Brady változtatott tervein?

Kép
TomBrady

Helyreigazítás! 

Ez a mini edzőtábor kötelező, így Bradynek is kötelező részt vennie rajta! 

Jeff Howe információi szerint Tom Brady tegnap megjelent a Gillette Stadionban.

Kíváncsian várjuk az újságírók tudósításait a helyszínről, amit persze minél hamarabb mi is megosztunk veletek.

A hét híre még az is, hogy a játékosok egy ünnepség keretében csütörtök este kapják meg a bajnoki gyűrűjüket.

Hozzászólás

Na, talán szeretné erősíteni a Harry-Brady játékkapcsolatot?

Valószínűleg ez is benne van. Most hogy Harry az OTA-n JE-t figyelve javított az útvonal futásán (Ő mondta) lehet elégedett lesz az öreg. Azonban egy csomó új fiúnak még egyet se passzolt (2TE, Inman, Thomas, Harris, Berrios, UDFA-k). Persze a tavalyi felkészülés során folyton Dorsett-el és Hollister-el gyakorolt, állítólag sikeresen, aztán a szezonban ennek kevés nyomát láttuk. Lehet, hogy Gronk, Hogan és Gordon hiányában, idén másképpen gondolja/ják a felkészülést. 

Bocsi srácok, nem plusz 12 óra munka után kellett volna cikket írnom. Plusz az is megzavart h a kinti újságírók úgy megörültek Brady jelenlétének, h az teljesen megzavart! 

Off: idén is lesz a szezont feldolgozó NFL film? Mint a "Do your job!" 2014-ben.

Már nagyon várom az edzőtábor híreket.

Még csak most nyert a csapat Super Bowlt, 3 hete néztem meg felvételről a meccset. Most meg már ott tartunk, hogy 2 hónap múlva előszezon meccs, 3 hónap múlva meg kezdődik a szezon.

TE Austin Seferian-Jenkins elküldve!

Lehet, hogy még nem végleg, mert személyes problémáit (?) szeretné megoldani ezért távozik. Július végére készen állna edzeni, ha visszatérhetne. Több, mint érdekes, hogy eddig nem volt rá ideje. Valami nem kerek... :(

Elnézést, de mit akar jelenteni, sugallni a cím? Milyen jellegű tervekről volt szó? Mert ha eddig úgy volt, hogy ezeken a táborokon (amiket előbb fakultatívnak hittek, de kiderült, hogy kötelezőek) Brady nem jelent meg, most viszont ott volt, ez nem terv, hanem szokás. De mint a frissítésből kiderült, ez ugye kötelező esemény. Azért sem jó a cím, mivel egyértelmű, hogy Brady megjelent - Howe már csak nem írna hülyeségeket... (Mintha a kép alapján az lenne a cím, hogy "Brady megszabadult a szakállától?") Ha ott a bizonyíték, szerintem felesleges ilyen címet adni a cikknek.

A cím alapján én inkább arra gondoltam, hogy Brady pl. bejelentette, hogy a most kezdődő idényt követően visszavonul, azaz nem 44-45 éves koráig akar játszani...

Danna már elnézést kért a hibájáért és korábban már egyszer közölte egy másik tévedés nyomán, hogy a címet nem lehet megváltoztatni a Facebook miatt, ha jól emlékszem. Egyébként, ha a minicamp nem lenne kötelező, a cím passzolna. :)