Az év támadó és védő játéka - Ötödik kör

Kép
Szavazás nyitó

A negyedik kör egyik szavazása elég szoros eredményt hozott, kíváncsi leszek, hogy most is ilyen közel lesznek-e egymáshoz a versenyző felek. Ahogy ránéztem az aktuális párokra, szerintem most is nehéz dolgunk lesz a választással. 

Az ötödik hét párosítása, támadó jelenetek:

Ötödik hét:

Gordon stiff arm-ja

Gordon szépen játssza magát szabaddá, a fal is jól tart, ám ez a jelenet sokkal inkább azért került be, mert Gordon amolyan "gronkos" mozdulattal küldte a földre a védőjét, és további yardokat tudott szerezni. A végeredmény így 24 yard lett.

 

W5T

 

Tizennegyedik hét:

Hogyan kezdjünk el egy mérkőzést

Nem teketóriáztak a támadók, és ezúttal JMD is odalapozott a nyitó drive-nál a "trükkös játékok - csak haladóknak" fejezethez, aminek az eredménye ez a 37 yardos Edelman TD lett. 

 

W14T

 

Az ötödik hét párosítása, védő jelenetek:

Nyolcadik hét:

Hatalmas mentés JoJo-tól

Elhibázott szerelés hegyek a védelemtől, amihez nem vagyunk hozzászokva. Chubb megiramodik, és már csak 15-16 yard kellett volna a TD-ig ,amikor érkezik hátulról Jonathan Jones, és a lehető legjobb ütemben ököllel kiüti a labdát a futó kezéből. A legszebb az egészben, hogy a kipattanó labdát a Patriots szedte össze, így ismét jöhettek a támadók a pályára. (Ajánlom figyelmetekbe Sheltont, aki pehely súlyával kicsi a rakást játszva felpattan a "hegy" tetejére" :) )

 

W8V

 

Tizenkettedik hét:

Gilmore a néma gyilkos

Szeretem Gilmore szerénységét, alázatát. Nem szájhősködik, nem csinál túlzott ünneplést, pedig lenne miért. Egy ilyen elkapás még az elkapóknak is a dicsőségére válna, nem hogy egy védőnek. Hihetetlen  jó ütemben vetődött Gilmore, és a csúszós labdát probléma nélkül húzta be. 

 

W12V1

 

W12V2

 

Hozzászólás

Jók ezek a nosztalgia videók, köszönjük!! :)

Hatalmas az a stiffarm, ej be kár hogy egy ilyen versenyzővel kell összemérni, mint az a kamuflázs TD. 

 

De hát csak egy maradhat.

OFF és kicsit szomorkás. :(

Nem tudom, hogy a járvány/karantén vagy a tavalyi szereplés, esetleg TB távozása ill. netán ez midig így van, de Nekem úgy tűnik az utóbbi 2 hétben megcsappant az érdeklődés a honlap iránt. Mondom ezt azért, mert a Croaker által fáradságosan összeállított, immár 5. körös szavazásnál, mindössze 51-en szavaztak. (Egyébként kicsit fura, de minden körben ennyien szavaztak, lehet, hogy u.azok mindig?).) Pedig itt anonym lehet szavazni, nem kell vitatkozni/vitákat olvasni és ráadásul a tavalyi szép másodperceket idézik a klippek. Ennyien maradtunk volna? :(

Sajnos ennyien érdeklődnek csak a szavazás iránt. Azt nem tudom hogy hányan látogatják az oldalt, de amióta ez az aktuális szavazás fut, nagyságrendileg 100 körüli regisztrált usert volt fent az oldalon, ebből lett 51 szavazat.

Amúgy így alakult az első 4 kör szavazatszáma: 81/74/67/71, most, 20 órával a zárás előtt 51.