2022-es NFL Draft - 2. nap

Kép
Draft 2022

Szombat hajnali egy órától megkezdődik az idei draft második napja, vagyis a második és harmadik kör. A Patriotsnak eredetileg három pickje van - 2/54, 3/85 és 3/94.

4:55 - A 3/94-es picket a Carolina Panthershöz cserélte a Patriots. Cserébe az idei 137. választást, illetve a Panthers jövő évi harmadik körét kapta a csapat.

4:32 - A Patriots a 3/85-ös pickkel a cornerback Marcus Jonest választotta a Houstonról. Alulméretezett cornerbackről van szó, aki az NFL-ben minden bizonnyal slot corner lesz majd. Remek labdaérzékkel rendelkezik, emellett nagyszerű visszahordónak is számít.

2:30 - A Patriots megszerezte az 50. picket a Chiefstől, négy helyet felmozogva az 54. helyről. Cserébe a 158. picket küldte még a csapat Kansasbe. Az 50. választással az elkapó Tyquan Thornton érkezett a Patriotshoz a Baylorról. A fiatal játékos igazi speedster, 4,28-as 40 yardos ideje volt az idei Combine-on. Apró szépséghiba, hogy őt is későbbre várta a legtöbb szakértő.

Hozzászólás

Kérnék szépen egy punter.-t,egy kicker.-t és egy long snaper.-t :D.Mivel már a t.kömig csorog a nyálam,így reggel felkelés után első dolgom az lesz megnézni,mi volt itt éjszaka :) De van egy olyan érzésem,hogy felcserélés lészen.

Puntert lehet, hogy kapsz is valamelyik körben, mert Bailey pénze túl magas! :D

Nyugi, minden rendben lesz! Ahogy növekednek a pickek, egyre nagyobb a lutri, amin kár idegeskedni. :) Szerintem nem a draft izgalmas, hanem ami utána jön, azaz beválik a választott vagy bust lesz.

Kedves hopi ebben is teljes mértékben igazad van,érdeklődve várom ki az aki a játékával elnyeri majd az 53.-as tagságot,illetve ott lehet a gyakorlócsapatban.

valaki mesélje el mi történik itt. értem én hogy nagyon gyors a srác (a leggyorsabb), de ötödik körre jósolták és mi felcserélünk érte a másodikban :D

Tegnap draftoltunk egy guardot aki jó de nem biztos, hogy egy első körös cetlit kellett volna érte adnunk.

Ma feltrédelünk egy elkapoért aki ugyan gyors de ezzel a vázzal az NFL-ben...Nem beszélve, hogy 4-5. körre várták.

Nem tudom, hogy egy mindkét vállal műtött slot corner volt e ami nagyon kell de bízzunk a stábban, hogy jobban tudják és én csak fanyalgok. 

 

jó reggelt.hááát B.B. biztos tudja,hogy mit csinál,de akik mögötte álltak azok nem biztos.

Második körös DB bust pipa. Annyi hogy ezúttal a harmadik körben. :)

Hm. Ha nézzük a legpozitívabbat amit eddig olvastam, akkor Ruggs, csak jobb routerunner. Ezzel annyi a fenntartásom, hogy Agholorral sem tudtunk mit kezdeni mióta itt van, merthogy Mac nem tud egyszerre nagyot és erőset dobni, ezzel az Ő erősségeit esélyünk sem volt kihasználni. Ha ez megváltozik - meglepődnék -, akkor mea culpa és jippiájé.

Jones pick JoJo miatt lehet leginkább érdekes. Utóbbi egész szezonos sérülésből jön és viszonylag nagy a pénze - passz, hogy lehet megválni Tőle adott esetben, nem csekkoltam -, a srác a számok alapján slotban teljesen korrekt volt az egyetemen, a visszahordással kiegészített csomag még jól is elsülhet.

Mindenesetre üdítő, hogy a Jags legalább elvisz minden körben egy lb-t, ha már nálunk megszűnőben a poszt :D

Hát a holtszezonban sokat emlegetett gyorsaság növelés eddig megtörtént. :) WR TT 4,28 s, CB MaJo 4,38 s. McKenzie (4,42s) reszkess! :)

CB kellett, returner is kellett – „papíron” megoldva egy pick-el, a draft egyik legsokoldalúbb játékosával, aki állítólag igen jól zónázik is

A WR-re vágyók is kielégülhetnek, bár a 190 cm-es TT kétségtelenül kissé vézna, de most változtattunk a testparaméterekkel, Harry erős, de lassú, TT gyenge, de a draft egyik leggyorsabbja. :)

Az ilyen körre vártuk/várták, olyan körre vártuk/várták draft divatvélemények meg nem igazán érdekelnek, amennyiben ezek a játékosok a scout listánkon elöl voltak. Változatlanul bizakodó vagyok!

Igen, ilyen reach- ek és feltrade mellett valószínűleg nagyon akarták ezeket a játékosokat, és meg is szerezték. Ebből a szempontból bízhatunk abban, hogy tudják mit csinálnak. Meglátjuk.

Nekem a szabadugybok piac utan is az volt az erzesem, hogy ugyan nyilvan el nem engedjuk fullra ezt az evet ahogy az uccso kettot sem, de igazabol jovo evet keszitjuk elo. Most plane valahogy ezt erositi. Az a 3. Kor elcserelese a jovo evi 3. korert plane wtf ebbe az iranyba nekem.

Szerintem Mi mindig a következő évekre is készülünk, nem látok ebben idén eddig semmi különöset. :) Az all in nem igazán a Mi műfajunk. 

Szerintem hosszú évekig volt a műfajunk mikor készen állt rá csapatunk. Most még nem állunk készen az all-inre.

Sziasztok Harry.-t el kéne valamerre passzolni egy 5 körösért,igaz nem ér ennyit,csak egy hetedik köröst :D de jó lenne ha lenne 5.körös pick is,szerintem az egyik negyediket cseréljük.

Szuasztok.

Nem gyakran szólok hozzá , de elolvasok mindent.

Két észrevételem van:

1.  A Kraft effect: Azaz járjunk a góré kedvében aki kritizálta az előző draftjainkat.

Válasszunk system fitt játékosokat akik egyből bevethetőek még feltrade árán is  vagy a vártnál előbb is draftoljuk csak a főni legyen megelégedve.

2. Nincs kompetens scout a csapatnál és / vagy a kutyus draftol mert BB pont nem ér rá..