign.

Dorsett a Hawks-ban. 

Ha már vizuál, pillanatnyi összefoglaló posztok szerint arról, hogy is állunk

 

https://twitter.com/MikeDussault19/status/1242566526353526784?s=20