Breaking: A Patriots megvált Antonio Brown-tól

Kép
Breaking

A New England Patriots felbontotta a WR Antonio Brown szerződését, ezzel az elkapó ismét szabadügynök lett. Brown kevesebb mint 2 hétig volt a csapat tagja. Szerződtetése után jelentek meg a hírek hogy előbb egy, mostanra már 2 hölgy is szexuális zaklatással, erőszakkal vádolta meg az elkapót.


A Patriots közleménye: "Nagyra értékeljük az elmúlt 11 nap kemény munkáját, de úgy érezzük jelenleg az a legjobb ha különböző irányokban haladunk tovább."

Brown pénteken még a csapattársaival edzett, egy Twitter bejegyzésben köszönte meg az időt amit itt tölthetett.

 

További részletek a későbbiekben.

 

Forrás: ESPN Boston

Hozzászólás

Ez van. De legalább elmondhatja magáról, hogy kapott el TD-passzt Tom Bradytől.

Közben meg már DT-t is eladtuk a Jetsnek, két szék közül a földre, szuper. Remélem Harry gyorsan hadrendbe állítható lesz és beválik.

A cap space hogy áll? Mennyibe fájt AB?

Ha a KC viszi, akkor megszívtuk...

Vannak kétségeim, hogy jelenleg valaki bevállalja-e. Túl sok jelenleg a zűr körülötte, ki kell tisztulnia a képnek és ha akkor még szabadlábon lesz akkor majd lehet esélye.

Mi a pontos oka? Mi változott 11nap alatt?

Nem nagyon értem ezt az egészet. Az ilyenek nem jellemzőek a pats re.

Egészen döbbenetes, hogy milyen egyszerűen ki lehet végezni egy embert ezzel a #metoo baromsággal. És én nem mentegetni akarom, éppenhogy azt gondolom, hogy AB nem is idevaló játékos, de pont ez az ügy messziről bűzlött végig. Sokan azt gondolják, hogy a Raiders van a lejáratókampány mögött, amit alátámaszt az is, hogy milyen precízen volt végig felépítve. Tegnap ezt a hírt hozta le a Sports Illustrated, és ez lehetett az utolsó csepp a pohárban. https://twitter.com/RobertKlemko/status/1174895770752839681

A "hölgy" nem tett rendőrségi feljelentést most sem, hanem az ügyvéd AB munkaadóját kereste meg ezzel is, azaz az NFL-t. Itt nem kicsit kilóg a lóláb.

Az írásod alapján már majdnem megsajnáltam AB-t, de aztán eszembe jutott mit leművelt a két szezon között. Lehet hogy csak azt kapja amit megérdemel.

Amit leművelt az nem tudom hogyan jön ahhoz, amiről írtam, azaz hogy milyen precíz módon le lehet gyilkolni bárkit egy ex-barátnő vallomásával, a rendőrség és igazságszolgaltatás igénybevétele helyett, mindezt csak pár újságíróval. Nagyon rossz precedens az egész ügy. Pl. jó lenne, ha Tyreek Hill is azt kapná, amit érdemel. Andy Reid sajtáján valahogy nincs ilyen szintű erkölcsi alapokon nyugvó kérdésözön a gyerekének kezét eltörő állat miatt, mint amit tegnap BB kapott a médiától. Biztos vagyok benne, hogy már a következő héten játszani fog valahol AB, az volt csak a baja a médiának, hogy nálunk van. 

Az ügy fejleményeinek fényében senki sem fogja bevállalni Brown-t, már csak azért sem mert szinte biztos, hogy azonnal felfüggesztenék a játékjogát. Nem véletlenül lett ugyanis most elküldve, az egyik megvádlóját "megfenyegette", "inzultálta". Ő fújja folyamatosan azt a lufit ami most az arcába robbant.

Hát ez gyors volt

csak káromkodni tudnék, de inkább nem teszem... :(((

Sajnálom hogy csak ennyi volt. 

 

 

Szerintem nem csak beszariság, hanem ostobaság is volt AB-t elküldeni, mielőtt bármi érdemi terhelő bizonyíték felmerült ellene. Előtte meg még DT-t is elküldtük.:(

10 millát bukunk két év alatt + 154 ezret, ez a meccspénz.

Minden elkapás 2,5 millába fáj, nem volt egy nagy üzlet.

Nem tudom, mi történt hirtelen, de ezt nagyon benézte a csapat. A tizes meg hiányozni fog a cap spaceből. 

 

 

jelen állás szerint csak a meccspénzt fogja megkapni. még sokan próbálják értelmezni a dolgot, mert bele volt téve egy kitétel az aláírási pénzek ügyében és arra hivatkozva lehet h nem kell kifizetnie a csapatnak. 

Gondolom az elküldés háttrerében az eddig ismert vádak mellett az lehet, hogy a tegnapi nap folyamán az amerkai sajtóban megjelent egy zaklatásnak minősíthető üzenet amit állítólag AB küldött az egy hölgynek.

 

Már csak az hiányzik, hogy Gordon visszaessen és Harry sérülése komolyabb legyen. Így lenne az álomból rémálom.

A második zaklatási ügy után várható volt, bár szerintem ami történt csak egy felfújt esemény.

Nekem egy vicc az egész.

Az  büdös p....t Tyrek Hill aki gyereket ver vígan rohangál Ricsi-picsi csapatában, itt meg semmi konkrét nincs aztán pá.

Ha még lóvét is bukunk akkor meg pláne nem értem. Hernandez után egy kis metoo belefért volna bár öaszességében azt gondolom csak összezavarta a csapatot az egész história.

Pedig ha valahol, az USA ban ismerik a legjobban az ártatlanság vélelmét.

Mondtam, hogy ebbű baj lesz, more.....

Jo reggelt Mindenki :)

Brown egy hulye volt, ha leult volna a seggere es befogja a szajat szepen lassan elcsitult volna a polgari peres ugy. DE NEM O uzenget egy csoro festonek, raadasul elkuldi a gyerekei kepet is... agyatlan. 

Ugy nez ki kap tolunk 1 millat + 2game check 125k +33,333k roster bonus. Mivel Jun 1. utan lett elkuldve a maradek penz eloszlik a kovetkezo ket evre.

DT utan ne sirjunk szerintem nagyon, mert folyamatosan serult es Meyers is megcsinalja azt.

Harry pedig jon vissza nemsokara.

Nincsen itt semmi baj, megoldjuk ahogy mindig :)

 

A spotrac.com szerint az aláírási bónusz megmaradt halott pénzként. Ezt azért sajnálom, hogy bent maradt. Remélem Dannának lesz igaza, mivel nem fizettük még ki és volt olyan kitétel a szerződésben, hogy törlik a sapkából.

Egyelore igen, de a csapat az ugynevezett "representation warranty clause" -ra hivatkozva megtagadja, mivel Brown nem tudatta sem a csapattal sem az NFL-el az alairas elott, hogy milyen palyan kivuli balheja van... NFLPA fellebezhet, de nem sok ertelme van mivel vilagos a szituacio....

Az AB-lufi csak egyre nő, hála AB-nek is, aki ahelyett hogy kussolna, csak tovább fújja. BB úgy döntött hülyével nem dolgozik, bármilyen jó játékos is. Nincs itt semmi látnivaló, jött, ment.

Hogy fociról is szót ejtsek, Develin sajnos vasárnap out. Scubidubidu a PS-ben.

Szerintem marhára megunta az egész ügyet az öreg. Még AB kirúgása előtt volt egy sajtótájékoztató amin csak AB ügyeiről kérdezték, ő meg fogta magát és otthagyta az újságírókat.

Az a baj, hogy az elmúlt kb. 3-4 BB féle sajtótájékoztató másról sem szólt, mint AB így, AB úgy. A Mester már cefetül unhatta ezt a celeb-bulvar-klikkvadász szarságot...