Draftolatlan újoncok - 2022

Kép
UDFA

A draft után a csapatok nem állnak le, igyekeznek használható draftolatlan játékosokat igazolni. A Patriots rostere 81 fős volt a draft után, így több UDFA játékos is várható.

QB/WR/RB D'Eriq King, Miami: Az egyetemen irányítót játszott, de igazi mindenesnek tekinthető. Összesen hat szezont húzott le az NCAA-ben (négyet a Houstonon, kettőt pedig Miamiban). Egy igazi svájci bicska, nagyon szerette őt a csapat a draft előtt, Judge külön edzést is tartott neki, nem meglepő tehát a leigazolása.

S Brenden Schooler, Texas: Akárcsak King, ő is hat évig járt az egyetemre - az Oregonon kezdett, majd Texasban fejezte be. Két komolyabb szezonja volt a védelemben - a 2016-os, valamint a 2021-es. 2017-2020 között elkapó volt, remek sebességgel bír, a speciális egységben szerepelhet elsősorban.

C Kody Russey, Houston: Russey is két csapatban töltötte a hat NCAA-szezonját,a Louisiana Techen és a Houstonon. Összesen 60 meccse van kezdőként, tavaly a konferenciája második csapatába lett beválasztva. Ha jól teljesít, ő lehet Andrews cseréje.

DT LaBryan Ray, Alabama: Ha a drafton idén nem is jött játékos a Bamáról, UDFA-ként igen. Ray remekül fogja a futást, főként erre használható, öt év alatt mindössze hat sacket szerzett. Sérülékenysége miatt lett draftolatlan, hiszen tehetsége alapján simán harmadik napos játékos.

LB DaMarcus Mitchell, Purdue: Mitchell a támadósorban kezdte meg egyetemi karrierjét a Southwest Mississippi Community College-ban, a Purdue-n két szezont húzott le már linebackerként, két év alatt 5,5 sacket szerzett.

P Jake Julien, Eastern Michigan: Sokan a draftról vártak puntert, Matt Araizát (aki a Billshez került végül), de Bailey így is kapott ellenfelet magának. Julien 43,4-es átlaggal zárta egyetemi karrierjét, de tavaly 45,9-es átlagot hozott. Akárcsak Bailey, ő is jobblábas.

iOL Liam Shanahan, LSU: Shanahan a Harvardon kezdett - massachusettsi kötödésű egyébként. Itt három szezont húzott le, ő volt a támadófal legjobbja, majd az LSU-ra transzferelt itt pedig két szezont játszott centerként. Ő is az edzőtáborban küzdhet majd meg valamelyik csereposztért a támadófal belsejében.

Hozzászólás

LB-t akkor csak köv. évben fogunk draftolni. Addig meg megleszünk nélkülük. :) Az mondjuk szép lesz, ha Buttler fogja fogni Diggset idén :(

Engedjük már el ezt a LB témát. És nézzük meg mit tudnak kihozni a rosteren lévőkből. BB úgy ítélte meg, h megvagyunk ezen a poszton. Mcgrone perkins uche Wilson Mcmillan tavai bentley

hova kell még LB? Főleg h dugger is LBt játszik

Nem igazán értem a gondodat. 11 LB van a rosteren, köztük jó néhány fiatal. Mi nem, de a stáb biztos tudja a képességeiket, s így nem hoztak/kerestek/találtak újakat, mert szerintük más volt fontosabb. Egy nickel/dime védelmi felálláshoz, amit nagyon kedvelünk, egyébként sem kell sok LB.

Diggs-et meg LB nem tudja megfogni, ráadásul Ő, mint WR1, a térfelünk egészen más részén játszik, mint a LB-ek. Egyébként is, az elit Diggs-et legfeljebb limitálni lehet. Azt sem tudom, miből gondolod, hogy Buttler fogja fogni? Egyáltalán, emberfogás lesz vagy zóna, vagy vegyes, ki tudja?

Szeretnélek megnyugtatni, az idei szereplésünk nem a LB-ek "draft hiányán" fog múlni. :)