Az év támadó és védő játéka - Hetedik kör

Kép
Szavazás nyitó

Edit: elérhető lett a hatodik forduló szavazása is, köszönet érte a honlap programozójának!
Kérem mindenki szavazzon, hogy eldöntsük az előző forduló döntetlen szavazását!

 

A hatodik forduló egyik szavazata érdekesen alakult. Történt ugyanis, hogy a véghajrában 32-32 szavazattal zárt a két támadó jelenet, így döntetlennel fejeződött be a kör. 

Ezért ez a két versenyző később  újra megmérettetik, hogy eldöntsük, ki jusson a következő fordulóba.

De térjünk rá a hetedik körre: 

A hetedik hét párosítása, támadó jelenetek:

Tizenötödik hét:

Harry megmenti a játékot

Szintén hatalmasat játszott a fal, javarészt nekik köszönhető ez a játék! Nézzétek meg Thuney-t, hogyan küzd a védővel, és nem hagyja magát! Bradynek így 6 másodperce volt keresni az elkapókat. És ez az amire én személy szerint vártam. Végre valaki keresi a lehetőséget arra, hogy kisegítse az irányítót, és miután megfutotta a megbeszélt útvonalat, de nem tudott elszakadni, újra próbálkozott, és siker koronázta a munkáját! Gyönyörű elkapás, szép és pontos passz! 

 

W15T1

 

W15T2

 

Első hét:

Trükkös játék - Edelman passz White-nak

Első forduló, és máris egy váratlan húzás! A védők egyszerre lépnek fel Edelman-re, White őrizetlenül tud elmenni bal szélre, ahol már felsorakozott 5 "nagytestvér", hogy segítse őt az előre haladásba. Ezzel a nagyszerű játékkal 32 yardot haladt előre a csapat.

 

W1T1

 

A hetedik hét párosítása, védő jelenetek:

Első hét:

Beton-védelem

Három fontos szituáció, három megállítás. Legyen szó 3&1-ről vagy 4&1-ről, a védelem megtette, amit megkövetelt tőlük a Patriots. Az első jeleneténél Shelton tökéletesen vált le az emberéről, és megállította a futást.

 

W1V1


Itt Collins-ra kellett volna kiérnie a centernek, de erre esélye sem volt, Collins érintés nélkül szerelte mínusz yarddal a futót. 

 

W1V2

 

Első félidő vége előtt 2 perccel, a Steelers megpróbál zárkózni, de szerencsére Chung résen volt, és tökéletes időzítéssel ütötte ki az elkapó kezéből a labdát.

 

W1V3

 

Ötödik hét:

Bentley-palacsinta

Erre a hétre is jutott egy palacsinta. Hightower, Collins és Shelton kergették az irányítót, aki az utolsó pillanatban szabadult a labdától. Szegény futó játékos ennek a legkevésbé sem örült, ugyanis érkezett a Bentley-vonat, és kész lett az palacsinta.

 

W5V1

 

Hozzászólás

Sohasem tudjuk meg, hogy próbálkoztak-e az elkapóink többszöri elszakadással, mert 6s ideje nem igen volt se TB-nek se Nekik, ezen kívül. :(

Ki az, aki kételkedik Bentley-ben? Collins-ék is csak csettinthetnének erre az akciójára! :)

Köszönjük!

A beton védelem NAGYON működött még ekkor. Bentley-t meg érdemes megnézni, hogy mennyire számított a futóra és milyen szépen ért oda. Remek felismerés. :) 

Jaja Bentley! A játék remek olvasása után gyors és jó szögű, negatív yardos tackle. Még legalább vagy 50 ilyet a szezonban! Tökéletes, tanítani való milyen legyen egy jó LB passzvédekezése. :)

Off! Bocs! 

 

Lelőtték és meghalt Donald "Reche" Caldwell-t. 2006-ban 61 elkapás 760 yard 4 TD a Patriotsban. RIP

 

 

Sziasztok!

 

Nem tudom eléggé megkoszonni a szerkesztőknek azt a munkát, amit beletesznek ebbe az oldalba.

Alig várom már a szezont. TB12 nincs már nálunk. De BB itt van, és lesz 53 tökéletes játékosunk. Kicsit többet futunk, de az eredményesség nem fog változni. Ha meg mégis, akkor mindig marad a remény, hogy a következő meccs W lesz!!!! 

Off. 

Nem tudom volt-e már róla szó, de Stidham közben egyéni edzést tartott hat másik csapattársával. Azok között akikkel az elkapásokat gyakorolták ott volt Julian Edelman, Damiere Byrd és Gunner Olszevski...

Ha jól olvastam még Hoyer is ott volt.

Ha valaki Harryt és Sanut hiányolná, Harry Houstonban készül jelenleg a szezonra míg Sanu még lábadozik.

Sanu bal bokájáról bő 3 hete lekerült a járócipő, a könnyű futásban már nincs korlátozva, videó bizonyítja. :) 

Nem tudom mennyire tudhat útvonalakat futni, illetve az irányváltások mennyire okoznak neki problémát. Szerintem az is jó ha julius - augusztusra már jó formában lesz.

Beleírtam a cikkbe is, de a honlap készítőjének jóvoltából meg tudja a honlap jeleníteni a 3. szavazást is, így szavazhattok a hatodik forduló döntetlenjére is csütörtök reggel 9 óráig! 

Chris Simms 33. legjobb QB-nak jelölte Stidhamet a ligában.

Semmi gond, 2 évvel ezelőtt Mahomest 29-nek jósolta.

 

Mondjuk, nem értem a logikát a 33. helyezésben, miközben jobbnak tartja, mint Tua, valamint Romohoz hasonlította.

Én 35.-nek olvastam, de ez lényegtelen, Tua Nála 40. Véleménye szerint Tua egy Bama termék, állandóan elit játékosok vették körbe, Stidham esetében ez nem volt így soha az egyetemi éveinél.

Szerintem, ha mindketten játszani fognak, kb. azonos, de nem igazán elit kiszolgáló személyzetet kapnak. Talán a Mi falunk jobb, Tua-nak Karras adja majd a snap-et. Stid előnye négy előszezon meccs és az egyetemi nehezebb környezet "megszokottsága". Lehet, hogy Simms ezt is figyelembe vette.