2023-as NFL Draft - 2. nap

Kép
Draft 2023

Magyar idő szerint szombat hajnali egy órától folytatódik a 2023-as NFL Draft a második és harmadik körrel.

A Patriotsé jelen állás szerint a 46. és a 76. pick, ám a negyedik körös pickek esélyt adnak, hogy adott esetben felcseréljen a csapat a második napon. A cikket folyamatosan frissítjük, a chaten pedig várunk minden éjszakázót :)

4:07 - Jelen állás szerint nincs több pickje a mai napon a csapatnak, de előfordulhat, hogy felmozog majd a harmadik kör végére a Patriots.

3:55 - A harmadik kör 76. választásával a Sacramento State hibrid játékosa LB/S Marte Mapu érkezik Foxboroughba. Az egyetemen főleg a defensive backek között szerepelt, de könnyen lehet, hogy az NFL-ben inkább linebackerként lehet majd használni. Remekül szerel, coverageben sincs elveszve, de alacsonyabb osztályból érkezik a profik közé. 

2:18 - A Patriots a 2/46-os pickkel a Georgia Tech defensive endjét, Keion White-ot választotta. Korábban TE-ként is szerepelt az Old Dominionon, majd a GT-n már EDGE-ként játszott. Az idősebb játékosok közé tartozik, futás ellen jól teljesít, a pass rush move-jain kell még javítania. Atletikus, sokoldalú játékos, aki Daniel Jeremiah szakértőnél a legjobb elérhető játékos volt.

Hozzászólás

A védelem építése/erősítése folytatódik. Köszönjük a folyamatos tudósítást! :-D :-D 

Keion White szerintem megint egy szuper húzás.

Marte Mapu picit fejvakarós, mert TE Darnell Washington még bent volt, én reméltem, hogy behúzzuk (bár az én személyes kedvencem Schoonmaker volt a Michiganről, akit még a második körben elvitt a Cowboys), meg mert alsóbb osztályból jön, de BB tudja mit csinál, a highlightsok alapján jó mozgása van, remélem egy kafa safetynk/LB-nk lesz vele.

Megnyugodtam, hogy a 3. körben megjött a WTF pick :) védhető, mert Mapu nagyon jó adottságokkal rendelkezik, DE bent volt még Downs ott, szóval lehetett volna a WR sort is erősíteni. Nekem eddig tetszik a draft, régen volt már ilyen. Van még rengeteg jó játékos a drafton 🤞🏻

Mapu biztos több mock-ban is volt a Pats-hez írva, mert megmaradt bennem a fura neve. Mondjuk arra nem emlékszem melyik körre írták. Azért a harmadik körben már bőven benne van, hogy azt nézik mennyire fejleszthető egy játékos a gyengébb területein, mert hibátlan ott már nemigen van. TE-k ellen biztos jól jön az ilyen hibrid játékos, és volt már ilyesmi nálunk aki nem jött be. Remélem most beválik a választás.

A negyedik körre el tudnám képzelni mondjuk Dawand Jones-t és A.T. Perry-t. Tudom hogy van még abban a körben másik két pick is, de több tippem nincs nagyon. Punter, kicker később, ha egyáltalán.