Edzések, edzők

Kép
background

A szezon kezdetéig tartó visszaszámlálás hivatalosan is megkezdődött!

Július 2-án kihirdették a nyilvános edzések időpontjait, ezzel majdnem két év után ismét láthatják a szurkolók a csapatot edzeni. Az első négy időpont július 28-29-30-31. Mindegyik nyilvános edzést a Gillette stadion mögötti edzőpályán tartják.

Kihirdették az első két olyan edzés időpontot is, amely a Gillette stadionban lesz és részben, vagy egészben látogatható lesz az érdeklődők számára. Augusztus 6-án pénteken a bérletesek és a Foxborough-i lakosok, augusztus 10-én pedig minden érdeklődő megnézheti az ottani edzéseket.

Ez lesz a csapat 62. edzőtábora és a 19. a Gillette stadionban. Mindegyik edzés ingyenes lesz a nézők számára, azonban az NFL COVID protokollja miatt nem lehet autogramot kérni és együtt fényképezkedni a játékosokkal.

Újabb erősítések az edzői stábban!

A csapat leszerződteti Ross Douglast minőség ellenőrző pozícióba. Ő egy nagyon fiatal és feltörekvő edző, aki korábban a Michigan és a Rutgers egyetemen játszott többféle poszton. Ő lett volna a Richmond CB edzője 2021-re, azonban a csapat lecsapott rá és leigazolta az edzői stábba.

Egyes források szerint Bo Hardegree, Evan Rothstein (Matt Patricia után a Detroitból) és Bill Yates (aki 2004-2009 között a Patriots OL-je volt) is az edzői stábot fogják erősíteni. Várhatóan a csapat még júliusban nyilvánosságra hozza az edzői kar összetételét.

Remélem, hogy az új játékosok és edzők jelentősen hozzátesznek a csapat eredményességéhez és idén is izgulhatunk még februárban is! (hmmm egy Pats-Tampa Super Bowl)

forrás: patriots.com