Bill Belichick szerződést hosszabbított - még az offszezonban!

Kép
billbelichick

Meglepő hír látott napvilágot vasárnap, ugyanis kiderült, hogy az offszezon során Bill Belichick egy hosszútávú szerződést írt alá a csapattal. Ez még annyira nem is lett volna meglepő, az már sokkal inkább, hogy semmiféle hír nem szivárgott ki eddig.

Pontos részletek nem ismertek, csupán annyi, hogy igen masszív összegről van szó és több évre szól az új szerződése. A rebuild így minden bizonnyal az ő vezetésével fog majd lezajlani.

Hozzászólás

Ez sokaknak rossz hír lehet, akik szerint az öreg krampusz már a végét járja - én ebben nem hiszek. Én még várom tőle, hogy egy újra versenyképes csapatot rakjon össze, és ne úgy vonuljon vissza, hogy a világ egy része "Bradynélkülsemmitseér"-ként emlegesse. 

GOOO BB és GOOO PATS!!!

A reménytkeltő holtszezon már a múlté, Azóta Kraft már legalább vakargatja a fejét vagy netán összevonta a szemöldökét és esetleg bánja az ismeretlen új szerződés néhány passzusát.

BB-töl a GM-séget (jo magyarul) kéne elvenni, vagy legalább is segitséget adni neki.

Szerinted meddig maradna vezetőedző, ha elvennék tőle? Segítsége meg így is van. Egyébként a mostani draft elég jó lett szerintem. Az FA igazolások sem voltak rosszak... egyedül Juju ment mellé egyelőre, de ő nagyon.:(