Az év támadó és védő játéka - Nyolcaddöntő-Negyedik kör

Kép
Bestof8

 

 

Utolsó forduló, már ami a nyolcaddöntőt illeti. Ez után már csak 4-4 jelenet mérkőzik meg a megtisztelő Év támadó/védő jelenete címért. 

A támadó jelenetek között egy fura összecsapást láthatunk. Edelman mindkettőben főszereplő, de mint QB! Nem lesz egyszerű a döntés!

A nyolcaddöntő negyedik párosítása, támadó jelenetek:

Trükkös játék - Edelman passz White-nak

Első forduló, és máris egy váratlan húzás! A védők egyszerre lépnek fel Edelman-re, White őrizetlenül tud elmenni bal szélre, ahol már felsorakozott 5 "nagytestvér", hogy segítse őt az előre haladásba. Ezzel a nagyszerű játékkal 32 yardot haladt előre a csapat.

 

W1T1

 

Edelman tökéletes passza

Nem volt egy gyalogg galopp ez a játék. Az Eagles védője lefülelte hamar, hogy Edelmannál a labda, így nem volt idő hosszas töprengésre JE részéről, azonnal dobnia kellett a labdát. Ha megnézzük alaposan, két passz opciója volt, illetve harmadik verzióként futhatott volna a labdával, de erre ugye nem volt ideje. Egyrészt a passz szállhatott Dorsett felé, másrészt a fal balra blokkolt és tolódott, így White várta ott a labdát, mintegy B tervként. Szerencsére az A működött, bárcsak ne lett volna belőle sérülés.

 

W11T1

 

W11T2

 

 

A nyolcaddöntő negyedik párosítása, védő jelenetek:

Bentley-palacsinta

Erre a hétre is jutott egy palacsinta. Hightower, Collins és Shelton kergették az irányítót, aki az utolsó pillanatban szabadult a labdától. Szegény futó játékos ennek a legkevésbé sem örült, ugyanis érkezett a Bentley-vonat, és kész lett az palacsinta.

 

W5V1

 

Collins fumble, Van Noy repülés

Collins nagyszerű ütemben ért oda a futóhoz, és sodorta ki a vállvédőjével a labdát a kezéből. Szerencsére a társak résen voltak, és Kyle Van Noy volt a leggyorsabb, összeszedte a labdát, és szó szerint berepült vele a célterületre. Büszkék lehetnek a srácokra a koordinátorok (is)!

 

W6V1

 

Hozzászólás

Ha Bentley nem kezdő kaliber, akkor nem tudom ki az... Ész (olvasás), gyorsaság és erő, 5 negatív yard, nem tudom kell-e még valami egy LB-nek... Oktató klip! 24 éves, nem "vén róka", mint Collins és KVN... :) 

A védelemben szerintem négy olyan játékos van, akiket kriminálisan alulértékelnek, még a Patriots-szurkolók egy része is, Bentley közéjük tartozik.

Könnyes szemmel búcsúzom Faragó "Chiefs" Ricsitől, ugyanis már nem a Sport TV közvetíti az NFL-t. Streamra fel magyarok!!!

ARENA4 közvetíti, heti 5 alapszakasz mérkőzéssel és teljes PO+SB. Az upc-vodafon kínálatának része a csatorna, már most is üzemel. Szerintem Ricsiék még átigazolhatnak. 

   Sajnos ez már biztos, aláírt szerződésük van!  Megdöbbentett a hír, annak ellenére, hogy az én tv-csomagom tartalmazza a nevezett új sportcsatornát, így továbbra is láthatom majd a mérkőzéseket. De nagyon hiányozni fog a megszokott "csapat", akik eddig vitték a közvetítéseket! ( Arra külön kíváncsi vagyok, mi lesz velük, hol, hogyan folytatják?) Nemcsak a megszokás miatt, hanem mert szerintem döntő szerepük volt/van abban, hogy ilyen sokan megszerették, hogy ilyen nagy rajongó tábora lett hazánkban ennek a sportnak! Csak egyszerűen a Sport tv műsor-politikája felfoghatatlan, érthetetlen számomra...! Hogy ilyen könnyedén lemondtak a csatornájuk egy meghatározó eleméről, egy olyan sportágról, amely az évek hosszú során  összefort a nevükkel! Bár most még kevés az információ, talán idővel többet tudhatunk  meg a részletekről...! Igaz, az már nem fordítja vissza a történteket, nem hozza vissza a megszokott, megszeretett viszonyokat! Nagyon-nagyon kár érte, borzasztóan hiànyozni fog...!!!

   Bár ne ítélkezzünk előre, várjuk meg milyen lesz az új, a lehetőség mindenki számára adott! Meglátjuk...! (Vagy nem!)

Szerintem a Chiefs most herélte ki magát Mahomes 10 éves szerződésével....

Vagy új dinasztia született.

No majd meglátjuk 10 év múlva, gyorsan elszáll ez a kis idő...

Nem hiszem, hogy hátrányosan fogja őket érinteni, sőt azzal, hogy nem a cap egy bizonyos százalékához van kötve, simán lehet, hogy 5-6 év múlva kifejezetten olcsó lesz.

Ha öt-hat év múlva kifejezetten olcsó lesz, akkor megy is majd az átstrukturálás némi Mahomes hiszti után, de lehet az sem kell majd hozzá. Lássuk be, az ilyen kaliberű QB-t meg kell fizetni minden évben (már ha nem újonc szerződését tölti).