Beharangozó 2. hét: Patriots @ Dolphins

Kép
DolphinsPatriots

A nyitó fordulóban könnyed győzelmet aratott a New England Patriots a Pittsburgh Steelers ellen. A 2.forduló során a mumusnak számító Miami Dolphinshoz látogat a csapat, akiket jelenleg a liga leggyengébb csapatának tartanak a szakértők. A mérkőzés magyar idő szerint 19:00-kor kezdődik.


A párosítás története


A Patriots és a Dolphins az első egymás elleni mérkőzésükre készülnek a 2019-es szezon során. A visszavágóra December 29.-én kerül majd sor a Gillette Stadionban. A Patriots az utolsó 6 Miamiban játszott találkozó közül csak 1-et tudott megnyerni. A Patriots örök mérlege sem sokkal jobb a Miami otthonában, mindössze 16 alkalommal tudtak nyerni 38 vereség mellett.

Az örökmérleg is a Miami felé billen, azonban csak egy hajszállal. A Dolphins 55, a Patriots 52 alkalommal hagyhatta el győztesen a pályát.

 

Amikor a Patriots fut
Nehéz bármi pozitívat találni a Dolphins szezonnyitó mérkőzésén, azonban a csapat védelme különösen silány teljesítményt nyújtott. Ez különösen igaz a futás elleni védelemre. Annak ellenére, hogy a Dolphins a futás megállítására koncentrált, a Ravens futói összesen 265 yardot tettek meg 46 próbálkozásból. A Miami kerete rengeteg változáson ment keresztül és ennek következtében rendkívül fiatal játékosoknak kell betöltenie kritikus szerepköröket a védelemben. Belichick és McDaniels valószínűleg megpróbálja majd megalapozni a mérkőzés hangulatát Sony Michel futásaival. Erre pedig valószínűleg sok esélye lesz.
Előny: Patriots


Amikor a Patriots passzol
Annak ellenére amit a Ravens a futásai során a Dolphins védelmével tett, a legrosszabb teljesítményt mégis a passzjátékkal szemben érkezett. Lamar Jackson tökéletes irányítómutatóval fejezte be a mérkőzést, amiben közrejátszott az 5 TD passz is. Mindezt annak ellenére, hogy mindössze csak 20 passzjátékot hívtak. A Dolphinsnak van tehetséges passz elleni védője, mint például Xavien Howard, aki többször megnehezítette Brady dolgát. Hozzá csatlakozik a korábbi Patriots játékos Eric Rowe és a Safety-t és slot CB-t is játszó Minkah Fitzpatrick. Reshad Jones és Bobby McCain a csapat két kezdő Saftyje, ezzel egyértelmű hogy ez az a csapatrész, ahol megvan a tehetség. Ez azonban egyáltalán nem látszott az 1. hét során, ráadásul ezen a héten Brady egy új játszópajtást is kap Antonio Brown személyében. Brady szanaszét szedte a Steelers zónavédekezését, ezt aligha akarja hagyni Brian Flores. Julian Edelman, Josh Gordon és Phillip Dorsett is jó teljesítményt nyújtott az előző mérkőzésen, és Antonio Brownnal kiegészülve Bradynek rengeteg opciója lesz. Túl sok hogy a Dolphins mindenkivel el tudjon bánni, hacsak nem szól közbe a támadófal teljesítménye.
Előny: Patriots
 

Amikor a Dolphins fut
Nehéz megítélni a Kenyon Drake és a Dolphins futójátékát egy 59-10-es vereség alkalmával. Hamar komoly hátrányba került a csapat, így nem használhattak annyi futójátékot. A Patriots védelme nem csak az edzőtáborban nézett ki jól, a mérkőzéseken is jól teljesítenek. James Conner mindössze 21 yardot futott 10 próbálkozásból. Shelton, Guy és Bennett jól tartotta meg a fal közepét, míg a Patriots LB-jei a többit. Drake okozott kellemetlen meglepetéseket a Patriotsnak a korábbiakban, azonban jelenleg a Dolphins futójátéka közel sem tűnik megállíthatatlannak.
Előny: Patriots


Amikor a Dolphins passzol
Nehéz lenne a Patriots védelme ellen fogadni jelenleg. A passzvédekezés sziklaszilárd volt a Steelers ellen, mint ahogy az volt az egész nyár folyamán is. Gilmore valószínűleg végig követni fogja  DeVante Parkert, akinek jó testfelépítése van, azonban nem tud folyamatosan jó teljesítményt nyújtani. Albert Wilson és Jakeem Grant képesek lehetnének gondot okozni a sebességükkel, azonban a Patriots erre is fel van készülve és megvannak a megfelelő emberei Jason McCourty, Jonathan Jones és JC Jackson személyében. A Dolphinsnak vannak tehetséges TE-jei Mie Gesicki, Durham Smythe és Nick O'Leary személyében, valószínűleg Chung nem fog unatkozni.
Előny: Patriots


Sérült jelentés

Kérdéses a játéka:
RB Brandon Bolden - combhajlító
OT Marcus Cannon - váll
TE Matt LaCosse - boka


A hírek szerint James White nem utazott el a csapattal Miamiba, ugyanis várhatóan meg fog születni gyermeke a hétvége folyamán.


Forrás: Patriots.com

Hozzászólás

Ha most nem győzünk simán, akkor nem tudom mikor. Noha van az ellenfélnek néhány jó játékosa pl. Drake, Gesiczki, Parker és a sec.-ben vagy 3 ex-Patriota CB (Bademosi, Rowe, Wiltz), Nekünk legalább 5x annyi és az offens-ünkben az immár 4.WR jelenleg a legponterősebb és legbiztosabb kezű ("the silent killer"), futni meg talán csak majd most kezdünk igazán, a védelmünk meg egyszerűen csak elit. Ellenfelünk lehet a fullasztó párás levegő és saját Magunk. Természetesen lehet, hogy mivel a Dolphins fél csapata állítólag szeretne "lelépni", mindegyikük nagyon összeszedi magát egy jó trade érdekében ill. tudjuk Nekik ez lesz a SB. Jó volna, ha már az elején csalódnának.

Csak sérülés ne legyen! Go Pats!

Örülök, hogy Tuci szerint is mumus a Miami. Szurkolok White-nak, nagy a baby-boom! A Patriotsnál is beütött a CSOK?!

Már nagyon várom, 118 szektor 36 sorból fogjuk nyomon követni 🏈😎🏈

Nagyon jó meccsnézést kívánok! Nincs is nagyobb élmény mint élőben szurkolni! Go Pats

Picit irigykedve nagyon jó szórakozást kívánunk neked a helyszínen! Tervezel egy élménybeszámolót írni, ha visszatértél? Sokan kíváncsiak lennénk rá, milyen egy Pats meccset (és valószínűleg egy nagyarányú győzelmet) a helyszínen végignézni. Néhányan már írtak erről, azokat is nagyon jó volt olvasni. :) :) :)

Nagyon remélem, hogy olyan lesz a meccs állása a harmadik negyed végére, hogy Stidham is megmutathatja magát. Igaz, hogy csoportrangadó, de bizony benne van a meccsben egy totális megsemmisítés lehetősége. A jelenlegi formákat, emberanyagot nézve már az meglepetés lenne, ha 4 TD-n belüli különbség lenne a csapatok között a végére.

OFF 

A Chatre nem tudok bejelentkezni a jelszavammal, vagy oda másik felhasználónév és jelszó kell?

ON

 

Minkah Fitzpatrick IR-re került,rá sem számithatnak a delfinek.Albert Wilson és Reshad Jones out ,sérültlistán.

Nem sok spilerük maradt.

Kár, hogy nem lesz közös (stream-es) meccsnézés. Ezt a 19h-s kezdést azért tudnám vállalni :)

Bolden out, el sem utazott, AB viszont igen. 

A legjobb debut AB-nek meg a kémiának, hogy van-e, vagy még vegyészkedni kell kicsit pár edzésen. Marha kíváncsi leszek erre, AB mennyire egysíkú és a QB-től várja, hogy találja ki a gondolatait, vagy képes bármilyen RENDSZERBEN játszani... Van várakozás bőséggel a nagy sztár felé, az biztos, hogy egycsapatos sztár-e vagy nem.

Az "együttélés" alatt biztos kialakult köztük valamilyen összhang. (rossz az aki rosszra gondol) Szerintem volt ideje Tomynak elmondani mik az elvárások, mit szeretne és AB szerintem az egója ellenére tisztában van vele, hogy egy ekkora franchise-nál ő itt akkor most egy zöldfülű, akit barátsággal fogadtak s neki illik ide alkalmazkodnia, nem pedig fordítva. Remélem ő is így gondolja. Ha nem, akkor mindenki ráfázott.

Láttam minap egy videot ahol azt magyarázták, hogy TB ugye maximális precizitást követel, a routeokat úgy kell megfutni ahogy elő van írva. AB viszont hajlamos a spontán megoldásokra, ha 12yardot kell futnia a playbook szerint, lehet hogy 10-et fog vagy 14-et attól függően hogy adódik a helyzet, hogy tud elszakadni. Big Ben ebben partnere volt, az majd kiderül, hogy TB-vel hogy tudnak összedolgozni. Aztán lehet hülyeség, én nem értek hozzá, csak ezt magyarázta valaki.:)

Volt szó arról, hogy a playbook bizonyos elemei tartalmaznak némi szabadságot, helyet adva a pillanatnyi helyzetből fakadó döntéseknek. Bízom benne, hogy ez ad mozgásteret AB (és mások) kreativitási iránti igényének és biztosítja, hogy amit viszont fixen kell megfutni, azt úgy is tegyék.

Azt láthattuk már több alkalommal, hogy sikertelen akciók után TB12 veszekszik az elkapóival, ha nem úgy mozogtak, ahogy várta tőlük, de azt nem lehet tudni, hogy ezek fix, vagy opcionális route-ok voltak.

 

3-4 inaktív adott: Bolden, Canon, White, LaCosse. Ki lesz a többi vajon? 

Jómagam szorosabb meccset várok és Pats győzelmet. A Miami-nak is volt lehetősége megnézni bajnoki komoly meccsen a csapatunkat és készülhetnek ránk. Egy mérkőzésből nem szabad végső következtetést levonni. Nekünk is sokat kell még dolgozni a SB részvételért és a Dolphins is fog még jó játékokat prezentálni.

Ui.: A szorosabb nem azonos a szorossal!

Mai kimaradók:

CB Joejuan Williams DE Deatrich Wise RB Brandon Bolden RB Damien Harris WR Jakobi Meyers OL Jermaine Eluemunor OT Marcus Cannon

Sziasztok! 

 

Tudtok segíteni, hol lehet(ne) nézni a meccset gamepasson kívül...

 

köszi

A Chat-re is külön beregisztráltok, majd ha ez megvan, akkor az adott meccsnapon beléptek oda. A földgömb ikonra kattintva megjelennek a témák, amiből a meccs előtt nem sokkal megjelenik az aznapi párosítás chatszobája. Azon belül a chat-en mindig vannak többen is segítőkész szurkolótársak akik használható stream-eket adnak. Ha meccs közben elmegy jelezni kell a chat-en hozzászólva, és lesz aki ad újat. Szerencsére ez egy segítőkész közösség.

Chatre hogy lehet bejutni? Biztos en vok bena, de nem jottem ra...:/