Cornerbacket szerzett a Patriots!

Kép
MJ

Frissítés: Jeff Howe (The Athletic) információi szerint egy 2022-es kondicionális hetedik körös draftpick az ellenérték.

A New England Patriots egy 2022-es draftpickért cserébe megszerezte a Detroit Lions cornerbackjét, Michael Jacksont. A játékost kivágta volna a Lions, a Patriots viszont nem szerette volna ha végigmegy a waiveren a fiatal játékos. Jackson 2019-ben az ötödik körben választotta ki a Cowboys a Miami egyetemről, viszont ott csak a practice squadig jutott, októberben került Detroitba és egy meccsen lépett pályára. 

Forrás: Mike Reiss

Hozzászólás

Lemarad a SB-n a félidei edzői eligazításról, mert fel kell majd lépnie a Halftime Show-ban..

Detroitból egyszer már jött egy Senki, aki aztán Nálunk lett Nemakárki... :) 

"Hérakleitosz azt mondja valahol, hogy minden mozgásban van, és semmi sem marad változatlan, és a folyó áramlásához hasonlítva a létezőket, azt mondja, hogy nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba."

Platón: Kratülosz 402 A

Na most ha szabadon használjuk a kifejezést (mert azért nem pontos a hasonlat), akkor az, hogy már egyszer megtörtént velünk valami, ugyanannak a megtörténésének valószínűsége elég kicsi.

Bár ha Herakleitosz ismerte volna Bill Belichick mestert, lehet nem talál ki ilyen több ezer évig fennmaradó hamis állításokat :-)

Éljen az ókori filozófia! :) Ninko is Senkiként jött...igaz nem Detroitból. Én folyónak az NFL-t tekintem. :)

wow, és mit fog itt csinálni? énekel majd az öltözőben? :)

nem pont erre volt leginkább szükség sztem a védelemben...

és mi van a támadófallal?

kicsit ideges vagyok, h annyian kivették a covid-szabit... :(

Szerintem ebben az a logika, hogy egyfelől versenyt generál, másfelől ha beválik, akkor el lehet cserélni valakit egy hiányposztra való játékosért, aki többet keres, vagy már kockázatosnak tart BB a 2021-es szezonra.

 

Camp bodynak jött, az meg nem ártott CB posztra, hogy a tartalékok ellen azért mégse Gilmore rohangáljon az edzéseken. A Lions amúgy már bejelentette, hogy waivelik, aztán gyorsan küldtünk nekik egy picket, mert a waiver listán eléggé hátul vagyunk.

Michael Jackson - Who Is It?

:)))))))))

https://www.youtube.com/watch?v=PfrV_6yWbEg

Bill Murray mellé egy újabb ember a showbusiness-ből?