Az év támadó és védő játéka - Harmadik kör

Kép
Szavazás nyitó

Máris a harmadik fordulónál tartunk, lássuk!

A harmadik hét párosítása, támadó jelenetek:

Nyolcadik hét:

Edelman 2 elkapott hatpontosa

Mindkét játéknál hatalmas dicséret  illeti a támadó falunkat, akik ennyi időt hagytak a játékokra. Az első jelenetnél Edelman kap egy jó nagy lökést, de ezzel csak azt érte el a védő, hogy távolabb került tőle Edelman, aki ezt jól kihasználva a szerelési kísérlet ellenére futott be az End Zone-ba. Nézzük meg a játékot két kameraállásból.

 

W8T1

 

A második TD a rögtönzésről szólt. Véleményem szerint nem JE volt az elsődleges célpont, Bradynek ezért fel kellett lépnie a zsebben, majd a három ember között ellavírozó Edelman kezébe passzolta a labdát. Jó példa ez az összeszokottságra. 

 

W8T2

 

Kilencedik hét:

White - Brady varázslat

Egészen hihetetlen, ahogy egyrészt Brady odaívelte Whitenak a labdát, és az, hogy ő pedig a védő feje fölül lehúzta azt. Egyenlő küzdelem volt, hiszen mindkét játékos 5'10" magas (178 cm), és most White jött ki győztesen a játékból. 

W9T1

 

W9T2

 

A harmadik hét párosítása, védő jelenetek:

Tizenhetedik hét:

Guy sack -8 yardért

Itt még minden jónak tűnt, jól kezdtük a meccset, relatíve korán sack-et ért el a csapat. Guy jól ment át a RT és a RG között, és szépen a földre vitte a Dolphins irányítóját.

 

W17V1

 

Tizennegyedik hét:

Fumble, a többit pedig tudjuk

Hihetetlen mit küzdött DMC. Gilmore jó ütembe vetődött Kelce elé, mg közben DMC többszöri próbálkozását siker koronázta, és ki tudta ütni Kelce kezéből a labdát, mielőtt a TE földet ért volna. A kipattogó labdát összeszedő Gilmore vágtája pedig már csak történelem, de sajnos nem a jó-féléből való.

 

W14V