Adrian Phillips hosszabbított!

Kép
AP

A Patriots három évre hosszabbított a remek safetyvel.

A 2022-es év sok Patriots-szurkolónak nagyszerűen indult, a csapat ugyanis három évre magához láncolta Adrian Phillipset. A veterán safety 2020 tavaszán érkezett a Chargerstől és mindkét szezonjában remekül teljesített, ezt pedig meg is hálálta a csapat egy új szerződéssel. A safetynek idén 70 szerelése van, ami a harmadik legtöbb a csapatban, míg négy interceptionje a második helyre elég.

A szerződés összege mindenképpen kedvező a csapat szempontjából, hiszen a három év alatt 12,75 millió dollárt fog keresni Phillips, ami maximum 14,25 millió dollár lehet. A szerződéséből 7,25 millió dollár garantált.

Forrás: Adam Caplan

Hozzászólás

Jó deal, Phillips rendkívül hasznos játékos, mind tudásban, mind akaratban. Örömhír. :-D 

Nagy örömhír 😁

Féltem, hogy eligazol.. ennél szerintem jóval több pénzzel megkínálták volna..

   Valóban örömhír, nekem is egyik kedvenc játékosom - Stevenson mellett -, de többet nem írnék róluk. Eddig ugyanis bárkit is tartottam jó választásnak a csapat számára, akit a megfelelő utánpótlásnak gondoltam bármelyik poszt esetén, a végén mindig rosszul sült el a dolog. (Ez is csak azt bizonyítja, hogy egyáltalán nem értek a dologhoz, sokszor tényleg csak az érzelmeim, szimpátiám alapján döntök, de szerencsére nem is vagyok döntési helyzetben a csapat közelében! Ezért azt a néhány további kedvencemet nem is említem ...!!!)