2024-es NFL Draft - 1. nap

Kép
Draft 2024

Magyar idő szerint hajnali 2-kor elkezdődik a 2024-as NFL Draft Detroitban. A Patriotsé 3. választási jog, nagyjából hajnali negyed három után kerül a sor a csapatra.

2:34 - Drake Maye! Az 1/3-as pickkel a korábbi North Carolina irányító került Foxboroughba. Sokan őt tartották a második legjobbnak az idei drafton, de néhány szakértőnél még Caleb Williamset is megelőzte a boardokon. Bízzunk benne, hogy ezzel a következő 15 évre megvan az új franchise-QB, most arra kell helyezni a fókuszt, hogy megfelelő környezetben tudjon játszani.

2:28 - Jayden Daniels lett az 1/2! Ezzel előállt az a szcenárió, amiben sokan bíztak, Drake Maye elérhető a Patriots választásánál.

2:22 - Ahogy várható volt, a Chicago Bears Caleb Williamset választotta, ő lett a 2024-es NFL Draft 1/1-ese.

Hozzászólás

Én szerdáról csütörtökre ezt álmodtam meg, hogy Maye lesz a választás.🙂

A 2. napi választást még nem mondom el, kíváncsi vagyok, hogy bejön-e.

Ígéretes kezdés, holnap hajnalban pedig eldől, hogy milyen is az idei draftunk (4. körtől lefelé már óriási mázli kell a használható játékosokhoz). 

Mondjuk így, hogy a 9ers WR-t húzott, én mennék Aiyukért

Így elsőre a draft 1. köre az irányítókról és a támadó falemberekről szólt. Elkapó még maradt bőven a 2. körre is.

Ha a 2. körben DeJean, Aid-McKinstry vagy Adonai Mitchell közül választunk valakit akkor nagyon nem kövünk mellé, sőt! 

Sikerült kihúzni Mayoéknak akit szerettem volna, így Én teljesen elégedett vagyok eddig. Hogy bejön-e az nyilván a jövő zenéje. Érdekes lesz azt is látni,  Kingsbury mire megy majd Daniels-el. Olvastam olyan szurkolói beszólásokat odakint, hogy nem kellene neki Murray után egy másik ígéretes dual threat QB-t elrontania. Majd meglátjuk, de ez eddig tetszik.

Remélem legalább 1 évet padozni fog. Ne dobjuk meg be a mély vizbe!

Most akkor már csak egy jo WR meg OT kell.

Akkor jöhet a Mayo Maye korszak. :-)

Te jo ég. Nem hittem, hogy ezt is meg fogom érni. :))) BB elemzi a Drake Maye picket.:

https://www.youtube.com/watch?v=YWvKwzFIb-4

Falcons pick elég érdekes volt. Holtszezonban leigazolták Cousins-t, most meg top 10-ben draftolták Penix-et.  

Az rá a magyarázatuk, hogy a Green Bay útját akarják követni és 3-4 évig ültetni fogják Penixet Cousins cseréjeként. Mondjuk akkor választhattak volna egy fiatalabbat nem az egyik legidősebbet a classból.

 

Na ez az, három év múlva már 27 lesz mire kezdődik akkor a szezon. Ráadásul ahogy néztem elég furán állt fel arról a kanapéról. Ahogy ölelgették a barátok és családtagok természetellenesen mereven álldogált, csak hajolgatott feléjük. Térdgép nélkül ennyire tartana mindentől, vagy rosszul láttam? 

Sziasztok Pats Fanok :)

Hát nem tudom,csak nekem nincs meg az a "hej,de varázslatos húzás" érzésem???

Remélem lesz a srácról,valami komolyabb elemzés,mert kiváncsi vagyok rá.Hátha akkor jobb belátásra kerülök :D

Nos köszi szépen kérdésed kifejtem kérlek.Mivel már kiadták a sorsolásunkat és nekünk a második legnehezebb,így adott lett volna egy "B" verzió mely szerint,tankolni kellett volna.Magyarán letrade kitrade ki minek hívja és jövő évi draftra konceltrálni.Hiszen ott is vannak szép számmal jövő évi reménységek,mint például Shedeur Sanders,vagy ide sorolhatnám Carson Beck.-et is.Jó persze most már leinfóztam a Maye srácot,nagyon jó képességei vannak,sokan kettőre várták,de megint a szokásos Washingtoni bénázás jött,mint anno R.Griffin.-nél :D.\Hátha nem nyúlnak most mellé :D\.Szóval most már tisztább tudatomban kijelentem,nem rossz ez a lépés sem.Meglátjuk lett egy újabb reménység.Mondjuk én tuti padoztatnám,Brisett had dobáljon,ő meg szépen fejlődjön tanuljon bele,ízleljen bele az NFL.-be.Nyah szóval ennyit szerettem volna csak mondani,vagyis leírni.

Ez is a terv minden bizonnyal. Ha meg tényleg akkora ász lesz már az első évében, akkor játszani fog, de azzal is csak jól járunk.

Én Maye-t, ezt rengetegszer leírtam a hónapok alatt. Valszeg félreértelmezted az írásom, hogy én mást vártam volna..

Ez teljesen nyilvánvalóan egy nobrainer húzás volt. Szerintem Danielst is vittük volna, ha Maye ment volna a fővárosba, de sokkal jobb így, én sokkal nagyobb potenciált látok Maye-ben.

Szerintem a letradere nem nagyon volt értékelhető partner, pár pickért nyilván nem herdálod el az 1/3-at, annyit meg senki sem akart (szerencsére) adni érte, amiért megérte volna.

Csak egyvalamit sajnálok végignézve az esti közvetítést. Hogy olyan sok fasza játékos ment el más csapatokhoz... :)

Furcsa volt Öreg nélküli Pats draft, 1999 után, Mayo - Maye kapcsolat remélhetőleg sikeres lesz. Drake szimpatikus srác, Luke bátyja japán B1-ben kosarazik, ahol válogatott Rosco Allen is pattogtat évek óta.