All-Pro szavazás: Három Patriots játékos a legjobbak között

Kép
Gilmore

Stephon Gilmore és Matthew Slater első csapatos All-Pro, míg Joe Thuney második csapatos All-Pro játékos lett.

Gilmore az egyik játékos, aki egyhangú szavazással lett az All-Pro csapat tagja az Associated Pressnél: ő és Michael Thomes a New Orleans elkapója lettek azok akik egyhangú szavazással gyűjtötték be a szavazatokat. Ezzel nem csak elismerték Gilmore fantasztikus szezonját, hanem ez már előrevetíti azt is, hogy komoly potenciális jelöltje az NFL Év Védője címnek.

De nem csak Gilmore volt az egyetlen aki az első csapat tagja lett: a speciális csapat kiváló játékosa, Matthew Slater is csapattag lett az eddigi legjobb szezonjával. Slater 10 szerelést és egy kierőszakolt fumblet jegyez amit más meg is szerzett. Emellett blokkolt egy puntot és megszerezte NFL karrierjének első touchdownját. Valószínűleg az előbbiek mind hozzájárultak ahhoz, hogy karrierje során második alkalommal lesz az All-Pro első csapat tagja.

Joe Thuney, a csapat kezdő guardja az All-Pro második csapatának tagja lett. Ez az első alkalom, mióta 2016-ban a Patriots kiválasztotta őt a drafton a harmadik körben. A kétszeres Super Bowl győztes vitathatatlanul ebben a szezonban játszott a legjobban rövid karrierje során. Futásblokkolásban és passzprotektorként is feljavult a játéka és március óta a legkonzisztensebb teljesítményt nyújtja a Patriots támadófalában. Ezzel a teljesítménnyel valószínűleg zsíros szerződésben reménykedhet a szezon után, hiszen Joe Thuney márciusban szabadügynök lesz.

Forrás: PatsPulpit

Hozzászólás

Gilmore akkor lehet sztem az év védője, ha most a Titans ellen bizonyítja (15 meccsen már megtette), hogy ő a TOP1. Egy (közel) hibátlan titánok elleni teljesítménnyel ugyanis 2 legyet ütne 1 csapásra. Először is választ adna arra, hogy a Miami elleni csak egy egyszeri kisiklás volt. Másodszor pedig a tavalyi Titans elleni (L) meccsen nyújtott szintén ritka gyenge teljesítményére is rácáfolna, nem lehetne azt mondani, hogy van gyenge pontja (pl. zsinórban másodszor is megég a Titans O ellen). Ehhez azonban kell az is, hogy ne zónázzunk. Emberezésben mind Gilmore, mind a sec jobb teljesítményre képes. (Ez sajnos még akkor is igaz, ha egy támadósor az elemzések alapján sebezhetőbb zónavédekezéssel, lásd MIA elleni meccs. Főleg ha az irányítójuk - mint mindig - ellenünk nyújtja a szezon egyik legjobb teljesítményét.) Go Pats! :)