Bold tippek - Szezon felező

Kép
Bold_Pats

Ettől függetlenül a tippeket leadtátok még Augusztus végén, amiket most megpróbáltam kiértékelni. A tippek olyanok, hogy volt ahol lehet számszerüsíteni, például, ha valakinek 1000+-os szezont tippeltetek és most megvan neki az 500, akkor azt jónak vettem. Ha valakinél nincs meg az 500, de sérült volt, az nem befolyásolja a mostani értékelést, ugyanúgy nem jó, mert százalékosan nincs meg. Sok helyen tippeltetek SB-t, MVP-t és playoff történéseket, ezeket saját hatáskörben döntöttem el. Igyekeztem konzekvens lenni, remélem sikerült. Ez - mivel még csak félidőnél vagyunk - amolyan kitekintés, innen még lehet feltámadás vagy visszaesés, ami az eddigi eredményeket átrendezi, de erre majd visszatérek, amikor zárom ezt a cikksorozatot. Addig is jó olvasgatást.

Megj.: a Yahoo statsban még nem mindenhol volt benne a Jets elleni mérkőzés, amikor a cikket írtam, de igyekeztem korrigálni, remélem nem hibáztam benne sehol.

Bold1bold2

Statisztikai adatok forrása: Yahoo Sports

Hozzászólás

Köszi!

A saját első tippemhez hozzávenném, hogy ha Gost nálunk lenne, lehet akkor se jönne be, ahogy mostanában rugdos... :)

Egész jó. Ha Wino javul, ha Harris javul, a csapat javul, és akkor még jöhet a WC is. Ha csak ez az utolsó jön, maradéktalanul elégedett leszek... Minden héten háború! Kösz a cikket! 

Mennyire jó így ez a rovat!! Óriási vigyor visszanézni, mennyire őrült dolgokat vizionáltunk. 

Kenny, köszönjük az ötletet és a belefektetett munkát!! Nagyon szórakoztató. :) :) :)

A comeback player of the year teljesen felejtős. Ehhez elég volt Alex Smith-nek egy meccset játszania, ha mostantól nem kerül pályára, szerintem akkor is elviszi...

OFF

A pénteki sérülés jelentésben out és kétséges nincs, viszont 17 játékos kérdéses és Taylor, Davis, JC megjelölés (besorolás) nélküli. 

ON

 A "szerzett" labdákba a megszerzett fumble is beleszámít, ugye? Ez Nekünk jelenleg 10+4=14, de pl. a Ravens 4+10=14, Bills 6+8=14, azaz u.úgy állnak tehát, mint mi, gondolom.

 

Bele kéne. Elnéztem valahol? Kinek a tippje? BTW a kivédekezett 4. is itt lehetne, mert azt is TOra adják.

Mivel félidő van csak, nem néztél  el semmit. :) Increay egyik tippjénél viszont csak az INT-re hivatkoztál, de látod, Én se gondoltam a labdaszerzést végig, mert valóban a 4.kisérlet elvesztése is TO. :) Még van idő, de lehet, hogy ezt az utóbbi TO-t nem lesz könnyű megszerezni. 

Ahhoz képest, hogy bold, egész sok zöld van közötte :)