Beharangozó 10. hét : Colts @ Patriots

Kép
w10elolap

A 10. héten a New England Patriots az Indianapolis Colts csapatával csap össze egy nemzetközi meccs keretei között a németországi Frankfurtban. A mérkőzés magyar idő szerint vasárnap délután 15:30 órakor kezdődik, és az Aréna4 csatorna élőben közvetíti.

 

Újabb hét, újabb vereség, újabb vállalhatatlan játék. Megint a foci minden aspektusában alulmaradtunk, ráadásul egy (szintén) nem túl jó csapat ellen, amelyik a két talán legjobb védőjét a meccs előtt cserélte el. Persze, mondhatjuk, hogy egy karnyújtásnyira volt a győzelem, de ez még akkor sem lett volna sokkal szebb. Howell szétpasszolta a védelmünket, miközben az offense egyik TD-je egy rövid pályáról jött, a másik pedig egy 64 yardos futásból, ezen kívül egy field goal távolságba sikerült eljutnia meccsen saját erőből. Ezen kívül egy elrontott negyedik, hét punt, és egy interceptionra futotta. Gyászos ez így, láthatóan rendszerszinten (is) vannak gondok, persze, a hiányzók, sérültek is számítanak, de lassan már erre se igen foghatjuk. 
Az eheti ellenfelünk is 4-5-tel áll, mint a Commanders a múlt héten, hasonlóan bukdácsoló csapat, megsérült kezdő irányítóval, úgyhogy szokás szerint mondhatjuk, hogy ismét csak egy verhető ellenféllel kell felvennünk a kesztyűt, de a csapat mostani állapotában már ezt is csak bizakodás képpen modhatjuk.

 

 


Mit játszott a Colts az elmúlt hetekben?

A Colts az idei draft negyedik helyén kihúzta Anthony Richardson irányítót, és nagy reményekkel vágott bele az évbe Frank Reich Shane Steichen vezetőedzővel. Ugyanakkor Jonathan Taylorral, a csapat legjobb játékosával nem tudtak megegyezni, aki nem edzett a holtszezonban, később cserét kért, miután elmérgesedett a vezetőséggel a viszonya, végül a szezonkezdetre mégis a csapatnál maradt, de az első négy héten nem lépett pályára. Ráadásul Richardson többször is megsérült, több meccset ki kellett hagynia, helyén mindannyiunk kedvenc bajuszkirálya, Gardner Minshew állt a center mögé.

Az első héten a Jaxot fogadták, Richardson nem játszott jól, ki is kaptak 31-21-re. Utána két győzelmet behúztak, de ez veszteséggel járt : a Texans otthonában 31-20-ra nyert a Colts, de az első negyed végén Richardson - aki addigra már két futott TD-t jegyzett - agyrázkódás miatt hagyta el a gyepet, Minshew pedig jól szállt be helyette. Utána Baltimoreba utaztak, ahol meglepetésre a Minshew vezette Colts nehezen, de hosszabbításban legyűrte Lamar Jacksonékat. A Colts támadósora nem volt különösebben jó, egy Zack Moss által elkapott TD után 4 mezőnygól kellett az utolsó perces egyenlítéshez, majd egy ötödik a győzelemhez a hosszabbításban. Minsew jól menedzselte a csapatot, de nem alkotott kiemelkedőt.

A negyedik héten a Rams látogatott Indianapolisban, ahol 20-0-ás félidő után két perccel a vége előtt 23-23-ra kapaszkodott vissza az újra Richardson által vezetett Colts. Az első félidőben volt punt, kihagyott mezőnygól, turnover on downs a Colts részéről, de a második félidőben megrázták magukat, és több TD driveot vezetett Richardson. A döntetlen után a Rams nyerte a pénzfeldobást, és Stafford egy ellenállhatatlan 75 yardos driveot vezetett le, aminek a végén az újonc sztár Puka Nacua kapta el a győztes touchdownt. Az ötödik héten a Tennesset fogadta a Colts, egy nem túl magas színvonalú meccsen Richardson a félidő vége előtt megint megsérült, újra jöhetett Minshew 10-6-os Colts vezetésnél. Aztán egyszer még átvette a vezetést a Titans, de a Colts még tudott újítani, egy futott TD és két field goal után megnyerték a meccset 23-16-ra. A hatodik héten Jacksonville utaztak az első heti csoportmeccs visszavágójára. Lawrencék újra nagy falatnak bizonyultak a Coltsnak, Minshew bár 329 yardot osztott ki, de 1 TD mellett 3 interceptiont is, amivel nyilván nem tarthatták a lépést a Jaguars támadósorával : nyert a Jax 37-20-ra.

Három héttel ezelőtt a Brownst fogadta otthonában a Colts. Előbbit Deshaun Watson, utóbbit még mindig Minshew vezette ki a pályára - de Watsont rögtön a meccs elején egy ütés után le kellett cserélni, és a helyén P.J. Walker lépett a gyepre. Ehhez képest egy egészen jó pisztolypárbaj kerekedett a meccsből, a védelmek mindkét oldalon domináltak, mégis rengeteg pont született. Folyamatosan változott a vezető csapat kiléte, és minden megtörtént a meccsen ami megtörténhet egy amerikai foci meccsen : TD, INT, fumble, blokkolt mezőnygól, fumble TD. Őrült meccs volt, hat perccel a vége előtt vette át a Colts a vezetést, de egy punt váltás után végül 15 másodperccel a vége előtt fordított a Cleveland, amire válaszul a Colts egy azonnali fumblet vétett, elveszítve ezzel a meccset.
Két héttel ezelőtt a Saintset fogadta a Colts. Mindkét csapat gyorsan bekezdett, a Colts Taylor futásaival, a Saints főleg Thomas elkapásaival haladt, a félidőre 41 pontot szórtak a csapatok, és 21-20-as Saints előnnyel mentek pihenőre a csapatok. A második félidőre a Szenteknél beindult Kamara is, két gyors, 4 percen belüli driveot vezetve elléptek 35-20-ra. A Coltsnak egy interception mellett két puntra futotta ekkor, majd Minshew kiosztott Ogletreenek egy 33 yardos TD passzt. De ez már csak az eredmény kozmetikázására volt elég, a New Orleans még felrakott a végén egy mezőnygólt is a táblára, így 38-27-es vendég győzelem született Indianapolisban.

Múlt héten Carolinaba látogatott a Colts. Ahogy az várható volt, egy elég alacsony színvonalú meccset hoztak össze a csapatok, amelyen az a csapat nyert, amelyik kevesebbet hibázott. Amelyik most a Colts volt, a 27-13-as győzelemből 14 pontot az Indy védelme szerzett : a Panthers irányítója Bryce Young (ismét) elég gyenge napot fogott ki, 173 yardot passzolt 1 TD-vel, de 3 interceptionnal, amelyből kettő rögvest pick six lett. A Carolina legjobb futója 58 yardig, legjobb elkapója 54 yardig jutott, ezzel pedig nagyon ritkán lehet meccset nyerni. Ritkán, de most pont igen, mert a Colts hasonlóan gyenge számokat hozva mégis nyert : Minshew 127 yardot passzolt egy TD-ért, de nem adta el a labdát, és az offense is hasonlóan teljesített, Taylor 47 yardig jutott a földön, míg Pittman 64 yardig a levegőben. Felejthető teljesítmény, felejthető meccs - de legalább nyertek...

Amilyen állapotban van most a Patriots is, csak abban bízhatunk, hogy a múlt heti újabb kínos vereség után ismét felszívja magát a csapat, esetleg az európai környezet is jót tesz, várhatóan hazai pálya fíling lehet Frankfurban. Mert sok más reményre okot adó körülmény nem nagyon van. Bízzunk benne, hogy összekapják magukat a fiúk, ez a Colts simán verhető csapat - ahogy a Commanders is az volt...
 

w10p1

 

 

A két csapat idei statisztikái

w10stat

 

 


Mi várható a meccsen?

 

Amikor a Patriots fut
 Rhamondre Stevenson már a második egymást követő héten mutatta meg 2022-es formáját. A harmadéves futó a gyenge szezonkezdet után végre újra a régi formáját mutatta, és a szinte védjegyévé vált szerelések lerázása és a kontakt utáni yardokban tudott újra jeleskedni. A Washington ellen rendre neki köszönhetően tudtuk többször is mozgatni a láncokat, jól tudta kihasználni a David Andrews és Cole Strange által végre megint megnyitott lyukakat. Egy 64 yardos touchdown futással, pályafutása leghosszabbjával rukkolt elő a Commanders ellen. Bár kilenc futásból mindössze 87 yardot ért el, Stevenson ismét megmutatta, hogy továbbra is tehetséges futó, akinek sikereket kellene elérnie a Colts lyukas front7-je ellen Németországban.

Az Indy a 24. helyen áll a ligában, 125,6 yardot engedve meccsenként a földön. Ez a szám egy kicsit javul, ha a kísérletenkénti átlagot nézzük, abban 16.-ak, kicsit több mint 4 yardot engedve. Az Indy védőfala nem lenne rossz, élén a kiváló defensive tackle DeForest Buckner áll. De őt az alulméretezett Taven Bryan, Kwity Paye és Samson Ebukam támogatja, ez pedig nem egy veretes névsor. A linebackerek közepesen jók a futás ellen Shaq Leonarddal, E.J. Speeddel, és Zaire Franklinnel, utóbbi hét éves pályafutása első meccsét hagyta ki a múlt héten a Carolina ellen térdsérülés miatt. De Stevenson és a támadófal múlt heti fellángolása reményeink szerint kitart erre a hétre is, ha a meccs állása engedi, minden bizonnyal őt is és Zeke-t is etetni fogjuk a labdával, amennyire csak lehet.

       Előny : Patriots

 


Amikor a Patriots passzol
 A 7. heti, Bills ellen aratott győzelem azt hihettük, Mac Jones és a támadók megtalálták a helyes utat, de az ezt követő meccseken nagyot csalódnunk kellett sokkal gyengébb csapatok ellen is. Jones felemásan teljesített a Commanders ellen a múlt héten, néhány potenciális nagy játéknál - az egyiket Tyquan Thorntonnak, a másikat pedig Stevensonnak szánta - ő hibázott, ugyanakkor amikor végre pontos és szép átadások sikerültek, akkor az elkapói hagyták cserben, és ejtették el a majdnem tökéletes passzait is. Kendrick Bourne és Parker kiválása sem segített neki persze, az elkapó brigádja is nagyon messze van az optimálistól.

A Colts átlagosan, vagy egy kicsit az alatt teljesít a passzvédelemben, 235 yardot engednek meccsenként, amellyel a 23. helyen állnak a ligában, és 6,6 yardot passzonként, ami a 20. helyre elég. Ugyanakkor az Indy kilenc interceptiont szerzett már a szezonban, a korábban a Patriotsban is megforduló Kenny Moore vezeti a Coltsot három labdaszerzéssel. Moore mellett JuJu Brents és Jaylon Jones a két cornerback, mögöttük Julian Blackmon és Rodney Thomas a két safety. Brents kihagyta a Panthers meccset, és Darrell Bakerrel helyettesítették, ami miatt a Colts secondary eléggé megszenvedett a nem túl erős Panthers passzjátékkal is. Ennek ellenére a Colts azért megmutatta, hogy képes jól fogni a passzjátékot, és tekintve Jones és a Patriots elkapóinak idei teljesítményét, nemigen látni, hogyan fogja tudni a New England folyamatosan mozgatni a láncokat, és pontokat szerezni a passzjátékkal.

      Előny : Colts    

 


Amikor a Colts fut
A Colts képes jól futtatni a labdát, és talán ez lehet a meccs kulcs párbaja. Zack Moss és Jonathan Taylor egy félelmetes páros, mindketten átlagosan 4 yardot tesznek meg futásonként. Moss vitte a prímet a szezon elején, amíg Taylor PUP listán volt, ő vezeti a csapatát 615 yarddal 132 futásból, amellyel öt touchdownt is szerzett. Taylor a visszatérése óta szintén jól vette fel a fonalat, 62 futásból 254 yardnál és egy TD-nél tart. Az Indy egy igazán fizikális futójátékot futtat az erőfutóival, akiket kiválóan támogat a csapat támadófala : Bernhard Raimann, Quenton Nelson, Ryan Kelly, Will Fries és Blake Freeland. Utóbbi az elmúlt négy meccset sérülés miatt kihagyó Braden Smith helyét vette át a jobb oldali tackle poszton. De ez a fal is eléggé bevált, az Indy átlagosan 123,3 yardot tesz meg meccsenként a földön, ami a 10. hely a ligában, és 4,3 yardot futásonként, amely pedig a 11. pozíció.

A másik oldalon a Patriots a szezon nagy részében eléggé erős volt a futás ellen. Jelenleg a második helyen áll a Pats az NFL-ben, mindössze 3,5 yardot engedve futásonként, és a 11. helyen állnak a meccsenként átlagosan engedett 101 yarddal. Christian Barmore kiválóan teljesít a futás ellen, de Lawrence Guy és Davin Godchaux is átlag feletti teljesítményt nyújt. A Colts biztosan meg fogja próbálni majd megkönnyíteni a tartalék irányító, Gardner Minshew életét azzal, hogy Moss és Taylor beindul, de a Patriots eddig jól állta a sarat futásvédelem szempontjából, és ez várhatóan most is így lesz azért.

       Előny : Patriots

 


Amikor a Colts passzol
Minshew egy klasszikus boom or bust irányító, képes arra, hogy felpörögjön, és néha elképesztőeket passzoljon, de ugyanúgy képes arra is, hogy a legbutább hibákat elkövesse. Amióta az újonc Anthony Richardson helyére beállt, a passzai 64 százaléka sikeres, 1527 yardot szerzett a levegőben, valamint nyolc touchdown és öt interception került a neve mellé. Az ő játékának is köszönhetően az Indy 4-5-tel még mindig playoff esélyes, ha nem is túl nagy az az esély. A Colts a 16. helyen áll a ligában a meccsenként átlagosan passzolt 221 yarddal, és 19. a passzonkénti 6,4 yardos átlaggal.

Mindeközben a Patriots passzvédelme sajnos lejtőre került, az újonc Christian Gonzalez és Matt Judon elvesztése után a csoport lassan leépült. Jonathan Jones térdsérüléssel küzd, és nem sok segítséget kapott Jack Jones-tól és J.C. Jacksontól sem. Ők ketten a kispadon kezdték a Washington elleni meccset, és Shaun Wade került az első két sorozatban a kezdőbe. Amikor végre pályára léptek, a dolgok egyre rosszabbak lettek, főleg amikor Jones is szerepet kapott. Sam Howell 325 yardot passzolt, és őszintén szólva ez még rosszabb is lehetett volna, ha a Commanders elkapói nem ejtettek volna el néhány elkapható passzt.

A Colts első számú célpontja Michael Pittman (58 elkapás, 593 yard, három TD), a második számú opció pedig a lenyűgözően kezdő újonc Josh Downs (41 / 483 / 2). Downs térdsérüléssel bajlódik, így az ő pályára lépése egyelőre bizonytalan. Rajtuk kívül sokkal kevesebb célbavétellel jön Alec Pierce (17-243-0), valamint a tight endek, Kylen Granson, Drew Ogletree és Mo Allie-Cox. Illetve, elég jó keze van Mossnak és Taylornak is, mindkét futó jól vonható be a passzjátékba is. Nem ez a liga legrobbanékonyabb támadósora a levegőben, de a Patriots secondary az elmúlt hetekben egyre gyengébben teljesített, és ha nem történik valami csoda, és Minshew kicsit is jobb napot fog ki, akkor lesznek itt bajok a passzoknál.

      Előny : Colts    

 

 

Speciális csapatok

Mindkét csapat speciális egysége alulteljesít a vártnál. A Patriotsé többször is fegyelmezetlen volt, több büntetést is beszedtek a legalkalmatlanabb időpontokban - legutóbb Mack Wilsonra fújtak be egy offsideot, miközben a Commanders a meccs végén éppen visszapuntolta volna a lasztit. Brenden Schooler két büntetést is bekapott a puntok visszahordásakor, ezek miatt a Patsnek kétszer is a 10 yardosán belülről kellett indulnia. Chad Ryland viszont talán végleg lerázta magáról a lassú kezdést, és azóta is kiválóan teljesít. Egy 43 yardos mezőnygólt a múlt héten is bevágott, és az utolsó hat kísérleténél hibátlan volt. Bryce Baringer továbbra is bizonytalan néha,de a legtöbbször azért megfelelően hatékony volt.

Az Indy rúgója Matt Gay, aki kiválóan teljesít : 18-ból 16 mezőnygólt bevágott, és mind a 24 extrapont kísérlete sikeres volt. Ráadásul nem könnyű field goalokat kap a támadósorától : már 7 darab 50 yardnál távolabbi kísérlete volt, amelyekből hatot be is rúgott, köztük vasárnap a Carolina elleni egy 57 yardos mezőnygólt szerzett. Rigoberto Sanchez a punter, 40 kísérlete során még nem ment touchbackre egyetlen rúgása sem. Ugyanakkor a Colts coverage munkája nem volt túl jó, az ellenfelek átlagosan majdnem 11 yardot tettek meg a 24 punt visszahordásból ebben a szezonban ellenük. Isaiah McKenzie a Colts első számú visszahordója mind a puntoknál, mind a rúgásoknál.

Ha a Patriots spec teamje vissza tudja szerezni a koncentrációját, és ki tudná küszöbölni a büntetéseket, akkor simán képes lehet ez ellen az Indy coverage ellen arra, hogy Demario Douglas lerázza őket egy punt returnnél, és bízhatunk egy - vagy akár több - nagy játékban is akár.

     Előny : Patriots

 

w10p3

 

 

Érdekességek

 

 • A New England Patriots és az Indianapolis Colts a harmadik egymást követő szezonban találkozik egymással. A Patriots 2021. december 18-án Indianapolisba utazott, és 27-17-re kikapott. A vereség megszakította a Patriots hétmeccses győzelmi sorozatát abban a szezonban, valamint véget vetett a Colts elleni nyolcmeccses győzelmi szériának és a Colts ellen 30 pontot elérő kilenc mérkőzésből álló sorozatnak. Az előző szezonban a Patriots a Coltsot fogadta a Gillette Stadionban, és 2022. november 6-án 26-3-as győzelmet aratott.
 • A két csapatot régi rivalizálás fűzi össze, hiszen a Patriots és a Baltimore/Indianapolis Colts 1970 és 2001 között az AFC East tagjaként minden évben kétszer játszott egymással, az 1982-es sztrájkszezon kivételével. A 2002-es átszervezés óta, amikor a Colts az AFC Southba költözött, a csapatok 2003 és 2012 között 10 egymást követő szezonban minden évben játszottak az alapszakaszban, és a New England 6-4-es előnnyel vezet ezeken a mérkőzéseken. Bár a 2013-as alapszakaszban nem játszottak egymással, az utószezonban mégis összecsaptak, a Patriots 2014. január 11-én a Gillette Stadiumban 43-22-es győzelmet aratott a divíziós körben. A rivalizálás 2014-ben két találkozóval éledt újjá, egy Indianapolisban rendezett alapszakaszmeccsel és az AFC bajnoki mérkőzéssel a Gillette Stadionban, mindkettőt a New England nyerte. Majd 2015-ben ismét találkoztak a klubok, a New England egy Sunday Night Football meccsen győzedelmeskedett Indianapolisban.
 • Összességében az e heti mérkőzés lesz a 84. találkozó a két csapat között. A Patriots 49-29-es mérleggel vezeti a sorozatot az alapszakaszban és 4-1-es mérleggel a rájátszásban. A New England 31-12-es összesített mérleggel áll az Indianapolis ellen hazai pályán, ebből 10-2 a Gillette Stadionban. A Patriots 4-1-es mérleggel áll az Indianapolis ellen a rájátszásban, ebből 4-0 a New Englandben játszott mérkőzéseken. Az öt playoff meccsből három az AFC Championship Game-ben volt, a Patriots 2-1-re áll ezeken a mérkőzéseken.
 • Ez lesz a Patriots negyedik nemzetközi alapszakasz mérkőzése a két londoni és egy mexikóvárosi mérkőzés után. 2009-ben és 2012-ben Londonban a Wembley Stadionban, 2017-ben pedig Mexikóvárosban az Estadio Aztecában játszott a csapat. A Patriots 2009. október 25-én a Tampa Bay Buccaneers-t 35-7-re, 2012. október 28-án a St. Louis Rams-t 45-7-re verte a Wembley Stadionban, majd 2017. november 19-én az Oakland Raiderst 33-8-ra Mexikóvárosban. Eddig hibátlan a Pats a külföldi meccsein.
 • Az e heti mérkőzés lesz az NFL harmadik Németországban játszott mérkőzése. A Tampa Bay tavaly 22-16-ra verte a Seattle-t Münchenben, míg a múlt héten a Kansas City a Miamit győzte le a frankfurti stadionban 21-14 arányban.
 • A Patriots a 2009-es, 2012-es és 2017-es londoni és mexikóvárosi alapszakaszmeccsek mellett eddig négy előszezonmeccsre utazott külföldre : 1969-ben Montrealban 22-9-re kikapott a Detroit ellen, 1990-ben Montrealban 30-14-re kikapott a Pittsburgh-től, 1993-ban Torontóban 12-9-re kikapott a Clevelandtől, valamint 1998-ban Mexikóvárosban 21-3-ra legyőzte a Dallast.
 • A '90-es évek '49ers-e abban az évtizedben 122 győzelmet aratott. Ezt a rekordot adta át a múltnak a New England a 2000-es években, amikor 126 győzelmet szerzett abban az évtizedben - érdekesség, hogy éppen hogy megelőztük akkor a kor másik nagy csapatát, a Payton Manning által vezetett Indianapolis Coltsot, amely 124 győzelmet aratott az ezredforduló után. Aztán a Patriots megdöntötte a saját rekordját is, mert a 2010-es éveket 141 összesített győzelemmel zárta.
 • A Patriots vezetőedzője, Bill Belichick 19-9-re az Indianapolis ellen vezetőedzőként, ebből 17-7-re áll a Patriots vezetőedzőjeként.
 • Korábbi Pats játékos Indianapolisban OL Arlington Hambright, LB Cameron McGrone, CB Kenny Moore II, CB Ameer Speed, valamint az elkapó edző Reggie Wayne. Korábbi Colts játékos New Englandben DL Lawrence Guy Sr., illetve a Baltimore Colts csapatánál kezdte segédedzőként a pályafutását Bill Belichick 1975-ben.
 • A Patriots védelme kilenc zsákolást produkált a Patriots és a Colts utolsó meccsén 2022. november 6-án a Gillette Stadiumban. A kilenc sack holtversenyben a legtöbb a Bill Belichick éra alatt, és a második legtöbb sack a csapat történetében. A rekord 11 zsákolás, amelyet még Boston Patriots néven mutatott be a csapat 1963. szeptember 22-én, az Oakland Raiders ellen.
 • Pharaoh Brown tight end hét elkapással 170 yardot szerzett az idén, ebből öt elkapás is 20+ yardos volt. A legtöbb 20+ yardos elkapás egy szezonban tight endtől a Patriotsnál 22 ilyen elkapás volt, amelyet természetesen Rob Gronkowski mutatott be. Ráadásul ő ezt két szezonban is megtette, 2011-ben és 2015-ben is 22 darab 20+ yardos elkapást húzott be.

 

w10p2

 


Sérülésjelentés

(november 9.)


 
Patriots :

Nem lép pályára : CB J.C.Jackson (nem sérülés)


Nem edzett : OT Trent Brown (boka), WR DeVante Parker (agyrázkódás)


Limitáltan edzett : DL Christian Barmore (térd), CB Jonathan Jones (térd), OL Vederian Lowe (boka), DL Deatrich Wise Jr. (váll), LB Ja'Whaun Bentley (combhajlító), CB Myles Bryant (mellkas), WR Demario Douglas (boka)

 


Colts :

Nem edzett : CB JuJu Brents (comb), WR Josh Downs (térd), TE Drew Ogletree (lábfej)


Limitáltan edzett : LB Zaire Franklin (térd), WR Alec Pierce (boka)


Újra teljes edzésmunkát végzett : CB Tony Brown (agyrázkódás), T Braden Smith (csípő, csukló)

 

 

 


A meccs esélyese a fogadóirodáknál a Colts, 1-2 pont közötti favorit,

40-42 pont körüli összpontszámmal.

 

 

 

w10gp

 

 

 

forrás : patriots.com

 

 

 

 

 

Hozzászólás

JC-n kívül nem utazott Frankfurtba Trent Brown és Parker se. 

Frank Reich a Panthers edzője 🙂

Hát a meccshez nehéz bármit is mondani… A médiában most mindenki azt találgatja, hogy BB-t mikor rugják ki/ mikor megy el. Szerintem egyiknek sincs realitása.

Ez sima L lesz! Nincs tartás, nincs már meg a tűz csak porba fingás sajna! 

15 éves ez a meccs vasárnap prime time meccs lett volna, most meg simán mehetett Németországban :)

Akinek sikerült kijutni remélem jó meccset lát és nyerünk :)))

A múltheti meccs is megmutatta hogy ez pont nem számított semmit, kb a forduló legnagyobb rangadóját rendezték Frankfurtban. Tavasszal senki nem tudta hogy mindkét csapat negatív mérleggel fog állni.

Micsoda derbi lesz....csak ne legyen komoly sérültünk....

OT C. McDermott és ILB C. Munson felemelve a PSből mára. 

Bentley out....remek