Beharangozó 12. hét : Patriots @ Vikings

Kép
w12mp

      A 12.héten a New England Patriots Minneapolisba látogat, hogy összemérje erejét a Minnesota Vikings csapatával. A találkozó a három Hálaadás Napi mérkőzés utolsójaként, a Thursdy Night Football keretei között kerül megrendezésre a U.S. Bank Stadiumban, magyar idő szerint november 25-én, péntek hajnali 2:20 órai kezdettel.

A mérkőzést az Aréna4 csatorna élőben közvetíti.

 

 

 

 

 

 

p4w12

 

 

 

A két csapat elmúlt mérkőzései

 

     A Patriots elmúlt három hete két győzelmet is hozott egy pihenőhét mellett, de nem voltak ezek szép győzelmek. Három hete a Colts egy csereirányítóval, elit futó nélkül felálló, szétesett csapat képét mutatta, amely ellen a Pats védelme gyakorlónapot tartott, lényegében nem NFL szintű támadók ellen játszva tartottak karriernapot. A támadójáték a Jets elleni idegenbeli győzelem után is döcögött még, de ez ellen az Indianapolis ellen elég volt a győzelemhez.

       Két hete bye weeken volt a csapat. Több sérült is vissza tudott térni az edzésekhez, reméltük, hogy az edzői stáb megteremti az összhangot a támadófalban, amelyik az utóbbi hetek legnagyobb problémáját jelentették.

      A múlt heti Jets elleni győzelem sajnos nem igazolta ezeket a reményeket. Ugyan visszatért David Andrews, amitől sokat vártunk, de vele sem lépett szintet a fal, és a meccs közben sajnos újra megsérült, nélküle (és Wynn nélkül) pedig megint maradt a szenvedés. A védelem továbbra is ligaelit szinten teljesít, de a támadók továbbra is szenvedtek, igaz, a mérkőzésen erős oldalszél fújt, ami nem kedvezett egyik csapat passzjátékának sem. Összesen 17 punt volt a mérkőzésen (a sérült Bailey helyett a gyakorlócsapatból felhozott Palardy egész jól teljesített a körülményekhez képest), 1-1 field goal, és a meccs utolsó másodperceiben az emlékezetes punt visszahordás a spec team remeklésének köszönhetően a győzelmet jelentette.

      A fivethirtyeight.com szerint ezzel a győzelemmel 54%-ra javultak a rájátszásba jutási esélyeink. A Minnesota elleni győzelem 71%-ra emelné, a vereség 44%-ra csökkentené. Önmagában (Vikes meccstől függetlenül) ugyanez a helyzet lényegében az utána következő Bills meccsel is, míg ha mindkettőt legyőznénk, akkor 87% esélyeink lennének a playoffra. A kettő közül természetesen a Bills meccs a fontosabb a divízió miatt.

      Sajnos azt be kell látni, hogy ezzel a támadójátékkal - vagy inkább : támadófallal - nem lenne sok keresnivalónk a rájátszásban. A red zone teljesítményünk az utolsó előtti a ligában a Denver előtt (teamrankings.com), a tavalyi 63%-ról (touchdown szerzés) 43%-ra estünk vissza, az utolsó három meccsünkön ez a botrányos 29%-ot sem éri el (ebben utolsók vagyunk, és ebben is több nagyon rövid pálya van). 

 

p1w12

 

      Három héttel ezelőtt a Vikings épphogy legyőzte a Washingon Commanderst. A negyedik negyed közepéig bukóra álltak a Taylor Heinicke vezette fővárosi csapattal szemben, ekkor 89% is volt a Washington győzelmi esélye. Aztán a pálya közepén Heinicke INT-et dobott, a Minnesota visszavitte azt a red zone-ba, és onnan két playből egyenlített, ezzel teljesen összeomlasztva a Commanderst, amely egy three and out és punt után visszaadta a labdát a liláknak, amelyek megköszönték ezt, és egy 15 playes, hat perces driveot vezettek, és 16 másodperccel a meccs vége előtt bevágták a győztes field goalt. Nem volt ez egy óriási győzelem, Cousins 22/40 passzmutatóval, 265 yarddal, 1 TD-vel és 1 INT-tel végzett, összesen 56 yardot futottak, a védelem 3 sacket ért el, miközben 137 futott és 149 passzolt yardot engedtek a Washingtonnak.

      Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy két hete az év meccsét játszották a Buffalo Bills ellen. A 33-30-ra megnyert találkozón remek pisztolypárbajt láthattunk a két gárdától, bár a meccs nagy részét végigvezette a Buffalo, a Minnesota folyamatosan kapaszkodott utána, a negyedik negyed közepén 98%-os valószínűsége volt a Billsnek a meccs megnyerésére, de a Vikes felszívta magát, 10 pontos hátrányt 5 perc alatt 3 pontos előnybe fordítottak két TD-vel, a meccs vége előtt 41 másodperccel. De ekkor még a megrázta magát a Bills, és egy gyors drive levezetésével egyenlítettek egy mezőnygóllal. A hosszabbítást a Vikings kezdte, egy több mint hat perces 60 yardos drive végén field goallal magukhoz ragadták a kezdeményezést, és bár Josh Allen újra áthúzta a csapatát a Vikes red zonejába, ott a legrosszabb pillanatban dobott egy interceptiont Patrick Peterson kezébe, amivel véget is ért a mérkőzés. Cousins 30/50 passzmutatóval, 357 yarddal, 1 TD-vel és 2 INT-tel fejezte be a mérkőzést, emellé még 147 yardot futottak is, a Bills védelme finoman szólva sem volt a helyzet magaslatán. Mondjuk a Vikingsé sem, Allenéknek 330 passzolt és 175 futott yardot engedtek. Mindkét irányító két fumblet vétett, de mind a négyet a Vikings szedte össze, ez, és a hatékonyabb pontszerzés eredményezte végül a minneapolisi csapat győzelmét. És ne feledkezzünk meg Justin Jefferson elkapásáról, amelyről már most úgy beszélnek, mint minden idők legnagyobb elkapásáról, döntő faktor volt a meccsen mentálisan is, de ténylegesen (4&18-at oldott meg vele) is.

      Múlt héten a Dallas Cowboys látogatott Minneapolisba, ráadásul egy rendkívül csalódást keltő Packers elleni otthoni vereség után. Úgy tűnik, a vikingek túlünnepelték magukat, a Cowboys pedig felszívta magát, mert az idei szezon legnagyobb verését kapta a nyakába a Vikings. Dak Prescotték lényegében lemosták a pályáról a Minnesotát, 307 passzolt yard mellett 151-et futottak is, Prescott ellenállhatatlanul játszott, 4 TD mellett 4 mezőnygólt is felraktak a táblára, míg a Vikesnak mindössze egy field goal jött össze az első negyedben. A garbage time már a harmadik negyedben elkezdődött, Prescottot és Cousinst is lecserétle az edzője a végére - nem pont ugyanabból az okból. Cousins 12/23 passzmutatóval és 105 passzolt yarddal, TD és INT nélkül zárta a meccset, Dalvin Cook 72 yardot futott (Viking összsen : 73 yard), Jefferson mindössze 3 elkapással és 33 yarddal végzett. Ez a meccs volt az, amikor a Vikingsnak nem sikerül a világon semmi, míg a Cowboysnak szinte minden összejött. Nem remélhetjük, hogy még egy ilyen pocsék meccset hoz le a Minnesota, de a dallasi védelem megmutatta, hogy nem lehetetlen korlátozni ezt a támadógépezetet, pláne, ha egy csapatnak kiváló védelme, erős pass rush-a, és gyors cornerei vannak...

      A Vikings egyébként nem annyira jó csapat, mint a mérlege mutatja. Cousins továbbra is inkonzisztens, néha nagyon jól játszik, néha a game manager szintet is alig üti meg, ezzel együtt a 8-2-es mérleg egy jó csapatot kellene jelentsen, ennek ellenére DVOA mutató szerint a Vikings offense a 19., a védelme pedig 18. a ligában. A magyarázat erre az, hogy nagyon sok szoros meccset nyertek meg, mindössze a nyitóheti Packers elleni győzelem volt viszonylag sima, (és a két vereségük kifejezetten megalázó pontkülönbségű volt), a többi 7 győzelmük pedig mind egy labdabirtokláson belüli pontelőnnyel végződött. Az NFL.com szerint a 23. a támadósor és 27. a védelem a ligában, passzolásban 13., futásban 25. a csapat (Összehasonlításként a Patriots számai rendre : 26., 4., 24., 19.). Statisztika alapján nem kellene ennyire jó mérlegük legyen, de azért érdemes megjegyezni, hogy kiváló playmaker játékosuk van futásban Dalvin Cook, míg passzolásban Justin Jefferson személyében, akik bármikor képesek bravúrokra, és a védelem is jól kombinálja a remek veteránokat (Patrick Peterson, Za"Darius Smith) a tehetséges újoncokkal.

 

p6w12

 

 

A két csapat statisztikája

 

w12st

 

 

p2w12

 

Mi várható a mérkőzésen?

 

Amikor a Patriots fut

     A Vikings futás elleni védelme az egész szezonban nagyjából átlagos volt: a 18. helyen áll a meccsenként engedélyezett yardok számában (121,6) és a 14. helyen a játékonként engedett yardokban (4,39). A Patriots run offense statisztikái is átlag körüliek : 17. a meccsenként szerzett yardok tekintetében (117,2) és 26. a futásonkénti átlagban (4,05). De a Patriots támadófalának állapotát tekintve, amely David Andrewst és Isaiah Wynnt is nélkülözni kényszerül, a Minnesota lesz előnyben.

      A nose tackle Harrison Phillips keményen fogja a futást és segíti ebben a linebacker Eric Kendricks és Jordan Hicks játéka is. A Patriots futójátéka a szezon elején ígéretesen indult, de az elmúlt hetekben jelentősen visszaesett. Rhamondre Stevenson a Detroit elleni kirobbanó teljesítményét azóta sem ismételte meg (igen, az egy ligabottom védelem volt, míg a Coltsé és főleg a Jetsé nagyságrendekkel jobb), vasárnap a Jets ellen 15 futásból csak 26 yardot hozott (igaz, az elkapásokból kivette a részét). Damien Harris 8 futásból 65 yardot szerzett a földön, köztük egy 30 és egy 22 yardos futással. De még ezzel a két hosszú játékkal együtt is csak 99 yardot tudott a Patriots 26 futásból összehozni, ami csak 3,8 yardos átlagot jelent. Andrews és Wynn kiesésével a támadófal futásblokkolása jelentősen gyengébbnek ígérkezik, a Vikings fron7-je valószínűleg képes lesz arra sajnos, hogy kordában tartsa a futásainkat.

          Előny: Vikings

 

 

 

Amikor a Patriots passzol

      A Vikings secondaryje az egész eddigi szezonban borzalmasan játszott. A Minnesota utolsó előtti a ligában a meccsenként a levegőben engedett yardok (267,3), és a sikeres passzonkénti átlagban is (7,6). Pedig vannak jó játékosaik, Harrison Smtihnek már négy, Patrick Petersonnak már három pickje is van, úgyhogy a labdára nagyon kell majd vigyáznia a Patsnek.

      A Patriots problémája passznál is ugyanaz lesz, mint a futásnál : a támadófal. A Vikesnak két igen jó pass rushere van Za'Darius Smith és Danielle Hunter személyében, előbbinek 9,5, utóbbinak 6 sackje van már, a csapatnak pedig összesen 26. Mac Jones nehezen kezeli a nyomást, ami a támadófal sérüléseinek is köszönhetően az utóbbi meccseken csak úgy ömlött rá, az elmúlt három mérkőzésen összesen 16 sacket kellett benyelnie, számtalan ütés és siettetés mellett. Ha csak egy kicsivel jobb lenne a pass protection, és Jonesnak lenne ideje végigmenni az olvasásain, nagyságrendekkel nőhetne a Pats passzteljesítménye. Még mindig Jakobi Meyers a legmegbízhatóbb elkapó, és a múlt heti Jets elleni meccsen már néhány igen szép játékot csináltak meg a tight endek is. 

     A Vikingsnek a múlt heti Cowboys elleni meccsen komoly gondjai voltak a dallasi futó Tony Pollard elkapásainak levédekezésével, így jó esély van arra, hogy Stevenson ismét nagyot alkosson a levegőben (is). A Minnesota védőfala közel sem olyan jó passzok ellen, mint a Jetsé, főleg belül (Smith és Hunter hivatalosan OLB), itt lehet keresnivalónk, talán Jonesnak most lesz lehetősége kicsit jobban kibontakozni az elmúlt hetek küszködése után.

          Előny: Patriots

 

 

 

Amikor a Vikings fut

      Papíron a Vikings futójátékának nagyon jól kellene kinéznie, hiszen a liga egyik legrobbanékonyabb futója Dalvin Cook, és a helyettese, Alexander Mattison is egy átlagon felüli futó. Cook eddig 799 yardot gyűjtött a földön és hat touchdownt szerzett, a futásonkénti átlaga pedig parádés, 5,1 yard, míg Mattison 42 futásból 3,5 yardos átlagot tudott kihozni. Ennek ellenére a Vikings csapatként mindössze a 24. helyen áll a ligában az átlagosan futott 103,6 yardjával, és a 16. helyen a 4,5-ös futásonkénti átlagával. Cook képes az elszabadulásokra, jópár nagy játéka volt, leginkább ezek emelték az átlagát, de ezeket leszámítva már közel sem ilyen rózsás a kép. A Minnesota valójában nemigen tudta hatékonyan futtatni a labdát.

      A Vikings támadófala ráadásul tovább gyengült, a bal oldali tackle Christian Darrisaw agyrázkódást szenvedett a múlt héten a Cowboys elleni meccsen, az ő kiesése nagy érvágás a Minnesotának, nem fogja tudni vállalni a játékot a Hálaadás napi meccsen. Pedig nagy szükség lenne rá a Patriots védőfala ellen, amelyik meccsről meccsre jobb teljesítménnyel rukkol elő, bár a statisztikákban átlagos, a 13. helyen áll meccsenként 114,5 yardot engedve, és 17. a labdacipelésenkénti átlagban (4,47 yard). Guy, Godchaux, Wise, Bentley, Tavai és társai teljesítménye, amely lényegében lenullázta a múlt héten a Jets futójátékát, elég kell hogy legyen arra, hogy kordában tartsa Cook és Mattison próbálkozásait. Szerencsénkre Cousins nem az a rohangálós fajta irányító, az elmúlt időben ez volt a Pats achilles sarka, nem nagyon találtunk megoldást például Fields vagy Lamar megiramodásaira, de most erre nem nagyon kell számítanunk.

          Előny: Patriots

 

p5w12

 

Amikor a Vikings passzol

       Jelenleg a Patriots passz elleni védelme igen jól működik, és tekintve Kirk Cousins múlt hét végi küszködését, ez nem lesz egy jó matchup a Vikingsnek. Érdekesen kétarcú ez a passzjáték, egyfelől a 10. helyen állnak a ligában a meccsenkénti 234,9 yardos átlaggal, másfelől a 26. helyen vannak a passzkísérletenként megtett 6,07 yardos átlaggal. Cousins képes nagy játékokra, a jobb meccsein legalább egyszer elsül a keze egy 40+ yardos passzra, de összességében nem játszik kiemelkedően jól, passzainak csak 63%-a ér célba, 14 TD mellett már 8 INT-et is dobott. Emellett már 27 alkalommal sackelték, ebből hétszer a múlt héten a Cowboys védelme döngölte a földbe.

        A Vikings legjobb, egyben a liga egyik legjobb elkapója Justin Jefferson, aki 10 meccsen már átlépte az ezer yardos határt (72 elkapás, 1093 yard, 4 TD), aki bármikor, bármilyen helyzetben képes lehúzni a labdát, akit kiválóan egészít ki a tight end Adam Thielen (45 / 492 / 2), ennek ellenére a Minnesota nem képes passzjátékkal folyamatosan mozgatni a láncokat, és ez nem változott meg T.J. Hockenson csatlakozásával sem. Hockenson ellen már játszottunk, a Lions elleni győzelem alkalmával, aki egy csere kertében érkezett Minneapolisba, és azóta Cousins egyik legjobb biztonsági célpontja lett, három mérkőzésen már 21 elkapása van Thielen és Jefferson mögött összesen 147 yardért.

       A Patriots passzvédelme top5-ös egység, a meccsenként engedett 188,3 yarddal és a passzonkénti 5,83 engedett yarddal egyaránt a negyedik helyen áll a ligában. Matt Judon és Dietrich Wise is terrorizálja mostanában az ellenfelek irányítóit, miközben a secondary is jól teljesít, jól fedezik le az elkapókat, ami sokat segít a front7-nek a nyomás fenntartásában. Egy közepes fal mögött, egy közepesnél nem sokkal jobb irányító ellen ennek a védelemnek nem lehet gondja, kérdés milyen napot fog ki Cousins és Jefferson. Ha olyat, mint múlt héten, akkor nagyon sima meccs lesz, ha olyat, mint a Bills ellen, akkor nehéz dolgunk lesz - de utóbbi esetben is a Pats védelem az esélyesebb dominálni ezt a párharcot.

      Előny: Patriots

 

 

 

Speciális csapatok

 

      Az újonc Marcus Jones punt visszahordóként már megmutatta robbanékonyságát, amióta október elején átvette ezt a feladatot. Ezt koronázta meg a múlt héten egy 84 yardos visszahordott touchdownjával a Jets ellen, amellyel megnyerte a meccset a Patriots. Az eddig kiválóan teljesítő Nick Folk most egy kicsit leszállt a földre, két mezőnygólt is elhibázott az erős szélnek is köszönhetően, de várhatóan továbbra is fontos szerepe lesz a pontszerzések szempontjából. A Minnesota rúgója Greg Joseph, aki 19 mezőnygólból 14-et, míg 25 extrapontból 21-et értékesített a szezonban. Michael Palardy a sérült Jake Bailey helyét vette át a puntoknál, és jól is játszott, hét puntjával átlagosan 41,1 nettó yardot ért el. A Minnesota puntere Ryan Wright is jó szezont fut, 48 puntjából 23-at a 20 yardoson belülre rakott be, touchback nélkül. A szezonban átlagosan 43,3 nettó yardot teljesített. Marcus Jones határozott előnyhöz juttatja a Patriotsot a visszahordás terén, mivel a minnesotai Jalen Reagor átlagosan csak 6,8 yardot tesz meg punt visszahordásonként. Kene Nwangwu a kickoffoknál viszont hatékonyabb, átlagosan 23,9 yardot tesz meg, a leghosszabb egy 39 yardos kickoff return volt. Mindkét csapat hasonlóan hatékony a coverage játékban, de Jones a Patriotsnak adja az előnyt. Ha jobb mezőnypozíciókból tudunk kezdeni, az akár döntő is lehet, ha Patriots támadógépezete továbbra is akadozna.

          Előny: Patriots

 

 

p7w12

 

 

Érdekességek

 

 • Az eheti mérkőzés lesz a Patriots hatodik Hálaadás napi fellépése. Az eddigi öt meccsből 2 vereség (Cowboys 1984-ben, és Lions 2000-ben), és 3 győzelem a mérlegünk (Lions/2002, Lions/2010, Jets/2012).
 • Bill Belichick a csapataival nyolc alkalommal szerepelt Hálaadás napi mérkőzésen : kétszer segédedzőként a Lions-szal (1976, 1977), egyszer a Broncos-szal (1978), egyszer a Giants-cel (1982), és négyszer a Patriots vezetőedzőjeként (2000, 2002, 2010, 2012). Ezeken a meccseken a mérlege 5-3.
 • A Patriots és a Vikings 14 alkalommal fog találkozni egymással csütörtökön. Az utolsó egymás elleni meccs a Gillette Stadiumban volt 2018 december 2-án, amikor 24-10-re legyőztük a vikingeket. Ez volt zsinórban az 5. győzelmünk a Minnesota ellen.
 • A minneapolisi meccseken 3-2 a Pats mérlege, de a U.S. Bank Stadiumban először játszik a New England alapszakasz mérkőzést. A Pariots ebben a stadionban játszotta a Super Bowl LII-t, amelyet emlékezetes csatában veszített el Nick Foles és a Philadelphia Eagles ellen.
 • A két emlékezetesebb mérkőzés az 1994-es Patriots győzelem és a 2006-os Monday Night Football győzelem volt. A Patriots az 1994-es mérkőzésen 3-6-os mérleggel lépett pályára, aholis 20-0-s hátrányt ledolgozva nyert 26-20-ra. Ez egy hétmeccses győzelmi széria kezdete lett, amivel végül 10-6-os mérleget ért el a csapat, és a rossz kezdés ellenére is bejutott a rájátszásba. A Patriots irányítója, Drew Bledsoe ezen a mérkőzésen NFL-rekordot állított fel a 70 passzkísérletéből 45 jó passzával, miközben a 426 passzolt yardja csapatrekord volt. A 2006-os meccsen Tom Brady 31-7-es győzelemre vezette a Patriotsot, ahol 29/43 volt a passzmutatója, és 372 yardot passzolt négy touchdownnal.
 • A Patriots összesítésben 9-4-re vezet a Vikes ellen, ebből 6-2 a mutató New Englandben, és 3-2 Minneapolisban. 
 • Bill Belichick mérlege 5-3 a Minnesota ellen, ebből 5-1 a Patriots vezetőedzőjeként.
 • Korábbi Vikings játékos vagy edző nincs a Patriotsnál. A Vikingsnél TE James O'Shaughnessy játszott korábban a Patsnél, míg Kevin O'Connell-t a Vikes vezetőedzőjét még irányítóként a Patriots választotta ki a 2008-as drafton.
 • A Patriots a csapat történetében először játszik zsinórban négy főműsoridős mérkőzést (Vikings TNF, Bills TNF, Cardinals MNF, Raiders SNF). A New England csak a harmadik csapat lesz 2000 óta, amelyik négy egymást követő főműsoridős mérkőzést játszik, csatlakozva a 2017-es Pittsburgh Steelershez és a 2016-os Dallas Cowboyshoz.
 • A Minnesota vezetőedzője, Kevin O'Connell egyike annak a két főedzőnek, akivel a Pats a 2022-es szezonban találkozik, és akiket a New England draftolt : O'Connell a Patriots harmadik körös választása volt 2008-ban a San Diego State-ről, míg Kliff Kingsburyt a Cardinals vezetőedzőjét 2002-ben a 6. körben választottuk ki. Az utolsó csapat, amelyikkel két draftolt játékosa is vezetőedzőként került szembe a Chicago Bears volt 2014-ben (Jim Harbaugh és Ron Rivera).
 • A Patriots 36 sackkel a második az NFL-ben, a Dallas 42 sackje után.
 • Bill Belichick 50 különböző stadionban nyert legalább egy mérkőzést, beleértve a rájátszást is. Csak két olyan most is használt stadion van, ahol még nem jegyzett győzelmet : a U.S. Bank Stadium és az Allegiant Stadium (Las Vegas). Egyébként Andy Reid a második ebben a statisztikában, neki 43 különböző stadionban van legalább egy győzelme.
 • S Devin McCourty ezen a héten Harrison Smith-szel holtversenyben a legtöbb interceptiont tartja az aktív NFL-játékosok között 33-mal. McCourty, Harrison Smith, Marcus Peters és Patrick Peterson az egyetlen aktív játékos, akinek legalább 30 interceptionje van. 
 • Az újonc Marcus Jones 623 return yarddal (283 yard punt visszahordás és 340 yard kickoff visszahordás) az első helyen áll az NFL-ben. Jones 24,3 yardos kickoff return átlagával, és a 16,6 punt return átlagával egyaránt a második helyen áll az NFL-ben.
 • Matthew Judon karriercsúccsal, 13 sackkel vezeti az NFL-t. 

 

 

 

p3w12

 

 

Sérülésjelentés

(november 22.)

 

Patriots :

Nem edzett : C David Andrews (comb)

Korlátozottan edzett : OL Isaiah Wynn (láb), LB Anfernee Jennings (hát), LB Josh Uche (combhajlító), DB Marcus Jones (boka), WR DeVante Parker (térd)Vikings :

Nem edzett : CB Andrew Booth Jr. (térd), T Christian Darrisaw (agyrázkódás)

Korlátozottan edzett : CB Akayleb Evans (agyrázkódás), OLB Za'Darius Smith (térd), DL Dalvin Tomlinson (vádli)

Korlátozás nélkül visszatért az edzésre : WR Justin Jefferson (lábujj)

 

 

 

 

A meccs esélyese a fogadóirodáknál a Minnesota,

pont körüli favorit a Vikings, 41-42 összpontszám mellett.

 

 

gpw12

 

 

forrás : patriots.com

Hozzászólás

Ez a meccs lehet a bejárat a PO-ba. 

A Jets PS-ből leigazoltuk OT C. McDermott-ot. (2m, 141 kg, 30 éves.) 2017ben Mi draftoltuk a 6. körben. Végül mégsem a mekiből hoztunk valakit :) 

Wynn out a Vikings ellen.

Kérdéses:

 • WR DeVante Parker (knee)
 • OT Yodny Cajuste (calf)
 • C David Andrews (thigh)
 • CB Marcus Jones (ankle)