Az év támadó és védő játéka - Nyolcadik kör

Kép
Szavazás nyitó

Véget ért a hetedik kör is, és szoros eredménnyel, de végül döntés született az ismételt hatodik körös szavazáson is.

Ezzel elérkeztünk az "alapszakasz" utolsó köréhez, és csak hogy ne legyen könnyű dolgunk, ezúttal 3 védő és 3 támadó jelenet közül kell választanunk. 

 

A hetedik hét párosítása, támadó jelenetek:

Hatodik hét:

Blokkolt és visszahordott punt

A speciális egység újra megvillant. Ezúttal a nyomás nem oldalról érkezett, Bolden egyszerűen annyira hátratolta az emberét, hogy a rúgás útjába került...a Giants játékos feje. A felpattanó labdát Winovich kapta el, és szerzett belőle TD-t.

 

W6T

 

Tizenegyedik hét:

Edelman tökéletes passza

Nem volt egy gyalogg galopp ez a játék. Az Eagles védője lefülelte hamar, hogy Edelmannál a labda, így nem volt idő hosszas töprengésre JE részéről, azonnal dobnia kellett a labdát. Ha megnézzük alaposan, két passz opciója volt, illetve harmadik verzióként futhatott volna a labdával, de erre ugye nem volt ideje. Egyrészt a passz szállhatott Dorsett felé, másrészt a fal balra blokkolt és tolódott, így White várta ott a labdát, mintegy B tervként. Szerencsére az A működött, bárcsak ne lett volna belőle sérülés.

 

W11T1

 

W11T2

 

Hetedik hét:

Dorsett 26 yardos elkapott TD

Dorsett rutinosan csak az utolsó pillanatban fordult vissza a labda felé, és magabiztosan fogta meg az ölébe hulló passzt. A hátul felálló 20-as Safety a keresztbe futó Meyersre lépett fel, így Dorsett 1-1-ben maradt a védőjével, aki nagyott hibázott azzal, hogy nem fordult meg a labda felé.

 

W7T3

 

A nyolcadik hét párosítása, védő jelenetek:

Kilencedik hét:

Kyle Van Noy kiüti-Guy összeszedi

Szükség lesz még az ilyen jó védőmunkára a többi meccsen is. KVN a tackle közben arra is tudott figyelni, hogy kiüsse a labdát Ingram kezéből. Ezzel ismét jó mezőnypozícióba került a Patriots, de sajnos csak FG-ra futotta. 

 

W9V1

 

W9V1_2

 

Tizenhatodik hét:

Guy a romboló

Guy úgy ment el a jobb oldali Guard mellett, hogy az 1 másodperces fáziskéséssel fordult utána, de addigra már késő volt. Szép sack, -12 yardért.

 

W16V1

 

Hatodik hét:

Collins fumble, Van Noy repülés

Collins nagyszerű ütemben ért oda a futóhoz, és sodorta ki a vállvédőjével a labdát a kezéből. Szerencsére a társak résen voltak, és Kyle Van Noy volt a leggyorsabb, összeszedte a labdát, és szó szerint berepült vele a célterületre. Büszkék lehetnek a srácokra a koordinátorok (is)!

 

W6V1

 

Hozzászólás

Azt hiszem itt nem lesz döntetlen :)

Köszönjük az újabb nosztalgiavonatot! :) :) :) 

OFF (lehet volt már valahol)

Mike Reiss infója szerint Sony Michel-nek volt egy kisebb lábműtéte májusban és most rehabon van, kérdéses, hogy július végén el tudja-e kezdeni az edzőtábort (vagy PUP listán kezdi az évet).   

Off.

Te jó Isten de hosszú lesz ez az uborkaszezon... hol van még julius vége.... 

off. vége.

Off.

Lehet, hogy én látom rosszul, de mintha leállt volna az oldal tavaly megkezdett fejlesztése ...!

Például úgy volt, hogy idővel megoldják, hogy nem kell külön bejelentkezni a chat-re, a honlapról egyszerűen át lehet menni oda. Én például hiányolom - nem kell újonnan kitalálni, a régi honlapon már volt ez is-, hogy a szurkolói oldalon már nincs a csapatról (tulajdonosok, edzői stáb, játékosok, cheerleaderek képeit tartalmazó) legördíthető menü, ez egy ilyen oldaltól elvárható lenne, szinte minimum! De volt utalás további - konkrétan nem részletezett - számítástechnikai fejlesztésekről is. Az érthető, hogy a tavalyi váltás után nem minden fejlesztés történt meg egyszerre, de a holt szezont ki lehetne erre is használni. Nekem például a "Tippjáték" régebbi változata jobban tetszett, néhány adat megadásával követni tudtam a heti változásokat (pl. hetente hányan tippeltek stb.) Bár lehet, hogy egyesek ezt feleslegesnek tartják ...! Azt is el tudom fogadni, de nekem hiányzik.

Egy pillanatig se felejtsd, hogy szivessegbol, elhivatottságbol kapjuk ezt az oldalt Dannatol és a fiúktól. Tudják ők, hogy nem tökéletes az oldal... És sztem azt is tudják, hogy mit lehetne fejleszteni, javítani. De számon kérni őket????