Andrews megsérült

Kép
David Andrews

A jelentések szerint Andrews (C) állítólag eltörte a jobb hüvelykujját és most a másik kezével próbálgatja feladni a labdákat.

A héten David Andrews már kihagyott korábban egy edzést sérülés miatt, de később egy másikat is kihagyott egy kézsérülés miatt, amiről később kiderült, hogy hüvelykujj törés.

Ez megmagyarázza azt a komoly kötést, amelyet a jobb kezén és a csuklóján viselt a csütörtöki és pénteki edzések során. Ezeken az edzéseken időnként sikertelenül adta fel a bal kezével a labdát. Kiesése komoly veszteség lenne a csapatnak, mert a hatodik szezonját kezdő center minden támadójátékban fent volt a pályán a Pats múlt hétvégén, Seattle-ben elszenvedett 35-30-as vereségén.

A Fox Sports bennfentese, Jay Glazer pénteken tweetelte ki, hogy Andrews valószínűleg kihagyja a Raiders elleni vasárnapi meccset, és talán még többet is.

Ha Andrews nem tud vasárnap játszani, akkor a helyét valószínűleg a másodéves Hjalte Froholdt veszi át, aki az elmúlt idény egészét a sérült listán töltötte. Froholdt centerként és guardként egyaránt bevethető, azonban rutintalan játékos, tavaly a negyedik körben draftolta őt a csapat az Arkansas egyetemről.

Forrás: Boston Herald

Hozzászólás

A rohadt életbe... Mire összeállna a támadófalunk, erre szétesik megint. Láttuk, Andrews mennyit számít középen a teljes fal egysége szempontjából. Áááhhh, persze, hogy minket se kerül el a sérülés réme...

Én úgy gondolom, kevés/0? csapat van/lesz, aki a kezdő Ofalával végig tud játszani egy szezont. Remélem a stáb erre felkészült és lesz elfogadható backup. Ráadásul "szerencsénkre" Andrews talán csak rövid időre esik ki.

A liga más csapatainál ennél csak súlyosabb sérülések vannak. Ez egy ajándék, hogy Andrews csak pár hétre esik ki. Froholdt megoldja addig. 
És mielőtt reménykednénk, mindenki legyen tisztában azzal, hogy további Patriots sérültek lesznek. Kezdőjátékosok. Nélkülözhetetlennek gondolt játékosok. A későbbi februári Super Bowl győztes csapatnál is minimum 5-10 pótolhatatlannak tűnő játékos fog hiányozni sérülés miatt a nagy meccsen. És mégis megnyerik. 
Úgyhogy hajrá Froholdt, várunk vissza Andrews!:)

Miért van ennyi megsérülés? Porcelánból vannak a megkokózott inasok?