Az év támadó és védő játéka - Negyedik kör

Kép
Szavazás nyitó

Gyorsan telnek a napok, máris itt a negyedik forduló. Szerintem ebben a körben szoros eredmény lesz, az egyik kiesőért már most fáj a szívem, kíváncsian várom a szavazatokat, győzzön a szebb jelenet! 

 

A negyedik hét párosítása, támadó jelenetek:

Tizenhetedik hét:

Roberts TD-t érő elkapása

Erre senki nem fogadott volna a szezon előtt. Roberts, a sokat kritizált védő idén előlépett, és immár a támadóknál (is) nagyon fontos munkát végez: a takarító. Azonban most nem FB minőségben törte az utat a futó előtt, hanem kihasználva, hogy nem számít rá senki, szépen "elosont" a jobb oldalon, és még a későn érkező védőt is lerázta magáról, így egy 38 yardos TD-t szerzett!

 

W17T

 

Tizenkettedik hét:

Elsőből csak egy van

Szándékosan ez a cím, hiszen első körös elkapóból, akit a Patriots draftolt, csak egy van. És ugyanúgy egy van az első elkapott NFL TD-ból is. Reméljük ezt még sok sok követi!

 

W12T1

 

W12T2

 

A negyedik hét párosítása, védő jelenetek:

Tizenötödik hét:

Még mindig Gilmore felé dobsz?

Úgy látszik Daltonnak nem volt elég egyszer INT-et dobni, tovább erőltette Gilmore emberét. Hát meg is lett az eredménye! Hat pont! Igaz, nem a Bengals szerezte, hanem Gilmore :) Köszönjük szépen, jó döntés volt Gilmore-t tesztelni!

 

W15V

 

Hetedik hét:

Hightower-palacsinta

A palacsinták száma egyre nő, lassan már egy ebéd utáni desszertnek is megteszi. Hightower volt a felelős azért, hogy a Jets futója (Bell) ne tudjon meglódulni a labdával. Bellnek erre esélye sem volt, tökéletes ütemben érkezett Hightower, és teljesen szabályosan, vállvédővel ütközve vitte le a földre a futót. 

 

W7V

 

Hozzászólás

Azután a lehetetlen Harry-elkapás után mekkora remény támadt, hogy végre itt az új csodaelkapónk, akivel Brady agyonveri a világot... Aztán mi lett belőle???

Na majd idén Stidhammel!! GOOO PATS!!