BREAKING: Lamar Miller a Patriotsban!

Kép
Breaking

A New England Patriots megállapodott Lamar Millerrel, aki ha átmegy a fizikai felmérőkön, a Patriots játékosa lesz. Miller a 2012-es draft negyedik körében került Miamiba, ahonnan a Houston Texanshoz szerződött, az elmúlt négy évben itt játszott. Tavaly augusztusban elszakította a térdszalagját, emiatt nem tudott pályára lépni. A veterán futó így csatlakozik egy már eleve telítettnek tűnő running back sorhoz, igaz Sony Michel sérülése után még a PUP-listán foglal helyet.

A szerződés pontos részletei egyelőre nem ismertek, de egyéves szerződésről van szó.

Forrás: Adam Schefter

Hozzászólás

Minek? Ja sérült volt, akkor értem.:D

BB megint kedvenc hobbijának, a kukázásnak hódol.:)

Fogalmam sincs, ki ez az inas, de a hír hallatán hirtelen megörültem, mert azt olvastam, hogy Lamar Jackson a Patriotsban!

Miller az eddigi 7 játszott szezonjának statja: 104G, 5808 futott yard (avg:4,3) és 207 rec, 1565 yard (awg:7,6), 32 futott és 8 elkapott TD. Az utolsó. 8. szezonjában, 2019-ben, előszezonban ACL szakadás és IR. A 8 évvel ezelőtti drafton 4,4s-et futott, a jelenlegi futóink közül egy se volt ilyen gyors. Persze 8 év, meg ACL...hát biztos már nem annyi... Két NFL rekordja van: egyetlen játékos aki 2 csapatban is futott 90yard+-os TD-t, és egyetlen, aki egyáltalán két 90yard+-os (pontosan 97-97 yardos) TD-t futott.

OFF

Néhány hírmorzsa...

  • Az NFL.com CB J.C.Jackson-t az NFL második legjobb coverage játékosaként sorolta fel a 2019-es szezonban. Az első Gilmore...
  • A LastWorldProFootball szakírója szerint az FA Logan Ryan-nek ideje visszatérnie a Patriotshoz, főleg, hogy kijelentette, szívesen játszana safety-t is, ha kell. A szakíró szerint remekül passzol DMC-hez és ismeri a rendszer filozófiáját, ami egy ilyen lerövidített szezonkezdetnél előnyös lehet.
  • Amennyiben nem lesz egyetemi foci, az NFL szombati mérkőzéseken is gondolkodik...
  • Érdekes felvetés JMD részéről: Az üres, csendes, de bemikrofonozott stadionokban az ellenfelek meghallhatják egymás játékhívásait a mérkőzés alatt ill. a tv felvételek segítségével. A száj eltakarása kevés lehet védekezésül.
  • A Pats 2500 snap-et vesztett a tavalyihoz képest a 3 LB távozásával és HT opt-out-jával. J.Mayo LB edző szerint MLB J. Bentley alkalmas arra, hogy az új összetételű corps vezéregyénisége legyen, máris mentorálja az újoncokat (23 éves mentor, óriási!). "...erősebb, gyorsabb, mint a tavalyiak némelyike és esze is van. A tavalyi viszonylag kevés snap során jól játszott. Nagyon izgatott vagyok, hogy lehetőséget adjak neki... " (Elnézést, Bentley-fan vagyok...)

     

Még HT bejelentésekor írtam, hogy Bentley tud mindent, amit HT, a vezér szerepkör kérdéses, de hajlamos vagyok hinni Mayonak.

J.C. Jackson kapcsán is egyetértek, a liga egyik legalulértékeltebb játékosa (minimum top10 CB szerintem), és állítólag az edzők szerint jobb lehet, mint Gilmore. Ha ebből indulunk ki, és BB azon filozófiájából, hogy a DB-ket megfizetjük, nyomást meg a sémával generálunk, akkor szinte borítékolható neki egy szép nagy szerződés a közeljövőben. Főleg, hogy egész nagy mozgásterünk lett.

Logan Ryan fizikai adottságai pedig elég hasonlóak Chungéhoz, futás ellen mindig jó volt, szóval simán el tudom képzelni box safetyként. Veterán minimum közeli összegért tennék egy próbát vele, abból baj nem lehet.

OFF

LB B.King tavalyi quad sérülése úgy látszik nem jött rendbe, mert tegnap a csapat reserve/PUP listára tette az active/PUP-ről, azaz nem játszhat az első 6 meccsünkön :( (Forrás: Patspulpit)