BREAKING: Cam Newton koronavírusos!

Kép
Breaking

Adam Schefter (ESPN) információi szerint a Patriots kezdőirányítója elkapta a koronavírust. A játékos azonnal karanténba került, természetesen nem lép pályára a Chiefs ellen. Mondani sem kell, talán a leginkább fájó ponton kapott egy ütést a Patriots...

UPDATE: A liga úgy döntött, hogy vasárnap semmiképp nem rendezik meg a Chiefs elleni mérkőzést, hétfőn vagy kedden játszhatják le a találkozót (amennyiben nem tolják el későbbre).

Hozzászólás

Ha egy van, lesz ott több is sajnos... :(

:(

Ilyenkor elég nagy a valószínűsége annak, hogy bővül még ez a névsor. Sajnos előfordulhat az is, hogy valaki már ugyan pozitív, de még napok eltelhetnek addig, amíg a teszt kimutatja.

Szerintetek Hoyer lesz a kezdő és megpróbálja lemenedzselni a meccset, vagy Stidham, hogy akkor már derüljön ki, hogy van-e jövője nálunk, és kiderüljön, hogy bírja az igazi nyomást?

Szerintem ha lesz meccs, akkor sem viszik el mindkét QB-t, mert ha a csapatban több fertőzött is van, akkor mindkettő kieshet. Valószínűleg az egyikre itthon rázárják az ajtót, és eldobják a kulcsot.

Gondolom ez a halasztás inkább időhúzás, hogy lássák, lesznek-e további pozitívak. Mert akkor megy ez is későbbi fordulóra, mint a Steelers meccs.

A Chiefs PS-ben lévő QB J. Ta'amu is covidos lett a napokban.

És Hoyer a kezdő amíg nincs Newton.. mi lesz ezzel a Stidham kölökkel hosszútávon?!

Indul a móka... Ugye ti is érzitek, hogy ez itt nem fog megállni? Season is over... :-(

Miért over?

Aki elkapja, és nem lesz tőle komoly baja, az 2 hét után túl lesz rajta. Minden csapatban sokan fognak jönni-menni a covid-ir és a roster között. Az a csapat szerepel jól, akinek a QB-ja megússza, vagy hamar kapja el és az edzői team a legjobban tudja a nagy jövés menést kezelni. Azt gondolom, hogy az edző team ilyesfajta rugalmassági képességében eddig is az NFL felső részébe tartozott a csapat.

Szerintem minél nagyobb a káosz az NFL-ben, BB annál jobban él. ;)

Nem erre gondolt.... nem csapat vagy a játékos szezonjának van vége hanem a komplett NFL szezonnak lesz vége szerinte ha ez így megy tovább.

Arra szándékoztam válaszolni, azért is fogalmaztam általánosan, kivéve az utolsó részt.

Az NFL a csapatokból áll, ha kb. ugyanúgy, a fentiek alapján mennek a dolgok, akkor ezt már végig fogják tolni. A fizetéseket már ki kell fizetni, a TV csatornák is akarják a közvetítéseket. A kérdés az, hogy kell-e tárgyalni a játékos szakszervezettel, és ha kompromisszumot kell velük kötni, annak mi az ára.

Egyetértek. A szezon kuka. Az lesz a bajnok akinek több az egészséges játékosa. Megteszem a Jaksonville-t:)

Továbbra is mi vagyunk az AFC East koronázott királyai, ha nem is a szokványos értelemben.

Szegény Raiders: Newton ellenük dobott egy interceptiont, úgyhogy őket is le kellene tesztelni. Vagy ezzel egy újabb labdabotrányba futnánk bele...

Na de legalább ezentúl a védők 1,5 méterre el fogják kerülni Newtont, ami a red zone-os futásainál kifejezetten jól fog majd jönni. Bárcsak a Seattle is tudott volna már erről...

Azóta minden elvégzett teszt negatív lett a csapatnál egytől-egyig. Nem mondom kétszer, hogy inkább Camet kellett volna újratesztelni, mert ez így nem áll össze.

Más kérdés, h amcsiban nem viccelnek ezzel, teljesen mindegy van-e 12 negatív teszted egy pozitívra, emlékezzünk csak a US Openen történtekre. 

Mintha a szezon elején lett volna olyan eset egy csapatnál, hogy az első teszt pozitív lett, de az utána megcsinált tesztek már nem hozták ugyanezt az eredményt.

Gyanítom, hogy Cam-nél is teszteltek párat. Azon sem lepődnék meg, ha ilyenkor egyből több tesztet is megcsinálnának (Nem követtem, hogy pl. lett-e valami abból a teszt fajtából, amikor nyálból vettek mintát, de az is lehet, hogy tesztelési módszerből is több van már)

Az idei szezonban nemcsak az ellenfelekkel kell megmérkőzni, hanem ezzel a coviddal is, ha belegondolok, hogy a távozott játékosokat, és azt a 7 "idei pihenős" játékost nézve szinte a fél csapat kicserélődött, ehhez képest nem sok hiányzott egy 3:0-hoz, nekem nagyon kellemes meglepetést hozott a csapat.
Miért ne lehetne ebből még egy rájátszás, és ha már oda bekerül egy csapat, ott jönnek a ki-ki meccsek, ahol már bármi lehet... Persze, egyelőre ez még csak álom, most a legfontosabb, hogy minél kevesebb sérültünk, és fertőzöttünk legyen, aztán hajrá Pats....

Ha már rájátszás, ugye emlékeztek, hogy idén egyel könnyebb bejutni a rájátszásba, mert a csoportelsők mellett már 3 WC csapat kap helyet!

Olvastam amikor megszavazták ezt a módosítást, de én el is felejtettem, hogy ez már az a szezon... :)

     Arról lehet tudni valamit, hogy a plusz 1 csapat hogyan módosítja a Play off lebonyolításának menetrendjét, szabályait? Magam furcsálom is a megszokott, eddig tökéletesen bevált, jól működött rendszer megváltoztatását, megbolygatását! Különös tekintettel arra, hogy a módosítást páratlan számú csapattal hajtják végre...! Bár gondolom, a legapróbb részletekig kidolgozták már az új rendszert, csak magam nem hallottam/olvastam róla még semmit! (Ez az én nagy hibám, hiányosságom!)

Tök egyszerű! Csak a konferencia első (1.seed) nem játszik a PO első hetében. Minden más változatlan. Ennyi... :) 

Az utolsó információk szerint, igen lesz ma (kedd hajnalban) mérkőzés.

Playoff, meg ahogy Hopi is írja. A páratlan úgy jön ki, hogy 3 csoportgyőztes is WC körre kényszerül, míg a No1 kiemelt pihenhet 1 hetet. Így az az érdekesség is megeshet, hogy egy egész csoport bejut a rájátszásba.

Utána kéne számolni, de pusztán elméletileg akár egy csoport csapatai játszhatnák a konferencia elődöntőket is...vagy nem?

Akár még döntőt is. Vegyünk egy példát, ha a csoportban a csoport győztes egyben az első kiemelt, akkor ugyanazon csoportban a csoport negyedik nem lehet más mint a 7. kiemelt.

A link alatt található ágrajz alapján (két hatodik van a bal oldalon az ne zavarjon össze, jobb oldalt nézd), az látszik, hogy az első seed és a 7. csak a főcsoport döntőben ér össze. 

Mondjuk így az is lehet, hogy a Div körben is WC csapatot kap az első seed.

Ha maradunk az alap példánál, hogy a csoportelső a Nr1 seed, akkor az is lehet, hogy a Div körben már csak az az egy csoport képviselteti magát a rájátszásban, hiszen ha a WC hétvégén háromszor nyer a WC-s underdog, akkor egy hét múlva már csak az a csoport szerepel a rájátszásban.

Kicsi a valószínűsége.

Tételezzük fel, hogy a 1st seed lesz a csoport első és a csoport többi továbbjutója a 2-7, 3-6, 4-5, párosítás 1-1 helyét kell, hogy elfoglalják. De nem tudom elképzelni, hogy olyan legyen a divízión belüli elosztás, hogy pont ne egymással találkozzanak. De most megnézve az eredményeket a 4. csapatnak már annyira gyengék az eredményei, hogy szerintem ilyen nem fog előfordulni. 2013-2012-2011-ben volt ilyen, hogy 1-1 csoport szoros volt, de a 4. viszont már 0,5 alatt volt jócskán.

Illetve annak a szabály módosításnak lenne még értelme, hogy a csoportgyőztesnek legalább 8-8-at kell produkálnia, különben nem lehet ott a rájátszásban és a helyét egy extra WC-vel töltik fel.