Brian Hoyertől elköszön a Patriots!

Kép
Hoyer

Brian Hoyertől meg fog válni a Patriots. Adam Caplan információi szerint a csapat az új ligaév kezdetén köszön el hivatalosan is a veterán irányítótól.

Mivel a tavaly aláírt szerződése még a 2023-as szezonra is érvényes volt, ráadásul magas garantált tartalommal, így a kivágással cap space-t fog bukni a csapat, hiszen a spórolás kisebb mértékű, mint a top51-be így bekerülő játékos fizetése.

Hozzászólás

Remélem edzőként még visszatér.

Én nem értek hozzá, de ha a cap space szempontjából sem előnyös, akkor itt nem a csapat akarata ez, nem Hoyer akarata ellenére válunk meg tőle, nem?

Azért nem olyan egetrengetően nagy összegről van szó, minden bizonnyal a csapat úgy érzi, hogy a Jones-Zappe duó elég, és máshol jobban kellhet az a plusz egy hely. Ráadasul így Hoyer is jól jár, alá tud írni már márciusban valahova ha akar még játszani.

Sajnos egyelőre semmit nem tudunk a cut körülményeiről. Játszani próbál valahol, vagy backup helyre pályázik, a csapat meg beáldozta a $1,6M DM-et? Az agyrázkódás elriasztotta? Persze akkor inkább nyugdíjba szoktak menni. Edző asszisztens akar lenni valahol? Viszont így egy QB3-ra azért szükségünk lesz a felkészülés során. Olcsó és tapasztalt kellene (Hoyer állítólag nagyszerű ellenfél szimulátor volt.) a FA piacról, de lehet inkább draft lesz belőle. Az sem kizárt hogy egyszer csak ősszel felbukkan a PS-ünkben. :)

Csak érdekesség: BoB korábbi 4 Pats-es szezonjából a 3 utolsó alatt Hoyer már Nálunk volt és ebből  2 évet BoB QB edző volt. :)