Brian Hoyer ragyogott Detroitban

Kép
Hoyer

Megan O`Brian írt egy cikket tegnap Brian Hoyer detroiti játékáról, amelyben végig dicsérte őt. Gondoltam gyorsan lefordítom, hogy ne csak a "nagyok" szerepeljenek itt mindig.

Jobban nézett ki a játéka a múlt csütörtöki előszezon meccsen, mint valaha. Bár Jarrett Stidham kapta a nagyobb figyelmet (például Bucky Brooks B-re értékelte a játékát. Az elemző mindegyik előszezon meccsről kiválasztott egy-egy említésre méltó újoncot és értékelte őket. Szerinte jobb is lehetett volna a statisztikája, ha az elkapók nem csinálnak pár elejtést, de a Pats edzői stábjának nagyszerű munkája is kellett a jó teljesítményéhez és így alakult ki az értékelése) a teljesítménye után, de Brian is nagyon felhívta magára a figyelmet. A 33 éves veterán irányító darabokra szedte a Lions védelmét, 12 sikeres passza volt 14 kísérletéből és ezzel 147 yardot és 2 TD ért el.

A meccs után azt nyilatkozta, hogy a fiúk jó munkát végeztek, nem értek hozzá az ellenfél védői, amíg a pályán volt. A támadó fal jó munkát végzett és az elkapók pedig bemutattak néhány nagyszerű játékot. Ha mindenki végzi a dolgát akkor az nagyon leegyszerűsíti az irányító munkáját.

Ez még csak a második előszezon amióta Hoyer visszatért a csapathoz 2017-ben. Hoyer miután az első 3 szezonját a csapatban töltötte a következő években összesen 6 csapatnál játszott, mielőtt visszatért Foxboroughba. Annak ellenére, hogy a 7 New Englanden kívül eltöltött év alatt mennyi változásban volt része, amint visszatért rögtön otthon érezte magát.

Mindig azt hittem, hogy kissé ironikus lesz, amikor visszajövök – nyilatkozta, mert amikor elmentem akkor olyanok játszottak a csapatban, mint Matt Light, Jerod Mayo és Kevin Faulk, de aztán amikor visszajöttem láttam, hogy a fiúk (Julian Edelman, Matt Slaters, McCourty, Hightower) átvették azokat a szerepeket. Azok a srácok az elődjeiktől tanultak és ezt a mostaniak is így folytatják tovább.

Nem könnyű figyelmen kívül hagyni az öltözőben lévő hangulatot és minden egyes játékos hozzájárul ennek a fenntartásához évről-évre.

Az egyik dolog, amit igazán szeretek az itteni játékban az az, hogy mindenki keményen akar dolgozni és jobbá akar válni. Az elsőtől az utolsóig mindenkinek megvan a megfelelő hozzáállása. Minden nap kijönnek ide és kidolgozzák a belüket is.

Forrás: https://www.patriots.com/news/brian-hoyer-shines-in-detroit

Hozzászólás

Nagyon jól tetted, h. "gyorsan lefordítottad" ?, köszi szépen! Ritkán kerül előtérbe, és hasonlóan ritkán hallunk felőle-tőle, ezért roppant jó olvasni a csapat nagyon-nagyon fontos szürke eminenciásáról. ☝️

Az uccsó bekezdés egyben a Pats hitvallása.

Láttam a riportot, sugárzott Hoyerből a rutin és korrektül rátolta az eredményességet a csapattársakra.