Beharangozó 8. hét : Patriots @ Dolphins

Kép
w8gp

A 8. héten a Hard Rock Stadiumba látogat a New England Patriots, hogy lejátssza az idei szezon második meccsét is a Miami Dolphins csapata ellen. A mérkőzés magyar idő szerint vasárnap este 18:00 órakor kezdődik (az óraállítás eltérése miatt).

E! Hát E! Egy olyan győzelem, amire nem számított szinte senki. És nem egy himihumi csapat ellen az NFC aljából, hanem a csoportrivális Bills ellen, amelyik az AFC egyik legjobb csapata. Ezt nem láttam jönni. Egyik oldalról a Pats tényleg minden csapatrészében sokkal jobban játszott, elkerültük a buta hibákat, büntetéseket. Másik oldalról azért tegyük hozzá, hogy ez a Bills most nincs a legjobb összeállításában (persze, melyik csapat van már két hónap játék után?), és a csapatuk legfontosabb játékosait voltak kénytelenek nélkülözni, mármint Allen után, aki viszont köszönjük szépen, de megint a kevésbé hero arcát mutatta, és nem játszott azon a szinten, ahol egyébként lazán tudna.

De mindegy is, ebben a ligában a győzelmet nem kell magyarázni, reméljük folytatódik a következő hetekben az, ami most elkezdődni látszik a Patriots háza táján. Sajnos a sorsolásunk még mindig kegyetlen, Floridába kell utaznuk az AFC másik sztárcsapatához, amelyet legyőzni talán még a Billsnél is nehezebb, bár azért látható a Dolphins utóbbi heteiből, hogy egyáltalán nem is lehetetlen. Lássuk is, mit műveltek a Delfinek az utóbbi időben.

 

w8p1

 

 


Mit játszott a Dolphins az elmúlt hetekben?

 

A Miami Dolphins körül nagy volt a hype a szezon előtt, nem alaptalanul. Az egyetlen fontos kérdőjel Tua Tagovailoa sérülékenysége volt, mert az már tavaly is látszott, hogy ha egészséges, akkor vele ez a támadósor top3 a ligában, Hill-lel és Waddle-lel fantasztikus passzjátékot rakott össze Mike McDaniel vezetőedző. Ha Tuát nem verik agyon a védelmek, akkor előzetesen magas polcon volt ez a Dolphins - ehhez a jó támadófal összerakásán kívül Tua még jiu-jitsu edzéseket is vett, hogy minél jobb eséstechnikája legyen.

A Dolphins hozta is a tőle elvártat. A Justin Herbert vezette Chargerst az első héten még szűken, 36-34-re győzték csak le, de már itt látszott, hogy aki nem tudja korlátozni Tuát és Hillt, az nagy bajban lesz ez ellen a Miami ellen : Tua 466 yardot passzolt 28 sikeres passzból, ebből Hill 215 yardot hozott össze 11 elkapásból. A második héten a Patriots kicsit megnehezítette a dolgukat, Bill Belichick jó védelmi tervet rakott össze, szokás szerint elvettük a legjobb fegyverüket, Hill csak 5 elkapást jegyzett 40 yardért, és Waddle is csak 4 passzt húzott be, cserébe a delfinek futottak két TD-t, Mostert 121 yardot 6,7-es átlaggal tolt le a torkunkon, és Tua így is 249 yardot passzolt 8 különböző elkapónak. A nem túl jól teljesítő támadósorunk nem meglepetésre nem tudta tartani a lépést Tuáékkal, így 24-17-re győzőtt a Dolphins.

A harmadik hét egy igazán parádés teljesítményt hozott a Miaminak. A Denver Broncos ellen egyszerűen mészárlást tartottak, Tua 309 yardot és 4 TD-t passzolt, miközben Mostert és Achane vezetésével a futójáték 350 yardot és 5 TD-t tett a közösbe. Lényegében felmosták a padlót a Denverrel, a 70-20-as győzelem igazán impresszív volt. Így abszolút esélyesként érkeztek a negyedik héten Buffaloba, ahhoz a Billshez amelyik elég inkonzisztens játékot nyújtott addig, mégis, Sean McDermott hazai pályán outcoacholta Mike McDanielt. Amíg Allen 4 TD-t osztott ki és egyet futott is hiba nélkül, addig Tua egy TD mellé egy INT-et is dobott, így a Bills meglepően nagy, 48-20-as vereséget mért a Dolphinsra.

Az ötödik és hatodik héten két gyengébb ellenfelet fogadott Miamiban a Dolphins, se az 1-3-mal álló New York Giants, se a 0-5-tel álló Carolina Panthers nem okozott meglepetést Floridában. A Giants támadósora diszfunkcionális, Tua hiába passzolt 308 yard és két TD mellé még két INT-et is, viszonylag simán nyertek 31-16-ra, tekintve, hogy a Daniel Jones által vezetett támadósor egy rakás punt mellett néhány field goalra volt csak képes, a csapat egyetlen tiuchdownját egy Tua interception visszahordásával szerezte a védelem. A Panthers pedig nem csak a támadó, de a védő oldalon is elég diszfunkcionális, és bár a Dolphins kicsit belealudt a meccs elejébe, és az első negyedben egy-egy futott és passzolt touchdownnal a Panthers 14-0-ra is vezetett, azért McDaniel fiai csak megrázták magukat, és félgőzzel is, Tua 262 passzolt yardjával és 3 TD-jével, és Mostert 115 futott yardjával és 1 TD-jével azért csak legyűrték az újonc Bryce Young vezette Carolinát 42-21-re.

A múlt héten a Miami látogatott Philadelphiába, az NCF egyik legjobb csapatához. Az Eagles nem játszott hiba nélkül, de a labda mind a két oldalán felül tudták múlni a delfineket. Egy field goal váltás után Hurtsék gyorsan feldobtak két TD-t a táblára, miközben a Miami szenvedett a futással és a passzjátékkal is, a Philly védelme rendesen felkészült. Aztán csak összeraktak Tuáék is egy normális driveot, így 17-10-es Eagles előnnyel fordultak a csapatok. A második félidő elején a Dolphins eljutott az Eagles red zonejába, de negyediknek is nekimentek, és elrontották (illetve, a bírók "nem vettek észre" egy szabálytalanságot, ami egyébként az egész meccsen jellemző volt, a Miami 10 büntetésből 70 yardot nyelt be, míg a Philly egyetlen büntetést sem kapott), de a sasok driveja gyorsan véget ért : egy Hurts passzba belenyúltak, ami egy védő kezében kötött ki, és máris egyenlített a Dolphins egy pick six-szel. Innentől viszont megrázta magát az Eagles, egy passzolt TD után a saját egy yardosukon csíptek el egy Tua passzt, amiből egy futott TD-vel végződő drive lett, és ez el is döntötte a mérkőzést, 31-17-re nyert az Eagles. Ahogy az első meccsünkön mi is, az Eagles is jól korlátozta a Miami passzjátékát, de a sasok védelme a futójátékot is hatékonyan ölte. A két irányító hasonló számokat hozott (Tua 23/32, 216 yard, TD, INT, míg Hurts 23/31 279 yard, 2 TD, INT lőlapot hozott), mégis leginkább a levegőben egy klasszissal jobb játékot tudott hozni az Eagles, köszönhetően többek között az OPOY várományossá előlépett A.J. Brownnak.

 

w8p2

 

 

 

A két csapat idei statisztikái

 

w8st

 

w8p3

 

 


Mi várható a meccsen?

 

Amikor a Patriots fut

Annak ellenére, hogy a Patriots a támadói sikeresek voltak a Buffalo ellen, a csapat továbbra is küszködik, amikor megpróbálja futtatni a labdát. Sem Rhamondre Stevenson (3,8 yardos átlag), sem Ezekiel Elliott (2,8) nem tudott 4 yardos átlagot sem elérni, ketten együtt 20 futásból 65 yardot termeltek. Még a felforgatott támadófal - amelyik jobban teljesített, mint az elmúlt hetekben - sem tudott elég segítséget nyújtani ahhoz, hogy a liga egyik leggyengébb futásvédelme ellen hatékonyan tudjunk haladni a földön.

A Miami eddig átlagos volt, amikor a futás megállításáról van szó, de az utóbbi hetekben elkezdtek javulni ebben. A Dolphins vasárnap este elég jól tudta kordában tartani az Eagles ligaszinten elég jó futójátékát, mindössze 2,9 yardos átlagra korlátozva a Philly-t - igaz, kicsit torzít az átlagon Jalen Hurts négy "tush push"-ja, amelyek mindegyike first downt eredményezett, de nagyon kevés yardot hozott. Ezzel együtt a Miami 112,3 yardot enged meccsenként a földön, ami a 18. az NFL-ben, és 3,9 yardot enged futásonként, ami a 14. helyet jelenti. Christian Wilkins és Raekwon Davis erős párost alkotnak belül a védőfalban a futás ellen, és a két linebacker, David Long és Jerome Baker is jól lép fel. Long az Eagles ellen fejsérülés miatt kihagyott egy kis időt, és a héten még kérdéses volt az állapota. A Patriotsnak eredményesebbnek kell lennie a földön Miamiban ha elég pontot akar feltenni a táblára, ami a Tua vezette támadósor hatékonysága miatt szükségesnek látszik a győzelemhez.

      Előny : Dolphins

 

 


Amikor a Patriots passzol

A már említett megváltozott támadófalnak köszönhetően Mac Jones kicsit több időt kapott a Buffalo ellen, és az eredmény messze a 2023-as szezon legjobbja lett. Mike Onwenu áthelyezése a jobb oldali tackle pozícióba sokat segített, ezzel a fal leggyengébb láncszeme, Vederian Lowe kikerült a felállásból, Jones pedig a rövid, gyors passzjátékot használta ki arra, hogy profi pályafutása egyik legjobb napját produkálja. A 30 passzából 25-öt lett sikeres, ezzel 272 yardot és két touchdownt passzolt, közte a győztes átadást 12 másodperccel a meccs vége előtt Mike Gesickinek.

Jonesnak ismét szüksége lesz erre a fajta védelemre, különösen akkor, ha a Miamihoz visszatér a kezdőbe néhány eddig sérült játékos. A Dolphins mindkét kezdő corner Xavien Howard és Jalen Ramsey nélkül állt ki az Eagles ellen, de mindketten visszatérhetnek a héten. Ramsey eddig az egész szezonban IR-en volt egy térdsérüléssel, de a múlt héten elkezdett edzeni, és aktiválható, míg Howard ágyékproblémával küzdött a múlt héten. Ha visszatérnek, az lehetővé teszi Vic Fangio védelmi koordinátornak, hogy Eli Apple-t, Kader Kohou-t és Parry Nickerson-t csak másodlagos szerepkörben használja, akik többször is megégtek az Eagles ellen - bár a Sasok passzjátéka ligaelit. A Jevon Holland - DeShon Elliott alkotta kiváló safety páros sem fogja megkönnyíteni Mac és az elkapóink dolgát. Ez a csoport (Ramsey nélkül), az első találkozón elég jól lekorlátozta a Patriots passzjátékát, főként a Brandley Chubb által elöl nyújtott nagy nyomásnak köszönhetően. Ráadásul az előző találkozónkat kihagyó Jaelan Phillips is egészséges, Chubbal párban kemény feladatot fognak jeleneti a támadófalnak. A Patriots terve feltehetőleg továbbra is az lesz, hogy Demario Douglas - és esetleg Thornton - gyorsaságát kihasználja, hogy ismét meg tudja nyitni a helyet a rövidebb passzjátéknak.

   Előny : Patriots

 

 


Amikor a Dolphins fut

A Miami a szezon eddigi legrosszabb futóteljesítményét hozta Phillyben a múlt héten. A az Eagles szélsői ledomináltak a Dolphins sérült támadófalát, és szétszedték a Miami futását : Mostert 45 yardot hozott össze, Salvon Ahmed pedig 3 yardot tett hozzá. A gyenge teljesítmény ellenére a Miaminak továbbra is az egyik legveszélyesebb futójátéta van az NFL-ben, átlagosan 162 yardot tesznek meg meccsenként a földön, és 6,3 yardot futásonként. Mindkét adattal az NFL élén állnak.

Másrészt viszont a Patriots futóvédelme kiemelkedőre gyúrta magát mostanra, 101 yardot enged meccsenként, ami a 13. hely az NFL-ben, de csak 3,4 yardot engednek próbálkozásonként, ami a liga legjobbja. Davin Godchaux és Lawrence Guy megrázták magukat, és a lassú szezonkezdet után meccsről meccsre jobban teljesítenek. Hozzájuk csatlakozik Ja'Whaun Bentley és Jahlani Tavai linebackerek, és még Deatrich Wise is stabilan játszik a futás ellen, ami nem mindig volt az erőssége.

Mostert átlagosan 5,6 yardot tesz meg futásonként, és már kilenc futott touchdownt ért el a szezonban. Az első találkozón fájdalmas volt látni az elszabadulását a negyedik negyedben, amikor egy 43 yardos touchdown futással sokkolta a védelmet. Meg a szurkolókat. Nem jó hír egy sérülés, de a Patriotsnak most jól fog jönni, hogy az újonc De'Von Achane, aki 38 kísérletéből az egészen elképesztő 12,1 yardos átlagnál tart, térdsérüléssel az IR-en van.

Ez az összecsapás az egészségen múlhat, mivel a Dolphins három kezdőjátékost is nélkülözött a támadósorból az Eagles elleni mérkőzésen: Terron Armstead bal oldali tackle, Connor Williams center és Isaiah Wynn bal oldali védő is megsérült. Wynn a Philly ellen szenvedett quad-sérülést és mindössze öt mérkőzésen vett részt, míg Armstead (IR, térd) kiesett, Williams (ágyék) pedig az elmúlt két meccset hagyta ki. Ez a bizonytalanság a Patriotsnak adhat előnyt. (ha minden igaz Wynn is kihagyja a mérkőzést - szerk.)

       Előny : Patriots

 

 


Amikor a Dolphins passzol

A sérülések nem csak a Miami futójátékát érintették hátrányosan, hanem Tua Tagovailoa-t és a passzjátékot is. Tagovailoa az este nagy részében komoly nyomás alatt állt, és ennek eredményeként a Philly egészen jól sakkban tartotta a Delfinek ligaelit passzjátékát. Ennek ellenére a Miami passzjátékát nem szabad félvállról venni: Tyreek Hill történelmi rajtot vett (53 elkapás, 902 yard, 9 touchdown), ebben az ütemben 2000+ yardja lesz az év végéig. Az Eagles ellen is ugyanolyan veszélyes volt, mint mindig, és ha a harmadik negyedben nem ejtett volna el egy biztos touchdown passzt, akkor újabb 100 yardos meccset jegyezhetett volna. Ennek ellenére is 88 yarddal és egy touchdownnal zárt. Jaylen Waddle hátsérüléssel bajlódik, ami miatt vasárnap este időnként az oldalvonal mellé kényszerült, de ő is nagyon veszélyes fenyegetés. Tua ráadásul nem fél használni a másodlagos célpontjait sem: Braxton Berrios, Durham Smythe és Cedrick Wilson is képes nagy játékokra (Wilson az Eagles ellen két elkapás, 19 és 29 yardért). Ha a Patriots Hill korlátozására koncentrál, ahogyan azt a múltban is tette, akkor mindig lesz akinek Tua passzoljon.

A Patriots secondaryja régóta egészségügyi problémákkal küzd, ezért lehet, hogy a passrushnak kellene ismét a terhet cipelnie, ami a Buffalo ellen még Judon hiányában is elég jól muzsikált. Christian Barmore és társai folyamatosan mozgásra kényszerítették Josh Allent a zsebben, és ennek eredményeként a Bills passzjatékát folyamatosan hibákra kényszerítették. A Miami sérült támadófalának összetétele hatalmas kérdőjel a meccs megkezdésééig, de minden bizonnyal ez megteremti majd a lehetőséget, hogy Allenhez hasonló nyomást helyezzünk Tuára is. Mindezzel együtt ez még mindig a liga egyik legjobb és Mike McDanielnek köszönhetően az egyik legkreatívabb támadósora, ezért ez a matchup nem nekünk áll.

      Előny : Dolphins

 

 

 

Speciális csapatok

Na végre! Eltartott egy darabig, de a Patriots végre ismét minőségi teljesítményt nyújtott a speciális csapatoknál a Bills elleni győzelem során. Bryce Baringer két baromi jó puntot produkált, az egyik 64 yardot tett meg, a másik pedig a Buffalo 3-asánál ért földet az első félidő végén. Chad Ryland egy 49 yardos mezőnygólt szerzett, amivel a Patriots megőrizte és növelni tudta a korai vezetését, Demario Douglas pedig egy 25 yardos punt-visszahordással segítette a támadókat jó mezőnypozícióhoz. Még a coverage is villantott, amely egyébként a 28. helyen áll a ligában, amikor a második félidő elején megállította Ty Johnsont a 20 yardosán belül.

A Dolphins speciális csapata is jól teljesít, Jason Sanders csak két mezőnygólt hibázott eddig, ráadásul mindkettőt a Patriots elleni első találkozón. Jake Bailey nem sokszor került pályára, köszönhetően a Miami pontgyáros támadósorának, de első Miamiban töltött szezonjában jól puntol, átlagosan 45,1 yardot rúgásonként, mindössze egy touchback mellett. Berriost is jól ismerjük, a sokoldalú visszahordó mind a puntoknál, mind a rúgásoknál pályán van, és szüksége is lesz a Patriots coverage egységének a figyelmére. De a New England újra jól és összeszedetten játszott a visszahordások ellen a múlt héten, ha ez folytatódna Floridában is, akkor van rá esély, hogy ezt a matchupot nyerjük.

     Előny : Patriots

 

w8p4

 

 

 

Érdekességek

 

 • A New England - Miami rivlizálás pillanatnyilag 61-55-re áll a Dolphins javára (a rájátszással együtt, amiben 2-1 az állás). New Englandban 38-20 az állás (1-0 a playoffban) a Pats javára, Miamiban 40-17 (1-1) a Miami javára. Ez összesen 60-55, a hiányzó meccs az 1969-es, amikor a Miami a hazai meccsét Tampában játszotta, és nyerte meg.
 • Bill Belichick 27-22-re állt a Miami ellen, ebből 27-20-ra a New England vezetőedzőjeként. 
 • A New England Patriots és a Miami Dolphins vasárnap másodszor fog összecsapni egymással az idei évben. A Miami szeptember 17-én a Gillette Stadiumban 24-17-re legyőzte a New Englandet. A két csapat 2022-ben megosztozott a sorozaton: a Patriots a nyitónapon, szeptember 11-én 20-7-re kikapott Miamiban, majd január 1-én 23-21-es győzelemmel állt bosszút a Gillette Stadiumban. Legyen így most is! 
 • A Patriots utolsó győzelme Miamiban egyébként 2019. szeptember 15-én volt, akkor a csapat 43-0-ra rakta meg a delfineket. 
 • A Raidershez hasolóan a Dolphins is sok volt Pats játékost igazolt, igaz, a Vegas-szal ellentétben itt ez fordítva is igaz. Korábbi New England játékos Miamiban P Jake Bailey (2019-22), CB Justin Bethel (2019-21), DB Keion Crossen (2018), WR Raleigh Webb (2022), DE Chase Winovich (2019-21), T Isaiah Wynn (2019-22), és a stábnak is több Foxborough-hoz köthető tagja van : GM Chris Grier (1994-99), Off. Asst. Mike Judge (2005-06), WR Coach Wes Walker (2007-12). Korábban megfordult Floridában TE Mike Gesicki (2018-22), DL Davon Godchaux (2017-20), LB Calvin Munson (2019-21, 2022), WR Devante Parker (2015-22), LB Raekwon McMillan (2017-20) is.
 • Pharaoh Brown két elkapást szerzett, mindkettőt több mint 20 yardért a múlt héten a Buffalo ellen. Brown az első negyedben egy 25 yardos, a negyedik negyedben pedig egy 26 yardos passzt kapott el. Öt elkapása 137 yardot jelent az idén, ez átlagosan 27,4 yard elkapásonként. A Patriotsnál a legmagasabb átlaga egy szezonban Stanley Morgannek volt 1981-ben, akkor 23,4 yardos átlagot hozott - igaz, azért lényegesen nagyobb volumenből : 44 elkapásból 1029 yard.
 • Mac Jones pályafutása negyedik olyan mérkőzését játszotta a Bills ellen, ahol a passzainak legalább a 80 százaléka sikeres lett, 25/30 272 yardért lett a lőlapja, ami 83.3% sikeresség. Ő az egyetlen Patriots játékos, akinek két egymást követő héten is 80+ százalékos volt a passzsikeressége : 2021. november 14-én a Cleveland ellen a passzainak 82,6 százalékából lett elkapás, majd ezt a teljesítményt követte 2021. november 18-án az Atlanta elleni meccs, ahol passzainak 84,6 százalékát teljesítette sikeresen.
 • Kendrick Bourne már 34 elkapásnál tart, ezzel 370 yardot szerzett a csapatnak. A legjobb éve tavaly előtt volt, a 2021-es évet 55 elkapással és 800 yarddal zárta. Ha ebben a tempóban szedné le a lasztikat, akkor idén 83 elkapással és 899 yarddal karriercsúcsot érne el.
 • Emlékezzünk meg itt is arról, csak úgy mellékesen persze, hogy Bill Belichick elérte karrierje 300. alapszakasz meccs győzelmét, ezzel a 300+ győzelemmel rendelkezők exkluzív klubjában csatlakozott Goerge Halashoz és Don Shulához. Legendák!
 • Az újonc Bryce Baringer 18 darab 20 yardoson belüli puntjával holtversenyben vezeti az NFL-t a jacksonvillei Logan Cooke-kal. A Patriots rekordja a legtöbb 20 yardos vonalon belülre küldött puntokban egy szezonban 36 darab, amelyet még Jake Bailey tart 2019-ből. . Bryce ebben a tempóban az év végére 44 ilyen puntnál tartana. 
 • Brenden Schooler a harmadik olyan NFL-meccsét játszotta a múlt hét végén, ahol legalább két szerelést mutatott be a speciális egységben. Ő vezeti idén a csapatot összesen hat speciális csapatos szereléssel, és ha idén begyűjt még legalább négyet, akkor zsinórban második éve lesz 10+ tackle-lel, mivel a tavalyi idényben 11 szerelése volt a special teamben.

 

 

w8p6

 

 

 

Sérülésjelentés

(október 26.)


 
Patriots :

Nem edzett : OL Calvin Anderson (betegség), RB Ty Montgomery II (nem sérülés, személyes ok)

Limitáltan edzett : DL Christian Barmore (térd), OT Trent Brown (boka, térd), DL Davon Godchaux (boka), CB Jonathan Jones (térd), G Cole Strange (térd), ), LB Josh Uche (boka, lábujj), CB Shaun Wade (váll), TE Hunter Henry (boka), OL Vederian Lowe boka), DL Keion White (agyrázkódás), DL Deatrich Wise Jr. (váll)

 

Dolphins :

Nem edzett : CB Cam Smith (lábfej)

Limitáltan edzett : WR River Cracraft (váll), WR Tyreek Hill (csípő), S Jevon Holland (agyrázkódás), CB Xavien Howard (ágyék), RB Alec Ingold (lábfej), CB Kader Kohou (neck), RB Raheem Mostert (boka), CB Nik Needham (achilles), CB Jalen Ramsey (térd), WR Jaylen Waddle (hát), C Connor Williams (ágyék)
 

Újra teljes edzésmunkát végzett : LB David Long Jr. (térd)

 

 

 

 

 

 

A meccs esélyese a fogadóirodáknál a Dolphins,
a Miami 9-10 pont körüli favorit, 45-46 összpontszám mellett.

 

 

 

w8go

 

 

 

 

forrás : patriots.com

Hozzászólás

Ez a meccs se nekünk áll, de azért várjuk mélyen legbelül a meglepetést, hogy a múlt heti játékot tudjuk folytatni. Az egész Dolphins egy másik liga, mint jelenleg mi vagyunk, de talán pont ezért meg tudjuk őket lepni.

GOOO PATS!!!

Anderson, Uche, Lowe vasárnap out.

OT McDermott felemelve a PS-ből. 

Bár Uche maródi kicsit, de nem biztos, hogy amiatt pihentetik. Pletykák szerint Ő és Dugger lehet csere tárgya a csapatnál.

Uche-t értem, a Dugger trade számomra már tankolásnak minősülne. A legügyesebb/leggyorsabb/egyik legfizikálisabb a sec.ben. Peppers-el ketten a legjobb safety-nk. Ki kerülne a helyére? Tudom jövőre UFA, ha nekünk "nem kell", megérdemelne egy általa választott szerződést.

Ha elcseréljük is, ugyanúgy ő választhat szerződést. Max ha nem tetszik neki amit az új csapata kínálna akkor nem írja alá (akár most, akár tavasszal - bár ha valaki cserél érte nyilván hosszabbít is vele).

Sok csapat a mai eredményt “várja”, aztán választ irányt. Pörögni fog a hétfő-kedd. Dugger egyébként nekem idén kevésbé meghatározó ahhoz képest, ami várható volt Tőle.

Én nem vagyok a nagy kiárusítás híve akkor sem, ha ma kikapunk. Fejlődő játékkal ez a bye-ra lehet 4-6, abból akár még bármi lehet és az ellenkezője is..