DB Adrian Phillips - Defensive player of the week (AFC)

Kép
A_Phillips_DPOW

A New England védője, Adrian Phillips lett a hét AFC védő játékosa a 8. játékhéten. Ez Phillips első ilyen jellegű kitüntetése és 2019 4. hete óta Ő az első Patrióta aki Van Noy után be tudta húzni ezt az elismerő címet.
2021-ben ez a második "hét játékosa" cím, amit egy Patrióta tud bezsebelni, mivel a Houston elleni mérkőzésen Nick Folk részesült hasonló kitüntetésben.

Phillips két labdát is szerzett a levegőben, amelyből egyett TD-re vitt vissza egykori csapata ellen. A visszahordott labdával tulajdonképp megnyerte a mérkőzést a csapatnak. Ez volt Phillips első visszahordott INT-je és az első olyan mérkőzése, ahol két labdát is be tudott húzni.

Fotó és szöveg forrása

Hozzászólás

OFF

Az oltatlan QB A.Rogers covid listára került, a Chiefs ellen nem játszhat!

Az még hagyján, hogy oltatlan, de nem tartott be semmilyen oltatlanokra vonatkozó korlátozást, úgyhogy kinéz neki is meg a Packers-nek is egy jó vaskos büntetés. Ha szerencséjük van, csak tejelni kell, de ha nincs, és példát statuálnak velük, akkor nem csak a Chief ellen nem fog játszani...

OBJ-t úgy néz ki kirakja a Brows. Jöhetne akár hozzánk is. 

Bár nem egyöntetű a vélemény, de sokak szerint nem igazán emeli az öltöző színvonalát, hogy finoman fogalmazzak. Nem vagyok biztos benne, hogy szükségünk van erre, valahogy nem azt látom benne, amit pl. Josh Gordon-ban láttam, hogy hajlandó lenne a csapat érdekei alá rendelni az egyéniségét.

Ráadásul karrierje során először választhatja meg a csapatot, ahol játszani szeretne. Nem hinném, hogy ez a mostani NE lenne az...

 

Nem hiszem, hogy ő kell nekünk, fantasyba persze érdemes felvenni, hátha. A szezon elején Agholor-ra se gondoltam volna, hogy elkap 300 yardot az egész szezonba, aztán mégis 335-nél van ha jól látom.