53-as keret - 2022

Kép
Pats_logo

Íme, ez az 53 játékos alkotja a csapatot az alapszakasz kezdetén hivatalosan - ezen természetesen még kisebb módosítások várhatóak a Dolphins elleni meccsig.

QB (3)

Mac Jones
Brian Hoyer
Bailey Zappe

RB (4)

Damien Harris
Rhamondre Stevenson
Ty Montgomery
Pierre Strong Jr.

WR (5)

DeVante Parker
Jakobi Meyers
Nelson Agholor
Kendrick Bourne
Tyquan Thornton

TE (2)

Hunter Henry
Jonnu Smith

OL (8)

Trent Brown
Cole Strange
David Andrews
Michael Onwenu
Isaiah Wynn
Chasen Hines
Justin Herron
Yodny Cajuste

DL (7)

Davon Godchaux
Christian Barmore
Lawrence Guy
Deatrich Wise Jr.
Carl Davis
Sam Roberts
DaMarcus Mitchell

LB (7)

Matthew Judon
Josh Uche
Ja'Whaun Bentley
Mack Wilson
Raekwon McMillan
Anfernee Jennings
Jahlani Tavai

CB (6)

Jalen Mills
Jonathan Jones
Myles Bryant
Jack Jones
Marcus Jones
Shaun Wade

S (5)

Devin McCourty
Adrian Phillips
Kyle Dugger
Jabrill Peppers
Joshuah Bledsoe

ST (6)

Nick Folk
Jake Bailey
Joe Cardona
Matthew Slater
Cody Davis
Brenden Schooler

Hozzászólás

Először is gratulálnék Increay-nek a roster jóslatához (a „tévedése” minimális, ~5%). Aztán egy kicsit elgondolkoztam az eseményeken.

  • Úgy tűnik Andersont és Wilkersont „eldugtuk”, az utóbbit jobban értem.

  • Tavai roster fogása BB ragaszkodásának köszönhető, aki rendkívül sokoldalú játékosnak tartja. Majd meglátjuk. (BB-nél mindig volt ilyen lásd pl. Ebner, King.)

  • A Bethel cut még a szakírók többségének is meglepetés, pedig utána gondolva, 32 éves, fokozatosan elhalványult a kezdeti évéhez képest, ugyanakkor mint veterán még akárhova szerződhet.

  • Vajon kit rakunk napokon belül Thornton helyére, mert nem gondolom, hogy WR-t. Egyszer olvastam azt az igazságot, hogy egy játékosnál fontos tulajdonság a folyamatos rendelkezésre állás képessége is, noha tudjuk hogy a sérülés gyakorisága nem csak alkat, hanem sokszor szerencse dolga. Nos, úgy látom ebből a szempontból Nálunk jelenleg az OL a legsebezhetőbb, szerintem ide hozunk valakit. (Én C K.Russey-t szeretném, de ez nem kívánság műsor :))

  • A waiver-re kerülők közül jó lenne, ha nem kelne el: Russey, Humphrey, Nixon, Taylor, Ray és Harris

  •  Szinte jobban várom a PS felállását, mint ahogy a rostert vártam. :)

Ebner és King ST ász volt.Ugyanúgy, mint Cody Davis, Bethel, Schooler vagy Slater.  Más szerepben nem is nagyon akartuk használni őket sosem. Így ez a két név vs Tavai az nem teljesen jó kontextus az alapján, amire hivatkoznál.
Tavaiban meg látnak valamit, amit mi nem, mert a védelemben is szánnak neki szerepet. Ez utóbbi nekünk laikusoknak elég érthetetlen. De ez is csak azt mutatja, mennyire nem konyítunk a játék mélyebb összefüggéseihez.

Átjött az, csak az első kettő ligaelit volt, és ezért volt a kedvence. Erre próbáltam rávilágítani. Tavai meg nem az, egyik szegmensben sem.

Miért ne jutna? Cody Davis és Slater is az. Nekem annyira nem szimpi, ha valaki kiforgatja a dolgokat, vagy szándékosan értetlen. Vagy ha nem érted mi a különbség egy ST ász meg egy LB depht között, akkor mindegy.

Nem ide kapcsolódik, de Ákos engedélyével közhírré teszem, hogy a Miami elleni meccsre közös meccsnézés szerveződik a Madhouse-ba. (BP, Deák térnél az Anker Köz 1.-3.).

Nagy kivetítő, magyar nyelvű adás, és remélhetőleg 10+ létszám. Egyelőre 7 biztos jelentkezőnk van.
Akit melenget a közösség ereje és szereti a közös szurkolást, az jöjjön bátran. Még a végén az is kiderül, hogy nem vagyok patás ördög :)

Érkezés 18.30-tól.. Nem lesz nehéz megtalálni minket, mert az asztalokon Pats zászlók lesznek!

Akkor mint tavaly, mennék megint kellemetlenkedni és okoskodni, hogy a végén az is kiderüljön, hogy nem vagyok az a barátságos, jó fej, mint itt ... XDD

Régebben azért 7 főnél nagyobb volt a létszám.

A láthatóan csökkenő létszám minek köszönhető: a csapat visszafogottabb teljesítménynek vagy az, hogy te is ott leszel?

Már volt ilyen szervezés általam, ahogy a LaFleur féle közös nézéseken is jelen voltam. Szóval én nem rejtőzködöm. Nehéz is lenne egy a nevem alatt futó fb bloggal.
A tájékozatlanság általában kiütközik mindenhol. Nincs új a nap alatt :)

Jó kis keret lett. Benne van a 7 győzelem, amit a szakírók jósoltak nekünk idén

Én merek remélni úgy 8-9 győzelmet. Bár nagyon tartok tőle, hogy a szokásos év eleji vereségek most hosszabb ideig kitartanak majd a sémaváltás nehézségei miatt. Tudjuk ugye, hogy a foci hálaadáskor kezdődik, de azért nem ártana pozitív mérleggel odaérkezni.