Beharangozó 16. hét : Bengals @ Patriots

Kép
w16bapel

        A 16.héten a Cincinnatti Bengals látogat Foxboroughba. A mérkőzés a Gillette Stadiumban kerül megrendezésre magyar idő szerint szenteste, december 24-én, 19:00 órai kezdettel.

 

 

 

w16p3

 

A két csapat elmúlt mérkőzései

 

        Nos, a múlt heti mérkőzéssel bejelentkezett a csapat a lúzer play of dö vík kupáért, pedig a mezőny igen erős  volt a héten, a Cowboys legalább a hosszabbításig eljutott, és ott bénázta el, de aztán jött a Colts az NFL történetének legnagyobb leolvadásával, és a félidei 33-0 állásról sikerült kikapnia. Ízlés kérdése, ez volt-e a nagyobb böszmeség, vagy a Stevenson-Meyers-Jones (itt : Chandler) összjáték, személyes véleményem szerint messze a Coltsé, a mi fiaink túlbuzogtak és nyerni akartak, baromi nagy hülyeséget csináltak, de azért 33 pontot leadni szerintem egy más minőség. Ha valami böszmeség volt, akkor bőven találhatunk ilyet a meccsen, az 1 yardoson összehozott időkérések inkább a kabaréba illenek, és volt még vagy két olyan pontja a mérkőzésnek, ahol lezárhattuk volna ezt a meccset, és nem kényszerülünk a hosszabbításra (a megadott Raiders TD-től a végén tekintsünk is el, pedig csak az elég lett volna, de hát miért is lenne egy ilyen falusi libakergető pályán néhány VGA kamera legalább a pilonokban, hát nem fért bele 1,9 milliárd dollárba na bumm... bár ha jól tudom, ez a közvetítő tv társaság felelőssége, úgy látszik a FOX-ot nem érdekelte ez, mégis furcsa ez egy ilyen hipermodern stadionban)

        A Patriots playoff álmainak ezzel lényegében vége, bár matematikai esélyünk még van - a fivethirtyeight.com szerint per pillanat 19% -, de a Bengals-Dolphins-Bills hármas egy (több) polccal felettünk van. De természetesen sok tényező alakíthatja még ezt a dolgot, például hogy az utolsó 9 darab +4°C alatt játszott meccsein a Miami mérlege 0-9, vagy hogy az utolsó fordulóban esetleg már tét nélkül a Bills "B" ellen kell csak játszanunk (bár szerintem ha a Billsnek már mindegy lesz a meccs eredménye, de lehetősége lesz megakadályozni a Patriots rájátszásba jutását, akkor azt nem fogják kihagyni...). De tulajdonképpen mindegy is, ez egy épülő csapat, és bizonyos területeken nem látszik a fejlődés, változtatásra lenne szükség, amit láthatóan a stáb év közben nem nagyon akar meglépni, így igazából nem sok keresnivalónk lenne a rájátszásban sajnos.

 

 

        Az elmúlt három meccsünkből csak egyet sikerült megnyerni, nem is térnék ki most ezekre részletesen, de nézzük meg azért, hogy hogyan teljesített mostanában a Bengals. A tavaly nagy szezont futó Cincy egészen a Super Bowlig menetelt, úgyhogy idén is nagy reményekkel vágtak neki a szezonnak. Ami nem indult jól, a fala nem védte eléggé Burrowt (nahát, mik vannak...), és elég egysíkúan próbáltak meg főleg a szélső hosszú passzokkal operálni a tavaly parádésan játszó Chase felé feldobott 50-50-es labdákkal. Két vereséggel kezdték az évet, majd egyre javuló játékkal novemberre már 4-3-mal fordultak, decemberre pedig már 7-4-gyel.

         Ezzel el is érkeztünk a három héttel ezelőtti Chiefs meccshez, ami magas színvonalon, kiváló játékokkal, folyamatos adok-kapokkal ment, Burrow az egyik legjobb meccsét hozta le, higgadtan és okosan passzolt, ha kellett megiramodott, ha kellett gyorsan szabadult a labdától, így egyre jobban kerüli el a sok sacket, ami korábban jellemezte a játékát. A védelem is kitett magáért, Mahomesnak, bár szintén pazarul játszott, és mindent megtett a győzelemért, folyamatosan nyomás alatt kellett játszania, és még Kelce is droppolt fontos szituációban, így szorosan, de 27-24-re behúzta a meccset a Bengals.

         Ezzel szemben két hete a visszatérő Watson és a Browns ellen egy közepes meccsen nyertek 23-10-re. Burrow jól játszott, de nem volt szüksége semmi extrára, a védelem most is hozta a formáját és állandóan Watson arcában voltak, az egyetlen igazán kiugró teljesítményt most Ja'Marr Chase hozta 119 elkapott yarddal és egy TD-vel, ami pont elég is volt ehhez a győzelemhez.

        Múlt héten Tampába látogatott a Cincinnatti, ahol emlékezetes meccset játszottak a csapatok. Bradyék az első félidő vége előtt 17-0-ra is vezettek már - ahonnan a GOAT még soha nem veszített pályafutása során -, a Bengals csak vergődött, és hibát hibára halmozott. Aztán a félidő után minden megváltozott, a Cincy védelme sorra hozta a nagy játékokat, fumble, INT, strip sack, majd egy elrontott handoffból fumble, újabb Brady INT - turnoverek egymás után, amelyeket a Bengals rendre pontokkal büntetett, Chase ismét nagyot ment, elkapások mellett zászlók is jöttek róla, a vége 34-17 lett - a védelem a második félidőben lenullázta a Buccaneerst.

        A Bengals a szezon folyamán egyre jobb formát mutatott, 6 meccses győzelmi szériával érkeznek Foxboroughba, a labda mindkét (mindhárom) oldalán egy kiváló csapattal kell szembenézzünk vasárnap.

 

w16p1

 

 

 

 

A két csapat statisztikája

 

w16stat

 

 

 

Mi várható a mérkőzésen?

 

Amikor a Patriots fut

        Az elmúlt hetekben kicsit haloványabb futójátékunk végre életjeleket mutatott vasárnap Las Vegasban (pedig a Raidersnek a passzvédelme a ligaalja). Rhamondre Stevensonon egyáltalán nem látszott, hogy az azt megelőző héten alig tudott edzeni egy bokasérülés miatt, de a meccsen 172 yardot futott, és a régi fényében tündökölt : erős, robbanékony volt, látszólag nyoma sem volt a sérülésének. Természetesen ebben segítette most a támadófal is, amelyik gyakran tudta elnyomni a Raiders D lineját.

        Kemény diónak ígérkezik ennek a teljesítménynek a megismétlése a Bengals ellen : a Cincy a 8. a ligában az engedett futóyardokban (109,6), és a futásátlagban is (4,2). A védőfal dominánsan játszik az utóbbi időben, D.J. Reader és B.J. Hill is kiválóan ölte az ellenfelek futását, amelyben remek munkát végzett a Bengals linebacker sora is Germaine Pratt-tel, Akeem Davis-Gaitherrel és Logan Wilsonnal. Az elmúlt hat mérkőzésből öt alkalommal 102 yardot, vagy kevesebbet tudott csak futni ellenük az ellenfelük, és ezeket a meccseket mind meg is nyerték.

       A Patriots támadófala a Raiders ellen határozottan jobb teljesítményt nyújtott, mint az előző hetekben, talán kezdenek egy kicsit összeszokni az után, hogy már harmadik hete ugyanazzal az ötössel kezdünk, amióta Conor McDermott helyettesíti a sérült Isaiah Wynnt a jobb tackle poszton. Kérdés, hogy fog tudni muzsikálni ez a sor a Bengals nagyon kemény védőfala ellen, ha futni akarunk, akkor a legjobb teljesítménnyel kell előrukkolniuk, különben el fogja nyomni őket ez a sor, és akkor a belső futásaink halálra lesznek ítélve.

        Előny: Bengals

 

 

 

Amikor a Patriots passzol

         Mac Jones és a Patriots passzjátéka az egész szezonban meglehetősen diszfunkcionálisan működik, és ez csúcsosodott ki a múlt hét végén a Raiders ellen, amikor MJ 31 kísérletből mindössze 13 sikeres passzt tudott dobni, 112 yardért, TD nélkül, amely egész pályafutása egyik legrosszabb meccse volt. Mac a 14 meccsen csak hét touchdown dobott, és úgy tűnik, hogy a Pats támadósor egyszerűen nem tud semmiféle ritmust kialakítani a támadásainál. Ez persze nem csak az irányító hibája, a támadófal sem tudta megvédeni rendesen, és most még az elkapói sem segítették ki - a playcallról pedig ne is nagyon beszéljünk. Rengeteg volt a drop, Hunter Henry egy fontos harmadik kísérletnél nem tudta elkapni az átadást, és Meyersnek is mindössze két sikeres elkapása volt.

       Ha valahol gyengébb ez a Bengals, akkor az a passzvédekezés. A secondary nem teljesít túlságosan jól, Eli Apple, Mike Hilton és az újonc Cam Taylor-Britt cornerek verhetőek, akiket a Jessie Bates-Von Bell safety páros sem tud gyakran kisegíteni, ráadásul Hilton és Taylor-Britt is sérüléssel küszködik, ráadásul a passrush is tovább gyengült, a már eddig is sérült Trey Hendricksonhoz a Bucs elleni meccsen csatlakozott Sam Hubbard is vádlisérüléssel. Ez a páros összesen 12,5 sacket szerzett már a szezonban, és rajtuk kívül nincs passzsiettető, akinek kettőnél több zsákolása lenne. 

       Vékony nagyon ez a secondary, de azt azért tegyük hozzá, hogy az utolsó három meccsüket Brady, Watson és Mahomes ellen hozták, és még így is korlátozni tudták őket, mindhárom meccset meg is nyerte a Cincy. Tekintve a Patriots passzjátékának az utóbbi időben látható szenvedését, még így is nehéz lenne a Patsre fogadni ebben a matchupban.

Előny: Bengals

 

w16p2

 

 

 

Amikor a Bengals fut

 

       A Cincinnati futójátéka nem nagyon tudott kibontakozni egész évben, persze, ez a csapat messze nem a futásaira építi elsősorban a támadásait. A liga egyik legjobb, de alulértékelt futója a Bengals kezdő futója, Joe Mixon, de vele együtt is csak 26. helyen állnak a ligában a meccsenként mindössze 100 yardos átlagukkal, és 28.-ak a 3,9 yardos átlagukkal. Mixon az évben 722 yardnál tart, 183 futásából 3,9-es átlagot hozott ki, és hat TD-t futott. A másik futó Samaje Perine, aki 85 futásból 373 yardnál és két touchdownnál tart, de őt leginkább az elkapásoknál használja a Bengals.

      Mixon nagyon hasonló stílusban fut, mint a vegasi Josh Jacobs, akit a Patriots védőfala a múlt héten jól tartott, bár az első félidőben még 70, a másodikban már csak 23 yardot engedtek neki. A Pats D line egész évben jól dolgozott a futás ellen, a Guy-Godchaux-Wise hármas keményen tartja a LOS környékét, természetesen a linebackerek segítségével. A futásvédelmünk kilencedik a ligában az engedett yardok (110,9) és az engedett yardátlag (4,2) tekintetében is, úgyhogy remélhetjük, hogy a Cincy futásainak nem szabadna, hogy gondot okozzon ennek az egységnek.

       Előny: Patriots

 

 

 

Amikor a Bengals passzol

       Joe Burrow a liga egyik legjobb irányítójává vált, és vezérletével a Bengals támadójátéka egy új dimenziót kapott. Az igazán jó irányítók ismérve, hogy hátrányban is a hátára tudja venni a csapatot, és képes azt az extrát nyújtani, amivel meg tudja a csapat fordítani a mérkőzést. Ezt bizonyította is a múlt héten, amikor 17 pontos hátrányból a második félidőben zsinórban 34 pontot tettek fel a táblára, és idegenben győzték le a tavaly előtti bajnokot.

       Burrow a nyári vakbélműtétje után lassan indult be a szezon elején, de mostanra már nagyon jól játszik. A passzainak több mint a 68%-a sikeres, 3885 yardot és 31 touchdownt passzolt mindössze 10 interception mellett (és ezen utóbbiból négyet még a szezon első, el is veszített meccsén), ennek eredményeként a Bengals az utolsó 12 meccséből 10-et megnyert, köztük zsinórban a hat utolsót. 

       Ráadásul a top irányító mellé a skill személyzet is az egyik legjobb a ligában. Ja'Marr Chase az egyik legjobb fiatal elkapó, 71 elkapásból 881 yardnál és 8 TD-nél tart, pedig mérkőzéseket is kellett kihagynia. Hiányában Tee Higgins lépett elő (65 / 894 / 6), és a slot receiver Tyler Boyd (50 / 690 /5) is megbízható célpontja Burrownak. Kevés ilyen trió van a ligában, ráadásul a tight end Hayden Hurst (48 / 400 / 2) is rendszeresen fellép a passzjátékban is. 

        A Bengals passzjátékának legsebezhetőbb pontja maga az irányító volt, főleg tavaly, és az év első részében Burrow csak úgy vonzotta magára a sackeket, hajlamos a szükségesnél tovább tartogatni a labdát, ebben a szezonban már 37-szer zsákolták az ellenfelek. De Burrow sokat tanult a holt szezonban is, sokkal jobban dolgozik a blitzek ellen, jobban olvassa a védelmeket, és a szezon második felére már sokkal gyorsabban is szabadul a labdától, ráadásul a támadófala is jobban teljesít, mint a tavalyi évben.

        A Patriots secondaryból is hiányzanak alapemberek, és többen is kisebb sérülésekkel lépnek a pályára, így rendkívül fontos lesz, hogy a Judon-Uche páros nyomás alatt tartsa Burrowt. Ha nem sikerül rendszeresen is megzavarni az irányítót a passzolásnál, akkor a secondarynek hosszú és keserves napja lesz.

       Előny: Bengals

 

 

 

Speciális csapatok

        Jó hír a Pats számára, hogy Nick Folk úgy tűnik ismét visszatért a szezon eleji, stabilan teljesítő formájához, Vegasban 46 és 54 yardról is bevágta a mezőnygólokat. Rajta kívül viszont finoman szólva sem játszott jól a speciális egységünk. A Raiders hat kickoffból ötször a 25-ösön túlra hordta vissza a labdát, és egy buta hiba miatt blokkoltak egy puntot, amit hamar hatpontosra is váltottak, míg a másik oldalon Marcus Jonesnak nem sikerült a visszahordásokból bármi nagyobbat kihozni. 

        Michael Palardy is elrontott egy 36 yardos puntot, amikor fontos lett volna, hogy a Raiders mélyen a saját térfelére szorítsuk, továbbra is nagyon inkonzisztensen teljesít. Tekintve a Patriots offense küszködését a pontszerzésekkel, a csapat egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy a speciális csapat hibázzon. A Bengalsnál Evan McPherson egy kifejezetten megbízható rúgó 25 kísérletből 21-et vágott be (és a négy elhibázottból kettő az első fordulóban volt), és Kelly Hubert a punter poszton is jól teljesít.

        A Bengals visszahordó játéka a jobbak közé tartozik a ligában, Trent Taylor (punt) és Chris Evans (kick) látja el a visszahordó feladatokat, Taylor 10,5-ös átlaga csak 19. a ligában. Ezzel szemben Marcus Jones 5. helyen áll a maga 13,6-os átlagával, és ha van gyenge pontja a Bengals speciális egységének, az talán a coverage munka, úgyhogy remélhetjük, hogy itt lesz keresnivalója Jonesnak. 

       Ha nem javítja ki az elmúlt hetekben mutatott hibákat a Patriots speciális egysége, amelyek az elmúlt években egyáltalán nem voltak jellemzőek Cam Achord csapatára, akkor összességében jobb field pozíciókat fog tudni biztosítani a támadásokhoz a Cincinnatti spec teamje Burrowéknak.

          Előny: Bengals

 

 

w16p4

 

 

 

Érdekességek

 

  • A New England Patriots és a Cincinnatti Bengals utoljára 2019. december 15-én játszott egymás ellen Cincinnattiben, ahol a Bengals 34-13-ra nyert. A két csapat közötti utolsó találkozó a Gillette Stadiumban 2016. október 16-án volt, amely 35-17-es Pats győzelemmel zárult.
  • A New England 17-9-re vezeti a két gárda 1968 óta tartó sorozatát. Az elmúlt 10 találkozóból nyolcszor a Patriots került ki győztesen. A New England 10-2-re áll a Cincinnati ellen otthon, ebből 4-0 a Gillette Stadiumban, míg a Cincinnatiben lejátszott mérkőzéseken 7-7-es döntetlen a két csapat mérlege, ezen belül 3-2-re vezet a Patriots a Paul Brown Stadiumban.
  • Korábbi Bengals játékos a Patriotsnal Tristan Vizcaino és Scotty Washington, míg korábbi Pats játékos a Bengalsnál most Devin Asiasi, Mike Hilton és Ted Karras, valamint a Cincinnatti DL edzője Marlon Hobby a '90-es években a Patritosban volt játékos.
  • Ebben a szezonban már ötödik touchdownját szerezte a védelem, ezzel holtversenyben az első helyen áll ebben a ligában a Raiders-szel és a Cardinals-szal. A csapat rekordja egyébként hat védelmi TD egy szezonban, ezt 2003-ban és 2007-ben is beállította.
  • Sackekben per pillanat a harmadik helyen állunk 48 zsákolással az Eagles (55) és a Cowboys (49) mögött.
  • Nick Folk a hetedik helyen áll a csapat történetében 430 összponttal. Még 13 pontra van szüksége ahhoz, hogy megelőzze Tony Franklint (442) és a hatodik helyre lépjen előre a franchise összesített pontlistáján. A következő pedig Rob Gronkowski lesz, aki 482 összponttal az ötödik ezen a listán.
  • Nick Folk 30 mezőnygóllal vezeti az NFL-t, és egyike annak a hat NFL-játékosnak, aki legalább öt szezonban szereztek legalább 30 mezőnygólt.
  • Rhamondre Stevenson ezen a héten a harmadik az NFL-ben a futók között a 60 elkapásával, és a hatodik a ligában a 381 elkapott yardjával.
  • Kyle Dugger már két touchdownt szerzett 2022-ben: egy 59 yardos, touchdownra visszahordott fumble-t a Detroit ellen október 9-én, és egy 16 yardos, touchdownra visszavitt interceptiont a Las Vegas ellen a múlt hétvégén. Még egy touchdownnal ő lehet az első New England-i játékos 1970 óta, aki három védő touchdownt szerzett egy szezonban.
  • Matt Judon 14 és fél sackkel Nick Bosa (15,5) mögött a második az NFL-ben, és ebben a tempóban a szezon végére 18 sackkel rendelkezhetne. A Patriotsnak még soha nem volt olyan játékosa, aki vezette volna az NFL-t a sackek számában az alapszakasz végén. Egyetlen Patriots játékos van, akinek több sackje volt egy szezonban, mint Judonnak lehet : Andre Tippett 1984-ben 18,5, 1985-ben pedig 16,5 sacket szerzett.

 

w16p5

 

 

 

Sérülésjelentés

(december 20.)

 

Patriots :

Nem edzett : CB Jalen Mills (ágyék), WR DeVante Parker (agyrázkódás)

Korlátozottan edzett : T Yodny Cajuste (vádli), RB Damien Harris (comb), LS Joe Cardona (boka), CB Jack Jones (térd), WR Jakobi Meyers (váll), RB Rhamondre Stevenson (boka)Bengals :

Nem edzett : OT La'el Collins (pihen), DE Sam Hubbard (vádli), DT DJ Reader (pihen)

Korlátozottan edzett : CB Jalen Davis (ujj), DE Trey Hendrickson (csukló), WR Tee Higgins (comb), CB Mike Hilton (térd), TE Hayden Hurst (vádli), WR Trent Taylor (comb), CB Cam Taylor-Britt (váll)

 

 

 

 

A meccs esélyese a fogadóirodáknál a Cincinnatti,

3-4 pont körüli favorit a Bengals, 42-43 összpontszám mellett.

 

lgpw16

 

 

forrás : patriots.com

Hozzászólás

Szívből remélem, hogy jó kis esettanulmány lesz a Bengals-offenz az edzői stábnak. Burrow a hetedik legtöbbet sackelt irányító, ennek ellenére szinte minden komoly mutatóban top a passzjáték. Persze, más a minőség qb és elkapók vonatkozásában is - Boyd, mint wr3 jobban áll, mint nálunk a wr1, az irányítók hasonlítgatása jelenleg teljesen okafogyott -, de Ők jó példa arra, hogy szarabb fallal is lehet produktív és eredményes a passzjáték, ha van extra teljesítményed, playmakered, vagy simán kvalitás hozzá. Illetve jobb fallal is lehet ergya, ha ezek a dolgok hiányoznak, lásd Pats@Raiders..

A meccstől hasonló képet várok, mint a Bills volt, a 6-os győzelmi sorozattal érkező Cincy nem a mi szintünk. Vagyis inkább mi nem vagyunk az Övék, távolról sem. A 3-4 pontos favorit státusz ránk nézve hízelgő..

Ettől még persze az egész 24-et úgy szerveztem, hogy 7-től ne szóljon hozzám senki a családból, kicsit kárpótolhatna egy nem várt bravúrral a csapat az éjszakai tömör szenvedésekért és virrasztásokért, megérdemelnénk 🙂

Természetesen a karácsonyi vacsorák hagyományát nálunk is ideje volt felfrissíteni egy kicsit, és karácsonyi ebéddé változtatni.

Akármennyire nem számítok a győzelemre, attól még remélem, hogy egy szoros, jó meccset játszunk, és csak reménykedek egy meglepetésben. A remény hal(ászlé) meg utoljára karácsonykor...

Azért ez nem csak a játékosokon múlik, hiába akarod kihegyezni erre. Akkor Tampában mi a gond?

Ez a rendszereken, azok hatékonyságán, kiismerhetőségén, a playcallon és a play designon sokkal jobban múlik, mint egy-egy játékoson. Jó példa erre a 49ers offense. De gyengébb kivitelben meg mondjuk a Panthers O, ahol McCaffrey elvesztése sem okozott gondot, mert egy jobb rendszer lépett az előző helyére és közben QB sincs. Nem jó az az offense, csak a jobb rendszer jobb teljesítményt hoz ki belőlük a legjobb játékosuk nélkül is. A Frisco rendszerét meg kb bárki tudja futtatni a center mögött, annyira a csapatra van szabva és annyira nem kér sokat az irányítótól.

A Bengals is ezért néz ki jól nyomás mellett is, és a play design, route concept is elég fasza a legtöbb esetben arrafelé. Burrow pedig a 4.leggyorsabban szabadul a labdától a ligában, ami szintén azt mutatja, hogy a tervezőasztalnál elég jól kell dolgozni, hogy kompenzálják a falat.

Ez nem úgy van, hogy oda futok ahova akarok, meg oda dobom ahova akarom. Az improvizációs játékok mellett az option route-ok adnak némi szabadságot, de alapból elég kötöttek a rendszerek és az olvasási sorrendek is, ha nincs presnap kiszúrva egy jó matchup.

 

Vélhetően nem vigyorgásos, ajándék-jellegű meccsünk lesz, mi a Bengals számára jelenleg nem vagyunk komoly ellenfél.

Pont emiatt TALÁN lehetséges, hogy a stáb úgy dönt, hogy eddig nem próbált vagy elhanyagolt játékelemeket érdemes elővenni, hiszen vesztenivalónk az már nincsen - és akkor hátha mégis élvezhető meccs lesz. Már az is hasznos lesz, ha a fal újabb elfogadható meccset produkál, ha látjuk rajtuk a fejlődést, az összeszokást, ez MJ játékára is biztosan hatással lesz. Nekünk is meg kell  majd találni az apró örömöket a meccs alatt - ha más nem, akkor legalább otthon szisszenjenek a sörök. :) :) :)

De mindenképpen ott leszünk, és GOOO PATS!!! 

Én le merem írni, hogy úgy el fognak verni minket mint a kétfenekű tamtam dobot. Minden más nagyon pozitív csalódást jelentene. Egyetlen esélyt látok, ha 6. legtöbbet sackelt irányítót a mi pass rushunk gyakorlatilag 60 percig terrorizálja, egy playre se hagyva nyugtot neki. 

Szétkapjuk őket!

We're on to Cincinnati...

Elég hideg, szeles idő lesz.

Én csak azt szeretném, hogy baromságok nélkül játsszuk le ezt a meccset és egyik csapategységünk se kövessen el súlyos hibát. MJ csak a play-ekkel törődjön, akár mit is hív MP, a védelem próbálja meg limitálni Burrow-t és elit elkapóját, a punt legyen legalább átlagos és nem blokkolt, Folk hozza a szokásos biztonságát, ha lesz ziccerünk ne hagyjuk ki stb. Olyan csapat legyünk, aki láthatóan mindent megpróbál a siker érdekében. Tudom kissé maximalista vagyok.

Cardona (IR), Parker és Mills out.

Az új LS T.Addington a rosteren, a PS-ből felhozva a meccsre Vizcaino és WR S.Washington.

(McGrone aláírt a PS-ből a Coltshoz, LB Terez Hall meg aláírt a PS-be.)

Mivel a labda gömbölyű...ööö tojásformájú, nyerhetünk is. Ez az a liga, ahol mindenki verhet mindenkit. Elég hozzá egy félresikerült nap, aztán ennyi. Ezt a TB alatti NE is megmutatta. Az elmúlt hétvége mutatványa után eszembe jutott a Miami Miracle. Csúnya volt, dühösek voltunk, de emlékeim szerint SB-t nyertünk. Mert ott azt érezted, hogy bár az a játék/védekezés félrement, de attól még az egy jó csapat volt. A mostani per pillanat nem az.

De egy biztos, ha a Cincy nem bénázik, jó értékmérő lesz a csapatnak. Pl a D-nek is, mert azért eddig potens O-val nem nagyon tudtak mit kezdeni. Bár ilyenkor mindig azt mondom, hogy lehet, ha van egy normálisabb O-nk, a D is többet pihen, nem folyton a megállításon kell agyalniuk.

Ahogy a vak is mondta: majd meglátjuk :)