Az év támadó és védő játéka - Nyolcaddöntő-Harmadik kör

Kép
Bestof8

Még két-két jelenet fér be a legszebb 4 közé, aztán jöhetnek az elődöntők. Szavazásra fel!

 

A nyolcaddöntő harmadik párosítása, támadó jelenetek:

Hogyan kezdjünk el egy mérkőzést

Nem teketóriáztak a támadók, és ezúttal JMD is odalapozott a nyitó drive-nál a "trükkös játékok - csak haladóknak" fejezethez, aminek az eredménye ez a 37 yardos Edelman TD lett. 

 

W14T

 

Blokkolt punt-visszahordott TD

J.C. Jackson blokkja a sebességén kívül azért is jöhetett létre, mert a Bills 1-1 játékost állított két oldalt a pálya szélére, így kettővel kevesebb ember próbálta blokkolni a Patriots játékosait. Jackson nagyszerű munkát végzett, és majdnem ő vitte vissza a labdát TD-ra. Szerintem nem bánja, hogy egy olyan nagyszerű játékosnak sikerült mindez, mint Matthew Slater, aki már nagyon megérdemelt egy hatpontost, ugyanis ez volt élete első TD-ja 12 szezon alatt.

 

W4T

 

A nyolcaddöntő harmadik párosítása, védő jelenetek:

Hatalmas mentés JoJo-tól

Elhibázott szerelés hegyek a védelemtől, amihez nem vagyunk hozzászokva. Chubb megiramodik, és már csak 15-16 yard kellett volna a TD-ig ,amikor érkezik hátulról Jonathan Jones, és a lehető legjobb ütemben ököllel kiüti a labdát a futó kezéből. A legszebb az egészben, hogy a kipattanó labdát a Patriots szedte össze, így ismét jöhettek a támadók a pályára. (Ajánlom figyelmetekbe Sheltont, aki pehely súlyával kicsi a rakást játszva felpattan a "hegy" tetejére" :) )

 

W8V

 

Harmon INT, ahogy az lenni szokott

Harmontól már megszoktuk, hogy jókor van jó helyen, és hozzá pattan minden labda. Ezúttal azonban jó messziről érkezett, és egy szép vetődéssel szedte össze Tannehill rosszul megdobott labdáját. 

 

POffV

 

Hozzászólás

Erről a szavazásról sajnos lemaradtam 😢