Breaking - Mohamed Sanu a Patriotsban

Kép
breaking

Adam Shefter információi szerint a Patriots megállapodott az Atlanta Falcons csapatával és egy második körös választási jog ellenében New Englandbe küldik WR Mohamed Sanu-t.

Update: Mike Reiss információ szerint Sanu 2020-ra is szerződik, így nem rövid távú megoldásban gondolkodik a csapat.

Forrás: Twitter (Adam Shefter / Mike Reiss)

Hozzászólás

Sanu benne volt azokban a játékosokban akiket vizionáltak a Patriotshoz. Kíváncsi vagyok ki fog menni az 53-as keretből. Főleg, ha Harry is vissza jön.

Jelenleg 4fő TE van aktív keretben. Nem vettük észre Izzo vagy LaCosse hiányát. Ha sérültek, akkor mehetnek IR-re.

Néha így akár 3 QB képességű játékos lehet egyszerre a pályán! :) 

Pont Sanu, ráadásul második körért? Eh...

Bár az idei fizetését elnézve (alig több mint 3 millió) valszeg ő fért be. És így legalább nem húz BB újabb bust DB-t a második körben :)

Így van ha valaki más jött volna akkor még a fizetési sapkával is bűvészkedni kellett volna

 

Sanu jó képességű játékos, második kör szerintem rendben van érte. A nagy vesztes Meyers, kivéve ha Gordon vagy Harry mégsem épül fel. A TE-k közül LaCosse jobb mint Izzo, de jóval sérülékenyebb. Szerintem valamelyik fog kikerülni a keretből Sanu miatt. 

Szerintem Meyers maradni fog. Most úgy tűnik működik a kapcsolat és bizalom Brady és Meyers között. Nagy kérdés Sanuval mikor alakul ki a bizalom Bradynek.

Szerintem a draft túlértékelt. Főleg a második kör vége. Tippre Kb. 25% eséllyel húzol olyan játékost, aki meghatározó lesz a jövőben. Talán még kevesebb. 

Válasz Lucius üzenetére

Sanu szerintem is kilóg a jelenleg aktív WR sorból a 2. körével :))))))))

 

Edelman: 7. kör draft

Gordon: 7. körért trade

Dorsett: Brissett trade

Meyers: UFA

Olszewski: UFA

Szerintem elsődlegesen TE volt a célpont csak senkit nem sikerült megszerezni - érdeklődtünk Howard iránt de kilettünk kosarazva.

Egy tapasztalt, jó képességű játékos. Nekem tetszik ez a lépés. Nagyon Remélem nem Meyers lesz az áldozat. Inkább az új TE Eric Tomlinson-t mondanám, aki menni fog.

Halihóóóóó,

Nekem ezzel gyanús, hogy vagy Gordon vagy Harry nem fog idén visszatérni, mert egyiküket sem, és Sanut sem 3. vagy 4. számú WR-nek szánjuk az tuti.

 

Szerintem Harry-vel akkorát nem hibázunk, hogy edzésbe állítjuk, ellőjük az egyik lehetőségünket, majd nem aktiváljuk.

Inkább Gordon sérülése a gyanús. -> esetleg 5-6 hét kihagyás amiért nem akarják IR-re rakni.

Szerintem Izzo és LaCosse nem lesz hamarosan a keret tagja. IR vagy release.

 

Esetleg Tomlinson mehet még, ha Izzo vagy Lacosse felépül sérüléséből. Nekem Lacosse és Gordon sérülése olyan, amely szerint több időt hagyhat ki. Lehet közülük valaki megy IR-re.

Howardnak örültem volna.

Ez a faszi viszont nem szimpatikus a SB on lenyomott szövegei miatt.

Mezszámát megtartja vajon? :)

Sziasztok nocsak ez egy igazán remek TRADE imádom a tradeket,jobban,mint a meccseket :)) 

Így jól járt mindkét csapat a Falcons szezonja kuka,mi meg kaptunk egy igéretes és eszméletlenül jó képességű játékost.Örülés van nagyon :)

Maximálisan egyetértek! Tom nagyon megérdemelt már egy ligaelit (vagy ahhoz közeli) szintű elkapót ismét :D

Szia DeMartino Figyelj szerintem nem az ígéretes szó a megfelelő egy 30 éves elkapóra. A trade nekem is tetszik.

Sanu hasonló jellegre, mint Gordon. Rosszat sejtek, remélem, nem azért jött, mert Gordon sérülése súlyosabb a vártnál...

Nyugi, Gordon jól bírja a fájdalmat... Max majd tol egy kis zöldet a fájásra és máris a pályán lesz majd meglátod ;) :D

Remélem úgy válik be,mint Gilmore.....ott is mennyit mennyien sírtak!!!

Én a Julio Jones-Sanu párost tartottam a liga legjobb WR kettősének az előző években. Szerintem nagyon gyorsan fog alkalmazkodni, kifejezetten jó elkapónak tartom. Az Atlanta mélyrepülését nem is értem, de nem láttam meccsüket. Brady-nek jól fog jönni még egy célpont, csak ne essünk a ló túl oldalára. Ez már bili szindróma. JE továbbra is feltartózhatatlan, Dorsett meg Meyers nagyjából(!!!) mindent elkap, Sanu meg beszáll, és jól beszáll ebbe a Corp-ba, akkor azért van esély az SB-re megint. Pláne, ha a D teljesítmény a byeweek után is kitart. Ott már szaftosabb meccsek lesznek. Mivel Sanunak elég jó a mélységi játéka, szerintem Gordonnal komolyabbak a gondok, mint vélték.

Bennem az a szomorú sejtés támadott föl, hogy Gordon visszanyúlt a szerhez és erről már BB tud, Gordonra eltiltás vár, nem pedig sérült és emiatt többet nem fog visszajönni. Végtelenül sajnálnám, és szurkolok, hogy ne legyen így.

Elképesztő, hogy a valaha volt LEGNAGYOBB FORDÍTÁSNAK milyen utóélete van: még 3 év után is a Pats csak tovább emelkedik, a Falcons meg folyamatosan süllyed. Sanu pedig a legjobb döntést "hozta": át kell menni a másik oldalra.

Már csak 2 kérdés nyitott a Sanu cserével kaocsolatban - Ki helyett kerül az 53-as keretbe és hogy szabadítunk fel pénzt a fizetési  sapka alól? A mai nap folyamán minden kiderül :)